|
دلایل جانشینی ابوبکر (مباحثه )
|
|
۱۷:۰۰, ۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۲ ۱۸:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
این تاپیک در کنار تاپیک خانوم فرمیسک ایجاد شده در اون تاپیک بنده جواب میدم در اینجا بنده میپرسم ایشون جواب میده . با موضوعیت جانشینی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دوستان لطفا به اداب مناظره پایبند باشید . اگر دوستان اهل سنت میخوان جواب بدن . برای خانوم فرمیسک ارسال کنند و خودشون مستقیم پست نزارن همچنین برادران شیعی برای بنده سوال اول بنده چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد تشکر به جهت در خواست عزیزان اهل سنت . مباحثه در این تاپپیک پیگیری میشود |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۰۷, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۱۳:۳۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
دوست خوبم مطلبی رو بیان کرد که خیلی خوب و به جا بود ... من دوباره ذکر می کنم
===================== میگن که دیوار حاشا بلند هست اما من میگم که دیوار حاشا بلند نیست، دیوار جهالت انسان بلنده همواره تو مباحثه و احیانا مناظره با عوام، این مسائل پیش میاد نمیدونم، به من چه، چه ربطی داره، برو ببینم بابا، إ اگه اینطوریه چرا فلان کار شما اونجوریه و جملاتی دیگه که درنهایت به توهین و مسخره کردن میرسه، که در صورت امکان شاید به دعوای فیزیکی هم برسه تو تالار در رابطه با حقانیت تشیع و تسنن، تاپیک های پر شمار و پر باری هست. بحث رو با یه مثال ساده کنیم. بپرسید پیامبر، جانشین معرفی نمود یا نه ؟؟؟ ( در اهل سنت این گونه معروف است که پیامبر جانشین معرفی ننموده است ) میگه که نه بپرسید آیا پیامبر امر به هدایت می کنند یا ضلالت و گمراهی ؟؟ ( اگر بگه که امر به ضلالت و گمراهی می کنند، صرفا به پیامبر و خداوند کافر شده) میگه که امر به ضلالت بپرسید خب این که پیامبر جانشین معرفی نکرد، امر به هدایت بود یا ضلالت و گمراهی ؟؟؟ ( قطعا نمی تونه بگه که امر به ضلالت بود ) بگید که پس چرا ابوبکر و عمر رو به عنوان جانشین انتخاب کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به همین سادگی میشه مطلب رو اثبات و اگر دنبال حقیقت باشه، متوجه بشه البته همین کاربر فرمیسک عنوان کرده بود که دلایل اهل سنت منطق پذیر تره، همواره اگر دین نداریم، آزاد زندگی کنیم این نباشه که اگه نتونستیم، مطلب رو اثبات کنیم، بیاییم و صورت مساله رو پاک کنیم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمودند: به خدا سوگند! اگر حق را به اهلش وا می گذاشتند و پیرو خاندان پیامبر می شدند، هیچ گاه دو نفر درباره ی خداشناسی با هم اختلاف نمی کردند. ================= سخن آخر .... نقل قول:حالا من متوجه شدم چرا وهابیان و سنیان اینقدراز شیعه نفرت دارن . ..اولا :جمع نبندید ... وهابیان از سنی ها هم نفرت دارند ... از مسیحی ها هم نفرت دارند .... وهابی ها از همه جز خودشان نفرت دارند و تکفیرشان می کنند ... ثانیا : من خودم کلی دوست سنی دارم تو دانشگاه ... نه من از آنها نفرت دارم و نه آنها از من ... پس کلی حرف نزنید ثالثا حالا میدونید چرا بعضی هاشون تنفر دارند؟؟؟ چون علماشون ... خیلی هاشون مثل شما آمده اند و خواستند بحث کنند ... ولی وقتی با حقیقت مواجه شده اند نتونستند روی اعتقاداتشون پا بگذارند و حقیقت رو قبول کنند ... زده اند زیر همه چیز ... به بهانه های مختلف بحث رو عوض کرده اند و یا صورت مساله رو پاک کردند و با فحاشی یا مظلوم نمایی!!! حتی از پاسخ گویی فرار کرده اند ... آن وقت می دانید چه شده است؟؟؟؟ در اصل از کار خودشون نفرت پیدا کرده اند .... هر آدمی درون دلش می فهمد حق با کیست .... ولی امان از تعصب ...!!! .... آن وقت این عده مسبب تمام نفرت خودشون رو شیعیان میدانند .... غافل از اینکه این نفرتشون از خودشون است و اینکه در بند تعصبات هستند و وقتی نور را دیده اند روی برگردانده اند ... متمدن هستید؟؟؟ شما درست می گویید؟؟؟؟ چرا صورت مساله را پاک کردید و به شدت اصرار دارید تاپیک را حذف کنیم؟؟ به دنبال حقیقت هستید یا با تمام توانتون سعی در فرار از آن را دارید که پیام خصوصی و میل خودتون رو هم غیر فعال کرده اید؟؟ این کینه ای هم که می گویید کینه و عصبانیت از خودتون است ... این کار شما فرار از تالار نیست ... فرار از خودتان است ... فرار از فطرت حق جوی خودتان است
