|
(جواب اضافه شد)جایزه کارت شارژ برای کسی که به این سوال جواب بدهد!!!!
|
|
۲۳:۰۷, ۱۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۷ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام هر کس به این سوال جواب بده یک کارت شارژ 2 هزار تومنی (ایرانسل یا همراه اول ) پیش من جایزه داره
سوال اینه : چرا شیعه ها بعد از اینکه امام جماعت سوره حمد رو تموم کرد کلمه (الحمد الله ) رو میگن ولی سنی ها کلمه ( امین )رو میگن ؟؟؟ یک راهنمایی: باید به تفسیر سوره حمد دقت کنید تا بتونید به سوال جواب بدید مهلت شرکت در مسابقه ساعت 24 روز 20 بهمن البته شاید هم چند روز تمدید بشه بدویید جواب بدید جایزه بگیرید |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۵, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:احمد خوب بچه هارو با این معماهات درگیر میکنیا...معما چیه !!!!! اخه شما این همه بعد از حمد الحمدلله میگید نباید دلیلش رو بدونید؟؟؟ نقل قول:- پیامبرا و امامان و اولیای خدابازم اشتباهه اخه اگر جواب این بود الان چه ربطی داشت به اینکه ما الحمد لله بگیم و سنی ها امین؟؟؟؟؟؟ ضمنا یک دفعه که گفتم تو اینترنت نگرد جوابش تو اینترنت نیست ![]() ![]() ![]() نقل قول:فکر میکنم به این دلیل باشه که ما شیعه ها میگیم باید ذکر رو تلاوت کرد و در تلاوت ذکر چیزی جز ذکر نباید گفت .نه خیر این هم غلطه اون ایه یا روایتی که مد نظر منه و علت الحمد لله گفتن ما و امین گفتن سنی هاست خیلی خیلی معروفه مطمئنم جواب رو بشنوید کپ میکنید ![]() یک خورده فکر کنید حتما به جواب میرسید ضمنا عجله کنید یک هو یک نفر جواب میده جایزه از دستتون میپره ها |
|||
|
|
۱:۲۱, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
این ها به ذهنم زد : "یا فاطمه ، ان الله بغضب لغضبک و یرضی لرضاک" ، کهمصداقش هم در صحیحین آمده و "الیوم اکملت لکم دینکم و اتمم لکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا" زود اومدم بنویسم برم بخوابم |
|||
|
|
۱:۳۳, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۱ ۱:۲۱)دل خسته نوشته است: سلامایول تقریبا درست نوشتی فقط نگفتی مقصود از ضالین چه کسانی هستند اگر اون رو هم بگی جایزه رو برنده شدی ضمنا بگو ببینم خدا وکیلی این ها به ذهن خودت رسید یا از جایی دیدی؟ |
|||
|
|
۲:۴۰, ۱۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۱ ۲:۴۱ توسط R3Z4.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۱ ۱:۲۱)دل خسته نوشته است: سلام سلام می بخشید پا برهنه اومدم وسط بحث. فقط جوری بگید که ما هم بفهمیم. دیگه این قدر کنجکاو شدم که خواب از سرم پرید. من اصلا متوجه ربط "الحمد الله" وسط نماز به حضرت فاطمه نمی شم. منظور فانی شدن در خدا هست یا خود حضرت و اهل بیت و ...؟ یا اون آیه که می گه " امروز دین شما را كامل كردم; و نعمت خود را بر شما تمام نمودم، و اسلام را به عنوان آیین (جاودان) شما پذیرفتم." یعنی ما برای کامل شدن دین و نعمت خدا وسط نماز می گیم "الحمد الله"؟ من فکر می کردم این آیه بیشتر به روز غدیر و ولایت اشاره داره. یعنی منظور شما از صراط مستقیم ولایته و ضالین هم کسانی هستند که به ولایت اعتقاد ندارن؟ پس تکلیف "الحمد الله" چی می شه؟ یعنی به خاطر این که از ولایت گمراه نشدیم داریم شکر می کنیم؟ خوب پس چرا می گیم "هدایت کن"؟ باس می گفتیم "هدایت کردی"؟ یعنی من که تا حالا فکر می کردم خدا باید به راه راست هدایتم کنه جزو اون ضالینم؟؟ تمام دینو ایمونمو به باد فنا دادید بعد راحت گرفتید خوابیدید؟ خواب عزرائیلو ببینید
|
|||
|
|
۸:۵۶, ۱۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۱ ۸:۵۷ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۱ ۱۸:۵۰)بیداری اندیشه نوشته است: ما میگیم صراط الذین انعمت علیهم جواب جلبي بود. فقط بايد اين نكته رو بگم كه انعمت فعل هست به معني نعمت دادي. چه كساني هستند در اينجا معنا نميدهد!! بايد بگويي عليهم چه كساني هستند جانم!!!!!!
