کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این است سبک زندگی...(بسیار مهم و کاربردی)
۲۰:۲۳, ۱۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۱۱:۳۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: Besmellah3.png]

[تصویر: Sabke_Zendegi_Eslami.gif]

این تاپیک در ادامه ی مبحث لزوم داشتن سبکی برای زندگی می باشد.
در مبحث قبلی به این نتیجه رسیدیم که برای زیستن نیاز به سبکی برای زیستن هم داریم و قله ای را که انسان از دید اسلامی باید به عنوان هدف و چشم انداز مدنظر داشته باشد همانا مقام عبد شدن است و لزوما باید سبکی برای نزدیک شدن به این مقام برگزینیم.
اگر هم وقت کافی برای پیگیری همه ی مبحث قبلی ندارید می توانید جمع بندی آنرا در این ارسال مشاهده نمایید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid176187

[تصویر: Sabke_Zendegi.jpg]

برای دقیق شدن میخوام خودمونی و خیلی مصداقی بگم آقا اصلا میدونی چیه؟؟ میدونی چجوری باید زندگی کنی؟؟ راه و روش چیه؟؟ چه جوری حرف بزنی ؟؟ چه جوری لباس بپوشی ؟؟ خونت باید چه جوری باشه ؟ رفتارت باید چجوری باشه با خانواده با دوستان و..؟؟ چه جوری باید فکر کنی؟؟ چه جوری باید تصمیم بگیری ؟؟ و همه این چجوری ها که ریز به ریز تو زندگی همه ما هست.

[تصویر: Tavajjoh.gif]
نکته بسیار بسیار مهم اینه که حالا هر چقدر برویم جلوتر نکات بسیار کاربردی می شوند و می توان آن ها را در زندگی روزمره خیلی راحت عملی کرد. در مورد هر بندی سعی کنیم آن را عملی کنیم.

منتظر نظرات خوب شما دوستان عزیز هستیم.[تصویر: happy.png][تصویر: heart.png]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Hadith ، Agha sayyed ، mohamad ، وحید110 ، عبدالرحیم ، Fatemeee ، حسن.س. ، Havbb 110 ، درست پسند ، من انقلابی ام ، ضحی ، fazel ، شیدا ، شیدا ، قلب ، mahdy30na ، mohammad reza ، aboutorab ، مفقود الاثر ، 135 ، شهـاب ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، shafagh_mah ، Reza71 ، yektasepas ، بیداری12 ، حوریه سادات ، nafas ، ya zahra 110 ، farzad313 ، ويانا مبين نژاد ، KABOOTAREHARAM ، seyed ahmad ، *مهاجر* ، omidman ، شهرام ، ترنم ، saloomeh ، ztb ، ساجد ، ANTI satan ، MohammadSadra ، احیاء ، منادی حق ، انتخاب ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، vahrakan ، fiftynine ، MESSENGER ، *ریحانه* ، MohammadMeraj ، اولولالباب ، Tolou ، nasimesaba ، soheyl68 ، Bahar ، مهدی2012 ، m.hossein ، یاســین ، mhklord ، رضوانه ، مکیال ، medad.sefid ، ترنم بهاری ، sagheb ، سیمرغ ، soshiant ، mahramaneh ، azade ، danialdd ، آیات ، help me ، راسخون ، مجنون العباس ، danabash ، صهبا ، zahra11 ، السا ، fafa* ، سدرة المنتهی ، حسن عزتي ، warior ، بچه های گمنام ، علی املشی ، نورالسادات

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۴, ۲۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۱ ۱۲:۵۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #41
آواتار

ابتدا تشکر میکنم از مهاجر گرامی بابت ارسال های بسیار خوب و روان و جذابشان که حقیقتا بیان زیبایی دارن.Smile

برای اینکه بحثمان روال مناسبی را داشته باشد بنده یه خلاصه ای از این تاپیک تا بدین جا عرض میکنم تا این روند با انسجام و یکپارچگی همچنان ادامه داشته باشد.

در مبحث قبلی به این نتیجه رسیدیم که برای زیستن نیاز به سبکی برای زیستن هم داریم و قله ای را که انسان از دید اسلامی باید به عنوان هدف و چشم انداز مدنظر داشته باشد همانا مقام عبد شدن است و لزوما باید سبکی برای نزدیک شدن به این مقام برگزینیم.

