|
دلایل جانشینی ابوبکر (مباحثه )
|
|
۱۷:۰۰, ۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۲ ۱۸:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
این تاپیک در کنار تاپیک خانوم فرمیسک ایجاد شده در اون تاپیک بنده جواب میدم در اینجا بنده میپرسم ایشون جواب میده . با موضوعیت جانشینی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دوستان لطفا به اداب مناظره پایبند باشید . اگر دوستان اهل سنت میخوان جواب بدن . برای خانوم فرمیسک ارسال کنند و خودشون مستقیم پست نزارن همچنین برادران شیعی برای بنده سوال اول بنده چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد تشکر به جهت در خواست عزیزان اهل سنت . مباحثه در این تاپپیک پیگیری میشود |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۲, ۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۶:۲۲ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
.............................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خیلی از زیر جواب در میری خانم فرمیسک
نقل قول: اگر شورایی نبوده میشه بفرمایید به چه حقی کسی خودش رو باید خلیفه اعلام کنه پیامبر هم که چیزی نفر موده . قران هم که اشاره ای ندارد بعد این چه شورایی است که به قول خودتان وقتی مولا علی (علیه السلام) مشغول کفن و دفن پیامبر است خود بریده و دوخته ؟ اون هم بدون شورا پس ایه قرانی که بهش استناد کردین چی؟ و امرهم ... . چرا دارید خودتون رو نقض میکنید؟!! نقل قول: خوب من از کتب معتبر براتون اثبات میکنم . نقل قول:بنابراین حتی اگرشورایی هم درکار نبوده شیخین زمانی که اهل بیت پیامبر مشغول کفن و دفن بودن!! به واجبترین کار یعنی تعیین رهبر پرداختن. بهر حال خود جناب علی معتقده که مسلمانان" هیچ کاری انجام ندهند و کاری نکنند" مگر اینکه رهبرمشخص شده باشه. استدلال زیبایی کردید . چرا اهل بیت باید واجب تر از کفن و دفن پیامبر رو بزارن و برن دنبال این کار؟ چون قبلا مشخص بوده . که براتون اثباتش میکنم . نقل قول:پس اگر شورایی بوده طبق نظر جناب علی مهاجرین وانصار بلافاصله قبل از هر کاری به اجماع جهت انتخاب رهبر پرداختن اگر هم شورایی نبوده نشان میده اهل بیت پیامبر به سبب تالم شدیدی که به آنها وارد شده بود حکم خداوند را بلافاصله اجرا نکردن و این مهم را صحابه بزرگ پیامبر انجام دادن! شما استدلال عجیب و جدیدی مطرح کردید . یعنی شما هیچ دلیلی حتی شورا که تنها مستمسک خلافت ابوبکره رو هم لازم نمیدونید؟!!! ![]() ![]() به هر حال . خودتونید و وجدانتون . من حقتیق رو میگم بقیش با خودتون و اما نبودن اجماع و شورا ... یکی یکی دلایل رو اقامه میکنیم اول با قاطعيت تحدي ميکنيم که هيچ دليلي از قرآن و سنت صحيح رسول خدا صلي الله عليه وآله؛ حتي از کتابهاي اهل سنت براي مشروعيت خلافت ابوبکر، عمر و عثمان وجود ندارد؛ چنانچه در صحيح بخاري آمده است که عمر بن خطاب در زمان احتضارش گفت: إِنْ أَسْتَخْلِفْ فَقَدْ اسْتَخْلَفَ مَنْ هُوَ خَيْرٌ مِنِّي أَبُو بَكْرٍ وَإِنْ أَتْرُكْ فَقَدْ تَرَكَ مَنْ هُوَ خَيْرٌ مِنِّي رَسُولُ اللَّهِ (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم). صحيح البخاري، ج8، ص126، ح 7218. اگر جانشين انتخاب كنم كاري كرده ام كه كسي كه از من بهتر بود يعني ابو بكر انجام داده است. واگر ترك كنم به درستي كاري كردم كه كسي كه بهتر از من بود يعني رسول خدا صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ ترك كرده نموده است. تفتازاني از بزرگترين دانشمندان علم کلام اهل سنت تصريح کرده است: والنص منتف في حق أبي بكر. شرح المقاصد، ج5، ص255. هيچ نصي (دليل قرآني و روائي) در باره خلافت ابوبکر وجود ندارد. آيا اجماع بر خلافت ابوبكر منعقد شده؟ علماي اهل سنت وقتي ديدهاند که نصي براي اثبات خلافت ابوبکر نيست، به اجماع پناه بردهاند و ادعا نمودهاند که صحابه با اجماع او را انتخاب کردهاند؛ در حالي اين که ادعا نيز با صحيحترين روايات اهل سنت سازگار نيست؛ چنانچه بخاري در صحيح خود نقل کرده است که عمر بن خطاب سخنراني کرد و گفت: كَانَتْ بَيْعَةُ أَبِي بَكْرٍ فَلْتَةً... وَلَكِنَّ اللَّهَ وَقَى شَرَّهَا. وَلَيْسَ فيكم من تُقْطَعُ الْأَعْنَاقُ إليه مِثْلُ أبي بَكْرٍ من بَايَعَ رَجُلًا من غَيْرِ مَشُورَةٍ من الْمُسْلِمِينَ فلا يتابع هو ولا الذي تابعه تَغِرَّةً أَنْ يُقْتَلَا. صحيح البخارى، ج 8، ص26، ح6830. مبادا کسي در ميان شما باشد که همانند ابوبکر که کساني به سوي او تمايل پيدا کنند؛ اگر با کسي بدون مشورت با مسلمانان بيعت شود، از او پيروي نميشود؛ زيرا هم کسي که با او بيعت شده و هم کسي که بيعت کردهاند، خود را در معرض کشتن قرار ميدهند. اگر نظری دارید بفرمایید ادامه دارد |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۶:۲۲ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
.............................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۲ ۰:۴۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:مبادا کسي در ميان شما باشد که همانند ابوبکر که کساني به سوي او تمايل پيدا کنند؛ اگر با کسي بدون مشورت با مسلمانان بيعت شود، از او پيروي نميشود؛ زيرا هم کسي که با او بيعت شده و هم کسي که بيعت کردهاند، خود را در معرض کشتن قرار ميدهند. متن عربیش رو بخونید . میگه مبادا به کسی مثل ابوبکر تمایل پیدا کنید که بدون مشورت با او بیعت شده است . اگر باز هم فکر نمیکنید ببرید حدیث رو بدید استاد عربی دانشکده تا براتون ترجمه کنه . نقل قول:دو متن اول اصلا نبود شورا را اثبات نمیکنهبله به جهت این اوردم که میگویند پیامبر جانشینی انتخاب نکرده روایت دوم را هم که دیدید . در ضمن برای بار چندم من کاری به غدیر و ... ندارم . انگار خیلی عجله داری خواهر ! روایت بعدی : قرطبي از بزرگترين مفسران اهل سنت تصريح کرده است که عمر به تنهايي ابوبکر را انتخاب کرد و هيچ اجماعي در کار نبوده است: فإن عقدها واحد من أهل الحلّ والعقد فذلك ثابت... ودليلنا: أنّ عمر – رض - عقد البيعة لأبي بكر ولم ينكر أحد من الصحابة ذلك. تفسير القرطبي ج 1 ص 269. اگر خلافت توسط يکي از اهل حلّ و عقد شکل گرفت خلافت ثابت ميگردد.... دليل ما براي اين مدعا اين است که: عمر به تنهايي براي ابوبکر بيعت گرفت و هيچکدام از صحابه منکر نشدند. همچنين بخاري در صحيح خود از زبان عمر بن خطاب نقل کرده است که تمام انصار و نيز علي بن أبي طالب عليه السلام، زبير بن عوام و تمام طرفداران آنها با خلافت ابوبکر مخالف بودند: أَنَّ الأَنْصَارَ خَالَفُونَا وَاجْتَمَعُوا بِأَسْرِهِمْ فِي سَقِيفَةِ بَنِي سَاعِدَةَ، وَخَالَفَ عَنَّا عَلِيٌّ وَالزُّبَيْرُ وَمَنْ مَعَهُمَا... صحيح البخارى ج 8 ص 26 ح 6830 تمامي انصار با ما مخالفت كردند و در سقيفه بني ساعده جمع شدند، و نيز علي (عليه السلام) و زبير و كساني كه همراه آنها بودند، با ما مخالفت كردند. |
|||
|
|
۲:۱۹, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
