|
آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند)
|
|
۲:۱۶, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۲:۱۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستانم چند وقت پیش پیزی رو بهم نشون دادن که
![]() جایی هست خانم های مطلقه و بیوه میرن شرایط جسمی!!! خودشون ، مهریه و... رو اعلام میکنن. آقایون هم انگار که میخوان شی ای بخرن میرن و انتخاب میکنن برای ازدواج ساعتی. این کار با اسلام مرتبطه؟ اصلا صحیحه؟ فقط دوستان توجه داشته باید بحث تاپیک درست یا غلط بودن ازدواج موقت نیست اونچیزیه ک حکم خداست و ما قبول داریم. جون مادراتون بذارید تاپیک باز بمونه ی نتیجه بگیریم ![]() اگه بخواید آدرس سایتو میدم. |
|||
|
|
۳:۰۷, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۳:۰۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۳:۰۰)پرنیان نوشته است: آخی!دوستان خوشحال میشم نظراتتون. بدونم. چون واقعا فکرمو مشغول کرده. چون کسایی ک معتقد نیستن خیلی اسلامو مسخره میکنن، اگه با اسلام منطبقه لطفا دلیله قانع کننده ، اگر هم نه، ک باز هم دلیل محکمی میخوام. قصدم ا ز ایجاد این تاپیک اصلا اسپم نیست. خانم پرنیان من دعوا ندارم فقط جواب سوالمو میخوام . همین. ![]() اگه جواب داری بسم الله اگه نه میتونی تو تاپیک شرکت نکنی. |
|||
|
۱۲:۲۲, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۱۲:۲۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بازم موضوع همیشگی!
برخی آقایون احکام اسلام رو بکنن چماق، بزنن تو سر سر مقابل! برخی خانم ها هم از لج آقایون، احکام اسلام رو ..... بخونن! |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
من فکر می کنم این سایت ها صرفا برای جذب مخاطب هستند و عملا فعالیتی ندارند. |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
عزیز این صیغه های ساعتی شرعی نیستن نمی شه یه خانوم تو هفته چندبار صیغه بشه چون باید عده نگه داره...همه این سایت ها چرتن وبرای بهم زدن افکار امثال من وشما درست می شن وگرنه کسی از این کارا نمی کنه
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۱۴:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۱۳:۱۹)رکن الهدی نوشته است: عزیز این صیغه های ساعتی شرعی نیستن نمی شه یه خانوم تو هفته چندبار صیغه بشه چون باید عده نگه داره...همه این سایت ها چرتن وبرای بهم زدن افکار امثال من وشما درست می شن وگرنه کسی از این کارا نمی کنه نه این طور نیست. این سایت داره فعالیت میکنه. و تایید یکی از مراجع رو هم داره. ![]() شرمنده. مجبور شدم اینو بذارم. ببخشید. ببخشید ولی به آقایون آدرس این سایت رو نمیدم. چون اگه طبق اسلام نباشه گناهش ب گردنه منم هست. پس پیام ندید. اگر خانم ها بخوان میتونم در پیام خصوصی بگم. خانم هایی ک خیلی وقته تو تالار عضون.
|
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم دیدم این سایت رو
معلولا یه چیزی که همه گیر تو شبکه اجتماعی پخش میشه بیشتر باید به عدم صحتش شک کرد میشه ادرس لیک رو به دفتر همین مرجع داد و صحتش رو پرسید بعد در موردش بحث کرد |
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
نمیدونم شرایط رو دیدید یا نه
برای فرار از عده ( در اون بخش) عنوان کردند که خانم ها باید یائسه باشند ... |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:این کار با اسلام مرتبطه؟ خیـــر ![]() اصل صیغه این نیست این کارشون شاید قانونی باشه ( یعنی با قانون میشه پیش برد این کار رو!!! ) ، اما ب هیچ عنوان شرعی نیست ... |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۳ ۱۴:۲۷)Eve نوشته است: نمیدونم شرایط رو دیدید یا نه دو بخش داره یه بخش برای خانم های یائسه هست و یه بخش برای خانم های مطلقه و بیوه بین 20 تا 45 سال ![]() (۲۵/مهر/۹۳ ۱۴:۲۸)السا نوشته است: خیـــر نمیشه گفت خیر. چون در ظاهر مغایرتی با اسلام نداره. اگر شما مغایرتی میبینید ممنون میشم بگید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محرمیت برای ازدواج ... | فاطمه خانم | 44 | 13,575 |
۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۰۷ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| درخواست مشاوره برای ازدواج | Islam | 34 | 10,383 |
۱/اسفند/۹۴ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| راهنمایی...ولایت معیاری برای ازدواج آری یا خیر؟؟ | fafa* | 64 | 21,588 |
۱/دی/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: Islam |
|
| مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟ | دیدگاه نوین | 19 | 8,850 |
۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: ـــ |
|
| پیش نیاز ها لازم و ضروری برای امر ازدواج | ELENOR | 5 | 3,060 |
۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| اثبات وجود ازدواج موقت در اسلام | Havbb 110 | 49 | 20,002 |
۲۹/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۱ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| بررسی دلایل رشد ازدواج موقت در کشور | soheyl68 | 213 | 72,083 |
۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۱ آخرین ارسال: ترنم |
|

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)

![[تصویر: 3330-.jpg]](http://www.3330.loxchat.com/upload/3330/image/postsimage/3330-.jpg)