پیش خودتون هم دو دو تا چهار تا کنید می فهمید .... با خودتان خلوت کنید خواهر گرامی ....همواره اگر دین نداریم، آزاد زندگی کنیم
این نباشه که اگه نتونستیم، مطلب رو اثبات کنیم، یا نتونستیم مطلب اثبات شده را بپذیریم بیاییم و صورت مساله رو پاک کنیم ... |
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید دوستان، اینکه فردی از شیعه و تشیع خوششش بیاد یا نه، دقیقا مانند همون جمله ای است که در مقابل جانشینی حضرت امام امیرالمومنین علی علیه السلام گفتند. گفتند که علی سن و سالش کم است هیچ وقت تلاش کردیم که حقیقت را متوجه بشیم ؟؟؟؟؟؟ آیا صرف این که پدر و مادر ما این گونه گفتند، حق همان است ؟؟؟؟؟ اگر این گونه بود پس چگونه پیامبر دین اسلام را در زمان جاهلیت عرضه کرد !!!!!!!!!!!!!!!! آیا اهانتی شد به ایشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تو کل بحث، صرفا یک پست نوشتم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid222159 آیا این توهین است، جدای از تمام این ها چگونه دو مطلب زیر را در کنار هم توجیه می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (۱۵/مهر/۹۲ ۳:۱۰)محب الزهرا نوشته است: (۱۵/مهر/۹۲ ۱۵:۰۲)فرمیسک نوشته است: به همه اونها همه علمای مذهب ما جواب قاطع دادن ... |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:به همه اونها همه علمای مذهب ما جواب قاطع دادن ... یه لینک بدین منم برم ببینم . در تالار های اهل تسنن و وهابی ها هم من چیزی ندیدم . فقط سریع اخراج میشدم نقل قول:بیخود نیست که درصد کمی از مسلمانان شیعههستن... بله نتیجه ۱۵۰۰ سال قتل عام . ترور . سخت گیری . ضرب شتم . بی عدالتی اجتماعی . محرومیت از تبلیغ ... دلیلش اینه که قدرت دست کسانی بود که نونشون در جبر پنداری و ... ان شاالله موفق باشی . ولی چند تا مورد گذاشته بودی داشتم جواب میزارشتم چندین منبع هم جعلی بود . رفتم کتاباش رو گیر اوردم ![]() چند تا از منابع هم وجود خارجی نداشت . حقیقت جدا از طرفدارانشه . یا حق |
|||
|
|
۳:۵۳, ۱۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
عرض سلام و ادب و احترام خدمت خانوم فرمیسک عزيز.
![]() راستش من كلا و دقيقا در جريان مكالمات شما با بقيه دوستان نيستم.ولي بي شك هر آدمي ي خطايي داره. من به اندازه خودم بقيه به اندازه خودشون شما هم به اندازه خودتون. ![]() بببين دوست عزيز اگه از حرفاي ي سري از دوستان اينجا ناراحتي دليل جدا شدن از دوستان شيعه ديگه خودتو اين ندون.فرضا كه من بد باشم.مطمئنا شيعه خوب هم هست كه شما باهاش صحبت كنيد.باهاش دوست باشيد.(من خودم ي همكلاسي اهل تسنن داشتم كه باهاش مثل دوستاي ديگه رفتار ميكردم.و خودشم خيلي دختر خوبي بود.هيچ مشكلي هم با بقيه همكلاسيها نداشت) ![]() از بديهاي محيطهاي مجازي اينه كه سوءتفاهم زياد پيش مياد!!چون ما اينجا فقط نوشته هارو ميبينيمو ميخونيم و طبق درك خودمون از اون متن استفاده ميكنيم و نتيجه ميگيريم.درصورتي كه ممكنه منظور اون نويسنده ي چيز ديگه باشه.(مثلا اينكه دوستان اينجا قصد اهانت به همديگه رو ندارن ولي ممكنه ما همچين برداشتي داشته باشيم) مثل اين محيط.مطمئن باشيد دوستان اينجا اصلا قصد اهانت به شمارو ندارند.ممكنه بعضي از دوستان كم لطفي كرده باشن و عصباني شدن و شايد برخوردشونم خوب نبوده ولي همه شيعيان بد نيستن .خيلي وقتا شده تو اين تالار حتي دوستان شيعه هم با هم به اختلااف نظر برسن ولي انقد زود تصميم نميگيرن كه قيد همه رو بزنن.شما كه ميگيد بقيه سايتها باعث علاقه شما به شيعه شده بود و اين سايت همه چيو خراب كرد،خب پس با اون سايت ارتباط داشته باشيد شايد به نتيجه برسيد ![]() شما به جاي اينكه كلا قيد اينجارو بزنيد بهتره بقيه مطالب رو بخونيد و استفاده كنيد.مطالب ديگه به جز شيعه و سني بودن رو.و اين مبحث رو ي جاي ديگه دنبال كنيد. ![]() درمورد بقيه من اطلاع زيادي ندارم ولي آقاي بيداري انديشه خيلي منصف و عاقلانه رفتار ميكنند.و مطمئن باشيد اگه به شما تذكر دادن به بقيه هم دادن. بهتره ي كم با ارامش بحث كنيم كه به نتيجه برسيم.نه اينكه فضا رو ترك كنيم. اميدوارم از حرف من ناراحت نشده باشيد. التماس دعاي فراوان.