|
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۱ ۱۱:۲۱ توسط seiied.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان من همه پست ها رو مطالعه نکردم عذر خواهی می کنم اگر جوابم تکراریه.منظور از غیر المغضوب علیم اشاره به مسحیت داره که خداوند ایشان رو به دلیل انحرافات مورد خشم و غضب قرار می ده.منظور از و لاالضالین هم اشاره به یهود داره که ده مرتبه بیشتر از مسیحیت دچار انحراف شدند و اصلا بنیانگذار انحراف در مسیحت همین یهود بودند بسیاری از نفاق ها تفرقه افکنی و دشمنی در صدر اسلام هم توسط همین یهود صورت گرفت.به همین دلیل قرآن اشاره داره به گمراهی ایشان. تفاوت فاحشی هم بین الحمدلله و آمین نیست چون انعمت علیهم یعنی دینی جدا از این دو دین که میشه همین اسلام.پس شیعه به خاطر این عنایت خداوند شکر می کنه و اهل سنت به خاطر این که جزو مسیحیت مورد غضب واقع شده و یهودیت گمراه شده قرار نگیره از آمین استفاده می کنه تا در گروه انعمت علیهم قرار بگیره.دو واقع انعمت علیهم یعنی کسانی که از امیرالمومنین و فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به وجود می آیند که منظور دوازده امام هستند.مورد دیگه این هم سوره کوثر است که که دوازده امام از فاطمه زهرا (سلام الله علیها) کثیر می شوند و کثرت می یابند.تشیع خدارو شکر می کنه که تو این گروه قرار داره و اهل سنت دعا می کنه که شاید در این گروه قرا بگیره. موفق باشید در پناه حق و امیر. |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول: سلام می بخشید پا برهنه اومدم وسط بحث.سلام بذار جواب کامل مشخص بشه بعد جواب این شبهه رو میدم ( اخه الان جواب بدم بحث منحرف میشه) |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۱۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۱ ۰:۲۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۱ ۱:۳۳)ahmad1300 نوشته است: ایول تقریبا درست نوشتی فقط نگفتی مقصود از ضالین چه کسانی هستند اگر اون رو هم بگی جایزه رو برنده شدیسلام می خواستم بخوابم ، بعد یک هو گفتم مغضوب یعنی چی ، بعد یادم افتاد غضب خدا، غضب فاطمه سلام الله علیها است. بعد باز گفتم نعمت ولایت کجا اومده ، یادم افتاد الیوم اکملت لکم .... ، توش اتمم لکم نعمتی داره. بالاخره یک پیش زمینه ای هم داشتم که اینا به ذهنم رسیده. این رو با سرچ کلمه ضلالة در گوگل به دست آوردم:" پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: “کل محدثة بدعة و کل بدعة ضلالة و کل ضلالة فی النار”؛ [۳] ایجاد هر امری که سابقه در دین نداشته بدعت است و هر بدعتی گمراهی است و هر گمراهی در آتش است." [۳]. بحارالانوار، ج ۲، ص ۲۶۳؛ مسند، احمد حنبل، ج ۴، ص ۱۲۶٫ خوب ، دیکه در تاریخ مشخصه چه کسانی بدعة گذاشتند.همین طور پیروان اون ها هم بدعت گذار هستند (تغییر شیوه خلیفة اللهی و پذیرش اون)
سلام این آیه هم یادم اومد: أُوْلَـئِكَ الَّذِينَ اشْتَرُوُاْ الضَّلاَلَةَ بِالْهُدَى فَمَا رَبِحَت تِّجَارَتُهُمْ وَمَا كَانُواْ مُهْتَدِينَ این خطاب به کسانی هست که ریا رو در پیش می گیرند ، اسناد هم زیاد داریم در مورد قتل پیامبر ، و دو روئی بعضی ها |
|||
|
|
۴:۱۵, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
چون روایت است از امام صادق که در مقابل آمین سنی ها مستحب است که الحمدالله باشه به این دلیل که اهل سنت واژه آمین را وارد نماز میکنند حال آنکه نباید واژه انسانی و غیر قرآنی را در نماز بیا کنیم. از آن جهت است که امام صادق بکار بردن کلمه الحمدالله (که در قرآن وجود دارد) را بر آمین ترجیح میدهد. البته واجب نیست بلکه مستحب است.
|
|||
|
|
۰:۴۱, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام این ها جواب های خوبیه ولی اونی که من میخواستم نیست این رو هم جواب بده تا کارت شارژ رو ببری ضمنا اگر نمیدونی جواب این تیکه رو بگو جواب کامل کامل رو بدم که فکر بچه ها خیلی منتظرند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایجاد مغالطات در زمینه ولایت فقیه توسط علی یعقوبی+جواب | عبدالرحمن | 33 | 12,100 |
۴/مرداد/۰۱ ۱۲:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| این بار هم یه جواب خیلی محکم میخوام(شبهه ای در رابطه باواقعه عاشورا) | رمز شب | 7 | 3,214 |
۲/آذر/۹۱ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: S!lenced |
|
| جواب 10 سوال مهم از زبان حجت الاسلام قرائتی | Anti-satanism | 0 | 1,190 |
۱۲/آبان/۹۱ ۲۲:۲۲ آخرین ارسال: Anti-satanism |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)