|
==مجموعه سخنرانی های استاد فلسفه دکتر دینانی==
|
|
۱۴:۴۴, ۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۲ ۱۵:۰۱ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خالق کلام
خدا را بر آن بنده بخشایش است ... که خلق از وجودش در آسایش است سلامي به زيبايي سپيده ي صبح همه ما کم و بيش در باره ي فلسفه مي دانيم و مي دانيم که مي تواند انسان را به اوج ايمان برساند يا اينکه او را در گمراهي که انتهاي آن معلوم نيست تا ابد معلق سازد هدف من از ايجاد اين مبحث گذاشتن سخنراني هاي دکتر ابراهيمي ديناني استاد فلسفه براي فهم بيشتر از زندگي است و قطعا براي افراد خواهان بينش بالا و بصيرت راه گشا و معجزه آسا خواهد بود کما اينکه کساني که حداقل 4 جلسه از سلسله صحبت هاي دکتر ديناني در برنامه معرفت که در شبکه چهار سيما هست را ديده باشند قطعا اين گفته را تاييد مي کنند به دوستاني که هيچ شناختي از ايشان ندارند يا اينکه شناختشان از اين استاد بزرگ کم هست توصيه مي کنم که حتما بيوگرافي و سوابق ايشان را با دقت بررسي و مطالعه کنند همانطوري که گفتم هدف من از ايجاد اين محبث فهم بيشتر از زندگي با فلسفه هست زيرا ما فلسفه مي خوانيم تا بهتر زندگي کنيم و بديهي است که بنده حقير فرصت مداوم براي بروز رساني گفته هاي اين استاد ارجمند را ندارم و از دوستان تقاضا دارم تا در صورت تمايل در اين مبحث شرکت کرده و لينک هاي جديد گفته هاي استاد را با ذکر عنوان بحث ايشان در اين تاپيک گفته و اين مبحث را بروز رساني کنند یعنی دقیقا مانند همان کاری که برای استاد رائفی پور انجام می شود علاوه بر اين از دوستاني که هيچ کدام از برنامه ها يا سخنراني هاي ايشان را نديده اند تقاضا دارم نظري خداي ناکرده توهين آميز و شبهه ناک آن هم بدون دليل مستند نسبت به ايشان بيان نکنند يا به عبارتي ساده تر تنفرات خودشان از فلسفه را در قالب ادب نريزند و بيان نکنند چون در نهايت مجموعه صحبت هاي اين عزيزان نقدي غلط خواهد بود که باعث مي شود دیگران دچار تشتت فکری و نسبت به پیگیری این مطلب دلسرد شوند. شایان ذکر است که برنامه ی معرفت هر جمعه ساعت 19 از شبکه ی چهار سیما به صورت زنده پخش می شود علاوه بر این به کسانی که مایل هستند تا مطلبی که گفته می شود را بهتر بفهمند توصیه می کنم قبل از دیدن یا شنیدن جلسات دکتر دینانی حتما یک دفترچه با خودکار در کنارشان داشته باشند تا پس از پایان فیلم آن را در اختیار داشته باشند و در زمان هایی که لازم می بینند از آن استفاده کنند که در فهم مطلب بسیار موثر است. دوستاني که جلسات دکتر ديناني را در برنامه معرفت شبکه ي چهار ديده اند نظرشان را درباره ي برنامه ي معرفت در نظرسنجي بالا بيان کنند. با سلیقه ی شخصی خودم برای شروع شرح شعری بسیار زیبا از حضرت حافظ را که استاد تفسیر نموده اند می گذارم. در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد ... عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد شرح غزل در ازل پرتو حسنت قسمت اول شرح غزل در ازل پرتو حسنت قسمت دوم |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم اکثر سخنرانی ها و برنامه های استاد به صورت برنامه معرفت که از شبکه 4 پخش می شد، می باشد. این صفحه سایت راسخون هست که اکثر آنها را برای دانلود گذاشته است: http://www.rasekhoon.net/media/3092/ یا حق |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
كسي كه گذشته ندارد كودك مي ماند. كسي كه تاريخ ندارد آينده و آرمان هم ندارد. فردوسي از نژاد پرستی و قوم گرایی حمايت نمي كند بلكه از فرهنگ و ملت ايران صحبت مي كند. فرهنگي ايراني به درستي معارف اسلامي را فهميد و مايه ي نشر آن شد. زمان و مكان ظل امتداد حق است. از او گشت بيدا زمان و مكان . بهشت هم همينطور. عرفا گفته اند انسان كامل در اين بهشت نمي گنجد. معراج پيامبر هم همين است!!! چو با موج هستی همسو فتاد ---------- ازو زور رستم به بازو فتاد همسويي باهستي يعني راستي. راستي قدرت هم مي آورد.مثل حضرت هود. فردوسي يك حكيم عملي است. زندگي يك گذر است بين هستي و نيستي.شب و روز خير و شر. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوالی در مورد سخنرانی استاد پناهیان | افشین | 4 | 1,571 |
۱۸/مهر/۹۶ ۱۸:۵۱ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای | al-shia | 120 | 63,281 |
۳۰/فروردین/۹۴ ۱۵:۱۳ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| دکتر حسن عباسی :تمایز فلسفه از حکمت( جلسهي 337 (24/1/91)) | mohammad1369 | 13 | 5,926 |
۱۹/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۷ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| جواب دکنر دینانی به مخالفان فلسفه | مجید121 | 18 | 9,242 |
۱۲/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۴ آخرین ارسال: El-Yasin |
|
| سخنرانی های استاد شجاعی | aaaaa | 0 | 1,462 |
۱۳/بهمن/۹۲ ۳:۲۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| بحث پیرامون بیانات دکتر عباسی پیرامون "فلسفه ی اسلامی" | حسن.س. | 51 | 22,017 |
۳۰/آذر/۹۱ ۱۹:۰۸ آخرین ارسال: Admirer |
|