و ابن تيميه، در منهاج السنۀ مينويسد:
وكان أكثر بني عبد مناف ـ من بني أمية وبني هاشم وغيرهم ـ لهم ميل قوي إلى عليّ بن أبي طالب يختارون ولايته. منهاج السنة ج 7 ص 47. بيشتر بني عبد مناف ـ از بني اميه و بني هاشم و ساير قبايل ـ علاقه فراواني داشتند که خلافت علي بن ابي طالب را بپذرند. و طبري و ابن أثير در تاريخ شان نقل کردهاند که تمام انصار و يا بعضي از آنها گفتند که ما تنها با علي بن أبي طالب عليه السلام بيعت ميکنيم: فقالت الأنصار أو بعض الأنصار: لا نبايع إلاّ عليّاً. الكامل ج 2، ص 325 وتاريخ الطبري ج 2 ص 443. و در بخاري به نقل از عائشه آمده است که حضرت زهرا و اميرمؤمنان عليهما السلام تا شش ماه با ابوبکر بيعت نکردند: عن عائشة:... وَعَاشَتْ ]فَاطِمَةُ[ بَعْدَ النَّبِيِّ (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سِتَّةَ أَشْهُر... وَلَمْ يَكُنْ علي يُبَايِعُ تِلْكَ الأَشْهُرَ. صحيح البخارى ج 5 ص82 ح 4240 و ح 4241 (حضرت زهرا سلام الله عليها) بعد از پيامبر صلي الله عليه واله وسلم شش ماه زنده بود... و علي در اين مدت هرگز با او (ابوبکر) بيعت نکرد. و ابن حزم اندلسي (سنی) در باره اجماعي که علي بن أبي طالب عليه السلام آن را قبول نداشته باشد، گفته است: ولعنة اللّه على كلّ إجماع يخرج عنه على بن أبى طالب ومن بحضرته من الصحابة. المحلى ج 9 ص 345. لعنت خداوند بر هر اجماعي که علي بن ابي طالب عليه السلام و اصحابي که در محضرش هستند در آن جمع حضور نداشته باشند. |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۲ ۱۳:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آيا در خلافت ابوبكر دموکراسي حاکم بود وبه زور متوسل نشدند؟
بخاري در صحيح خود به نقل از عائشه مينويسد که عمر بن خطاب در زمان انتخاب ابوبکر مردم را ميترساند و در ميان مردم نفاق وجود داشت: خَوَّفَ عُمَرُ النَّاسَ وَإِنَّ فِيهِمْ لَنِفَاقًا. صحيح بخاري، ج4، ص195، ح 3669. و طبري در تاريخ خود مينويسد که عمر بن خطاب پس به خلافت رسيدن ابوبکر ميگفت: ما هو إلاّ أن رأيت أسلم، فأيقنت بالنصر. تاريخ الطبري ج 2 ص 458. هنگامي که قبيله اسلم را كه ديدم يقين به پيروزى پيدا کردم. قبيله اسلم همان قبيله چماق به دست مي باشد که از مردم به زور براي خليفه بيعت مي گرفت. واذاً قائل آخر يقول : قد بويع أبوبكر فلم ألبث وإذاً أنا بأبي بكر قد أقبل ومعه عمر وأبو عبيدة وجماعة من أصحاب السقيفة وهم محتجزون بالأزر الصنعانيّة لايمرّون بأحد إلّا خبطوه وقدّموه فمدّوا يده فمسحوها على يد أبي بكر يبايعه شاء ذلك أو أبى. يعني : از براء بن عازب يكى از اصحاب رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم ، نقل كرده كه پس از سقيفه ، عمر و ابو عبيده ، گروه ( چماق به دست ) را ديدم كه ژست حمله و تهاجم بخود گرفته و به هر كس مىرسيدند وى را كتك مىزدند و به زور دست او را گرفته ، بعنوان بيعت ، چه بخواهد و چه نخواهد ، بر روى دست ابوبكر مىكشيدند. شرح نهج البلاغه ابن ابي الحديد معتزلي ج1 ص219 |
|||
|
|
۰:۲۰, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوستان حقیر فقط چند نمونه کوچک از موارد وارد در کتب اهل سنت را اوردم
مفصل ان را به همراه ماجرای سقیفه و اینکه اصحاب در مقابل اهل بیت نمودند و ... را در این صفحه ببینید http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?fr...lat&id=184 دانلود فايل pdf اين مقاله www.valiasr-aj.com/image_user/vasaeq/abobakrnamashroa.pdf به بقیه موارد مطروحه هم به تدریج پاسخ میدهیم به امید خدا |
