کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: شما تا چه اندازه به دکتر روازاده اعتقاد دارید؟؟
تمامی سخنان ایشان را قبول دارم
بسیاری از سخنان ایشان را قبول دارم
کمی از سخنان ایشان را قبول دارم
اعتقادی ندارم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیانقددکتـــر روازاده رواســـــــت؟؟++لطفا تعصب راکناربگذرید
۱۴:۴۳, ۲۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۲۳:۰۱ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض ســــــــــــــــلام خدمت دوستـــــــــان عزیز و پژهــــــــــــشگران گرامــــــــــــــی
بی مقدمه شروع می کنم تا وقت شما عزیزان را نگیرم اما قبل از شروع خواهشی دارم که بدون تعصب بدین موضوع بنگرید.چراکه تعصب انسان را از حقیقت دور می کند.

از حدود چهار سال پیش من با خواندن مقاله ای دیگر چای نخوردم و در همه جا تبلیغ می کردم که چای نخورید چراکه هیچ حیوانی جز انسان ان را نمی خورد!!

این اولین تجربه ی من از طب سنتی بود و ناخواسته در این مسیر قرار گرفتم با خواندن یک مقاله در ایترنت البته لازم به ذکر است که هنوزم که هنوز است چای نمی خورم فارق از تمام فشار هایی که از سوی خانواده و دوستان و آشنایان تحمل می کنم چراکه حالا دلیل چای نخوردنم دیگر فرق می کند.

خب احتمالا همه ی شما تاکنون اسم حکیم دکتر حسین روازاده را شنیده اید یا لااقل صابون دکتربه تنتان خورده است.نه بگذارید از جای دیگری شروع کنم:

پارسال بود که دو حلقه دی وی دی را خریدم با عنوان طب و تغذیه در اسلام که در ان سخران حکیم دکتر روازاده بود.

پس از آن سخرانی گویی دیگر متحول شده بودم عین آن روزهایی که تازه با فراماسونری اشنا شده بودم و یکی از طرفداران محکم دکتر و دیگر هیچ...

همه را به باد انتقاد می گرفتم و گویی که صم بکم لا یعقلون گشته بودم و از افاضات دکتر بهرهها می بردم.

تا اینکه روزی متنبه شدم که برای اولین بار از روغن کنجد دکتر بهره ها برم برین شدم تا به نمایندگی ایشان رجوع کرده و از دست این روغنهای سمی نجات برم زیرا دکتر فرموده اند که اگر شما نیز روزی اگاه شدی که روغن خوب چیست روغن خوب را صهیونیستها فاسد کرده اند در نتیجه فقط از من بخرید در نتیجه شادان بودم از بخت اقبال خویش که به همراه شوهر خاله مان که ان نیز با واسطه ی من از افاضات حکیم بهره مند شده بود به نمایندگی دکتر رفتیم.تا کمی روغن کنجد اعلا بخریم اما چشمتان روز بد نبیند که هر دو دو عدد روغن خریدیدیم اما چه روغنی

روغنی بس شفا اما تلخ

خب این اولین جرقه را در ذهن من ایجاد کرد که نکند خدایی نکرده آنهمه توصیات دوستان نیک صحیح باشد و من در چاه ضلالت

از این پس بود که به خودم جرات دادم و بادی در گلو انداختم تا به نقد سخنان دکتر گوش فرا دهم.

پس از بررسی هایی که انجام دادم بدین نتیجه رسیدم که جناب حکیم یکسری سخنانی را افاضه فرموده اند که با عقل سلیم بنده در تضاد است لذا آنان را یک به یک خدمت دوستان عرضه می کنم تا شما نیز مطلع گشته و اگر چنانچه من در گمراهی بودم مرا آگاه کنید تا بسوی نور هدایت گردم چون من فقط به منطقیات و عقل سلیم وایت و روایات معتبر متوجه می گردم.

البته اشتباه نشود بنده بر خلاف تمامی دوستانی که بدون دلیل طب سنتی را می کوبند از این دسته قماش نیستم و یکی از طرفداران طب سنتی شدید که حتی در حال حاضر در حال رایزنی برای ایجاد کمیته تحقیقات طب سنتی در دانشگاه هستم.

