کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام زمان چه تیپی هستند!؟
۷:۴۷, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۲۱:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این دو تا عکس رو دوستان زحمت کشیده بودند در تاپیک گفتگوی منتظران قرار داده بودند

[تصویر: q.jpg]

خب یک ذهنیتی در بین همه ماها هست در در مورد شکل و شمایل حضرت

ببینید اصلی ترین مسئله برای شخص حضرت امنیت جانی ایشان است

هیچ ضرورتی ندارد ایشان حتما در هر زمانی و در هر مکانی لباس عربی بپوشند و از اسب برای رفت و آمد استفاده کنند.

کما اینکه ایشان در برخی تشرفات با غیر این لباس ها دیده شده اند.(برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به علمای اهل دل مراجعه کنید)

اما بنظرم انتشار این عکس ها می تواند مضر هم باشد.

اول اینکه ما حق نداریم قد و بالای ایشان را به تصویر بکشیم .کار اشتباهی که در بعضی از سریال ها انجام شد(مثل امیرالمومنین(علیه السلام) و امام رضا(علیه السلام))

دوم اینکه ذهنیت ساختن برای مخاطب یک پیش فرضی را درست می کند که اگر ظهور خصوصی یا عمومی اتفاق افتاد شخص دچار شک و تردید شود.

مثال می زنم

اگر فردا ایشان در لباس غیر عربی ظهور کردند یا دیده شدند یک جور شک و تردید در بیننده به وجود می آورد.

در مورد وسیله نقلیه

اینکه متاسفانه توسط گروه و تفکری خاص این جا افتاد که حتما ایشان را بر روی اسب به تصویر کشیدند در حالت خوش بینانه یک خطا بود چرا که اول ضرر آن این است که شمای بیننده وقتی آن تصویر را می بینی شخص سوار بر اسب را دور از زمان خود می بینی چون دور و اطرافت همیشه خودرو و هواپیما دیده ای و چنین امری آن زمان را که ما نزدیک می بینیم(ظهور) را در ذهنمان دور ترسیم می کند.

البته این به این معنی هم نیست که بخواهیم برای حضرت تعیین تکلیف کنیم که چه بپوشند! یا بر چه سوار شوند اما این تصویرسازی بدون مدرک و دلیل کاری غلط است(این ها همه نظر شخصی بود)

نکته اخر:

پرچم البیعه لله

در روایت چنین چیزی داریم ولی متاسفانه برخی مدعیان دروغین مثل احمد الحسن الیمانی کذاب در تبلیغات خود از همین پرچم سوء استفاده کرده اند.

در ایران هم این جور افراد وجود دارند که....

مراقب باشید در دام شیادان داخلی و خارجی نیفتید

متشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، sarallah ، rahbin ، 46453 ، Bahar ، Aryha ، Justice Bringer ، مهدی2012 ، آلاله ، وحید110 ، fiftynine ، عبدالرحیم ، Farzaneh ، حوریه سادات ، M912 ، MohammadMeraj ، لبخند خدا ، fafa* ، در جستجوی سختی ، mahramaneh ، دل خسته ، Agha sayyed ، arnh ، پرنیان ، help me ، صهبا ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۶, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
یک نکته

(۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۲۶)M912 نوشته است:  نمیدونم اینجا کسی شبکه کلمه رو میبینه؟؟ شبکه سنی هاست حالا میخواد یه سریال بذاره هر شب در مورد اسلامه بعد مثلا داستان عمر رو داره نشون میده عمر انقد خوشگلهBig Grin
از 23 مهر ماه هم حسن و حسین رو میخواد پخش کنه فقط باید قیافه بازیگرای امام حسن و امام حسین رو ببینید انقد داغوننBig Grin
البته اونا که درست نکردن من قبلا تبلیغش رو تو ام بی سی میدیدم به زبان عربی خیلی دوست داشتم ببینم چی میشه البته از حق نگذریم امام علی از همه شون خوشگل تره Wink بعدش عمر

ولی نمیدونم حالا اونا رو پخش کردن رسیدن به عمر یا دارن انتخاب میکنن آخه تو عرب دیدم جنگای پیامبر رو هم نشون میداد و اصلا همون تو بود امام علی رو نشون داد که رفت جنگید و ماشالله هزار ماشالله برترین سپاه پیامبر بود Smile
حالا نمیدونم فقط باید میدیدین چه نونی به عثمان قرض میدادنBig Grin حالا هی ما نور بندازیم تو صورت امامامون والا!!!

