| نظرسنجی: رای میدهم؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 200 رأی | 100% | |
|
و اما انتخابات !!
|
|
۱۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل بیداری اندیشه
قرار نبود سیاسی کار نکنیم اما دیگه انتخابات ریاست جمهوری چیزی نیست که بشه ازش گذشت . و تیم مدیریتی بعد از بحث و بررسی تصمیم گرفت به صورت زیر چنین بحثی ایجاد شود چند شب پیش داشتم درس میخوندم و تلوزیون رو روشن کردم . فکر کنم ساعت 3 بود . ایت الله ناصری از اساتید بزرگ اخلاق داشتند در مورد ماه رجب خیلی زیبا صحبت میکردند . اخرش در مورد انتخابات میگفتن : رای بدین و شرکت کنید ... ولی به هیچ عنوان بد کسی رو نگید ... تخریب نکنید ... ایشون خیلی زیبا و اخلاقی بیان کردند که الان من یادم نمونده . به هر حال ما 2 ساله داریم حرف از اسلام میزنم . اخلاق میخونیم . حدیث میگیم . ختم قران و دعا . شاید وقتشه با رعایت اصل اسلامی نشون بدیم ببینیم ایا چیزی یاد گرفتیم؟ سعه صدر داریم . میتونیم اخلاق نیکو در گفتار و افکار داشته باشیم . میتونیم برادرمون رو نرنجونیم . با عصبانیت ننویسیم و اگر کسی ما رو رنجوند مقابله به مثل نکنیم ؟!! تهمت نزنیم . چیزی رو که نمیدونیم نگیم . غیبت . بد گویی . طعنه ... در این تاپیک در مورد نامزد ها صحبت میکنیم و برنامه هاشون . منتها با دلیل و مدرک . بدون تخریب . اگر هم انتقادیه مستند و خیلی اخلاقی . مثلا فلانی تجربه اجرایی نداره ... . در برنامه انتخاباتی داره خارج از وظایف رئیس جمهور صحبت میکنه و فلان وعده به فلان دلیل عملی نیست . میتونید از اخبار بی طرفانه سایتهای معتبر شناسنامه دار هم استفاده کنید . تبلیغ مشکلی نداره ولی مجدد تاکید میکنم . تخریب و بی اخلاقی نباشد ... . ان شاالله که دلخوری پیش نمیاد و ... گزینه گزارش هم بهتر از جواب هست . اگر لازم شد تاپیک های دیگه ای مثل اهمیت انتخابات هم باز میکنیم و صحبت میکنیم . البته واقعا در این شرایط امتحان کار سختیه . لطفا مراعات برادران و خواهران ناظر رو هم بکنید . مشروط شدم یقه همه رو میگیرم اون دنیا . میشه این رو ملاکی برای برنامه های تالار در اینده هم قرار داد یا علی (علیه السلام) ============================ (۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۴)بیداری اندیشه نوشته است: بزرگواران عزیز حالا که چنین تاپیکی ایجاد شده چند توصیه برادرانه: ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- فاطمه خانم : 1-ما می خواهیم این موضوع حتی الامکان باز بماند و دوستان گرامی در این موضوع شرکت بفرمایند . مسئولیت اداره این موضوع بر عهده چند نفر قرار گرفته اما باز هم مشکلاتی برای ما پدید آمده . لطف بفرمایید به نقد دولت کنونی نپردازید . و اخبار را فقط از منابع مورد وثوق قرار بدهید . دوستان توجه داشته باشید . با نقض قوانین توسط شما و بسته شدن این تاپیک (که ما حتی الامکان نمی خواهیم همچین اتفاقی بیافتد ) حق باقی کاربرانی که به قوانین پایند می مانند ، به گردن شماست ! تشکر از همکاری مفید شما 2- دوستان گرامی اگر فردی واقعا آدم خوبی باشد ، لایق باشد ، او را پیش دیگران ضایع کنیم ، در نزد خداوند متعال گناهی نابخشودنی برای خودمان ایجاد کردیم . این انتخابات هم تمام میشود ولی اعمال ما محفوظ خواهد بود . باید جواب بدهیم. بنر های تبلیغاتی هم حذف می شود ! . |
