|
پس این اساتید و کارشناسان سایت کجا هستند ؟!!!!
|
|
۱۲:۰۲, ۲۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۷ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
انتقادی داشتم از مدیران و ناظرین محترم . این تالار با توجه به اسمش که قراره موجب بیداری ذهن و اندیشه ی ماها بشه اما متاسفانه در پاره ای موارد حتی ما رو به گمراهی میکشونه! ببینید دوستان اگه قراره اینجا کسی یک مشکل اخلاقی یا هرچیز دیگه ای رو مطرح کرد و چهارتا کاربر مثل من که هیچی بارم نیست (خودم رو فقط میگم) بیایم و درخصوصش حرف بزنیم و هرکی یه نسخه واسش بپیچه ببینید چه وضعی پیش میاد. جز این هست که اون بنده خدا سر در گم میشه و ممکنه اصلاً راه رو خطا بره ؟ یه دوستی تاپیک زده با عنوان " شکست عشقی " یکی تاپیک زده " میخوام زنا کنم " یکی میخواد خودکشی کنه و .... چرا یه تیم کارشناسی درست و منسجم نداریم اینجا که جوابگو باشند؟ اگه قراره فقط کاربرا بشینن و با هم بحث کنن چه تفاوتی بین بیداری اندیشه و اینهمه فرومی که ریخته تو اینترنت هست؟ بیداری اندیشه باید با همه فرق کنه! این انتظار همه ماست. خواهش میکنم دوستانی که عناوین " ناظر و مدیر و ... " رو یدک میکشن کمی فعالیت کنن ، سالی یه بار رویت نمیشین این چه وضعشه؟!! جز اینه که شما تفاوتی با بقیه داشتین که الان مدیر و ناظر و سرپرستید؟ آیا وظیفه شما صرفاً ویرایش و حذف و اخطار دادن هست؟! امیدوارم از من نارحت نشید ولی قبول کنید رویه ای که تالار در پیش گرفته اصلاً مناسب نیست! یا حق ... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۹, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۲۱:۰۹ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام الان یه مدته که وقتی وارد تالار میشم این کارو انجام میدم! دارم شروع میکنم ارسال های مهم رو از سال 89 مطالعه میکنم فکر میکنم تو همون یکی دو ساعتی هم که وقت میکنم بیام تالار و این افتخار رو داشته باشم که اینجا باشم...این کار بهترین کاره چون اولا دوباره شروع نمیکنم به بحث های تکراری و دوما با مهمترین مباحث تالار آشنا میشم به دوستان جدید الورود!! مثل خودم هم توصیه میکنم همین کار رو بکنند مطمئنا خیلی از سوال هایی که الان برای من و شما ایجاد شده ،تو این چند سال که سایت افتتاح شده برای خیلی از دوستان قبلی که بعضا از سال 90 به تالار سر نزدند ایجاد شده بوده و اگر با حوصله مطالعه کنیم،خیلی جواب های کاملی هم داده شده اسم نمیبرم ولی واقعا جواب های عالی به پرسش ها ، تو این تالار گفتمان خوندم... البته از حق نگذریم وقتی مقایسه میکنم احساس میکنم روند گفتمان تو تاپیک های سال های قبل خیلی بهتر بوده تا الان خیلی جاها خودمونو اذیت میکنیم سر بحث های الکی... در صورتی که اگر یکی بی طرف ارسال هامون رو بخونه...کاملا متوجه میشه که حرف همگیمون یکیه... یه خرده صبر چیز خوبیه ________________________________________ و در مورد خود خود مدیران: از مدیران بییییییسیار شاکی هستیم کلا تو این چند وقت که اومدم تو سایت مدیران رو اینجوری دیدم!!!! این سمت راستیه یه کابریه که ارسال نا به جا !! زده شوخی کردم! درسته کابرا کلی مواقع اذیتتون میکنن!!!