|
چرا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ...؟!! (مکیال المکارم)
|
|
۱۰:۳۶, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۰:۰۳ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
1- امنيت راهها و شهرها با ظهور آن حضرت
در بحار به نقل از ارشاد القلوب ديلمي از حضرت ابوعبد اللَّه صادق (علیه السلام) روايت کرده است که فرمود: هرگاه حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قيام کند، به عدالت حکم ميکند و در زمان او ستمگري برچيده ميشود، و به وسيله آن حضرت امنيت در راهها برقرار ميگردد و زمين برکاتش را برميآورد و هر حقّي به حقدار ميرسد. [1] در حديث ديگري از آن حضرت درباره ظهور حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمده: پيرزن ناتوان از مشرق به قصد سفر به مغرب بيرون رود، هيچ کس او را خشمگين ننمايد. [2] و در خبر ديگري در [تأويل] آيه شريفه: «سِيرُوا فِيها لَيالِيَ وَأَيَّاماً آمِنِينَ»؛ [3] در اين راههاي نزديک به هم، شبها و روزهايي با امنيت سير کنيد. آمده است: با قائم ما اهل بيت. [4] [1] بحار الانوار: 338:52. [2] بحار الانوار: 345:52. [3] سوره نساء، آيه 18. [4] المحجّة: 175. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۸, ۱۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۱ ۲:۳۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
در آخر الزمان ترکیب و درصد خیر و شر دقیقا برعکس زمان ظهور است.
در زمان ظهور افراد خبیث بسیار بسیار در اقلیت هستند و جرأت عرض اندام ندارند اما یک بحثی هم که وجود دارد نابودی تمام کفار است به مانند زمان حضرت نوح علیه السلام این بحثی که مطرح میکنند که حضرت اِلا و بِلا باید شهید شوند جای تأمل دارد. حتما نباید این اتفاق بیفتد |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۱ ۲:۳۸)عبدالرحمن نوشته است: در آخر الزمان ترکیب و درصد خیر و شر دقیقا برعکس زمان ظهور است. امام حسن (علیه السلام) : جدّ محبوبم رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به من فرمود كه امر امامت را دوازده امام از اهل بيت و برگزيدگان او به عهده خواهند گرفت . هيچ يك از ما نيست مگر آن كه يا كشته مىشود يا مسموم .[1] امام صادق (علیه السلام) : به خدا سوگند كه هيچ يك از ما نيست مگر اين كه كشته و شهيد مىشود .[2] امام رضا (علیه السلام) : هيچ يك از ما نيست مگر آن كه كشته مىشود .[3] اما اینکه نحوه رحلت حضرت به چه صورت هست اختلاف نظر هایی وجود داره. در مورد اینکه حضرت چگونه به شهادت می رسند فقط یک روایت ضعیف و نامعتبر آن هم از یک عالم - نه امام معصوم - در کتابی موجود هست. روایت هست که پیرزنی به نام سعیده حضرت رو به شهادت می رسانند. تقریباً هیچ نشانه ای در دست نیست که روایت بالا معتبر باشه. همچنین روایت دیگه ای در این زمینه موجود نیست پس اگر جایی چیزی دیدید و یا شنید می تواند ساخته و پرداخته ذهن اشخاص باشه. اما چیزی که حتمی هست مسئله رجعت ائمه، بالاخص امام حسین (علیه السلام) و امیر المومنین علی (علیه السلام) هست که تقریباً حتمی و قطعی است. حرف و حدیث در این زمینه فراوان وجود داره ولی به نظر بنده 2 موضوع از همه مهم تر هست که بیشتر باید بهش پرداخته بشه. یکی اینکه در حال حاضر چطور باید فرق بین حق و باطل رو فهمید چگونه از فتنه های آخرالزمان در امان باشیم؟؟!! ما که گلوله ی آتشین حس نکردیم! شما چه طور؟ اگر از شما بپرسند به چه دلیل....؟ (گفتگو محور) و دومین موضوع اینه که در حال حاضر وظیفه ما در قبال امام زمانمون چی هست امام زمان و وضایف منتظران (مکیال المکارم) با تشکر [1] میزان الحکمه جلد 6 [2] همان [3] همان |
|||
|
|
۱۵:۱۱, ۱۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
