کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام دختر را برای ازدواج انتخاب می کنید؟
چادری
با حجاب (بدون چادر)
بی حجاب
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

بسمه الله الرحمن الرحیم

سلام
من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند.
ممنون میشم شرکت کنید.
من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه)
الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست.
سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟
(میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم )

(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است:  سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت
اما چیزی که منو نگران کرده اینکه از خیلی های از جمله پدرم شنیدم که پسرا برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب نمی کنند!!!!!!!
خوب واقعیت اینکه من تو سن ازدواج هستم و این نیازو درون خودم احساس می کنم . این موضوع به شدت منو نگران آیندم کرده . من از این میترسم که با انتخاب چادر موقعیت های ازدواجمو از دست بدم .
چند باری تو همین تالار خوندم که دخترای چادری خواستگار کم دارند .
من الان تو دو راهی گیر کردم از طرفی به چادر علاقه دارم و از طرف دیگه واقعا نگران ازدواجم هستم .
از آقایون این تالار می پرسم که شما برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، Havbb 110 ، vahrakan ، عبدالرحیم ، ترنم ، faateme-313 ، Reza2035 ، كارمند پيمانی ، mohaddese ، Fatemeee ، مهدی2012 ، سدرة المنتهی ، رضوانه ، ساقی ، Aryha ، meisamtiger ، ztb ، blue.blood ، لبخند خدا ، ضحی ، fafa* ، soheyl68 ، صبا ، آیات ، zahra11 ، soora ، میرزا احمد ، Banoo ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، sakineh110 ، nader008 ، Mitsonary ، علی املشی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۰, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
ادامه قبل

باز هم رک میگم

ببینید در گذشته اکثرا خانمها محجبه بودند پس پسر همه را به یک چشم میدید

اما بعد از کنار رفتن روسری ها و برداشته شدن چادرها اختلاف پیدا شد

در این موقعیت اولین قدم برداشته شد

حال بی تقوایی در مورد آقایون هم دنبال شد

برایشان اینطور جا افتاد(در چشمانشان>>>در ذهنشان) که مانتویی مساوی زیبا!!!Angry

نمیدانستند که آن خانم چادری هم همین شکلی است ولی فقط برای اوست و بس

در صدا و سیما هم که ضد چادر برنامه ریزی بزرگی شد از سریالها تا تبلیغات و بقیه

به تدریج چادر در چشمان افراد عادی بصورت یک حجاب قدیمی مطرح شد

با تغییر محیط و جو جامعه بسیار ساده بعضی از آقایان خلاف عقل و غریزه خود رفتار کردند

من اینجا خدمت شما عرض کنم از نظر بنده اگر یک نفر کافر هم باشد ولی برای لذت خود لااقل ارزش قائل باشد باز هم باید یک خانم چادری را انتخاب کند

ببخشید دیگه خیلی رک گفتم
Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، ترنم ، soheyl68 ، میثاق ، شیدا ، kh-MAHDI ، fafa*
۲:۳۷, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #22

نه خیلی خوب صحبت کردید.

نقل قول:در صدا و سیما هم که ضد چادر برنامه ریزی بزرگی شد از سریالها تا تبلیغات و بقیه
واقعأ درست میفرمایید.تو فیلمها هر چی نقشه ببخشید مسخره و پایین شهریه به خانمهای چادری میدهند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، سید ابراهیم ، میثاق ، شیدا ، fafa*
۲:۳۸, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
(۵/خرداد/۹۲ ۲:۱۵)asal.m نوشته است:  ببخشید اینو متوجه نمیشم!!
ببینید
پسر شرایط ازدواج نداره و به همین دلیل سن ازدواج پسرا و دخترا بالا می ره و دیرتر ازدواج می کنن.
در این شرایط، پسر تمایل به رابطه با دخترارو داره.
اما با دختری که مذهبیه نمی تونه ارتباط برقرار کنه. یه دلیلش اینه که حجب و حیای دختر خانم مذهبی، به پسر این اجازه رو نمی ده که درخواست دوستی و شروع رابطه ای رو بده که موقته و به ازدواج ختم نمی شه. و دلیل بعدیش اینه که اگر هم پسره پیشنهاد بده، احتمالا این خانم، جواب رد می ده. به همون دلیل.
در همین شرایط، دخترایی که حجب و حیای کمتری دارن، احتمالا به پیشنهاد این پسرا پاسخ مثبت می دن. و این جوری می شه که در شرایط فعلی می بینیم که این رفاقتا بین پسرا و خانم های با حجب و حیای پایین تر یا می شه گفت ارزش های پایین تر، شکل می گیره.
چون هر دو جنس، تمایل به ایجاد رابطه دارن و تقاضا و پیشنهاد از سمت پسرا هست، اما خانم های چادری و مذهبی، کمتر حاضر به رابطه های با پایان نامعلوم می شن و این رابطه ها با دختر های دیگه شکل می گیره.