در این مبحث به دنبال روشهای عملیاتی برای ارائه ی سبک زندگی یا به عبارت صحیح تر حیات طیبه هستیم.

یعنی می خواهیم مشخص کنیم که در ریز به ریز زندگیمان چگونه باید ردپای اسلام و معنویت رو قرار بدیم. به صورت کلی چطوری رفتار کنیم، چطوری فکر کنیم، و خیلی از همین چطوریهای دیگه...

و نکته ی مهمی که روی آن تاکید داشتیم این مسئله بود که:

نقل قول:نکته بسیار بسیار مهم اینه که حالا هر چقدر برویم جلوتر نکات بسیار کاربردی می شوند و می توان آن ها را در زندگی روزمره خیلی راحت عملی کرد. در مورد هر بندی سعی کنیم آن را عملی کنیم.

بحث سبک زندگی بسیار گستره هست. در ادامه برای گستردگی زیاد این مبحث و برای عدم پراکندگی، سرفصل رو از کتاب مفاتیح الحیات آیت الله جوادی آملی انتخاب کردیم. در این کتاب تفکیک مناسبی بین مباحث سبک زندگی صورت گرفته و روندو چشم انداز ادامه ی راه رو برای ما روشن میکنه.

با بحث یادگیری علوم مود نیاز و بیان ضرورت های آن شروع کردیم و متوجه شدیم برخی علوم از درجه ی اهمیت بیشتری نسبت به دیگر علوم برخوردارند. و در این مورد الویت بندی بسیار حائز اهمیت هست.

در ادامه نیز به اهمیت و ضرورت کار و تلاش ، سحر خیزی ، پرهیز از تنبلی و تاکیدات زیادی که در اسلام در این مورد بوده به اختصار پرداخته شد.

(۱۹/اسفند/۹۱ ۷:۰۶)*مهاجر* نوشته است:  
براستی مگر یاد گرفتن هم آدابی دارد؟!
می شود هر علمی را در هر زمان کسب کرد؟!
هر کسی شایستگی معلمی و استادی ما را دارد؟!
اصلاً برای چه باید دنبال علم و تعلیم و تربیت رفت؟! به چه انگیزه ای؟

اگر اینها سؤالات شما هم است بهتر است کمی وقتتان را با ما باشید!

خب تا به اینجا اگر دوستان نکته ای یا نظری در ارتباط با یادگیری علوم و مبحث اهمیت کار و تلاش دارند، بفرمایند تا بحث در این مورد رو جمع بندی کنیم و به ادامه بپردازیم.
SmileHeart

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یاســین ، حسن عزتي ، mahdy30na ، علمدار133 ، fazel ، aboutorab ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، جویای حقیقت ، *مهاجر* ، ANTI satan ، عبدالرحیم ، vahrakan ، Farzaneh ، حسن.س. ، من انقلابی ام ، Elia ، MESSENGER ، *ریحانه* ، nafas ، Reza71 ، Tolou
۲۳:۳۷, ۲۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۸ توسط *مهاجر*.)
شماره ارسال: #42

"بسم الله الرحمن الرحیم"

ممنون از استقبالتون آقای املشی، نظر لطف شماستSmile
من هنوز یه کم دیگه حرف در مورد آداب تعلیم و تربیت دارم البته با کسب اجازه از محضر دوستان:

پرسشگری
امام باقر
سلام الله علیه می فرمایند: دانش گنجینه هایی است و کلید آن پرسش است،
پس بپرسید -خدایتان رحمت کند-، چرا که درباره دانش به چهار نفر پاداش داده می شود.
[b]پرسنده، پاسخ دهنده، شنونده و دوستدار آنان.

آخ جون جایزه... همیشه دنبال جایزه و افتخار بودم Smile

من همش رو دارا هستم الا شنوندگیSad
خوب حالا پاداشش چی هست؟؟
بمیرم برات حدیث تموم شد بیان نشده پاداشش چیه!!!

آموزش به دیگران
رسول خدا
صلی الله علیه واله وسلم می فرمایند: بهترین صدقه این است که مرد
دانشی را بداند و آن را به برادرش یاد بدهد.
خیال میکردم صدقه فقط پوله...

امام باقر
سلام الله علیه می فرمایند:زکات دانش این است که آن را به بندگان خدا بیاموزی.
زکات هم که میدونی واجبه...

