|
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
|
|
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين [/font] علي ابن ابي طالب عليه السلام خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست.... عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد. [font=Tahoma] خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفه ![]() ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است..... یعنی هر عزیز دل انگیزی که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شود ![]() بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم. |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۹, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
منم این عید بزرگ رو به همه ی بچه های گل بیداری اندیشه تبریک میگم اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۰:۳۷, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام به این سید بزرگوار
بنده 9سال بود که از اقا اباعبدالله (علیه السلام)میخواستم منو دعوت کنه یه دفعه نمیدونم چی شد که از اقا علی (علیه السلام)خواستم وبه جان دردانه اش زینب قسمش دادم که الحمدلله همین دو هفته پیش از کربلا برگشتم شما هم بگو یاعلی یا علی یا علی |
|||
|
|
۸:۵۹, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۰:۳۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان. عید همگی مبارک و پرخیر و برکت باشد، انشاالله
همچنین تشکر از آقا سید بزرگوار به خاطر هدیه بسیار عالی ایشون |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
منم این ایام بابرکت رو خدمت همه دوستان و جناب سید ابراهیم بزرگوار تبریک عرض میکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وممنون از عیدیتون دیروز در برنامه سمت خدا حجةالاسلام فرحزاد گفتند که درسته که بین ما رسمه عید غدیر از سید عیدی بگیریم ولی خیلی خوبه که تو این عید بزرگ همه به همدیگه عیدی بدیم و این در روایات سفارش شده رو همین حساب منم تصمیم گرفتم به عنوان عیدی به همه دوستانی در این پست ارسال داشتند 110 صلوات با وعجل فرجهم هدیه بدم التماس دعای خیر از همتون دارم بازم عیدتون مبارک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
مرا عهدی است با جانان که تا جان در بدن دارم
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۶:۳۴ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
يا نور
سلام و عيدتان مبارك يك دنيا ممنون به خاطر اين هديه با ارزشي كه به همه داديد فكر كنم عيدي بهتر و قشنگتر ازاين نميتونستيم از كسي بگيريم خدا همه شما و سادات عزيز را در پناه اجداد بزرگوارتان حفظ بفرمايد. اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بچه ها باورتون میشه کربلا نصیبمان شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
بلاخره ارباب به این نوکر و غلام روسیاهش به برکت شما و صلوات ها و دعاهای خیر شما نیم نگاهی انداخت و همین نیم نگاه ما را بس بود.... پدر همسر بزرگوارم هدیه ای دادند که برای یک عمرم بس است. حقیر 22 آبان مراسم ازدواجمان است و فردای آن روز هم راهی سرزمین کربــــــــــــــــــلا می شوم..... یعنی چهار روز از ماه عشق را در سرزمین عشق هستم..... توروخدا قدر این جا رو بدونید، قدر خودتان را بدانید..... اصلا فکر نمیکردم اینقدر زود صلوات های شما و دعاهای خیرتون در حق این برادر کوچیکتان بگیره.... بچه های بیداری اندیشه این دعاهای دست جمعی چیز کمی نیست، این صلوات هایی که باهم و برای هم می فرستیم .... این ها والله که غنیمت است و نعمت. قدر این ها را بدانید. شما نمی دانید عمق داستان چیست.... حقیقتا راه کربلا برایم بسته بود که با دعاهای شما پاک دلان این سایت مقدس برایم باز گشت. من اسامی همه شما عزیزانی که لطف داشته اید را دارم، مطمئن باشید اسم تک تکتان را روبروی حرم آقا ابا عبدالله الحسین علیه السلام می آورم. برای تک تکتان دعا میکنم....
|
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۱ ۱۶:۵۲)سید ابراهیم نوشته است: الحمد لله التماس دعای شدید برادر |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
تبريك ميگم بهتون هم بابت عيد، هم بابت عيدي اي كه گيرتون اومد، و هم بابت ازدواجتون. وقتي رفتيد پابوس آقا منو هم دعا كنيد (دعاي مخصوص). عيد غدير هم همينكه از جدتون بخاين كه كمك كنه به اون هدفي كه براش آفريده شدم برسم برام كافيه.
ان شاءالله بتونيد با همسرتون خوشبختي دنيا و آخرت رو بدست بياريد. به اميد روزي كه خداوند بزرگترين عيدي رو به هممون بده : اللهم عجل لوليك الفرج اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم يا علي |
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
تبریک میگم
التماس دعا