و این جا حجاب هست که باعث می شه در اخبار ببینیم که دختران مذهبی کمتر طعمه پسرها می شن.
و احتمالا خانم مذهبی، آینده بهتری خواهد داشت.
به عنوان یه پسر به خانم های چادری و محجبه و مذهبی می گم؛ شاید ببینید همجنس های من به دخترای با پوشش نامناسب و آرایش کرده توجه می کنن، اما بدونید اون در زمانیه که پسره فکر هوسرانی و جلب توجهه. که در هر دو صورت، اون دختر، ابزاری شده برای اون پسر. و افتخار کنید که اون پسره به شما توجه نمی کنه. اون لیاقتش همونه.
و شما همچنان به رشد معنوی خودتون ادامه بدید تا فردی لایق بهتون پیشنهاد ازدواج بده. شما باید خوشحال باشید که پسرای کمتری به شما پیشنهاد می دن. برای این که فرصت های خودتو افزایش بدید، اما کیفیت خواستگارهاتون بالا باشه، در جوانی در جامعه حضور داشته باشید. و باز هم می گم؛ در پایان فقط تو هستی و خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Scimitar ، ترنم ، میثاق ، Reza2035 ، شیدا ، Eve ، kh-MAHDI ، nader008 ، fafa*
۳:۰۹, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
(۵/خرداد/۹۲ ۲:۳۰)عبدالرحمن نوشته است:  
در صدا و سیما هم که ضد چادر برنامه ریزی بزرگی شد از سریالها تا تبلیغات و بقیه

به تدریج چادر در چشمان افراد عادی بصورت یک حجاب قدیمی مطرح شد

(۵/خرداد/۹۲ ۲:۳۷)asal.m نوشته است:  نه خیلی خوب صحبت کردید.

واقعأ درست میفرمایید.تو فیلمها هر چی نقشه ببخشید مسخره و پایین شهریه به خانمهای چادری میدهند.

در اینکه صدا و سیما باید تلاش بیشتری در گسترش سبک زندگی اسلامی بکنه شکی نیست و نقص های اساسی در این مورد وارد هست.

اماااااااا
اما هیچ دلیلی برای اینکه برنامه ای از پیش تعیین شده برای تبلیغات ضد چادر در صدا و سیما انجام میشه وجود نداره.
نمیشه چنین تحلیلی کرد.
در بحث دیگری که در مورد انتخاب اسامی مذهبی و نسبت دادن این اسامی به افراد بود در این مورد نکاتی رو عرض کردم.
صدا و سیما غیر از اینکه باید به الگو سازی جامعه بپردازه باید چهره ای واقعی از جامعه هم ارائه بده. در مورد بحث ما یعنی اینکه آیا صدا سیما بیاد همه ی افراد در سریال ها و برنامه هاش رو چادری نشون بده؟!!! آیا اونوتق می تونیم بگیم آیا این افرادی که در چنین برنامه هایی نقش آفرینی می کنن نمونه ای از جامعه ی ما هستن؟!!!
لذا نباید صداو سیما رو با همه ی کاستی ها با چنین دلیل هایی بکوبیم.
.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، میثاق
۳:۱۵, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
(۵/خرداد/۹۲ ۳:۰۹)مجید املشی نوشته است:  در اینکه صدا و سیما باید تلاش بیشتری در گسترش سبک زندگی اسلامی بکنه شکی نیست و نقص های اساسی در این مورد وارد هست.

اماااااااا
اما هیچ دلیلی برای اینکه برنامه ای از پیش تعیین شده برای تبلیغات ضد چادر در صدا و سیما انجام میشه وجود نداره.
نمیشه چنین تحلیلی کرد.
در بحث دیگری که در مورد انتخاب اسامی مذهبی و نسبت دادن این اسامی به افراد بود در این مورد نکاتی رو عرض کردم.
صدا و سیما غیر از اینکه باید به الگو سازی جامعه بپردازه باید چهره ای واقعی از جامعه هم ارائه بده. در مورد بحث ما یعنی اینکه آیا صدا سیما بیاد همه ی افراد در سریال ها و برنامه هاش رو چادری نشون بده؟!!! آیا اونوتق می تونیم بگیم آیا این افرادی که در چنین برنامه هایی نقش آفرینی می کنن نمونه ای از جامعه ی ما هستن؟!!!
لذا نباید صداو سیما رو با همه ی کاستی ها با چنین دلیل هایی بکوبیم.
.