یکسان نگری در تعلیم
امام صادق
سلام الله علیه به حسان آموزگار فرمود: برای تعلیم پاداش مگیر و دانش آموزان
در آموزش نزد تو مساوی باشند و برخی را بر برخی دیگر برتری و ترجیح نده.
کاملآ روشنه...

آسان آموزی
رسول خدا
صلی الله علیه واله وسلم می فرمایند: خدای متعال مرا آموزگار آسانگیر مبعوث فرموده است.
قول میدم همین جا اگه آموزش پرورش استخدامم کنه آسون یاد بدم....
اما خودت که میدونی...

پاداش تعلیم
کی دنبال پاداش بود. اونایی که مثه من واسشون شیرینه بدونن پاداش چیه بخونن بقیه معافن...
عبدالرحمن السلمی به فرزندان امام حسین سلام الله علیه حمد را آموخت. وقتی کودک آن را برای
پدرش خواند، آن حضرت هزار دینار و هزار لباس زینتی به او داد و دهانش را از مروارید پر کرد [راستشو بگو چقدر
دلت می خواست جای عبدالرحمن بودی؟ من که میدونم...]. در این مورد به آن حضرت اعتراض کردند، او فرمود: این،
در برابر عطای (تعلیم) او چیزی نیست.
حیف شد اون زمان ما نبودیماSad
ولی میدونی پاداش تعلیم تو آخرالزمان چیه؟!!..
شهدای هسته ای رو که فراموش نکردی!!
پس زود قضاوت نکن و بگو کاش آن زمان بودم....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، vahrakan ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، من انقلابی ام ، Elia ، بیداری اندیشه ، *ریحانه* ، fazel ، Reza71 ، Tolou ، یاســین ، Islam ، danabash
۰:۵۸, ۲۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام
بهترین سبک برای هر انسان در زندگی فردی و اجتماعی اش ...ساده بودن و ساده دیدن امورات فرا روی اوست و همچنین الگو برداری از سبک زندگی ائمه اطهار برای هر مسلمان شیعه به نوعی باعث می شود که در مقابله با مشکلات و مسائل به وجود امده ...برخوردی خردمندانه داشته باشد و پایدار تر به زندگی خود ادامه دهد .
در اغلب مواقع و در حال حاضر بسیاری از زوج ها با روی اوردن به مدلهایی از زندگی های غیر از فرهنگ دینی و مکانی جغرافیایی خود ..به نوعی ناهنجاری گرفتار شده اند که برای رهایی از این ناهنجاری ..باید همه این سبک های غیر متعارف را بشکنند .
و راهی که خداوند توسط ائمه اطهار سلام الله به ما نشان داده است ...بهترین راه برای انتخاب یک سبک مناسب از زندگی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: *مهاجر* ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، من انقلابی ام ، Elia ، بیداری اندیشه ، *ریحانه* ، Reza71 ، danabash
۷:۵۵, ۲۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #44

"بسم الله الرحمن الرحیم"

رسیدم به حفظ تن و حرمت اضرار به نفس
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

همیشه وقتی درمقابل این سؤال دیگران قرار می گیریم که چرا داری خودت رو نابود می کنی؟
گفتیم جسم خودمم دلم میخواد به هیچ کسم ربطی نداره!
آیا واقعاً همین طوره که ما فکر می کنیم؟!

انسان که آفریده خدا و خلیفه و امانتدار اوست، برای زندگی و حیاتی آفریده شده است که بر اساس
"آیه 42 سوره انفال" در پیوندهای گوناگون خود خدا محور است و در این زندگی و بندگی به بدن سالم نیاز
دارد و بهره مندی همه جانبه او از سلامتی، اساس فعالیت های وی در زندگی مادی و معنوی است که
در زبان پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه واله از آن به "نعمت های ناشناخته" یاد شده است، زیرا یکی
از عوامل آرامش زندگی و بندگی خدا، برخورداری از جسم و جان سالم است، از این رو عقل و نقل، حفظ
تندرستی و حفظ نفس را واجب شمرده اند و روا نمی دارند که انسان حتی هنگام سخت ترین مصبیت و
اندوه به عمد به جسم و جان خود آسیب برساند و اضرار به نفس آن را حرام می شمارند.

رسول خدا
صلی الله علیه واله وسلم می فرمایند:
گوش، چشم، زبان و قلب امانت هستند و هر کس امانت را رعایت نکند ایمان ندارد.