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اصلا ازتون توقع نداشتم
پست هاتون رو پاک کردید به بهانه اینکه ۱ روز محروم شدید یا اینکه دیگه نمیتونستید ادامه بدید ؟ البته از اهل سنت هم مثل شما زیاد اومدند و نصف کاره رفتند . برای همین اولین شرط من ادامه دادن بحث بود امیدوارم با وجدانتون هم بتونید کنار بیاید یا حق |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۰:۳۷ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اینو نوشته بودم که براتون خصوصی بدم اما الان عمومی بخونینش: سلام من تاپیکهای تحلیل سریالهای فرینج وقهوه تلخ را ویرایش کردم جای نوشته های خودم نقطه چین گذاشتم و همینطور یکی دو تاپیک دیگه ام را. مدیران هم اونها را حذف کردن. فقط یک تاپیک باقی مانده که شما به اسم من ایجادکردین لطفا آن را هم حذف کنین. من دیگه در تالار شما فعالیت نمی کنم. (اونهم بعد از توهین بزرگی که با محروم از حضور کردنم به من کردین) در این تالار اعضا بدترین رفتارها را دارن و هیچ برخوردی با اونها نمیشه. اون لحظه که ابوتراب به من ناسزا گفت بیداری اندیشه آنلاین بود و هیچ جریمه ای برای ایشون درنظر نگرفت و همین من را ناراحت کرد. البته بیداری آدم عادلی نیست و من ازشون بدم میاد و توقعی ازشون نیست ... ولی انتظار چنین رفتاری از شما نداشتم. حالا من متوجه شدم چرا وهابیان و سنیان اینقدراز شیعه نفرت دارن . .. و باید بگم که من با احساسات دوستانه ای نسبت به تشیع وارد این تالار شدم و همه جا سعی میکردم که با شیعه ها دوست بشم اما شما واعضای تالارتون این احساسات را به کینه شدید نسبت به تشیع تبدیل کردین . به هر حال لطفا تاپیکها حذف بشه ... خدانگهدار برای همیشه
|
|||
|
|
۱:۰۲, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به هر حال بنده نه پستی از شما حذف کردم و نه بی احترامی . با همه اهل سنت هم برادرانه و دوستانه بوده ام و هستم .
اصلا بحث ما بحث مدهب نبود به اقای ابوتراب شدیدا تذکر دادم و طبق قانون تالار برای بار اول ۲ روز محروم . شما هم با اینکه پست ایشون حدف شده بود اوردید و کلی توهین به اون . هر چند شروع کننده ایشون بود با این حال اگر میخواهید تا بحثمون رو جای دیگه یا به صورت ایمیلی پی بگیریم . همچنین از طرف خودم و بقیه اعضا اگر توهینی به شما شد معذرت خواهی میکنم . قبول دارم کار ایشون اشتباه بود ولی ۹۹٪ ما کاملا با اهل سنت صمیمی هستیم . اصلا مد نظر نیست که مسلمون چه مدهبی داشته باشه . بمونید خوشحال میشم . حتی اگر نخواهید بحث کنید یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,507 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه | وحید110 | 204 | 87,445 |
۱۱/دی/۹۳ ۰:۳۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,532 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,119 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,284 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| اسناد منصوب نمودن عمر (خلیفه دوم) توسط ابوبکر | محب الزهرا | 46 | 20,769 |
۱۸/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۷ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| جانشینی بعد از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مباحثه | وحید110 | 21 | 12,915 |
۱۳/شهریور/۹۱ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: وحید110 |
|