|
احساستون در مورد حجاب چیه؟
|
|
۲۲:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام به همه عزیزان. خوب خدمت عزیزان عرض کنم که تو تاپیک چرا با حجاب شدم؟ به طور خلاصه راجع به اثر فیزیولوژیک و غیر ارادی که بی حجابی میتونه رو آقایون داشته باشه حرف زدیم و اینکه حجاب و حیا و میل به پوشیدگی از خصلت های فطری خانم هاست. راجع به جنبه روانی که حجاب موجب آرامش میشه و... هم هم حرف زیاد زده شده هم در حیطه تخصص من نیست پس فعلا حرفی نمیزنم اما اگر نیاز شد و دوستان مایل بودند حتما راجع به این مساله به طور تخصصی هم صحبت خواهیم کرد. یه خواهشی هم دارم از خواهران محجبه خودم در تالار که لطف کنن و احساس روانیشونو راجع به حجابشون بیان کنن(دقت بفرماییدکه عرض کردم خانومای محجبه نه چادری.میشه کسی چادری نباشه و محجبه باشه) که در این صورت فکر میکنم اصلا نیازی به بحث روانشناسی نباشه . یه خواهش هم از برادران عزیزم در تالار دارم که لطف کنن و احساسشون رو در برخورد با یک خانم بی حجاب و یک خانم با حجاب بیان کنن خواهشا صادقانه.فقط احساس خالص خودتون رو بیان کنید چیزی که به طور روزمره تجربه میکنید. دو موردی که بیان احساسات شما هستش به ما به شدت در تحقیقاتمون کمک خواهد کرد پس خواهش میکنم که شرکت بفرمایید و احساساتتون رو بیان کنید تا ما بتونیم به یه جمع بندی برسیم. نظر تک تک شما بسیار مهمه البته میدونم که این تالار به دلیل جو مذهبی که داره جامعه آماری مناسبی نیست اما نظراتتون برای مقایسه بین جوامع بسیار مهمه. دوست دارم لطف کنید و در قالب چند خط احساساتتون رو راجع به حجاب بیان کنید. انشاالله بعد از این مرحله راجع به تاثیراتی که حجاب روی جامعه و بنیان خانواده داره باهم صحبت خواهیم کرد. در آخر هم اگر توفیقی باشه آیات و روایاتی که در مورد حجاب هست رو بررسی میکنیم. و من الله التوفیق... |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۰, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۴)nilufar7676 نوشته است: راستش رو بخواین به نطر من حجاب بدن یه چیز ضروریه و کلا آدم اینطوری راحت تره ولی حجاب داشتن برای یه چیز مسخره ای مثل مو به نطرم واقعا بیخوده...شاید عرب صد سال پیش اگه موی یه دختر رو می دید نمی دونست با خودش چیکار کنه اما الان یه پسر با دیدن موی یه دختر ممکنه چطوری بشه؟ احکام و آموزه های دینی و کلا دین اسلام مختص به یه زمان و مکان خاص نیستش اگه حدود برای حجاب تعیین شده دیگه نمیشه گفت الان توی این مقطع زمانی دیگه حجاب مو تاثیری نداره... حتما یه تاثیری داره که اسلام گفته حجابش واجبه.
|
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
حجاب واسه ی ما زن ها محدودیت نمیاره بلکه مصونیت میاره..
وقتی که با حجاب میرم بیرون هیچکی باهام کار نداره ، از نگاه های هیز یه عده در امان هستم. حالم بهم میخوره که یه پسر به اندامم توجه کنه من ارزش های بالاتری دارم که پسرا میتونن بهش توجه کنن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظرتون در مورد "طرح صیانت از حجاب و عفاف" چیه؟؟؟؟ | پارمیس | 73 | 32,839 |
۳۰/مهر/۹۵ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| لطفا خیلی کمکم کنید ( در مورد حجاب) | fandogh | 64 | 36,605 |
۲۶/بهمن/۹۱ ۱:۴۸ آخرین ارسال: Jim.m |
|
| خاطره ای زیبا،(خیلی زیبا) در مورد حجاب | DRiVeR | 21 | 11,718 |
۱۹/دی/۹۱ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| نظر امام خمینی(رحمة الله علیه) در مورد حجاب اجباری | Mohammad Trust | 10 | 7,856 |
۷/مرداد/۹۱ ۱۷:۴۹ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| وظیفه ما در مورد حجاب | Resistance | 2 | 2,310 |
۹/تیر/۹۱ ۰:۳۱ آخرین ارسال: medad.sefid |
|