بر آنیم که ان شاالله به ترتیب به موضوعات زیر در مورد حفظ تن و حرمت اضرار به نفس بپردازیم:
1- اهمیت حفظ جان و سلامت.
2- عوامل سلامت.
3- استراحت بدن.
4- پرهیز از آسیب رساندن به بدن.
5- پیشگیری از بیماری ها.
6-عوامل بیماری.
7- دارو و درمان.
8- برخی از شیوه های درمان.
9- پرهیز از درمان با حرام.
10- عوامل شادابی و شکوفایی.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، سید ابراهیم ، من انقلابی ام ، Elia ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، *ریحانه* ، fazel ، Reza71
۱۰:۲۱, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #45

"بسم الله الرحمن الرحیم"

1-اهمیت حفظ جان وسلامت

رسول خدا
صلی الله علیه واله وسلم می فرمایند: ای علی! هرکس شراب را برای غیر خدا
ترک کند خدا او را از شراب بهشتی سیراب سازد. علی
سلام الله علیه پرسید: برای غیر خدا؟
حضرت
صلی الله علیه و اله وسلم فرمودند: آری، به خدا سوگند! هر کس آن را برای حفظ جانش
ترک کند خدا او را بدین سبب سپاس می گذارد.
هر جا رو بگردی مهربونتر از خدای خودمون پیدا نمی کنی که حتی واسه اینکه تو به جسمت
احترام بزاری سپاس گذاره!نعمت داده سپاس گذاریم می کنه!!
به حضرت آدم و هوا اجازه استفاده از تمام درخت ها رو داده شد الا یکی الا یکی... چه کردند؟! از همون یکی خوردن.
خدا این همه نوشیدنی حلال بهمون عطا کرده، شراب رو حرام کرده... ما سراغ کدومش میریم؟!
تاریخ تکرار می شود فقط انسان هایش متفاوت است. امیدوارم از داستان حضرت آدم عبرت گرفته باشیم!

در روایتی دیگر رسول خدا
صلی الله علیه واله وسلم از خوابیدن بر بامی که حفاظ ندارد
[به سبب خطر جانی] نهی کرده است.
چقدر شیرینه واسه یکی عزیز باشی و بهت سفارش کنه مواظب خودت باش...

هم جنین آن حضرت به ابوذر فرمود: ای ابوذر! سلامتی پیش از بیماری را دریاب و
از آن برای زمان بیماری بهره بگیر؛
می دونستی وقتی بیمار میشی خدا خطاب به فرشته هاش چی میگه:
هر کار نیکی که بنده من در زمان سلامتی اش انجام میداده حالام توی نامه عملش ثبت کنید...
و چقدر که انسان شکرگزار است!!...

و نیز فرمود: هر روز که شب را سپری می کند و سه نعمت را در اختیار دارد، نعمت دنیا بر او تمام
است: سلامت بدن، امنیت و هزینه روزانه و اگر چهارمین نعمت را نیز داشته باشد تمام نعمت دنیا
و آخرت را در اختیار دارد و آن اسلام است.

و هم چنین فرمود: امنیت و عافیت دو نعمتی هستند که بسیاری از مردم در آنها مغبون اند.
تلاش کنیم ما جزء اندک مردم در این موضوع باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: joseffist ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، *ریحانه* ، Reza71 ، من انقلابی ام
۱۰:۲۹, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
وقتی مطالب بالارو میخونم واقعا تنها چیزی که در وجودم غلیان میکند حس شرمندگی است و بس....

چقدر اون بالایی حواسش به ما هست... خیلی جالبه برای کارهایی که تنها و تنها سودش به حال خودمان است هم پاداش گذاشته....

یا ارحم الراحمین..... یا انیس القلوب....

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: *مهاجر* ، Farzaneh ، joseffist ، مجید املشی ، یاوران مهدی ، بیداری اندیشه ، *ریحانه* ، Reza71 ، من انقلابی ام ، mhklord
۲۳:۱۹, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #47

"بسم الله الرحمن الرحیم"

امیرمؤمنان
سلام الله علیه می فرمایند: ارزش دو چیز را نشناسد مگر کسی که آن ها را از دست داده
باشد: جوانی و عافیت.

