|
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار، جناب Mahdy2021 است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۰۹)Mahdy2021 نوشته است: میگم که الان 12 سال گذشته از اون زمان انتخاب نام کاربری. همه جا هم با همین نام فعالیت کردمخب به هر حال اصل موضوع 22 دسامبر 2012 است دیگه... در خواب هم تحولات منطقه رو با چنین سرعت رو پیش بینی نمی کردم. این هم که گفتید به بیداری اندیشه ربطی نداره ( ) ........به هر حال ممنونیم از شما که وقتتون رو به ما دادید
|
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۶:۱۷)MiladYLH نوشته است: خب به هر حال اصل موضوع 22 دسامبر 2012 است دیگه... در خواب هم تحولات منطقه رو با چنین سرعت رو پیش بینی نمی کردم. این 22 دسامبر رو چه کسی گفته؟ اصل برای اونهاست نه ما... ضمنا پاتک خوردن و تمام نقشه ها نقش بر آب شد نقشه های زیادی داشتن برای المپیک و ... که مشخص بود دیگر قابلیت اجرایی ندارد |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت شما
1- آقا مهدی اگر جایی ببینید ، یکی از کاربران تالار ، سعی می کند با چند تا اسم کاربری وارد تالار بشه، چه کار می کنید!؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۵۲ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
1- بهترین کتابی که تا حالا خوندید چی بوده ؟ 2- بهترین سرگرمی تون چیه ؟؟؟؟ 4- چه هنری دارین ؟؟ ( به غیر از اون هزار تا که از هر انگشتتون میریزه البته !!!!) ![]() 5- تا حالا به اخر خط رسیدید؟؟؟؟ اگه آره چطور باهاش برخورد کردین ؟؟؟!!! ![]() 6- فکر میکنید دوستاتون از شما چه تصویری دارن ؟؟؟؟ ![]() 7- وقتی به این آیه می رسید يُريدُونَ لِيُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ چه حالی پیدا میکنید؟؟؟؟؟ ![]() 8- این نیمکتِ خیلی سرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
![]() |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام آقا مهدی
لطفا پایگاه ها وسایت های اینترنتی که توش.ن فعالیت داشتین ودارین رو بگید.
|
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۱:۳۷ توسط محمود.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۱:۲۷)Mahdy2021 نوشته است: خوب مسلما اگر قرار باشه نمره ای داده بشه، باید دید وظائف چی بوده. باید میزان انجام آنها بررسی بشه سلام شما اونجا میگی کلی اینجا می گید موردی؟ تا وقتی که تیم مدیریت کلیت انتقادهارو قبول نکنه نباید توقع داشته باشه که از انتقادات دوستان به پیشرفت برسند. خب بگذریم برم سراغ اصل مطلب ![]() به به به به!! ![]() گذر پوست به ....... ( شوخی کردم ) ![]() 1- اسم واقعی تون همین " مهدی " هست؟ 2- متاهل هستین؟ 3- اگر متاهل هستین همسرتون اینجا عضو هستن؟ اگر مشکلی نداره نام کاربری ایشون؟ 4- دوست دارین چه سوالی ازتون پرسیده شود؟ 5- شده جایی باشین که در مورد تالار بحث بشه و شما دلتون بخواد بگید کی هستین؟ 6- روز قلم چه روزیه؟ روز جهانی داوطلبان چی؟ ![]() 7- چند تا دوست صمیمی دارین؟ 8- چند سالتونه؟؟ قصر در نرید؟ مگه خانم هستید که امتناع می ورزید؟ ![]() 9 - نیمکت ! سرده یا گرم؟ 10- رشته تحصیلی ؟ مقطع؟ 11- خنده حلال رو دنبال می کنید؟ 12- نظرتون درباره ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) چیه؟ 12+1- شماره سوالو داری؟ - نظرتون درباره مشکلات اقتصادی اخیر ایران چیست؟ ( در صورت امکان جامع بیان نمایید )14-پایین شهر؟ بالا شهر؟ مرکز تهران؟ کجا زندگی می کنید؟ 15- اولین احساسی که نسبت به اسامی و کلمات زیر دارید بیان کنید : الف- محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ب- دنیا پ- قران ت- بهشت ث- تالار اپیزود اول پایان یافت باقی سوالات در اپیزود بعدی ![]() ![]() یاعلی |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۴۴)saloomeh نوشته است: سلام علیکم میگم خواهرمون سالومه خانوم سوالهای فنی میپرسن ها ؛ آخه این آقا مهدی که روزی 10 ساعت پای سیستم نشسته وقت غذا پختن و کتاب خوندن و سرگرمی داشتن ،داره اگه داشت که ما رو دعوت میکرد منزل بصرف ناهار .. در مورد سوال آخر هم مگه میشه آقا سَیّد کسی رو رو نیمکت بشونه و سرمازده اش نکنه تازه دوستان شانس اوردند که آبان تو زمستون نیست والا چه ها که نمیکردم . راستی ممنون که اومدی ، نه بخاطر جواب دادن به سوالات ، واسه اینکه یک جعبه شیرینی از طرف میلاد (پرستیژ ) عزیزم برایم ارسال خواهد شد (زرنگی رو میبینی ، هم جنابعالی رو نشوندم رو نیمکت ، هم به شیرینی رسیدم ). ![]()