رجعت که بحث دیگریست ولی این اعتقاد خطرناکیست که بصورت جبری جان آقا رو بی ارزش بدونیم و بگیم بالاخره که ایشون شهید میشن در حالی که میتونیم تا آخر از ایشون دفاع کنیم
|
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
15- طلب حقوق ائمه و مؤمنين و طلب خون آنها
در بحار از امير المؤمنين (ع) آمده که فرمود: قسم به خدا که البتّه من و اين دو فرزندم کشته ميشويم و حتماً خداوند مردي از فرزندانم را در آخر الزمان برميانگيزد که خونهاي ما را مطالبه ميکند، البته او از نظر مردم غايب ميشود تا اهل ضلالت از آنان جدا شوند، به طوري که جاهلان بگويند: خداي را در آل محمد (علیه السلام) نيازي نيست. [1] [1] بحار الانوار: 112:2. |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
16- ظهور کمالات ائمه و شؤون و اخلاق آنان به وجود و ظهور آن حضرت
روايتي از رسول اکرم (ص) در وصف حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گذشت که او ظاهر و باطن آنها (امامان) است، و معني آن - واللَّه العالم - اين است که: آن حضرت آشکار کننده علوم ظاهر و باطن است که خداوند متعال به پيغمبر و امامان (علیه السلام) عطا فرموده و مظهر تمام کمالات و شؤون آنان است. [1] مؤيّد اين معني خبري است که در بحار به نقل از اختصاص آمده اينکه: امير مؤمنان (ع) در مسجد نشسته بود و عدّهاي از اصحاب در خدمتش بودند. به آن حضرت عرضه داشتند: يا امير المؤمنين! براي ما سخن بگو. به آنان فرمود: سخنم دشوار است و دشوار شمرده ميشود، جز دانايان کسي آن را درک نميکند. اصحاب اصرار کردند که لازم است براي ما سخن بگويي. پس آن حضرت (علیه السلام) به آنان فرمود: برخيزيد. و داخل خانه شد و فرمود: من آنم که برتري يافتم آنگاه مقهور ساختم، منم آنکه زنده ميکنم و ميميرانم، منم اوّل و آخر و ظاهر و باطن. اصحاب خشمگين شدند و گفتند: کفر ورزيد {و} برخاستند. علي (علیه السلام) به درب فرمود: اي در! بر آنها بسته باش. در بسته ماند. پس آن حضرت (علیه السلام) فرمود: نگفتم که سخنم دشوار است و سخت شمرده ميشود و جز دانايان کسي آن را درک نميکند؟ بياييد تا برايتان تفسير کنم. اين که گفتم: من برتري يافتم و مقهور ساختم، من با اين شمشير بر شما برتري يافتم و مقهورتان نمودم تا اينکه به خدا و رسولش ايمان آورديد اين که گفتم: من زنده ميکنم و ميميرانم؛ سنّت را زنده ميکنم و بدعت را ميميرانم اين که گفتم: من اوّلم، من اوّلين کسي هستم که به خداوند ايمان آورد و مسلمان شد اين که گفتم: من آخرم، من آخرين کسي هستم که جامه بر پيغمبر افکند و او را دفن کرد اين که گفتم: ظاهر و باطن منم، علم ظاهر و باطن نزد من است. [2] [1] بحار الانوار: 189:42 [2] الاختصاص: 163 |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
17- عزت اوليا با ظهور آن حضرت
در دعاي ندبه ميخوانيم: «أَيْنَ مُعِزُّ الأَوْلِياءِ وَمُذِلُّ الأَعْداءِ؛ کجاست عزيز کننده اوليا و خوار سازنده دشمنان». و در کمال الدين از حضرت ابوجعفر باقر (علیه السلام) مروي است که فرمود: گويي ياران قائم (ع) را ميبينم که سراسر بين شرق و غرب عالم را پر کرده باشند. همه چيز حتي حيوانات درنده و پرندگان وحشي از آنان اطاعت خواهند کرد، و در هر چيزي رضايت ايشان را ميجويند تا آنجا که سرزميني بر سرزمين ديگر فخر ميفروشد و ميگويد: امروز يکي از ياران قائم (علیه السلام) بر من گذشت. [1] [1] کمال الدين: 673:2. |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۸:۴۳, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
18- عذاب دشمنان آن حضرت