اما حرف من اینست که اگرکه اقای روازاده دلیلی دارند صریح و علمی لا اقل حتی با دلایل طب سنتی بیان کنند نه با عقاید خودشان در ضمن من این را به شما بگویم که ایشان این طب نوین پزشکی را به هیچ عنوان علم نمی دانند پس با توجه به این موضوع ایشان تمام راههای انتقاد به خود را بسته اند.

*****************************************************************************************
1. در اولین بررسی از روغن شروع می کنیم
به نظر شما روغن های کلزا و پالم و آفتاب گردان خوب است یا نه حقیر به شخصه نمی دانم اما این را می دانم که من نباید به دنبال ازمون و خطا باشم و می ایم طبق حدیث از روغن کنجد و زیتون و روغن شفای گاو استفاده می کنم.

اما آیا این علمی است که بگوییم روغن نباتی استفاده نکنید چونکه هنگام پخت و پز بر روی کاشی های اشپز خانه می چسبد پس نتیجه می گیریم که در بدن انسان نیز این روغنها به دیواره ی رگها می چسبد این تا چه اندازه علمیست آیا این بازی با احساسات مردم نیست.
صددرصد نه این دلیلیست که مرا راضی کند و نه دیگران را اگر متعصب نباشتد.

2
.در یکی از سخنرانی ها از ایشان داروی برای سیاه کردن موهای سفید سوال می شود و دکتر نیز نسخه ای می پیچند حال نکته ی اصلی که به ذهن متبادر می شود این است که اگر این دارو وجود دارد پس چرا موهای دکتر مثل دندانهایشان گشتهاست.بهتر است خودتان پاسخ را بشنوید و قضاوت کنید:

من در زمانی که در خارج از کشور بودند مرا به یک بیماری کشنده مبتلا کردند که باید می مردم اما من ان را درمان کردم و سفید شدن موها عارضه ی باقی مانده ی ان بیماری است!!!!

شاید شما نیز همانند من از خود بپرسید که حداقل نام این بیماری چیست که ما نیز بدانیم و لااقل جان هزاران نفز از بیماران را نجات دهیم یا اینکه اینها که بودند که می خواستند شما را بکشند ،اما ایشان مثل همیشه به لطایف الحیلی به در می رود.

3.صرف درست یا نادرست بودن ایشان می گوید که باید گندم یا برنج دقیق یادم نیست رو با سبوس خورد و دلیلی که ایشان می اورد این است که این مطلب در سوره ی جمعه نیز امده است و نان بدون سبوس<ارد سفید>همانند شمشیر بدون غلاف است.

اما چرا حداقل شماره ی ایه و یا تفسیر را نمی گویید تا من محقق نیز به صحت ادعای شما پی برم یا می گوید که کره ی گیاهی را از مارگارین می گیرند و مارگارین را از فاضلاب شهری و در ادامه دکتر می گوید که عالم بزرگواری ان را در کتاب خویش اورده است

خب گیرم که این بوده است اما نام کتاب چیست و نام آن عالم چه بوده است برای تحقیق بیشتر مجهول است ایا اینها علمی است.

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
.
.
.
.
.
.
[b]اگر خدا بخواهد ادامه دارد....[/i]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، fazel ، A L I ، مرغ باغ ملکوت ، ELENOR ، Mitsonary ، ضحی رحمانی ، رضوانه ، نسیم ، rezamohammadi ، تفکر ، آیلار ، jafar ، bagheri4 ، خیبر110 ، ضحی ، zahra11

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۴, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۲:۲۱)اولولالباب نوشته است:  بسم الله الجبار

با عرض سلام متقابل

جواب سوال و درخواست شما رو بعد از شنیدن پاسخ این سوال میدم:

به نظر شما چرا تاپیکی که در نقد دکتر روازاده بود به انحراف سه گانه یا سه موضوعی «طبق نظر شما» کشیده شد؟؟؟؟

هدف از زده شدن این تاپیک جواب این سواله!!!