|||
| آغاز صفحه 28 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۵, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #271
|
|||
|
|||
|
من رای نمیدم چون هیچکدوم رو نمیشناسم
![]() این وظیفه رو بر عهده شما میذارم که یه خوبشو برامون انتخاب کنید
|
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #272
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۱۱:۵۸)انصارالمهدی نوشته است: سوال مجری در برنامه دیشب گفت و گوی ویژه خبری از دکتر عارفبه نام خدا سلام علیکم جناب انصار المهدی،بهتر است این پستتان را پاک کنید و متنش را تغییر دهید. این دیگر از آن حرف هاست. پست های عجیب نزنید لطفا. وقتی مجری این سوال را پرسید آقای دکتر خاطره تعریف کردند از قانونمداریشان نه این چیزی که نوشتید. خجالت دارد. ما این جوری هستیم با شما؟؟؟؟؟؟ این انصاف است؟؟؟؟ فی امان الله |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۱۵:۲۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #273
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۱۴:۵۷)Reza2035 نوشته است: جناب درست پسند من از افراط میگویم .دقیقاً بحثم همین هست که همین جایش را اشتباه میفرمایید! کسی که واقعاً ولایتمدار باشد، اگر چیزی بلد نباشد نمیآید، پس اگر بیاید مردم ولایتمدارش نخواهند دانست، چه برسه به اینکه بگن اشکالی نداره. بعد هم، وجود کسی که خوب باشه واجب هست، و قرار نیست خود رئیسجمهور به غیر از انتخاب تیم مشاوران و انجام تشریفات کار تعیینکنندهی دیگری انجام دهد. اگر آدم خوبی باشد تیمش را خوب انتخاب میکند، و آنها هستند که به او میگویند که راه اجرای سیاستهای کلی وجزئی نظام چیست، و در مقام رئیسجمهور باید چه زمانی چه تصمیمی بگیرد. (۹/خرداد/۹۲ ۲:۰۰)Imam12 نوشته است: اقای جلیلی همونطور که نتونست مذاکرات هسته ی رو حل فصل کنه و به جایی برسونه پس چطور میشه اعتماد کرد که بتونه مملکتو به جایی برسونهجواب این حرف قبلاً داده شده: (۸/خرداد/۹۲ ۱:۰۲)درست پسند نوشته است: دوست گرامی، شما مثل اینکه توی اخبار نیستید. دوستان عزیز، لطفاً نظرات همه رو بخونید تا تکرار مکررات نشه. |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #274
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۱۳:۲۵)black نوشته است: من الان چند شبه وقتم رو تلف کردم پای صحبت های نامزد های انخابات.به نام خدا سلام علیکم برادر من،چرا کفرتان در بیاید. اتفاقا گفتن تجربیات و سوابق که خیلی قشنگ تر است از اینکه بگوییم آره من قانون گرایم!!!!! آقای دکتر عارف،نیازی ندارند که اصلاح طلبان را جذب کنند. اصلاح طلبان جذب ایشان هستند. منظور ایشان از گفته چیز دیگری بود. خوب نگاه کنید. خوب بشنوید. شنیدن و دیدن مغرضانه صحیح نیست. اما در مورد آقای روحانی باید بگویم که بله،سعی در جذب طرفدار داشت و بیشتر به چیز های دیگر پرداخت تا برنامه هایش. بیشتر از گذشته اش گفت. گویی دفاعیه داشت. حتما باید به اون وضع آلمان برسیم؟؟؟؟ خوب داریم می رسیم. صبر کنید چند سال دیگه به اونجا هم می رسیم.ناراحت نباشید. اون موقع میشینیم در مورد حل مشکلات اقتصادی صحبت می کنیم. در ضمن آقای دکتر عارف و دکتر ولایتی و دکتر جلیلی(اینهایی که من نگاه کردم)به جز اقتصاد،به روابط بین المللی و انرژی هسته ای پرداختند. فی امان الله |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #275