آن حضرت در تفسیر آیه (و لا نصیبک من الدنیا) یعنی «بهره واقعی خود را از ثروت دنیا از کف مده»
می فرمایند: سلامتی خود را فراموش نکن.
همیشه گلایه دارم که چرا به فلانی این همه نعمت دادی اما من رو فراموش کردی؟!
دریغ از یه کم توجه که سلامتی چه نعمت با ارزشی که خیلی ها از داشتنش محروم اند.
فقط کافی یه سر به بیمارستان ها بزنی....

ودر تفسیر آیه (لتسئلن یومئذ عن النعیم) یعنی ؟«روز قیامت درباره نعمت ها از شما سؤال خواهد شد»
میفرمایند: نعمتی که از آن پرسیده می شود سلامتی است.
البته نعمت ولایت الهی برجسته ترین نعمت است، چنان که امام صادقق سلام الله علیه در ذیل این آیه
فرمودند: نعمت ما هستیم.
یعنی ای انسان این سلامتی که بهت عطا شده نباید با اونی که ، نابیناست، ناشنواست، معلوله و...
یکسان باشی!! اما یه نگاه به دور وبرت کن روشن دله حافظه قرآنه، ناشنواهه بهترین نقاشه و... و...
و این ما هستیم که حتی از اونها هم عقب موندیم! چه برسه بخوایم شکر نعمت خودمون بجا بیاریم..
ومیدونی شکر نعمت یعنی چی؟! از نعمتی که بهت عطا شده بهترین استفاده رو کنی: چشم- گوش- زبان و...

امام صادق
سلام الله علیه فرمودند: سلامتی نعمتی پنهان است؛ هرگاه باشد، فراموش شود
و هر گاه از دست رود به یاد آید.

هم چنین فرمودند: پنج چیز است که اگر کسی آنها را نداشته باشد زندگی [برای او] گوارا نیست:
سلامتی و ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Farzaneh ، *ریحانه* ، سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، Reza71 ، من انقلابی ام
۱۴:۳۷, ۲۴/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۱ ۲۲:۵۴ توسط *مهاجر*.)
شماره ارسال: #48

"بسم الله الرحمن الرحیم"

2-عوامل سلامت

الف- کنترل غذا خوردن و رعایت بهداشت.
ب- سفر.
ج- شب زنده داری.
د. سکوت.

الف- کنترل غذا خوردن و رعایت بهداشت

امیر مؤمنان سلام الله علیه واله می فرمایند: هر کس غذای پاکیزه بخورد و به خوبی آن را بجود
و پیش از سیر شدن از غذا دست بکشد و به موقع تخلی خوداری نکند، جز به مرض مرگ بیمار نگردد.
در ایران حوالی 4 تا 5 ساعت وقت تو آشپزخانه صرف پخت غذا میشه و عرض 10 دقیقه نوش جان میشه!
و اصولاً غذا رو میخوریم که تموم بشه نه اینکه سیر بشیم! حال و حوصله سرویس بهداشتیم که نداریم!
نتیجه چی میشه: همگی توی منزل یه داروخونه داریم! تازشم بعضی مطب ها که بری واسه چندین ماه بعد یا
1 سال دیگه بهت نوبت میدن...

امیر مؤمنان
[b] سلام الله علیه به امام حسن
سلام الله علیه می فرماید: می خواهی چهار خصلت به تو بیاموزم
تا از [زحمت] درمان بی نیاز گردی؟ عرض کرد: آؤی. فرمودند: بر سر سفره منشین مگر آنگاه که گرسنه ای
و از کنار سفره برنخیز مگر وقتی که هنوز اشتها داری و جویدن غذا را به نیکی انجام بده، و پیش از خوابیدن
به دستشویی برو. هرگاه این اصول را رعایت کردی از درمان بی نیاز می شوی.
دیگه نمیخواد سه ساعت پای تلفن بشینی آدرس بهترین متخصص رو بگیری و پول بی زبون رو
واسه ویزیت خرج کنی[تصویر: wink.png]

امام رضا
سلا الله علیه می فرمایند: اگر مردم کم غذا بخورند بدن هایشان اعتدال و استواری یابد.
و از معصوم سلام الله علیه نقل شده است: هر کس کم غذا بخورد بدنش سالم ماند و قلبش صفا یابد.

رسول خدا
صلی الله علیه و اله وسلم می فرمایند:معده حوض بدن است و رگ ها به آن پیوسته اند،
پس هرگاه معده سالم باشد رگ ها سلامتی صادر می کنند و هر گاه معده بیمار شود رگ ها بیماری صادر می کنند.
و باز می فرمایند: معده خانه هر دردی و پرهیز پایه هر درمانی است، پس چیزی بخور که با تو سازگار باشد.
پس بگو علت این همه بیماری بخاطر تغذیه نامناسبه!...

