کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين
[/font]
علي ابن ابي طالب عليه السلام

خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست....

عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد.

[font=Tahoma]
خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفهBlush

ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است.....

یعنی هر عزیز دل انگیزیWink که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....

در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شودSad

بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mahdy30na ، aboutorab ، ساقی ، rahgozar.f ، AMINI ، meshkat ، MAHDI59 ، مجید املشی ، وحید110 ، saloomeh ، میلاد.م ، خیبر110 ، Imam12 ، فاطمه خانم ، علی الهادی ، شهیدطیبه واعظی ، أین المنتظر ، علمدار133 ، حسن.س. ، Mahdy2021 ، سرباز منتظر ، mahdy_mir ، دیدگاه نوین ، seyed313 ، یا ثارالله ، rastin ، black ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، heaven ، molasadra ، تفکر ، yamin ، حفیظ ، حسن عزتي ، sarallah ، am_po ، فدک زهرا ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، amiroooo ، علیرضا110 ، fazel ، میثاق ، خاک ، مکیال ، شیدا ، Farzaneh ، حقیر ، nasimesaba ، Reza71 ، جویای حقیقت ، سپهسالار ، MohammadMeraj ، رمز شب ، یاســین ، blue.blood ، Agha sayyed ، Hadith ، راحیل ، Tolou ، abbas313 ، امیریان ، SAViOR ، ایرانی ، ali.khm ، zahra.shakiba ، سرباز سید علی ، محب الزهرا ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، MohammadSadra ، hesam110 ، ضحی ، m.hossein ، بیداری12 ، 128 ، جانثار مهدی ، Amir ، N.Mahdavian ، fatemeh ، mohamad ، fatemeh zahra ، SARV ، Elia ، vahrakan ، mohammad reza ، ZaHrA110M ، Gryffen ، احیاء ، مجید121 ، somayeh ، rahi ، یا صاحب الزمان ، MESSENGER ، ANTI satan ، نگار ، علی 110 ، nafas ، Admirer ، saeidtaslimi ، آوای انتظار ، maryam.f ، سلیم ، M912 ، ساجد ، گل مرداب ، بچه شیعه ، بهرام ، مجنون الحسین ، ندا دهنده ، mahramaneh ، مصباح ، boghz ، shahabm ، ali0077 ، hessam ، رضوانه ، یاوران مهدی ، reyhaneh.sh ، ترنم ، Bahar ، عبدالرحمن ، ســــــاقی ، farzad313 ، kh-MAHDI ، Aryha ، Just God ، MANI110 ، مهدی2012 ، joseffist ، sagheb ، Justice Bringer ، السا ، fiftynine ، آیلار ، zryy ، Asma ، soshiant ، آلاله ، N2376DIR ، ahmbove ، *ركن الهدي* ، عدالت ، jafar ، Fatemeee ، یا امام رضا ، عبدالرحیم ، basir ، Banoo ، مسافر ، Reza2035 ، Sakineh ، حضرت عشق ، عشقم کربلا ، mahpare ، armanj ، اولولالباب ، senjed1372 ، Bidel.s ، آسمانه سجادی ، آفتاب ، میم.حسین.الف ، soora ، محمد حسین ، مجتبی110 ، azade ، -Ali- ، pure ، نرگس مهدوی ، mahdyshr ، انتصـار ، مرهم ، یااباصالح ، Ali#59 ، دل خسته ، 135 ، zahra11 ، پرنیان ، Eve ، ballista ، آسمان ابری

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۹, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

منم این عید بزرگ رو به همه ی بچه های گل بیداری اندیشه تبریک میگم

اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، ساقی ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، فدک زهرا ، حقیر
۰:۳۷, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
سلام به این سید بزرگوار
بنده 9سال بود که از اقا اباعبدالله (علیه السلام)میخواستم منو دعوت کنه
یه دفعه نمیدونم چی شد که از اقا علی (علیه السلام)خواستم وبه جان دردانه اش زینب قسمش دادم که الحمدلله همین دو هفته پیش از کربلا برگشتم شما هم بگو یاعلی یا علی یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، علمدار133 ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، ساقی ، fatemeh ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، فدک زهرا ، حقیر ، aboutorab
۸:۵۹, ۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۰:۳۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #53
آواتار
سلام به همه دوستان. عید همگی مبارک و پرخیر و برکت باشد، انشاالله
همچنین تشکر از آقا سید بزرگوار به خاطر هدیه بسیار عالی ایشون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh ، ساقی ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، حقیر ، aboutorab
۱۰:۴۳, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام

منم این ایام بابرکت رو خدمت همه دوستان و جناب سید ابراهیم بزرگوار تبریک عرض

میکنم
RoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose

وممنون از عیدیتون

دیروز در برنامه سمت خدا حجةالاسلام فرحزاد گفتند که درسته که بین ما رسمه عید

غدیر از سید عیدی بگیریم ولی خیلی خوبه

که تو این عید بزرگ همه به همدیگه عیدی بدیم و این در روایات سفارش شده

رو همین حساب منم تصمیم گرفتم به عنوان عیدی به همه دوستانی در این پست

ارسال داشتند 110 صلوات با وعجل فرجهم هدیه بدم

التماس دعای خیر از همتون دارم

بازم عیدتون مبارک
RoseRoseRoseRoseRoseRoseRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، فدک زهرا ، بیداری اندیشه ، شیدا ، حقیر ، احیاء ، aboutorab ، boghz
۱۲:۱۳, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
مرا عهدی است با جانان که تا جان در بدن دارم
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، فدک زهرا ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، شیدا ، aboutorab ، boghz
۱۶:۲۵, ۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۶:۳۴ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #56
آواتار
يا نور

سلام و عيدتان مبارك
يك دنيا ممنون به خاطر اين هديه با ارزشي كه به همه داديد فكر كنم عيدي بهتر و قشنگتر ازاين نميتونستيم از كسي بگيريم خدا همه شما و سادات عزيز را در پناه اجداد بزرگوارتان حفظ بفرمايد.

اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، شیدا ، حقیر ، aboutorab
۱۶:۵۲, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
بچه ها
باورتون میشه کربلا نصیبمان شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

بلاخره ارباب به این نوکر و غلام روسیاهش به برکت شما و صلوات ها و دعاهای خیر شما نیم نگاهی انداخت و همین نیم نگاه ما را بس بود....
پدر همسر بزرگوارم هدیه ای دادند که برای یک عمرم بس است.
حقیر 22 آبان مراسم ازدواجمان است و فردای آن روز هم راهی سرزمین کربــــــــــــــــــلا می شوم.....

یعنی چهار روز از ماه عشق را در سرزمین عشق هستم.....

توروخدا قدر این جا رو بدونید، قدر خودتان را بدانید.....

اصلا فکر نمیکردم اینقدر زود صلوات های شما و دعاهای خیرتون در حق این برادر کوچیکتان بگیره....

بچه های بیداری اندیشه این دعاهای دست جمعی چیز کمی نیست، این صلوات هایی که باهم و برای هم می فرستیم .... این ها والله که غنیمت است و نعمت. قدر این ها را بدانید.

شما نمی دانید عمق داستان چیست.... حقیقتا راه کربلا برایم بسته بود که با دعاهای شما پاک دلان این سایت مقدس برایم باز گشت.

من اسامی همه شما عزیزانی که لطف داشته اید را دارم، مطمئن باشید اسم تک تکتان را روبروی حرم آقا ابا عبدالله الحسین علیه السلام می آورم.

برای تک تکتان دعا میکنم....Heart

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahi ، sarallah ، meshkat ، MAHDI59 ، میلاد.م ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، حسن عزتي ، mahdy30na ، علمدار133 ، fazel ، Farzaneh ، وحید110 ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، aboutorab ، فدک زهرا ، molasadra ، خیبر110 ، AMINI ، بیداری اندیشه ، تفکر ، دیدگاه نوین ، ZaHrA110M ، mahdy_mir ، saloomeh ، rastin ، درست پسند ، black ، حقیر ، فاطمه خانم ، abbas313 ، Mohammad Trust ، احیاء ، somayeh ، شیدا ، أین المنتظر ، yamin ، یا صاحب الزمان ، Elia ، حسن.س. ، میثاق ، ترنم ، boghz ، Night_World ، fiftynine ، Bahar ، N.Mahdavian ، MohammadMeraj ، یاوران مهدی ، انتصـار ، m.hossein
۱۷:۰۴, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
(۹/آبان/۹۱ ۱۶:۵۲)سید ابراهیم نوشته است:  
بچه ها
باورتون میشه کربلا نصیبمان شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

بلاخره ارباب به این نوکر و غلام روسیاهش به برکت شما و صلوات ها و دعاهای خیر شما نیم نگاهی انداخت و همین نیم نگاه ما را بس بود....
پدر همسر بزرگوارم هدیه ای دادند که برای یک عمرم بس است.
حقیر 22 آبان مراسم ازدواجمان است و فردای آن روز هم راهی سرزمین کربــــــــــــــــــلا می شوم.....

یعنی چهار روز از ماه عشق را در سرزمین عشق هستم.....

توروخدا قدر این جا رو بدونید، قدر خودتان را بدانید.....

اصلا فکر نمیکردم اینقدر زود صلوات های شما و دعاهای خیرتون در حق این برادر کوچیکتان بگیره....

بچه های بیداری اندیشه این دعاهای دست جمعی چیز کمی نیست، این صلوات هایی که باهم و برای هم می فرستیم .... این ها والله که غنیمت است و نعمت. قدر این ها را بدانید.

شما نمی دانید عمق داستان چیست.... حقیقتا راه کربلا برایم بسته بود که با دعاهای شما پاک دلان این سایت مقدس برایم باز گشت.

من اسامی همه شما عزیزانی که لطف داشته اید را دارم، مطمئن باشید اسم تک تکتان را روبروی حرم آقا ابا عبدالله الحسین علیه السلام می آورم.

برای تک تکتان دعا میکنم....Heart

الحمد لله
التماس دعای شدید برادر

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مفقود الاثر ، fazel ، علمدار133 ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، فدک زهرا ، بیداری اندیشه ، حقیر ، yamin ، aboutorab ، boghz
۱۷:۱۴, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
تبريك ميگم بهتون هم بابت عيد، هم بابت عيدي اي كه گيرتون اومد، و هم بابت ازدواجتون. وقتي رفتيد پابوس آقا منو هم دعا كنيد (دعاي مخصوص). عيد غدير هم همينكه از جدتون بخاين كه كمك كنه به اون هدفي كه براش آفريده شدم برسم برام كافيه.
ان شاءالله بتونيد با همسرتون خوشبختي دنيا و آخرت رو بدست بياريد.

به اميد روزي كه خداوند بزرگترين عيدي رو به هممون بده :

اللهم عجل لوليك الفرج

يا علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، علمدار133 ، سید ابراهیم ، fazel ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، بیداری اندیشه ، حقیر ، yamin ، aboutorab ، boghz
۱۸:۴۳, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
تبریک میگم

التماس دعا

[تصویر: gc14q90km7wobnomrjm6.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، حقیر ، yamin ، فدک زهرا ، aboutorab
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]