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۲ ۱۲:۴۴)مرغ باغ ملکوت نوشته است: دوست عزیز از شما خواهش می کنم کمی در مورد دکتر ولایتی تحقیق کنید تا دچار پیش داوری نشوید.من قبلاً واقعاً عاشق ایشون بودم. اون جریان متقاعد کردن دختر گاندی توی اجلاس عدم تعهد رو من خودم چندسال پیش برای چندنفر گفتم تا کف کنند که عجب آدمیه! ولی شاعر میگه: تا مرد سخن نگفته باشد / عیب و هنرش نهفته باشد البته منظور از مرد فقط مردان نیست، منظور نوع بشر هست، مثل man که به معنی mankind و human هم هست. (۹/خرداد/۹۲ ۱۲:۴۴)مرغ باغ ملکوت نوشته است: البته نجابت دکتر هرگز اجازه نمی ده که خدمات و کارهاش رو توی بوق و کرنا کنه .اگر هم تعریف کنن خلاف نجابت نیست، ولی فعلاً که کوچکترین زوایای سفرهاشون رو هم تعریف میکنن! (۹/خرداد/۹۲ ۱۲:۴۴)مرغ باغ ملکوت نوشته است: از طرفی دکتر یک فرد چند جانبه و معتدل است و به نظر من این چیزی است که درحال حاضر جامعه ما به آن نیاز دارد زیرا چنین فردی به دور از افراطی گری می تواند تمام استعدادها و ظرفیت های جامعه را حول یک محور جمع کند .همگی قبول داریم که منظور از اعتدال، اعتدال بین خوب و بد و گناه و ثواب نیست، بلکه هرچیزی به اندازهای باشد که باید باشد، اعتدال در خط مستقیم، نه افراط، نه تفریط.. همگی اینها رو قبول داریم. من واقعاً مشتاقم بدونم چطور امکان داره که ما به فلسطین کمک کنیم که اسرائیل رو ضایع کنه، و باز هم صاحبانش بتونن با ما کنار بیان. ![]() ![]() ![]() لطفاً این رو هم که گفته بودم، مشخص بفرمایید چطور هست(البته نه با توضیح کلی): من معتقدم که استدلالهای ایشون غلط هست، ولی اگر طبق استدلالهای ایشون، رفتار دوستانهی مقامات هند و فرانسه دلیل بر قدرت سیاست خارجی هست، لابد رفتار خصمانهی دولتهای آرژانتین و آلمان در زمان ایشون هم دلیل بر ضعف اون هست. |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #276
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #277
|
|||
|
|||
|
سرانجام، پذیرفته شدن حق جمهوری اسلامی ایران برای غنیسازی اورانیوم
قبلاً این رو نوشته بودم، ولی گفتم بهتره بگردم خود خبر رو هم پیدا کنم بیارم. ![]() 5+1 اصل غنی سازی ایران را در مذاکرات آلماتی پذیرفت (1391/12/11) خلاصهی خبر: عوض حیدرپور، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: ... آینده مذاکرات ایران با گروه 1+5 روشن و به نفع جمهوری اسلامی ایران است ... وی با اشاره به فتوای مقام معظم رهبری که بر اساس آن استفاده ی نظامی از انرژی هسته ای حرام دانسته شده است، بیان کرد: گروه 1+5 در این نشست فتوای ایشان را به عنوان یک سند پذیرفتند. ... آنها اصل غنی سازی را نیز در مذاکرات آلماتی پذیرفتند. ... امکان طرح خلع سلاح جهانی در مذاکرات آینده نیز وجود دارد. ... |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۲ ۱۷:۲۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #278
|
|||
|
|||