دوست عزیز سوال رو با سوال جواب دادن یک جور فرار از سواله !!!!
شفاف سازی کنید لطفا .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آیات
۱۳:۲۷, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول: دوست عزیز سوال رو با سوال جواب دادن یک جور فرار از سواله !!!!

فرار نکردم همین جا هستم

از سوال فرار نکردم قرار شد جهت دهی تاپیک مشخص بشود.

جهتدهی مشخص است!!

نقل قول:شفاف سازی کنید لطفا .

بهتر است تا ابتدا جواب این سوال کلیدی داده شود تا شفاف سازی صورت بگیرد

در ضمن این روش خودتان استBig GrinBig GrinBig Grin

نقل قول:سلام دوست عزیز..

این سوالتون باعث شد من هم یک سوال از شما داشته باشم .!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel
۱۷:۳۷, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۲۷)اولولالباب نوشته است:  در ضمن این روش خودتان استBig GrinBig GrinBig Grin

من سوال کردم اما جواب رو هم دادم .
Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۳:۴۴, ۲۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۲ ۱۴:۱۰ توسط saeed111.)
شماره ارسال: #24

ایشون برای خودشیرینی وگرفتن امتیازاتی بعضی ازنکات مربوط به طب سنتی رابابعضی موهومات مخلوط کرده ودرواقع خواسته یاناخواسته بمانند دوست نادان تبلیغ غلطی از طب سنتی ارائه میدهند که افرادناآشنا باطب سنتی راازاین طب فراری میدهند درحالیکه شما اگرکتاب ذخیره خوارزمشاهی(شاگردان ابن سینا) وکلیدورود به طب قدیم وکتابهایی مانند 15روزتاسلامتی وارمغان تندرستی وعسل درمانی ازجمشیدخدادادی رامطالعه کنیدبه عظمت طب سنتی پی میبرید

درمورد فلوراید باید بدانیم در جلوگیری ازپوسیگی دندان مفید است اما ویتامین c راازبین میبردمنبع کتاب معجزه درمان باویتامینها وموادمعدنی نوشته حیدراحمدی زارع چاپ دوم زمستان 1385 صفحه139

درموردسفیدی مو علت اصلی فارق ازارثی بودن (درجوانی)اسیدی شدن بدن است(طبع سرد +حالت بلغمی وسودایی)که برای جلوگیری ازخوردن سردیجات (لبنیات چای مرغ ماشینی بستنی قهوه برنج سفیدو....)باید اجتناب کرد همینطور حرص خوردن عصبانیت استرس وآب اسیدی وهوای اسیدی نیز باعث اسیدی شدن بدن میگردد.درمان فی*ل*ترآب یابازگذاردن آب شیرتا30ثانیه بعدمصرف آن مصرف آب هویج +سیب برای کم کردن اثرات هوای آلوده وخوردن جوانه گندم(7قاشق)+سالاد+روغن زیتون خام روزانه. برای مصرف برنج:یابرنج سبوس دار(برنج قهوه ای )بصورت کته ای یابرنج سفیدبهمراه پوست دوم برنج (نه شلتوک)برای 4نفر2قاشق پودرسبوس (پوست دوم برنج)مصرف شودهمچنین مصرف سیر2حبه متوسط(رنده درداخل1لیوان آب+عسل +لیموترش+1قالب یخ کوچک)برای سیاه کردن موبمرورزمان مفیداست!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مهدی2012 ، احیاء ، آیات
۱۴:۳۴, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #25

سلام دوستان
بعضی از تجویزای ایشون واقعا خطرناکه!چیزایی ک حتی متخصصین طب سنتی هم ب پزشک ارجاع میدن..خاطره پدری رو میخوندم ک برای درمان زردی نوزادش جناب روازاده حجامت کرده بود درحالی ک درجه زردی نوزاد ب حدی رسیده بوده ک اورژانس پزشکی حساب میشده..و زردی نوزاد بیشترهم شده..و دو روز بعد ب پزشک اطفال مراجعه کردن.چرا اینطور فکرمیکنید طب کلاسیک حتما ب ضرر شماس؟طب سنتی یک شاخه از طب الترناتیوه..
۵:۰۳, ۲۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۵:۰۸ توسط saeed111.)
شماره ارسال: #26