از حضرت ابي عبد اللَّه صادق (ع) درباره آيه: «وَلَئِنْ أَخَّرْنا عَنْهُمُ العَذابَ إِلي أُمَّةٍ مَعْدُودَةٍ»؛ [1] و چنانچه عذاب را از آنان به تأخير اندازيم تا به دست گروه معدود. فرمود: عذاب، خروج قائم؛ و امت معدوده، اهل بدر و اصحاب آن حضرت (علیه السلام) ميباشند. و علي بن ابراهيم در ذيل آيه: «سَأَلَ سائِلٌ بِعَذابٍ واقِعٍ»؛ [2] سؤال کنندهاي از عذاب حتمي الوقوع پرسيد. گفته است: از حضرت ابوجعفر باقر (علیه السلام) درباره معني اين آيه سؤال شد فرمود: آتشي است که از سوي مغرب برميآيد و پادشاهي از پشت سر، آن را بسيج ميکند تا اينکه به خانه بني سعد بن همام نزد مسجدشان برسد، پس خانهاي براي بني اميه باقي نميگذارد مگر اينکه آن را و اهل آن را ميسوزاند، و خانهاي که در آن خوني از آل محمد (علیه السلام) [ستمگري نسبت به آل محمد] باشد، رها نميکند مگر اينکه آن را ميسوزاند و او مهدي (علیه السلام) است. [3] [1] سوره هود، آيه 8. [2] سوره معارج، آيه 1. [3] تفسير القمي: 385:2. |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۶/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۱ ۱۴:۴۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
19- عطا و بخشش آن حضرت
در بحار و غاية المرام از طريق عامّه از پيغمبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روايت شده که فرمود: هنگام جداييهاي زمانه و آشکار شدن فتنهها و آشوبها، مردي خواهد بود که بخششهايش گوارا است. [1] و در تفسير آيه «حمعسق» [2] از حضرت ابوجعفر باقر (علیه السلام) آمده که فرمود: (حرف حا و میم) حتمي بودن و (حرف عین) عذاب و (حرف سین) سنون {سال خشکي و قحطي است مانند قحط سالي زمان يوسف} و (حرف قاف) قذف و پرتابها و مسخ است که در آخر الزمان واقع ميشود. [3] {و پوشیده نیست که} فرج و گشايش امر بعد از شدّت، و بخشش پس از فشار و مشقّت،گواراتر است از غير آن از همين روي در اوّل آن حديث، حضرت (علیه السلام) اشاره فرمود به اين بيان که : هنگام جداييهاي زمانه و آشکار شدن فتنهها و آشوبها... و احتمال هم دارد که از اين جهت بخششهاي آن حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گوارا باشد که توأم با منّت نيست. چنانکه شيوه بسياري از مردم است که اگر چيزي به کسي بدهند کم ميدهند و منّت زيادي ميگذارند. و يا از اين جهت که آن حضرت کريمترين مردم و برترين آنهاست در شأن و عظمت. و ترديدي نيست که عطا و بخشش کريم گواراتر از غير اوست و يا از جهت کثرت بخشش آن جناب است، که از طريق عامّه از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در وصف قائم (ع) آمده: در آخر الزمان خليفهاي خواهد بود که مال را بيشماره ميدهد [4] [1] بحار الانوار: 82:51. [2] سوره شوري، آيه 1. [3] المحجّة: 190. [4] بحار الانوار: 105:51. |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
[quote='در جستجوی سختی' pid='155199' dateline='1350799512']
3- انتقام آن حضرت از دشمنان خدا در بحار به نقل از علل الشرايع به سند خود از عبد الرحيم قصير از حضرت ابوجعفر امام باقر (علیه السلام) روايت کرده که فرمود: هرگاه قائم ما بپاخيزد، حميرا به سوي او بازگردانده شود تا حدّ تازيانه به او بزند تا انتقام فاطمه دخت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را از او بگيرد. این حمیرا کیه ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,034 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,854 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,328 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,878 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,330 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,753 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,032 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|