تو رو خدا حالا اینو گفتم پارازیت نندازین بذارین نگاه کنیم کلی آموزنده است آخه دیروز که شهادت امام جواد بود داشتم میگفتم یکم امام رو بیشتر بشناسم رو شبکه ولایت پارازیت انداختن چه کاریه خوب!!!
کلمه شبکه وهابیت هست نه اهل سنت ( اهل سنت با وهابیت به اندازه روز و شب تفاوت دارن)
این سریال که میفرمایید طبق اخباری که اعلام شده بود پارسال پخش و تموم شد.
در این سریال از همه افرادی که نقش داشتن تصویری تحریف شده نشان داد. البته طبق تصاویری که نشون دادن و همچنین تصاویر شخصیتها.
شما اگه میخوای امام رو بشناسی نباید حتما تصویری بببینی ، باید درک کنی .
شمایی که پیگیر شبکه ولایت هستی دیه باید بدونین که این شبکه کلمه ، شبکه اهل سنت نیست.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، M912 ، یاســین
۲۰:۵۲, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22

(۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۲۶)M912 نوشته است:  تو رو خدا حالا اینو گفتم پارازیت نندازین
انگار دکمه پارازیت دست ماست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۰:۰۹, ۱۶/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۲:۱۹ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #23
آواتار
« بسم الله الرحمن الرحیم »

سلام بر همه دوستان؛

نقل قول:حرامه؟؟؟ یعنی این فیلمهایی که ساخته شده و این همه کارشناس دینی دارن نمیدونستن حرامه؟؟؟
نشان دادن چهره ی معصومین (علیه السلام) حرام است.

نقل قول: حالا اینو کاری نداریم...این همه روایم داریم که امام زمان چه شکلین و با چه لباسی میان....که برای شناخت منو شماست.

همونطور که خودتون هم بیان کردید این روایات برای شناخت منو شماست نه برای ترسیم و کشیدن تصویر ایشون؛وگرنه خود امامان معصوم ما بر کشیدن چهره حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از هر کسی تواناتر بودند.

نقل قول:به نظر من که یه انسانم (تا جایی که البته بتونم نظر بدم ) این حرام بودن اشتباهه
بله شما حق اظهار نظر دارید مانند هر انسانی، فقط باید رای خودتون رو با دلیل و منطق بیان کنید.

نقل قول:مگه آدم تو این عصر انقد کودن و کند ذهنه حالا مثلا تو یه فیلم یه بازیگر نقش امام زمان رو بازی کرد فکر کنه امام زمان حتما اون شکلیه؟
مگه فیلم حضرت سلیمان یا یوسف و اینا ما رو به این فکر واداشت که حتما اونا این شکلی بودن؟؟؟ نه شاید بگین ولی تصویر سازی شده بله شاید اگه بخوایم فکر کنیم تو ذهنمون تصویر همین بازیگرا بیاد جای مثلا اون پیامبر ولی در واقع میدونیم اون پیامبر اون شکلی نیست فقط چون تصویر دیگه ای نداریم این موضوع رو در نظر میگیریم

نقل قول: الان مثلا ما وقتی بازیگر حضرت مریم رو میبینیم میگیم این حضرت مریمه اینجوری آرایش کرده؟؟

از شما یک سوال دارم، بنظر شما چرا غرب برای ایفای نقش انسان های پاک مانند حضرت عیسی (علیه السلام)، حضرت مریم (سلام الله علیها) و... از فاحشه کارها استفاده می کنه؟

به این لینک هم سری بزنید: http://shamsa.ir/ziyarat/faq/321-chehrenegari

نقل قول:برای من(در صورتی که وجود داشته باشه) ....

