|
11 سپتامبر نشانه ی ظهور؟!!
|
|
۱۵:۳۵, ۱۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خوابی راستین درباره حادثه ۱۱ سپتامبر سیدی بزرگوار و افضل به نگارنده کتاب جهان در آستانه ظهور ص ۱۲۰سید سلیمان مدنی تنکابنی فرموده است : چند ماه پیش از حادثه ۱۱ سپتامبر 2001 شبی در خواب امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را زیارت کردم و از ایشان درباره زمان ظهور و نشانه های آن پرسیدم امام فرمودند : امر ظهور در دست خداست. من بر سر پرسش خود پافشاری کردم و ردای او را گرفتم و التماس کردم و به مادرش سوگندش دادم چون چنین کردم آن حضرت پاسخ دادند : به آنچه در سپتامبر روی میدهد نگاه کن. از خواب بیدار شدم. چون با ماه های میلای آشنایی نداشتم فکر کردم سپتامبر نام شهر یا منطقه است. پرس و جو کردم به من گفتند یکی از ماههای میلادی است این پاسخ برای من مفهوم خاصّ نداشت تا آنکه حمله های تروریستی ۱۱سپتامبر پیش آمد و من در آنموقع پیام رؤیای صادق خود را دریافتم و دانستم که این ماجرا نقطه عطف حوادث پیش از ظهور است. منبع : جهان در آستانه ظهور مؤلف سید سلیمان مدنی تنکابنی ص 120
|
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۱۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خدا کند که اینطور باشد .
دلمان ترکید از این انتظار سخت |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۲۰/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به امید روزی که با خوده اقا جشن عدالت جهانی بگیریم |
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
همش دروغه من دیگه به این نتیجه رسیدم هرکس یه نشونه دید گفت تو روایات هست در اخرزمان چنین است و چنان همش دروغه فردا اگه تو فرانسه جنگ بشه فلان سید یا روحانی میگه تو روایات هست اخرزمان تو فرانسه جنگ میشه یا دیشب خوابشو دیدم!! اینا همه واسه سوءاستفاده کردن از اعتقادات مردمه واسه رسیدن به یه پستی چیزی
صفر خودش عددی نیست ولی وقتی بزاریش کنار یه عدد دیگه ارزشش 10 برابر میشه اینا هم خودشون کاره ی نیستن میان میگن امام زمانو توی خواب دیدم اخرزمان شده قراره که بیاد ... این حرفا خواهشا به این حرفا دیگه توجه نکنید چون باعث میشه ایمانتون نسبت به امام زمان ضعیف بشه ما وظیفمونه انسان خوبی باشیم حالا چه امام زمان ظهور کرده باشه چه نکرده باشه انشالاه وقتی بیاد یه نیم نگاهی هم به ما بندازه |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۱/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۲ ۱۲:۴۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با تشکر از دوست عزیز سرباز منتظر که دغدغه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارند
ولی این مطالب اولا معلوم نیست راست باشد یا دروغ اگر راست باشد این خواب هیچ ارزش و حجتی ندارد . مشخص نیست صادقه است . رحمانی است؟ هیچ چیزی را هم ثابت نمیکند بهتر است با این گونه مطالب سر خودمون رو گرم نکنیم . کلا اینکه هر کسی خواب ببیند بیایم نشر بدیم و روش حساب باز کنیم ممکنه فقط مایه دلسردی بشود واقعا سنگ روی سنگ بند نمیشه با این کار ها ااگر مشتاق شنیدن نشانه های ظهوریم برای دلگرمی احادیث ما را بس است من امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیدم!! در این تاپیک توضیح دادی مفصل در پناه خدا باید دانست که بسیارى از خوابها و مکاشفات از ناحیهى تخیلات و یا تسویلات نفسانى خود انسان است