حرصتون میدن! ولی باور کنید دلمون مثل گنگشکه!!! . . . . بگذریم! امیدوارم در رفتار همه یک تحولی ایجاد بشه و حضور همه پررنگ تر بشه تو مباحث مفید تالار و یک تحولی در ساختار تالار به نظرم اون گروه بندی که برای انجام کارها که یکی از دوستان پیشنهاد دادن کار جالبی باشه احساس میکنم میشه از حضور کاربران بزرگوار اینجا بهتر از این هم استفاده کرد ________________________________________________ فقط خواهشا لطفا تالار گفتمان رو تبدیل به تالار تخصصی نفرمایید!!!! |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۲۰:۵۹)شاهد نوشته است: مدیران و ناظرین عزیز اگه یادتون باشه من هم این موردو قبلا در یه تاپیکی گفته بودم. لطفا به این موضوع توجه کنید. مسلما بازده و نتیجه ی خوبی خواهد داشت. لیس الانسان الا ما سعی |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۲۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۰ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۲)Hadith نوشته است: اگر واقعاً اگر میخواید دلسوزانه برخورد کنید،اگر میخواید کمک کنید به بهتر شدن روند تالار،لطفاً ! خواهشاً ! سلام، این نکته ای که فرمودین خیلی مهم ـه ... اگه کاربرای فعال مثل سازندۀ تاپیک و دوستان دیگه که به اکثر تاپیکا سر میزنن وقتی با مواردی برخورد میکنن سریع گزارش کنن و بقولی ریشۀ فتنه رو بخشکونن، قطعا مدیران هم وقتشون باز تر میشه برای شرکت در مباحث تالار ! وقتی هر کاربر نقش یه ناظر رو بازی کنه و بر اعمال خودش و دیگران نظارت داشته باشه و کج روی ها به اطلاع مدیران برسونه (با استفاده از دکمۀ گزارش! ) ... اینجوری کار نظارت تقسیم میشه و مدیران هم سرشون خلوت تر میشه !یه سوال از مدیران: واقعاً ناظرهای تالار باید همۀ پستایی که در روز ارسال میشه رو خط به خط بخونن ؟؟؟ ![]() خدا صبر بده !!! |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ساعت!!!
دوستان! ساعت انجمن رو رو نمیکشید عقب؟؟؟
|
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۱۲:۰۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲/مهر/۹۲ ۱۰:۴۰)mahpare نوشته است: ساعت!!! ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ (۲/اسفند/۸۹ ۱۴:۳۱)Mahdy2021 نوشته است: موضوع که مهمه ولی سیستم تاریخ و ساعت بر اساس GMT یعنی گرینویچ است و دست مدیریت هم نیست. |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
متاسفانه تاپیکی مناسب برای نوشتن این انتقادم! رو پیدا نکردم
اگر جای نادرستی نوشتم مدیران منتقلش کنن سپاس ![]() خب انتقاد: چرا به خودمون اجازه داده نمیشه تاپیک هایی که میزنیم رو بتونیم ویرایش کنیم یا کلا حذفشون کنیم؟؟؟ و همچنین بتونیم ارسال هامون رو حذف کنیم؟؟ اصلا حس استقلال ندارم!!!! اینطوری |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۴/مهر/۹۲ ۲۳:۲۲)شاهد نوشته است: متاسفانه تاپیکی مناسب برای نوشتن این انتقادم! رو پیدا نکردم بسم الله الرحمن الرحیم سلام احسنت دقیقا منم همین مطلبو اوایل ورود وثبت نامم دراین سایت به مسئولین گفتم ولی فقط به زدن دکمه ی تشکراکتفاشد...همین! |
|||
|
|
۰:۲۶, ۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۴/مهر/۹۲ ۲۳:۲۲)شاهد نوشته است: متاسفانه تاپیکی مناسب برای نوشتن این انتقادم! رو پیدا نکردم پیشنهاد دسترسی به حذف پست ها |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۲ ۱۹:۵۱ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
این حرف من هم بی ربطه
و خودمم سرم درد میکنه برای بحث سیاسی!فکر کنم تا حالا 10 -20 تا تاپیک برای سفر به آمریکا زده شده! اگه بحث سیاسی ممنوعه چرا خود ناظر میاد تاپیک میزنه! اساتید سایت توجه نقل قول:5- از انجام بحثهای سیاسی (داخلی) که باعث ایجاد تفرقه و چند دستگی بین ملت ایران می شود، اکیدا خودداری فرمایید.http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40.html شما که می دونی عواقب بحث سیاسی چیه! پس چرا؟! عواقب ------->> http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28416.html این اگه تاریخ انقضا داره ما رو هم در جریان بذارین لطفا! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و خودمم سرم درد میکنه برای بحث سیاسی!