|
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۵:۰۷ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
همواره در قرآن کریم ،از اهل کتاب به جز اندکی هدایت نشده اند ،به جز اندکی بر
حکم جهاد گردن ننهادند ،جز اندکی به روز قیامت ایمان واقعی نیاوردند ،در دربار فرعون جز اندکی (مومن آل فرعون وآسیه ) به خدای موسی ایمان نیاوردند ،جز اندکی به وصیت پیامبر وغدیر عمل نکردند وجز اندکی از بسیار ،یار امام زمان نیستند . پس ترسی نیست از اندک بودن جماعت شیعه که مولایش را فرق شکافتند وفرزندش را سر بریدند،شاید کم باشیم ولی همواره الحق مع علی ،العلی مع الحق |
|||
|
|
۳:۴۲, ۱۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
کسی رو بیرون نکرده ایم . ایشون و یه نفر به هم توهین کردن . . خانوم فرمیسک ۱ روز و طرف مقابل ۲ روز محروم شد
لطفا به موضوع تاپیک هم توجه شود . ممنون |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۲ ۲۰:۳۹ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي وَ يَسِّرْ لِي أَمْرِي وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي در صورت تمایل این تاپیک بسته شده و درتاپیکی جدا به بررسی جانشینان پیامبر بپردازیم و هر دو طرف دلیل و برهان اقامه نماییم. وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌبِالْعِبادِ. |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۱۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
رسیدن بخیر ![]() خوب چرا تاپیک جدید . بنده در این تاپیک سوالی مطرح کردم و بحثی انجام شد . اگر دلیلی دارید بفرمایید . صحبت میکنیم به امید خدا اگر مطلبی هست بفرماید . |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۲ ۲۳:۴۱ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک بسیارنامرتب و به هم ریخته است. از آن گذشته یک جا شما شورای سقیفه را تایید وجای دیگر تکذیب کردید و نظرتان مشخص نیست چه است؟ و ترجیحا بهتر است که از ابتدا بیاغازیم. خاصه که در این تاپیک به یکی از عزیزان اهل تسنن اهانت شده و توهین به ایشان توهین به همه اهل تسنن است و چون سهوا اقدام به این عمل نشده توجیه موجه و قابل قبول در کار نخواهد بود. لذا چنانچه رسما هم عذرخواهی شده باشد جبران مافات نخواهد شد و ادامه دادن بحث اهانت به این خواهر بزرگوارخواهد بود. والسلام علی من التبع الهدی
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۱۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول: بیاغازیم. بیاغازید . موافقیم نقل قول: در این تاپیک به هیچ کس توهین نشده . عذر بنده هم من باب رد بهانه بود . منتها هر طور مایلید بیاغازید موافقت من باب فرض بود ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تفاوت حکومت ابوبکر با جمهوری اسلامی ایران | aaaaa | 12 | 4,497 |
۲۳/بهمن/۹۳ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه | وحید110 | 204 | 87,334 |
۱۱/دی/۹۳ ۰:۳۴ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| دلایل قرانی عدم عدالت صحابه+دیگر دلایل | وحید110 | 5 | 3,530 |
۲۰/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۱ آخرین ارسال: jemill hasanov |
|
| شاهکارهای علمی ابوبکر | ذوالفقار | 0 | 1,116 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۴ آخرین ارسال: ذوالفقار |
|
| آیا عمر،ابوبکر را اغفال کرد؟ | صبح صادق | 20 | 7,264 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| اسناد منصوب نمودن عمر (خلیفه دوم) توسط ابوبکر | محب الزهرا | 46 | 20,725 |
۱۸/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۷ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| جانشینی بعد از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مباحثه | وحید110 | 21 | 12,900 |
۱۳/شهریور/۹۱ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: وحید110 |
|