که تعبیرى نداشته، بلکه بیان کنندهى افکار و حالات و انگیزههاى درونى اوست و هیچ ربطى با عالم بالا پیدا نمىکند. بسا خوابى که ظاهرى زیبا و پرطمطراق دارد، ولى چون از عالم بالا نیست هیچ تعبیرى نداشته باشد. به نظر حقیر اگر کسى پیامبر صلی االله علیه و آله یا یکى از ائمه قدس سرهما را در خواب ببیند در صورتى رؤیاى او مطمئنا صحیح خواهد بود که صورت اصلى آن بزرگواران را خارجا دیده باشد. و الاّ صحتش مورد تأمل است؛ لذا در زمان ما که وجود شریف امام عصر - ارواحنا فداه - در پس پردهى غیبت هستند اگر کسى آن حضرت را در خواب مشاهده نمود نباید به آن اعتماد کند. دیگر که آن نیز حائز اهمیت است این است که لسان عالم رؤیا با لسان ما تفاوت دارد. آنچه که انسان در خواب و کشف مىبیند نوعا داراى معناى خاص مىباشد و به همین جهت نیاز به تعبیر داشته و بدون تعبیر صحیح، حقیقت آن پوشیده خواهد ماند. بىتوجهى به این مطلب باعث گشته که برخى در اشتباه قرار گیرند. مثلاً هرگاه بشارت فرج و ظهور امام زمان علیه السلام در وقت معینى به کسى داده شود نوعا خبر از فرج شخصى خود او خواهد بود که گاهى به معناى فرا رسیدن موتش مىباشد؛ زیرا مرگ براى مؤمن فرج محسوب مىشود. چه بسیار دیده شده که افراد وارستهاى بر مبناى خواب یا مکاشفهاى بشارت وقت ظهور را به مردم مىدهند و بعدا خلاف آن ثابت مىشود. این بدان معنا نیست که آنها دروغ گفتهاند، بلکه در واقع نتوانستهاند تفسیر آنچه را دیدهاند |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۲۹/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
نظر نهايي خودم راجع به تاپيكي كه زدم !!!! هر واقعه اي كه معصوم از قبل بهش اشاره كنه كه حتما نشانه ظهور نيست |
|||
|
۰:۵۶, ۳۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۴ ۲۰:۳۹)سرباز منتظر نوشته است: سلامسلام روایات درباره آخرالزمان و ظهور دو کلمه کلیدی دارند 1_ نشانه ظهور 2_ نشانه قیامت یا آخرالزمان یعنی معصوم از قبل ميگه که این نشانه مربوط به چيه و بعدش چی ميشه آخرالزمان هم در روایات يه بازه به عمر یک انسان دارد پیامبر اکرم صلي الله عليه و آله و سلم می فرماید:«نشانه های ظهور چون دانه های یک تسبیح و یا یک گردن بند است که رشته اتصالش بگسلد و دانه های آن یکی به دنبال دیگری فرو ریزد.» [1] بشاره الاسلام صفحه 33 و الملاحم والفتن صفحه 102 [/b] |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نشانه ای دیگر از ظهور | قلب | 62 | 25,171 |
۳۰/بهمن/۹۴ ۱:۴۷ آخرین ارسال: MEEAAD |
|
| فقط 5 نشانه تحقق نیافته از 1200 نشانه آخرالزمان باقی است{حتما بخوان} | sarallah | 34 | 21,201 |
۱۴/مهر/۹۴ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: ام ابیها |
|
| نشانه های ظهور اصغر در روایتی معروف از امام صادق (علیه السلام) | promised-mahdi | 7 | 3,504 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| چرا نشانه های ظهور مهم شده اند ! | mahdy30na | 0 | 1,347 |
۳/مهر/۹۴ ۱۲:۳۹ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| تطبیق قطعی نشانه های حتمی ظهور : آری یا خیر؟؟!! | مصباح | 18 | 11,075 |
۶/مرداد/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: قلب |
|
| بحث پیرامون برسی شبیه سازی نشانه های ظهور | مرتضی اقبالی | 34 | 14,779 |
۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| یک روایت عجیب از نشانه های ظهور | انتصـار | 3 | 6,821 |