نقل قول:دقیقاً بحثم همین هست که همین جایش را اشتباه میفرمایید! اتفاقا تا اینجای بحث من به جز جناب حسن س و black اصلا دفاع منطقی از ایشون نمی بینم . فقط حرفهای ایده ال است...اینکه از معیار هایی دفاع میکنند که واقعا معیار نیست !بعد که گندی بالا می اید اعلام برائت میکنند . هنوز به نظرم خیلی ها نمیدانند رئیس جمهور یعنی چه ... گمان میکنند این شخص ناجی انهاست در صورتی به قول یکی از اساتید : کشور در وضعیت بحرانی هم باشد رئیس جمهور در حدی نیست که انرا نجات بدهد . با همین معیار هایی که دوستان ارائه کردند میتوان از بقیه هم دفاع کرد . قالیباف کسی است که رهبر او را به عنوان فرمانده ی نیروی انتظامی انتخاب کرده است و اتفاقا درخشان ترین دوران نیروی انتظامی دوره ی فرماندهی ایشان بوده است . و در بحث مدیریت همه میدانند افراد نظامی بهترین مدیریت را دارند . روحانی نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی است . و 16 سال دبیر این شورا بوده است . ولایتی مشاور رهبر است . و دیگر کاندیدا ها هم از این سوابق در کارنامه شان دارند. تنها چیزی که منو به شدت ازار میده انتخابیه که هیچ دلیل منطقی پشتش نیست به غیر از یه سری حرفهای ایده ال ... هنوز کسی نمیداند چرا باید به شخصی اصلح بگوید . تنها نقطه ضعف دیدن هنر نیست ... تنها نقطه ی قوت دیدن هم هنر نیست . سیاست محل اجرای اقدامات رئال است نه حرفهای ایده ال . |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #279
|
|||
|
|||
|
سابقه اجرایی کاندیدای توانمند دکترسعید جلیلی سعید جلیلی قبلا در وزارت امورخارجه سابقه مديريت در بخشهايمختلف را داشتند و بعد هم در دفتر مقام معظم رهبري بودند. در دبيرخانه شوراي عاليامنيت ملي هم به دليل طرح موضوعات مختلف در سطح كلان و راهبردي تجربه و سابقه خوبيدارند. ايشان در دبيرخانه چهدر حوزه سياست داخلي، چه سياست خارجي، چه در حوزههاي اقتصادي و فرهنگي و حقوقي وساير مباحث در سطح كلان كشور، نوعي بررسي كارشناسي براي حل مشكلات و مسائل و ارائهراهكارها و ارائه چشمانداز براي استفاده بهتر از فرصتها و دفع تهديدها داشتهاند. فکر می کنم که ایشان با ولایت مداری،حمایت از رهبری و ولی فقیهو استفاده از تجارب خود و دیگران و توکل به خدا و با حمایت مردم و با صداقت و سیاستیکه در پیش گرفته اند قدرت اینرا داشته باشند که با تشکیل یک تیم قوی قطار انقلابرا در راه رسیدن به اهداف هواپیمایی توانمند سازند که هیچ وقت سقوط نکند و کسی رایارای مبارزه با آن نباشد. دوستان یادمان نرود که هرگاه ره دین و دینداران و کسانی که دماز آنرا می زنند را پبش گیریم شکست نخواهیم خورد و در نهایت پیروز خواهیم شد و درقیامت بابت کارهایی که بر این مبنا انجام داده ایم مؤاخذه نخواهیم شد. [size=xxx-large]سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست[/size] [size=xxx-large] [/size]
|
|||
|
۱۷:۵۸, ۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #280
|
|||
|
|||
|
عدالت لازمه پیشرفت است. ولی برای ایجاد عدالت یک حداقلی از رفاه عمومی نیاز است. مردمی که گرسنه هستند و نان ندارند بخورند چه کار به عدالت و پیشرفت دارند؟
|
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |

. آدم کفرش در میاد.

![[تصویر: clip_image001.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/file:///C:/Users/mahan/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png)