مثلادر مورد زردی بچه تازه به دنیا آمده مادربامصرف غذاهای مفید برای کبد وبعد شیردادن به بچه سریع درمان میشود وبهتراست زائو 20روزمانده به زایمان حتما غذای مفیدبرای کبد(سیب هویج بادام خیار عسل سوپ جو کاهو لیموترش روغن زیتون آب 8لیوان حرکت فیزیکی وشاتوت توت فرنگی پرتغال انار و......)رااستفاده کندوازغذاهای مضر(سرخ کردنیها گوشت زیاد نمک زیاد پفک چیپس بستنی غذاهای شور سوسیس کالباس فست فودها واسترس وعصبانیت وناراحت ی و...)پرهیزکند تاکودک زردی نگیرد!!!!!!!!

تکمیل کنم ازغذاهای مضربرای کبد (قندشکرشکلات بیسکوئیت شیرینی )بایدمادرحامله پرهیزکندتااحتمالا کودک زردی نگیرد!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احیاء ، fazel ، مهدی2012 ، آیات
۱۳:۵۲, ۲۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۱۳:۵۸ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرئوف الرحیم
با عرض ســـــــلام خدمت دوســـــــــــتان عزیز

پس از طرح سوال منتظر بودم که دوستان حداقل پاسخگو باشند اما صبر بیش از این جایز نیست چرا که تاپیک بیش از بیش در حال انحراف از هدف خود است.

نقل قول:-نقد روازاده؟ دراینصورت: همه طرفداران طب سنتی گفتن که ایشون حرف بی مدرک هم دارن،پس کسی از ایشون طرفداری نکرد،که مدرک نگفته روازاده رو از ما میخواین،کسی هم وامدار ایشون نیس،لذا زمانی که کسی ادعا میکنید فلان حرف ایشون غلط هست، اون شخص باید مدرک بیاره،درسته؟هرکس ادعا میکنه خودش باید دلیل بیاره،روازاده ام ادعا کرده برید در سایت خودش به چالشش بکشید.حالا یه سری حرف هایی زده شده،مثل مبحث روغن(نه ملکه صبا و ...)،گفتید مدرک بیارید،منظورتون اینه که از روازاده مدرک بیاریم یا بر صحت گفتار از هر کس که خواستیم مدرک بیاریم؟من از روازاده هیچ مدرکی ندارم چون فقط از محصولاتشون استفاده میکنم اما برای مسائل دیگه که واقعا برام تعجب اور بود که بعضی دوستان مطرح کرن مثل نوشابه که اظهر من الشمسه،از افراد دیگه اگه قابل بدونید مدرک دارم،اخه خدا پدرتو بیامرزه،نوشابه رو که طب کلاسیک هم قبول نداره!!!!!!!! جل الخالق
2-نقد طب سنتی:میدونم که شما این طب رو قبول دارید و قراره روی خود این طب بحث نشه اما بعضی جاها از مباحثه دوستان در واقع به طب سنتی کنایه میزنن بدون اینکه مدرک بیارن،اگه بحث سر اینه مشخص کنید که اگه اینجا امریکا یا اروپا بود و میشد شکایت کرد،تا الان طب کلاسیکی با این خطاهای اعظم پزشکی باقی نمونده بود،در مورد خود علم بحث جدا است،بحث سر بعضی پزشک های بی وجدان و خیلی عذر میخوام گاها بی سواده.البته در طب سنتی هم پیدا میشه.اما به اصل علم خدشه ای نیست.
3-بحث سر مواد کارخانه ای یا مواد خوراکی غیر کارخانه ای:اگه بحث سر روزاده است،دیگه چرا یه عده اصرار دارن بگن مرغ صنعتی و محلی یکی اند!!! در مورد خود کالا ها صحبت میکنند که ربطی به روازاده نداره
حالا بر فرض اینکه بحث سر روازاده است به نظرتون بهتر نیست کسانی که اعتقادی به طب سنتی ندارن در این بحث شرکت نکنن و تاپیکی جداگانه در مورد بحث سر طب جدید و قدیم زده شه و اونجا ما رو مستفیض کنند؟چون کسی که اعتقاد نداره دائما بحث رو به اون سمت سوق میده نه نقد یه ادم از زیر مجموعه
به هر حال ممنون میشم هدف این تاپیک رو شفاف سازی کنید

درست است حالا من خودم جواب این سوال رو میدم

نقل قول:به نظر شما چرا تاپیکی که در نقد دکتر روازاده بود به انحراف سه گانه یا سه موضوعی «طبق نظر شما» کشیده شد؟؟؟؟

علت را قبلا نیز عرض کردم متا سفانه طب اسلامی دارد با اینها معرفی می شود و چه بسا زمانی که اشتباهات انان اثبات شود تمامی زحمات چندهزار سال در نظر مردم عامی از بین می رود و چون هنوز این مساله به خوبی در بین افراد تبین نشده است عده ای سریعا ان را به مثابه زدن کل طب قلمداد می کنند پس هدف اصلی جدا کردن این دو مهم از یکدیگر است یا بهتر بگویم::

طب سنتی دارد با اینجانبان معرفی می شود و چنانچه اگر خدای ناکرده این حکمای مصطلحان زده شوند در نتیجه گیری ناجوان مردانه ای خود طب اسلامی زده می شود همانطور که مستحضریدایشان به شدت در یوتوب مورد تمسخر اند به خاطر اظهارات غیر علمی و این حربه ی دشمن است همانگونه که در زدن روحانیت ناآگاه برای زدن خود اسلام استفاده می کند.

حال باید مرزی میان ماهیت طب اسلامی و ادعاهای بی پایه حکیم نما ها ایجاد شود که هدف اصلی این تاپیک است

پس این تاپیک نه محل به چالش کشیدن طب سنتی است و نه محل بحث در مورد مواد کارخانه ای

در ضمن جناب روازده انگار کسانی که از ایشان رانقد می کنند اینگونه استقبال می کنند

[تصویر: %d8%b3%d9%88%d8%aa%d9%8a%20%d8%b3%d8%a7%...7.jpghttp:]
برای مشاهده تصویر بزرگ اینجا را کلیک نمائید

خب حالا که مسیر تاپیک مشخص شد به بعضی ادعا های دوستان پاسخ می گویم چونکه دوستان دیگر هنگام خواندن این پست دچار شبهاتی می شوند::

نقل قول:مثلادر مورد زردی بچه تازه به دنیا آمده مادربامصرف غذاهای مفید برای کبد وبعد شیردادن به بچه سریع درمان میشود وبهتراست زائو 20روزمانده به زایمان حتما غذای مفیدبرای کبد(سیب هویج بادام خیار عسل سوپ جو کاهو لیموترش روغن زیتون آب 8لیوان حرکت فیزیکی وشاتوت توت فرنگی پرتغال انار و......)رااستفاده کندوازغذاهای مضر(سرخ کردنیها گوشت زیاد نمک زیاد پفک چیپس بستنی غذاهای شور سوسیس کالباس فست فودها واسترس وعصبانیت وناراحت ی و...)پرهیزکند تاکودک زردی نگیرد!!!!!!!!

تکمیل کنم ازغذاهای مضربرای کبد (قندشکرشکلات بیسکوئیت شیرینی )بایدمادرحامله پرهیزکندتااحتمالا کودک زردی نگیرد!!!

تا چه اندازه اثبات شده است؟؟؟

می شود همینطوری با سلامت نوزاد بازی کرد می دانید که در صورت عدم درمان به موقع بیلیروبینمیا سبب عقب ماندگی ذهنی می شود.

بهتر است نگاهی به فرایند بیوشیمی و فیزیولوژی زردی کودکان بیاندازیم:

آنزيمي كه باعث اتصال اسيد گلوكورونيك به بيلي روبين مي شود يك پروتئين ميكروزمي است، بنام UDPگلوكورونوزيل ترانسفراز ((UDP- glucuronosyltransferase كه براي عمل خود نياز به ليپيدهاي غشايي دارد در فرآيند كونژوگاسيون چون بيلي روبين دو زنجيره فرعي اسيد پروپيونيك دارد با 2 مولكول اسيد گلوكورونيك تركيب مي شود و يك مولكول محلول در آب بنام بيلي روبين كونژوگه ايجاد ميشود . شواهدي دردست است كه قسمتهايي از شبكه آندوپلاسمي كه در مجاورت كاناليكولهاي صفراوي قراردارند، مسئول اين فرآيند هستند. آنزيم هايي كه عمل كونژوگاسيون را انجام مي دهند در اواخر دوره جنيني از حالت نارس خارج مي شوند ، بنابراين كودكان زودرس داراي مشكلاتي در كونژوگاسيون هستند به درجات معيني نيز اين اختلال دربين نوزادان باوزن كمتر از حد طبيعي ديده مي شود. هرگاه ميزان بيلي روبين از 20 ميلي گرم در100 ميلي ليتر بيشر شود ، امكان ورودش به بافتهاي اعصاب مركزي و آسيب مغزي متعاقب آن ، خيلي زياد مي شود. آسيب مغزي كه در نتيجه ورود بيلي روبين آزاد به عقده هاي قاعده اي(Basal ganglia) بوجود مي آيد سبب مي شود اين نواحي رنگ زرد به خود بگيرد كه كرن ايكتروس (kernic terus) يا انسفالوپاتي ناشي از بيلي روبين ناميده مي شود[همان عقب ماندگی ذهنی خودمان]. در گذشته درمان شامل تعويض خون براي پائين آوردن بيلي روبين آزاد در گردش و تلقيح آلبومين براي افزايش اتصال بيلي روبين در جريان خون و كاهش ورود آن به مغز صورت مي گرفت. اما امروزه از نور درماني (phototheraphy) استفاده مي شود. نورتابي شديد به اين بيماران با نور آبي يا سفيد منجر به توليد ايزومرهاي محلول در آب بيلي روبين مي شود كه بدون كونژوگاسيون قابليت ترشح درصفرا رادارند . يك راه ديگر كاهش توليد بيلي روبين از هم با كمك مهار كننده هاي آنزيم هم اكسيژنازاست كه توسط متالوپورفيرينها (metalloporphyrins)صورت مي گيرد

حال اگر خدایی نکرده درمان دیرهنگام صورت گیرد این عقب ماندگی ذهنی را چه کسی پاسخگوست؟؟؟؟

نقل قول:سلام دوستان
بعضی از تجویزای ایشون واقعا خطرناکه!چیزایی ک حتی متخصصین طب سنتی هم ب پزشک ارجاع میدن..خاطره پدری رو میخوندم ک برای درمان زردی نوزادش جناب روازاده حجامت کرده بود درحالی ک درجه زردی نوزاد ب حدی رسیده بوده ک اورژانس پزشکی حساب میشده..و زردی نوزاد بیشترهم شده..و دو روز بعد ب پزشک اطفال مراجعه کردن.چرا اینطور فکرمیکنید طب کلاسیک حتما ب ضرر شماس؟طب سنتی یک شاخه از طب الترناتیوه..

عزیزدلم چند بار بگویم منبع؟؟؟؟؟؟

نقل قول:ایشون برای خودشیرینی وگرفتن امتیازاتی بعضی ازنکات مربوط به طب سنتی رابابعضی موهومات مخلوط کرده ودرواقع خواسته یاناخواسته بمانند دوست نادان تبلیغ غلطی از طب سنتی ارائه میدهند که افرادناآشنا باطب سنتی راازاین طب فراری میدهند