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۲:۵۸)Agha sayyed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم و رحمةالله حاج سید شما مثل اینکه دانشجوی خوابگاهی و دور از ولایت نبودی ها مگه ما دل نداریم ! چه بر سرمان آمده نگو و نپرس ! چه غذا ، چه برنج ها که دم نکردیم و جز خودمان کسی نوش جان نکرده ، چه ماکارونی های بدون گوشت ... و چه غذاهایی که هلاک نکردیم! باور کنید از خاطرات دانشجوئیم بگم که چه بلاها (شایدم موهبت ) سرمون اومد از خنده غش می کنید شایدم گریه کردید! گاهی از شدت فشارهای وارده از بس دلمون به حال خودم می سوخت می نشستم برای خودم روضه می خوندم ..یادش بخیر ولی یه مدت دوری از خانواده انسان رو پخته می کنه. (البته اگه نسوزه )
|
|||
|
|
۰:۵۶, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱:۳۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۱۷:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: سلام خدمت شما سلام علیکم راستش بستگی داره..... نقل قول:4- ثبت نام در تالار برای عموم آزاد و رایگان است. اما هر شخصی حق ایجاد یک حساب کاربری برای خود دارد و نباید از کلمات و عکسهای نامناسب و زشت استفاده کند. من سلبی در قانون نگفتم که ممنوع است. بلکه ایجابی گفتم خوب یکم دست خودمو باز گذاشتم ولی در نهایت واقعا غیر موارد نادر، هیچکس نیازی به آیدی دوم نداره (۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۴۴)saloomeh نوشته است: 1- بهترین کتابی که خوندم قرآن کریم بوده حتی فرضا بگیم سخن خالق و آفریننده عالم هم نیست، هیچ کتابی ندیدم که در این حد باشه...... وسعت مطالب و آموزه ها اصلا قابل توصیف نیست 2- خوب دوره های مختلف زندگی تفاوت داره. در حال حاضر ورزش رو اگر سرگرمی حساب کنید، در اولویته.... اگر نه که فیلم هم می بینم ضمنا مطالعات الکترونیک زیاد دارم ولی اصلا مطالعه رو سرگرمی نمی دونم 3- تقریبا ما تهران نشینها دیگه داریم با غذاهای آماده مانوس میشیم.... جالب نیست البته غیر از غذاهای آماده و نیمه آماده بالاخره درست کردن و آبکش کردن ماکارونی و برنج خیلی طاقت فرسا نیست. حالا در نهایت چی در بیاد خدا عالمه خورش های ایرانی هم بعضیاش سادس (سادش میکنیم ) اما ببینید اینکه بگم خوب می پزم که دروغه. من کاری رو میگم خوب بلدم که به طور مداوم انجام بدم نه در حد کمک باشه یا موردی 4- تا اونجاییکه من شنیدم از انگشتهای خانمهای گرامی هزاران هنر می باره انگشتهای ما برای هنر رزم آماده شدن 5- ببینید آخر خط از نظر من وجود نداره. بالاخره زندگی همینه دیگه.لَقَدْ خَلَقْنَا الإنْسَانَ فِي كَبَدٍ پر است از آزمایشات الهی و فراز و نشیب ها. حالا الحمدلله خدا تا اینجاش که به من سخت نگرفته اما هر که در این بزم مقرب تر است........... جام بلا بیشترش می دهند
6- چه تصویری؟! منظورتون دوستان آنلاینه که منو ندیدن دیگه؟ خوشبختانه یا متاسفانه تصویر واقعی من در تالار عیان نیست. مثلا اگر بیایم در جمعی و دوستان بگن فلانی از خدمتگزارانه تالاره، شاید جزو آخرین گزینه ها به شخص حقوقی بنده برسه (البته این اواخر سعی کردم کمی بیشتر به واقعیت نزدیک بشم) 7- از هیچ گونه دگراندیشی که میاد توی تالار نگران نیستم. چون هر چقدر فوت کنه، نور خدا نه تنها خاموش نمیشه، بلکه ... 8- الان نمیشه قضاوت کرد گرمیم چیزی نمی فهمیم
|
|||
|
|
۱:۱۵, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۴۷)sarallahe73 نوشته است: سلام آقا مهدی سلام علیکم زیادن و من مهمتریناشو میگم بالاترین پرشین تولز پی30ورلد یاهو360 یوتوب و....... (۲۹/مهر/۹۱ ۲۱:۲۴)Absolution نوشته است: سلام سلام 1- مهدی 2- خیر 3- خیر 4- مطالب که زیاده 5- خیر 6- مطلع نیستم. البته میشه سرچ کرد و فهمید..... 7- در مورد صمیمی باید تعریف داشت. با تعریف خودم حداقل 5 تا (منهای فامیل) 8- در همین حدود متوسط دوستان تالار هستم. نه تاریخ نمیگم چون مشکل امنیتی داره.... مهندسی اجتماعی و .... 9- الان نمیشه قضاوت کرد گرمیم چیزی نمی فهمیم 10- مهندس IT هستم در مقطع کارشناسی 11- به ندرت 12- ان شاء الله که نزدیک است 13- مشکلات اقتصادی ایران قابل پیش بینی بود. در پیام نوروزیم هم گفته بودم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14559.html تا قبل عید به دوستان و فامیل هر وقت صحبت خرید پیش می آمد میگفتم بخرید که دیگر پایین نخواهد آمد برخی منو میبینن دعا میکنن برخی هم منو می بینن فکر میکنن این یک برنامه بوده و من خبر داشتم ما 7 ساله به کل استکبار اعلان جنگ مستقیم کردیم. تازه خیلی خوب موندیم 14- تهران 15- رحمت للعالمین سختی کلام الهی راحتی یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 41,246 |
۸/آبان/۹۱ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,013 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,524 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

) ........

![[تصویر: Comingsoon.png]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Comingsoon.png)