اینی که گفتم مربوط به رئیس کل صدا و سیما نمیشه

ولی در بدنه صدا و سیما افراد مریض حتما وجود دارند

انقدر از این خیانت ها دیدیم که این پدیده تکراری شده است

برنامه های خوب هم وجود دارند ولی متاسفانه این آش خیلی شور شده است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Bahar ، fafa*
۵:۳۳, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۶:۰۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #26
آواتار
نمیدونم چرا این حرف هارو اینجا میگم شاید درد و دله شایدم چرت و پرتیه که ذهن منو درگیر خودش کرده ، هیچ ربطیم به موضوع نداره پس از کنار این حرفم بگذرین و به باقی بحث برسین

نگاه به اطرافم که میکردم قبلنا همه دخترا رو مثل برگ گلی میدیدم که باید ازشون حمایت میشد (کلا جنس زن رو میگم) جنسی که باید واسش یه پوشش باشی جنسی فوق العاده احساساتی با احساساتی پاک و ...

اما الان بعد از یه سری اتفاق که تو زندگیم افتاد وقتی به اطرافم نگاه میکنم هیچکسی نیست که حسش پاک باشه شاید موقعیت من مناسب نیست که همه دورم اینجورین شایدم جامعه به این سمت رفته . دخترایی رو میشناسم در کمال اینکه خانوادشون خوب ، خودشون (جلو خانواده) چادری و محجوب اما در خفا دوست پسر دارن و هیچ کاریم نکنن دلشونو به کسی دادن که میدونن ازدواج باهاش ممکن نیست و همزمان تو اطرافشون دنبال شوهر میگردن .
کسایی و میبینم که تو جامعه یه رنگن ولی وقتی با دوست پسرشونن هزار رنگ و لعاب به صورت دارن . دختری آوازش به گوشم رسید که صبح برای نماز صبح به دوست پسرش زنگ میزد که پاشو نماز و دوست پسرشو از یه آدم مشروب خور به جایی رسوند که مشروبو ترک کرد . پسرایی میبینم که در نهایت کثافت و لجن کارهایی که کردن دارن غلت میزنن اما واسه ازدواج پاپیچ بهترین دخترا میشن و اونا رو هم خراب میکنن . و برعکس دخترایی که حتی با یه پسر ارتباط نزدیکی داشتن اما با حفظ حجاب (درحالی که هنوز دوست پسر دارن و رابطه زیاااااااد) پسرای ساده و پاکو میکشن طرف خودشون که با اونا ازدواج کنن و عشق و حالشون با کسی دیگه باشه . اینایی رو که مثال زدم همشون کنار دست خودم اتفاق افتاده این نبوده که شنیده هام باشه نمیدونم همه جا پر از این فساد شده یا فقط اطراف من اینجوریه؟

میدونم هنوز هم پسر و دختر خوب هست اما ، واقعا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد حتی به دختر چادری و پسر های مقدس مآب و یقه دیپلمات و ریش بسیجی . خیلیا ازین پوشش ها دارن سو استفاده میکنن واقعا مسلمون واقعی رو گم کردم واقعا احساس خفقان دارم کمک میخوام دارم به همه بد بین میشم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، sadegh-a ، شیدا ، Bahar ، kh-MAHDI
۸:۵۲, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۸:۵۷ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام خدا

سلام
هرچند بیشتر آقایون تو این بحث شرکت کردن ولی خب منم نظرم رو میگم...

امام صادق(علیه السلام) می فرمایند:
برای زن هم ردیفی نیست، نه برای خوبان آنها و نه برای بدان آنها، اما خوبان در مقابل ارزششان طلا و نقره برابری نمی کند، زیرا او بهتر از طلا و نقره است. و اما ناصالح آنها خاک نیز قیمت و بهای او نیست. زیرا خاک بهتر از اوست.

توضیح: زن میتونه از طلا باارزش تر و از خاک بی ارزش تر باشه!
حالا هرمردی بسته به لیاقت و ارزش وجودیش، زنی رو در شأن خودش پیدا میکنه...

-=-=-=-=-=-=-

نمیذونم تاحالا لذت این رو حس کردین که کسی جرأت چپ نگاه کردن بهتون رو نداشته باشه؟ تا حالا شده پسری با ظاهر... و با وجود داشتن چندین دوست دختر... به تو که میرسه سرشو بندازه پائین و جلوت احساس حقارت کنه؟!
تا حالا واست پیش اومده پسرائی رو که خیلی ادعاشون میشه و با هر دختری خوش و بش دارن، چنان بی تفاوت از کنارشون رد شی انگار که اصلاً وجود ندارن...؟
تا حالا شده قهرمان دنیای خودتون باشین؟ رکورددار جواب ندادن به پیامک ها و تماس تلفنی غریبه و ناشناس؟ رکورد دار بیرون نرفتن از خونه تا جائی که ممکنه؟ رکورد دار سلام نکردن و حرف نزدن با کسائی که ادعا دارن ولی ارزش ندارن؟ و...و...و...
فقط امتحان کنید...متوجه میشید که اگه سمت شما نمیان نه بخاطر بی ارزش بودنتون هست بلکه اونقدر ارزشتون بالاست که حتی در مخیله شون هم نمیگنجه بتونن باهاتون ارتباط بگیرن...
فقط کافیه خدائی نکرده حجابتون رو بردارین و آرایش کنید اونوقت میبینید خیلی زود میان سمتتون!! نه بخاطر ارزشتون!! بخاطر اینکه خودتون دعوتشون کردین...ظاهرتون داد میزنه که نیاز به توجه دارین!!
به نظر من دلیل اینکه دخترچادری مرکز توجه هرفردی قرار نمیگیره همینه...
قدر زر، زرگر شناسد...
آدم عاقل هیچوقت یوسف زیبائی رو با چندسکه بی ارزش عوض نمیکنه...

این رو هم بگم:
ازدواج دست خداست...اگه ایمان و توکل دارید بسپارید به خدا و مطمئن باشید اگه صلاحتون باشه خودش بهترین رو سر راهتون قرار میده...(ارزش یه خانم محجبه و عفیف خیلی بیشتر از اونه که هرپسری لیاقتش رو داشته باشه...با خدا معامله کنید قول میدم ضرر نمی کنید...)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Night_World ، soheyl68 ، mohaddese ، Bahar ، ilidin ، kh-MAHDI ، رهگذر. ، nader008 ، fafa*
۹:۴۵, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار

من اینجا خدمت شما عرض کنم از نظر بنده اگر یک نفر کافر هم باشد ولی برای لذت خود لااقل ارزش قائل باشد باز هم باید یک خانم چادری را انتخاب کند

ببخشید دیگه خیلی رک گفتم
Confused

سلام
من بعد از خوندن این متن واقعا ناراحت شدمAngry آقای عبد الرحمن برادر من تقوا و حیا و به چادر نیست درسته که چادر حجاب برترولی دیدم دخترهایی رو که چادر سر میکنن ولی از صد مانتویی بدتر میگردن مطمئنتا شما هم دیدید
چه بایدی هست که آدم بایه دختر چادری ازدواج کنه ؟کی این باید گذاشته؟
لطفا تو نظر دادن منصف باشید اینطور نوشتن اصلا درست نیست Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، Bahar ، Eve ، fafa*
۹:۴۸, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
نتیجه گیری
این نکته را فراموش نکنید که ایمان مرد باید از زن بیشتر باشه چراکه اگر مرد دارای ایمان ضعیف تری باشه راه برای سست شدن ایمان زن هموار میشه .
برای درک بهتر این مطلب . . . زن معصوم در طول تاریخ یا دارای شوهر معصوم بوده یا اصلا ازدواج نکرده اما مرد معصوم می تونه با زن غیر معصوم ازدواج کنه .
حضرت مریم (علیه السلام) معصوم بودند و مرد معصومی در اون زمان نبود و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) با حضرت علی (علیه السلام) ازدواج کردند و ائمه اطهار هم از حصرت علی (علیه السلام) به بعد هرکدام زن معصوم نداشتند . با الگو گرفتن از همین روش , ایمان مرد از زن باید بیشتر باشه.
به نظر من مومنین باید این نکات ظریف را در زندگی خودشون کاربردی کنند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، nader008 ، fafa*
۱۰:۰۷, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #30

زنان مومن برای مردان مومن زنان مشرک برای مردان مشرک زنان منافق برای مردان منافق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Moh3eN-QalaM ، شیدا ، Bahar ، nader008 ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]