امام کاظم
سلام الله علیه می فرمایند: معده خانه و کانون بیماری هاست.

رسول خدا
صلی الله علیه واله می فرمایند: نوزادانتان را در هفت روزگی ختنه کنید که مایه ی
پاکیزگی و رشد سریع گوشت است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، Reza71 ، من انقلابی ام
۲۳:۱۱, ۲۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #49

"بسم الله الرحمن الرحیم"

ب. سفر.
رسول خدا
صلی الله علیه واله وسلم می فرمایند: مسافرت کنید تا تندرست باشید.
اینقدر تو خونه موندی که از همه چی بهونه میگیری و همش نق میزنی و با خودت میگی
خسته شدم از زندگی... یه کم فکر سلامتی روحتم باش یه مسافرت راه حل این همه
خستگیه حتی شده برو تفریح یک روزه "البته سفارش شخصی خودم بود"
Wink

امام سجاد
سلام الله علیه می فرمایند: به حج و عمره بروید تا صحت بدن یابید.
البته قابل توجه اونایی که واسه رکد دارن میرن حج: شامل شماها نمیشهBig Grin

ج- شب زنده داری
امیر مؤمنان
سلام الله علیه می فرمایند: شب زنده داری مایه سلامتی بدن است.
فقط رفیق این وسط حواست باشه شب زنده داری فقط واسه چند مورد سفارش
شده: عبادت- مطالعه و اون یکی رو یادم نمیاد...
خلاصه چی داداش خواستم بگم شب زنده داری مفید!

د- سکوت
امیرمؤمنان
سلام الله علیه می فرمایند: سکوت مایه ی راحتی و آسایش است.
سکوت در مواردی که سخن گفتن ضرورتی ندارد، مایه ی آسایش روحی است.
هم چنین پرهیز از سخن در برخی از جاها از پیامدهای ناگواری چون دشمنی و
به خطر افتادن سلامت تن جلوگیری می کند.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، Reza71 ، من انقلابی ام
۱۵:۲۹, ۲۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #50

"بسم الله الرحمن الرحیم"

3- استراحت بدن

افزون بر رعایت سلامت جسم و جان، باید به استراحت و و آرامش اعضای بدن نیز توجه شود.
و در به کارگیری آنها عدالت رعایت شود.
من خیال میکردم عدالت فقط متعلق به جامعه و خانواده و از این قبیل مسائله!!!
نمی دونستم در رابطه با جسم و تن هم باید عادل بود!!

امیر مؤمنان
سلام الله علیه می فرمایند: با فشار بر قلبت جلوی فهمت را مگیر، چرا که هر عضوی
از بدن به استراحت نیاز دارد.

امام صادق
سلام الله علیه هم می فرمایند: کسی که شبانه کار کند و با نخوابیدن به چشمش استراحت
ندهد [و موجب اضطرار آن شود] آن کارش حرام است، هر چند مال به دست آمده حلال است.
دیدی بعضی ها شبانه روز دنبال پولن و غافل از اینکه هم به جسمشون آسیب میرسونن هم خدا فرموده:
روزی هرکس هر چقدر باشه بهش داده میشه نه بیشتر... و روزی هرکس اون چیزی که از گلوش پایین میره!

و نیز میفرمایند: بیداری و کار کردن در همه شب [به گونه ای که حق چشم رعایت نشود] حرام است.
جز در موارد استثناء و اضطرار؛ مانند زمان جنگ یا برای نجات جان بیمار و مانند آن.

قابل توجه رژیمی های محترم:
امام کاظم
سلام الله علیه می فرمایند: اساس پرهیز [و رژیم غذایی]، مدارا کردن با بدن است.

امام رضا
سلام الله علیه می فرمایند: خواب [به موقع و به اندازه] به تن، قدرت و نیرو می بخشد.
اون وقت هر جا نشستی بگو دین اسلام سخته!!! و یا از هر کس شنیدی فقط سکوت کن و تو دلت
بگو خوب حق داره...
حتی آسیب رسوندن به چشم و نخوابیدن رو واست حرام کرده!! کجای کاری رفیق!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، Reza71 ، من انقلابی ام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]