حرف دل ما را زدی!!!!Wink

نقل قول:درحالیکه شما اگرکتاب ذخیره خوارزمشاهی(شاگردان ابن سینا) وکلیدورود به طب قدیم وکتابهایی مانند 15روزتاسلامتی وارمغان تندرستی وعسل درمانی ازجمشیدخدادادی رامطالعه کنیدبه عظمت طب سنتی پی میبرید

شرمنده شما کتاب ذخیره را با کتب اقای مهندس جمشید خدادادی مقایسه می کنید؟؟؟
کجایی سید اسماعیل جرجانی؟؟؟
[/b]
نقل قول:درموردسفیدی مو علت اصلی فارق ازارثی بودن (درجوانی)اسیدی شدن بدن است(طبع سرد +حالت بلغمی وسودایی)که برای جلوگیری ازخوردن سردیجات (لبنیات چای مرغ ماشینی بستنی قهوه برنج سفیدو....)باید اجتناب کرد همینطور حرص خوردن عصبانیت استرس وآب اسیدی وهوای اسیدی نیز باعث اسیدی شدن بدن میگردد.درمان فی*ل*ترآب یابازگذاردن آب شیرتا30ثانیه بعدمصرف آن مصرف آب هویج +سیب برای کم کردن اثرات هوای آلوده وخوردن جوانه گندم(7قاشق)+سالاد+روغن زیتون خام روزانه. برای مصرف برنج:یابرنج سبوس دار(برنج قهوه ای )بصورت کته ای یابرنج سفیدبهمراه پوست دوم برنج (نه شلتوک)برای 4نفر2قاشق پودرسبوس (پوست دوم برنج)مصرف شودهمچنین مصرف سیر2حبه متوسط(رنده درداخل1لیوان آب+عسل +لیموترش+1قالب یخ کوچک)برای سیاه کردن موبمرورزمان مفیداست!!!!!!!

]دوست عزیز این تاپیک محل ارائه دستورالعمل نیست؟

فعلا تا همیجا بماند ....

ادامه دارد اگر خدا بخواهد......
[/b]
۱۴:۵۰, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
خب من حدود دو سال پیش فکر کنم صحبت های ایشون رو گوش دادم
تا یه مدتی هم سعی میکردم که رعایت کنم
مثلا مدل همون رژیم غذایی که ایشون گفته بودن پیش برم
بعد از یه مدت دیدم واقعا دارم افسردگی میگیرم!!!!
جدا
الان دقیق یادم نیست ولی خیلی از مواد غذایی رو یه جورایی حذف کرده بودن! حتی ماست!
مثلا من حرفشون رو راجع به غذاهای فست فودی قبول دارم و داشتم ولی به نظرم یه جاهایی زیاده روی بود
مثلا همین چای
اگر ایشون برگشتن اون جمله گفتن ، من از کلی آدم هم شنیدم که چای برای اسحتکام استخوان ها مناسبه
در کل با تحقیقات دیگه ای که انجام دادم فهمیدم اصلا نمیشه با رژیم غذایی که ایشون گفتن پیش رفت!
حالا اگر کسی میتونه یک استثنا هستش
بعضی حرفاشون رو قبول دارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۱۰, ۲۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۱۵:۴۰ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول: تا چه اندازه اثبات شده است؟؟؟

می شود همینطوری با سلامت نوزاد بازی کرد می دانید که در صورت عدم درمان به موقع بیلیروبینمیا سبب عقب ماندگی ذهنی می شود.

بهتر است نگاهی به فرایند بیوشیمی و فیزیولوژی زردی کودکان بیاندازیم:

اثبات؟ صد سال سیاه نمیخوایم این دکترای مدرن اکثرا کله پوک چیزی رو واسه ما اثبات کنن.
چرا به این همه دکتر که با سلامت نوزاد و مردم بازی کردن و این همه آدم کشتن و هزار تا بلا سر مردم آوردن گیر نمیدین؟
مگه با یک تیغ زدن به پشت گوش بچه نمیشه زردی بچه رو درمان کرد؟ فردی رو میشناسم حدود 30 سال پیش وقتی بچه بود زردی گرفته بود ، پدر و مادرش هرجا دکتر میبرن زردیش خوب نمیشه. یک پیرمرده یک تیغ پشت گوش بچه میزنه و حال بچه خوب میشه!
آخه من به کی بگم این دکترای این دوره حتی به اندازه پیرزن های بی سواد هم سواد ندارن؟! حالا دکتر های شهر بزرگ یکم خوبن ولی دکترای مثلا شهر ما رو بیاین ببینید؟ اندازه مگس هم سواد ندارن.
دلم از دست این دکترا خونهAngry من موندم اینا چه جوری همینطور مفتی مفتی مدرک میگیرن تا بیان با جان مردم بازی کنن و آخرش کلی پز میدن مدرک پزشکی دارن و فلان و فلانAngry بخوره تو سرشون مدرکشون.

من همچنان منتظر یک نقد صحیح از دستورات طب سنتی هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آیات
۱۵:۱۵, ۲۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۱۵:۱۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۹/تیر/۹۲ ۱۴:۵۰)رضوان نوشته است:  خب من حدود دو سال پیش فکر کنم صحبت های ایشون رو گوش دادم
تا یه مدتی هم سعی میکردم که رعایت کنم
مثلا مدل همون رژیم غذایی که ایشون گفته بودن پیش برم
بعد از یه مدت دیدم واقعا دارم افسردگی میگیرم!!!!
جدا
الان دقیق یادم نیست ولی خیلی از مواد غذایی رو یه جورایی حذف کرده بودن! حتی ماست!
مثلا من حرفشون رو راجع به غذاهای فست فودی قبول دارم و داشتم ولی به نظرم یه جاهایی زیاده روی بود
مثلا همین چای
اگر ایشون برگشتن اون جمله گفتن ، من از کلی آدم هم شنیدم که چای برای اسحتکام استخوان ها مناسبه
در کل با تحقیقات دیگه ای که انجام دادم فهمیدم اصلا نمیشه با رژیم غذایی که ایشون گفتن پیش رفت!
حالا اگر کسی میتونه یک استثنا هستش
بعضی حرفاشون رو قبول دارم
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون روازاده است که ایشون ماست رو حذف نکردن بلکه با کارخونه ایش مشکل دارن
اون اقای خدادی هستن که با سرکه و ترشی و ماست مخالفند
شما نباید ناگهان چیزی رو حذف کنید،عادت انسان طبع ثانویه اون هست،(ترک عادت موجب مرض است)،اقای خیر اندیش میگن مثلا اگه میخواید چای رو حذف کنید،کم کم،اول کمرنگش کنید،بعد به مرور دوزش رو کم کنید،مثلا چند ماه طول بکشه
نکته بعد اینه همه رو با هم حذف نمیکنن،یکی دو تا رو حذف میکنن که بدن واقعا نیاز نداره،مثل شیرنی قنادی،فست فود،بعد که بدن کمی عادت کرد اونوقت میاید چیزهای دیگه به ترتیب الویت رو حذف میکنید
و هر چیزی که حذف میکنید جایگزینی براش بذارید،قرار نیس گشنه بمونید که اعصابتون فشار بیاد
شما به بدنتون شوک وارد کردید
جالبه میگید در مورد مصرف چای شنیدید،فکر نمیکنم منبع موثق باشه نه اینکه این کلام مال متخصصین این علم باشه،دقیق یادم نیست کجا خوندم اما در مباحث سنگ کلیه در طب سنتی مصرف چای ممنوعه چون باعث میشه کلسیم از استخوان ها شسته شه و در کلیه رسوب کنه،هرکس چای بخوره سنگ نمیگیره چون خوراکی هایی هم داریم که کلیه رو شستشو میده و ادمها تغذیه های متفاوتی دارن اما کسی که دیگه مستعد سنگ هست چای نباید بخوره.
به هر حال مشکل اصلی اینه که مسلما نباید به حرف یک نفر کاری کرد،خدا رو شکر تو اینترنت کلی دکتر و محقق طب سنتی هست که وقت میذارن و مشورت هم میدن
امیدوارم همیشه سلامت باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، اولولالباب ، رضوانه ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]