|
زندگی + خدا یا زندگی - خدا
|
|
۲۲:۳۱, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یه سوال : اگه به ما ثابت شه با استدلال های منطقی که خدا وجود داره و با تمام صفات خدا رو بپذیریم در زندگی شخصی ما چه تغییری ایجاد میشود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! چه بسا که بسیاری از جوامع که وجود خدا را قبول ندارن در زندگی از جامعه معتقد به خدا پیشرفته ترن؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۲ ۲۲:۳۱)مکتب المهدی نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم یه سوال : اگه به ما ثابت شه با استدلال های منطقی که خدا وجود داره و با تمام صفات خدا رو بپذیریم در زندگی شخصی ما چه تغییری ایجاد میشود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! چه بسا که بسیاری از جوامع که وجود خدا را قبول ندارن در زندگی از جامعه معتقد به خدا پیشرفته ترن؟؟؟؟ سلام چه تغییری ایجاد نمیشه؟ یکی از این هایی که تو زندگیتون اثر میزاره این هست که میدونی همینجوری بوجود نیومدی. یکی دیگه اینه که اونی که خلقت کرده رهات نکرده. خیلی اثار داره ، یکی دیگشم میشه این باشه که حداقل در مقابل اونایی که میگن خدا نیست و ما همینجوری اومدیم اینجا یا ما رو حسن تصادم بوجود اومدیم یا اونایی که میگفتن ما از میمونیم ، حداقل میدونیم با اینا یکی نیستیم و یه صاحب و مالک داریم که نه خلق شده نه نیازمند و نه محدود به مکان و زمان و ... . حالا شما بفرما که اگه نشناختی چه فایده داره؟ بعدشم نشناختن چیزی از سوی کس که نمیخواد بدونه ، برای خودش نقطه ابهام درست میکنه و در جایی این علامت سوال برای او بسی بزرگ بنظر میرسه. البته جواب خیلی خلاصه بود.
![]() |
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۲ ۲۲:۴۱)mahdy30na نوشته است: |
|||
|
۰:۲۱, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۲ ۲۲:۳۱)مکتب المهدی نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام دوست عزیز از این دست اندیشه ها خوشم می آد. نشون دهنده اینه که انسان ها تعقل و انتخاب دارن و صرفا از والدین و محیطشون تاثیر نمی پذیرن. اما سوال من از شما : منظورتون از پیشرفت چیه؟ چه جامعه ای پیشرفته تره به نظرتون؟ در جلسه کرسی آزاد اندیشی با موضوع رییس جمهور آینده که در دانشگاهی برگزار می شد حضور داشتم؛ مشخص بود افرادی که صحبت می کردن و افرادی که نقد می کردن و نظر می دادن، کلا تعریفشون از خیلی واژه ها متفاوت بود. یکیش همین موضوع پیشرفته. معمولا پیشرفتو در زمینه علمی و ظاهر جامعه می بینیم. شاید معیارمون برای سنجش پیشرفت جوامع، شباهت اون ها به زندگی ائمه باشه یا اون چیزی که خدا می پسنده و دستور داده. حالا تعریف شما از پیشرفت چیه؟ کدوم جامعه پیشرفته تره؟ معیار سنجش پیشرفت جوامع چیه؟ و پیشنهاد می کنم اینو بخونید : کلیک کن |
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من سوالم اینه که مای که معتقد به وجود مالک یا بهتر بگم وجود حق تعالی هستیم چرا انقدر تو زندگی معمولی روزانمون در ارتباط با افراد مختلف دچار مشکلیم چون همین افرادی که حتی به ظاهر (مثل ما) معتقد به خدا نیستند هم داخل زندگیشون همین مشکلات رو دارن که شاید بعضا زندگی بهتری هم دارن.و مشکلاتشون کمتره .چرا برای من که با تمام برهان های مختلف که برام اوردن وجود خدای یکتا اثبات شده ولی هنوز توی زندگیم مشکل دارم ؟
|
|||
|
|
۱:۲۵, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۲ ۰:۴۳)مکتب المهدی نوشته است: من سوالم اینه که مای که معتقد به وجود مالک یا بهتر بگم وجود حق تعالی هستیم چرا انقدر تو زندگی معمولی روزانمون در ارتباط با افراد مختلف دچار مشکلیم چون همین افرادی که حتی به ظاهر (مثل ما) معتقد به خدا نیستند هم داخل زندگیشون همین مشکلات رو دارن که شاید بعضا زندگی بهتری هم دارن.و مشکلاتشون کمتره .چرا برای من که با تمام برهان های مختلف که برام اوردن وجود خدای یکتا اثبات شده ولی هنوز توی زندگیم مشکل دارم ؟ با یاد حق درک هر چیزی سلسه مراتب داره! دلیلش اینه که ما میدونیم و می پذیریم که خدایی هست اما شاید هنوز به ایمان و یقین حقیقی نرسیدیم! در مورد تاثیر هم باید بگم ! تا امروز به این رسیدم که هیچ چیزی جز یک عامل بازدارنده ی قوی دروتی (دین) نمیتونه شما رو از انجام دادن کاری منع کنه!!! الته اگر بهش ایمان داشته باشید و تنها بر زبان نباشه! دیگرهم کسی که به خدا ایمان واقعی داره بن بست در زندگیش مفهوم و معنایی نمی تونه داشته باشه! کسی که به خدا باور نداره بخشش و انسانیت در زندگیش جایی نداره مگر این به خاطر عذاب وجدان انجامشون بده که اون هم به نظر غیر عقلانیه چون تو دنیای امروز اگه ببخشی انگار که سرت کلاه رفته! اصلا چرا باید ببخشی؟ چرا باید رحم کنی به دنیایی که رحمی نسبت بهت نداره؟ واسه چه کسی؟چه هدفی؟ چه آرمانی؟ آرمانی که با مرگ و فراموش شدن آدمی از بین بره چه فایده ای داره؟؟ اگه همه ی حرف هایی که گفتم و نگفتم و بخوام خلاصه بگم میشه این: آدمی رو از ""من"" بودن دور میکنه!! یاالله |
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۲ ۱:۲۵)farjad نوشته است: الته اگر بهش ایمان داشته باشید و تنها بر زبان نباشه! شاید منم قبول داشته باشم که ما ها خدا رو قبول کردیم عقلا ولی باور قلبی نداریم وشاید همه مشکلاتمون از همین باشه که ایمان قلبی نیاوردیم . حالا چجوری میشه از استدلال های عقلی به ایمان قلبی رسید تا تاثیر باور قلبی رو تو رفتارامون توی زندگی ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۵۶, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:من سوالم اینه که مای که معتقد به وجود مالک یا بهتر بگم وجود حق تعالی هستیم چرا انقدر تو زندگی معمولی روزانمون در ارتباط با افراد مختلف دچار مشکلیم چون همین افرادی که حتی به ظاهر (مثل ما) معتقد به خدا نیستند هم داخل زندگیشون همین مشکلات رو دارن که شاید بعضا زندگی بهتری هم دارن.و مشکلاتشون کمتره .چرا برای من که با تمام برهان های مختلف که برام اوردن وجود خدای یکتا اثبات شده ولی هنوز توی زندگیم مشکل دارم ؟سلام به نظر من نحوه ارتباط با دیگران نیاز به کسب مهارت داره.صرف پذیرفتن خدا به عنوان یک اعتقاد قلبی-گرچه زندگی انسان رو جهت مند وهدف دار میکنه- اما در عمل برای تعامل صحیح با انسان های دیگه کافی نیست. برای آموزش رفتارهای صحیح حتما وجود یک الگو لازمه که شیوه اجرای دستورات خدا در متن زندگی رو به ما آموزش بده. یکی که از شیوه صحیح راه رفتن و غذاخوردن (که خیلی هامون بلد نیستیم!) تا چگونه اندیشیدن و... رو ازش یاد بگیریم. |
|||
|
|
۲:۱۰, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۳:۱۰, ۲۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۲ ۳:۱۸ توسط Asma.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:ما حدیث داریم که :شما رابطتون را با خدا اصلاح کنید رابطتون با خلق خدا اصلاح میشه!! خیلی ها به خدا اعتقاد دارن، اعتقاد محکمی هم دارن، اما مثلا نمیدونن تو زندگی کجا باید نرمش نشون بدن، کجا باید قاطع باشن ؛ کجا باید سکوت کنن کجا باید حرف بزنن و... ضمن اینکه همین اصلاح کردن رابطه با خدا هم نیاز به استاد و الگو داره. طی این مرحله بی همرهی خضر مکن/ظلمات است بترس از خطر گمراهی!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وقتی دغدغه ی زندگی مردم رو داری | soheyl68 | 0 | 936 |
۲۶/آبان/۹۵ ۱۵:۰۵ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| ?فضای مجازی تهدیدی برای زندگی? | قبیله منتظر | 0 | 826 |
۲۰/دی/۹۴ ۱۴:۰۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| مصاحبه:ابن عربی در کتاب فتوحات مکیه زندگی کرده است | rezamohammadi | 0 | 905 |
۹/خرداد/۹۴ ۱:۳۲ آخرین ارسال: rezamohammadi |
|
| زندگی در مدینه یعنی همین درِ سبزِ نیمه باز و دعای عربهای ب | mohammad reza | 1 | 1,515 |
۲۶/فروردین/۹۴ ۱۴:۱۵ آخرین ارسال: مجنون العباس |
|
| عقـــــل کجای زندگی واعتقادما جریان دارد؟؟؟(کاربردی) | سید ابراهیم | 33 | 20,383 |
۱۸/مرداد/۹۳ ۱۹:۰۴ آخرین ارسال: مرهم |
|
| به «زندگی» از دریچه چشم ودل پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بنگریم | عمار رهبری | 4 | 1,673 |
۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۱۹ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| از زندگی چه میخواهید؟ | رهگذر. | 1 | 1,275 |
۱/دی/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: aaaaa |
|