اگر اعتقاداتون براتون مهمن بهتره در مورد چنین مسائلی بیشتر تحقیق کنید تا به یقین برسید.

موفق باشید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، M912 ، یاســین
۱۰:۴۵, ۱۶/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۰:۵۲ توسط M912.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۵/مهر/۹۲ ۲۰:۴۶)mahdy30na نوشته است:  یک نکته

کلمه شبکه وهابیت هست نه اهل سنت ( اهل سنت با وهابیت به اندازه روز و شب تفاوت دارن)
این سریال که میفرمایید طبق اخباری که اعلام شده بود پارسال پخش و تموم شد.
در این سریال از همه افرادی که نقش داشتن تصویری تحریف شده نشان داد. البته طبق تصاویری که نشون دادن و همچنین تصاویر شخصیتها.
شما اگه میخوای امام رو بشناسی نباید حتما تصویری بببینی ، باید درک کنی .
شمایی که پیگیر شبکه ولایت هستی دیه باید بدونین که این شبکه کلمه ، شبکه اهل سنت نیست.
من هم جدیدا دقت کردم دارم به این میرسم واقعا وهابی هستن ولی مسلما همه شون اینطوری نیستن بعضی هاشون اصلا معلومه دارن یه جرفایی میزنن خصوصا که جدیدا دارن مردم رو یجورایی تحریک میکنن واسه آشوب ولی در کل سیاستشون احترام گذاشتن به اهل بیت هست و همین هم برای ما بسه...
سریال که گفتم تو ام بی سی قبلا میداد تو این شبکه قبلا ندیده بودم و مهم اینه که انقد جرات کردن چهره نشون بدن اگه بحث تحریفه ما شیعه ها که خیلی ادعامون میشه بیایم بسازیم تصاویر رو هم تحریف نکنیم Wink حالا فکر کن ما بخوایم عمر رو نشون بدیم یعنی یک عدد قول با شاخ و دم رو میاریم که اصلا ...Big Grin

(۱۵/مهر/۹۲ ۲۰:۵۲)غربت تشیع نوشته است:  انگار دکمه پارازیت دست ماست
دست شما کهههههههههه نمیدونمWink ولی گفتم شاید اونی که دستشه بخواد این مطالب رو بخونه به هر حالBig Grin

(۱۶/مهر/۹۲ ۰:۰۹)jvd نوشته است:  بله شما حق اظهار نظر دارید مانند هر انسانی، فقط باید رای خودتون رو با دلیل و منطق بیان کنید.
دلیل و منطق من اینه که خود من به عنوان یک اگه خدا قبول کنه مسلمون بزرگ شده تو این مملکت امام ها رو یه انسان نور تو صورت میبینم و نمیتونم باور کنم اینها انسانند شاید هم اشتباه باشهHuh

نقل قول:از شما یک سوال دارم، بنظر شما چرا غرب برای ایفای نقش انسان های پاک مانند حضرت عیسی (علیه السلام)، حضرت مریم (سلام الله علیها) و... از فاحشه کارها استفاده می کنه؟

من که نمیدونم اما فکر میکنم خود اونها قبول دارن که مریم زنا کرده و عیسی (علیه السلام) زنا زاده است فکر میکنمااااا بازم مطمئن نیستم
۲۳:۰۸, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱:۳۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #25
آواتار
یک توضیحی رو از یکی از اساتید بزرگ در این مورد خوندم

ایشون میفرمودند که برای خودشتون از معصومین یک شمایل فرضی تخیلی نسازید که اگر ایشون رو زیارت کردید فکر کنید این فرد اون نیست .

همچنین در وقت مناجات با خداوند هم هیچ شکلی رو نسازید در ذهن و اون رو عبارت کنید ...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، help me ، حسن.س. ، عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، یاســین
۱:۲۲, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

شاید این تاپیک هم مفید باشد

***منتهی الیه زیبایی***

یاعلی.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری