کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلایل خلافت شیخین ابوبکر عمر عثمان بعد از پیامبر ( ص )مباحثه
۱۸:۰۳, ۱۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۷:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

بعد از این که در این تاپیک در مورد جانشینی جناب ابوبکر بحث شد و طرف بحث انصراف داد . خواهر محترم دیگری تقاضای بحث در تاپیک جدید را داشت
تاپیک قبلی
به احترام عزیزان اهل سنت . این تاپیک ایجاد شد .

دوستا مثل همیشه فقط یک نفر بحث میکند و بقیه در پیام خصوصی کمک کنند

احترام طرفین و مقدسات یکدیگر کاملا رعایت شود .

اگر کسی توهینی انجام داد بی تعارف یک هفته محروم میشود

سوال اول بنده

چه دلایلی دارید که خلافت ابوبکر بعد از پیامبر را توجیه کند . یا به عبارتی ایشان بر اساس چه دلایلی از قران و سنت به جانشینی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید

و اینکه چه شد که ایشان خلیفه شد

ایا پیامبر جانشیت تایین کردند ؟ چرا؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، ELENOR ، محب الزهرا ، أین المنتظر ، aboutorab ، عبدالرحیم ، آلاله ، میلاد.م ، منادی حق ، Woodi2020 ، sagheb ، مهدی2012 ، انصارالمهدی ، SAViOR ، اولولالباب ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، سید ابراهیم ، حفیظ ، ZaHrA110M ، آیات ، عبدالرحمن ، مصباح ، hessam ، fighters ، keyvan-rostamy ، bagheri4 ، ANTI satan ، یاســین ، mahramaneh ، Asma ، حسن عزتي ، help me ، Maysam-1st ، خادمة الزهرا ، al-shia ، hamediran ، Ali#59 ، خاورمیانه ، سیمرغ ، مجید121 ، صهبا ، mohamed92

آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۹, ۲۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۲۰:۰۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #191

بسم الله الرحمن الرحیم

بنده مجددا از جناب خانم عائشة دعوت می کنم تا به سراغ مناظره و بحث اصلی بیان و ان شاء الله یک حوار هادئ داشته باشیم و به اون لینک هایی که بالا قرار دادم پاسخ بدن.

اللهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بینها و السر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، دل خسته ، mahdy30na
۱۵:۴۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #192

سلام علیکم
از مدیریت محترم تالار یا هر فردی که به ایشون مربوطه (واقعیتش تقسیم بندی وظایف در این تالار خیلی برام ملموس نیست Blush) خواهش میکنم اجازه بدن این پست چندروزی بمونه بعد حذفش کنین. هر وقت که این پست حذف شد لطفا این آیدی هم حذف بشه. چون فقط برای اطلاع رسانی ایجاد شده.
من این پست رو در تالار خودمون گذاشتم ولی چون تالار برای مهمانها قابل مشاهده نیست و اینکه شاید برخی دوستان باز به اینجا سر بزنن فکر کردن اینجا هم ذکر کنم.
////
با توجه به درخواستهای کودکان و نوجوانان تالار(اهل تسنن) برای تمام کردن مناظره؛ با کمک تیم فنی این تاپیک به بخش بنده قسمت گفتمان نوجوانان منتقل شده و ان شاءالله بعد از تایید بخش استراتژیک تالار و حذف چند صفحه آخر که ارزش مناظراتی نداره قابل مشاهده میشه.
نفراتی که برای مناظره انتخاب شدن از نظرسنجی بوده ولی چون آقای سبز ناظر جانشین هستن ایشون طبق قوانین نمیتونن مناظره کنن و آقای خالد جای ایشون را گرفتن.
ناظر دیگه خانم رژان انتخاب شدن که چون عزیزان شیعه تالار با حضورشون مخالفت کردن آقای ماردین جانشین شدن (نیایین باز اعتراض کنین بگین به این افراد رای دادیم. قبلا گفتیم ناظرهای جانشین نمیتونن مناظره کنن. خانم رژان هم تحلیلگر استراتژیکن. دوستان شیعه گفتن تحلیلگر استراتژیک ندارن و مناظره عادلانه نمیشه)
همه میتونن در تاپیک پست بزارن.ولی رنگ زمینه پستهای 4 نفر مناظره کننده با پستهای کاربران فرق میکنه.
حفظ نظم در تاپیک را من به انتظامات تالار سپردم. هر مشکلی هست به این عزیزان گزارش کنین.
کارشناس ناظر فعلا انتخاب نشده. اگه خانم عقیلی زحمت بکشن ایشون اگه نه آقای پیرو (احتمالا)
جون الان وسط امتحانات میان ترم هست و نزدیک پایان ترم هستیم احتمالا مناظره به تابستون میفته. الان این پست را گذاشتم که کودکان و نوجوانان عزیزمون خیالشون راحت بشه که به مطالباتشون رسیدگی شده.
هر نظری دارین به بخش استراتژیک منتقل کنین. چون شماره همراه خانم رژان غیرقابل رویت هستین میتونین به مدیران کل زنگ بزنین به ایشون اطلاع میدن. (من شماره جدیدشون را ندارم. به من زنگ نزنین!)
امکان تفویض پروفایل را هم خانم رژان برای بخش من غیرفعال کردن. من دسترسی ندارم. اعتراضی دارین به خودشون بگین.
بچه های گلم. تفویض را گذاشتن برای موارد ضروری! اونهم نه تفویض کامل که بشه پیامهاتون را خوند و برای این و اون فرستاد!
///
شیطونی هم نکنین. جلوی مدیرای بقیه بخشها آبرو داری کنین.Big Grin
هر کی شیطونی کنه (اصلا منظورم باربد و تربچه و آتوسا و صنوبر نیستا Wink. کلی میگم) یک ماه دسترسی اش به تالارهای رنگ و نقاشی و بازی کنسل میشه.
من دیگه حرفی ندارم Big Grin
//
باز هم مدیران تالار بیداری اندیشه ببخشین. اگه امکانش هست یکی دو روز بمونه پست. بعد حذف شه. بهشت نصیبتون و به قول دوستان فیس بوکی روز و شب شیکی داشته باشین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۲۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #193
آواتار
اگر اسلام دست و پای ما را نبسته بود...Big Grin

اهل دل گرفتن منظور رو!

(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۱)دل آرام نوشته است:  سلام علیکم
از مدیریت محترم تالار یا هر فردی که به ایشون مربوطه (واقعیتش تقسیم بندی وظایف در این تالار خیلی برام ملموس نیست Blush) خواهش میکنم اجازه بدن این پست چندروزی بمونه بعد حذفش کنین. هر وقت که این پست حذف شد لطفا این آیدی هم حذف بشه. چون فقط برای اطلاع رسانی ایجاد شده.
من این پست رو در تالار خودمون گذاشتم ولی چون تالار برای مهمانها قابل مشاهده نیست و اینکه شاید برخی دوستان باز به اینجا سر بزنن فکر کردن اینجا هم ذکر کنم.
////
با توجه به درخواستهای کودکان و نوجوانان تالار(اهل تسنن) برای تمام کردن مناظره؛ با کمک تیم فنی این تاپیک به بخش بنده قسمت گفتمان نوجوانان منتقل شده و ان شاءالله بعد از تایید بخش استراتژیک تالار و حذف چند صفحه آخر که ارزش مناظراتی نداره قابل مشاهده میشه.
نفراتی که برای مناظره انتخاب شدن از نظرسنجی بوده ولی چون آقای سبز ناظر جانشین هستن ایشون طبق قوانین نمیتونن مناظره کنن و آقای خالد جای ایشون را گرفتن.
ناظر دیگه خانم رژان انتخاب شدن که چون عزیزان شیعه تالار با حضورشون مخالفت کردن آقای ماردین جانشین شدن (نیایین باز اعتراض کنین بگین به این افراد رای دادیم. قبلا گفتیم ناظرهای جانشین نمیتونن مناظره کنن. خانم رژان هم تحلیلگر استراتژیکن. دوستان شیعه گفتن تحلیلگر استراتژیک ندارن و مناظره عادلانه نمیشه)
همه میتونن در تاپیک پست بزارن.ولی رنگ زمینه پستهای 4 نفر مناظره کننده با پستهای کاربران فرق میکنه.
حفظ نظم در تاپیک را من به انتظامات تالار سپردم. هر مشکلی هست به این عزیزان گزارش کنین.
کارشناس ناظر فعلا انتخاب نشده. اگه خانم عقیلی زحمت بکشن ایشون اگه نه آقای پیرو (احتمالا)
جون الان وسط امتحانات میان ترم هست و نزدیک پایان ترم هستیم احتمالا مناظره به تابستون میفته. الان این پست را گذاشتم که کودکان و نوجوانان عزیزمون خیالشون راحت بشه که به مطالباتشون رسیدگی شده.
هر نظری دارین به بخش استراتژیک منتقل کنین. چون شماره همراه خانم رژان غیرقابل رویت هستین میتونین به مدیران کل زنگ بزنین به ایشون اطلاع میدن. (من شماره جدیدشون را ندارم. به من زنگ نزنین!)
امکان تفویض پروفایل را هم خانم رژان برای بخش من غیرفعال کردن. من دسترسی ندارم. اعتراضی دارین به خودشون بگین.
بچه های گلم. تفویض را گذاشتن برای موارد ضروری! اونهم نه تفویض کامل که بشه پیامهاتون را خوند و برای این و اون فرستاد!
///
هر کی شیطونی کنه (اصلا منظورم باربد و تربچه و آتوسا و صنوبر نیستا Wink. کلی میگم) یک ماه دسترسی اش به تالارهای رنگ و نقاشی و بازی کنسل میشه.
//
باز هم مدیران تالار بیداری اندیشه ببخشین. اگه امکانش هست یکی دو روز بمونه پست. بعد حذف شه. بهشت نصیبتون و به قول دوستان فیس بوکی روز و شب شیکی داشته باشین.
آدرس بدین مام تشریف بیاریمCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل آرام
۱:۱۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #194
آواتار
الان این فرار به جلو هست؟؟؟ ...
شما بیاید.
ما آماده ایم.
اگه مسافت زیاده و نمیتونید بیاید، آدرس بدید ما بیایم !!!

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، mahdy30na ، محب الزهرا ، عبدالرحمن ، دل آرام ، صبح صادق ، اولولالباب
۹:۴۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #195
آواتار
آدرس هم ندین ما میایم!SmileCool
کجا مناظره ای بین مذاهب شده و شیعه ها میدون رو خالی کردن؟
تقصیر خودشون هم نیست،وقتی یه ایدئولوژی قوی باشه
برای دفاع همیشه جای صحبت داره
و بنابراین دفاع از یک ایدئولوژی قوی علم بالایی هم نمیخواد... .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، محب الزهرا ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، m.hossein ، دل آرام ، صبح صادق
۱۰:۲۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #196
آواتار
سلام
ما تو این مدت از همکاران غیر شیعه خیلی چیزا از ما یاد گرفتن
از این که با مدرک حرف زدن و دلیل عقلی و نقلی اوردن و با ارامش و دوری از تعصب .
البته جالبی مباحث در این بود که دوستان بعضیها برای حتی خلل وارد نشدن در عقایدشون نبی اکرم و حتی بعضی از مقدساتشون رو هم تا حد .... پایین کشیدن و حتی منابع خودشون رو هم جالب بود برام قبول نداشتن.

البته به شخصه مقصر نمیدونم این همکاران رو چون وقتی در کتب خودشون این موارد اومده و قایل به صحت و صحیح بودنش هستن ، میتونن چنین ادعایی داشته باشن.
شیعه حتی در کتب اولیش هم مطلبی خلاف وحی باشه با قبول وحی اون مطالب رو کنار میزاره اما ....
برای نمونه به مباحث عصمت و خلافت و .... و حتی در پست
پیامبرشناسی اهل سنت (بصورت خلاصه )مطالب رو از کتب دسته اول برای همکاران نقل کردیم که بیان میکنه پیامبر رو با چه حالتی پایین اورده شده و حتی در مباحث مختلف که جای دوباره واکاوی داره .
ایا شیعه متعصب به اعتقادات خود هست یا کسانی که شیعه را مشرک و رافضی و ... میدانند.
اهل سنت برای ما جدای از وهابیت و پیروان تفکرات ابن تیمیه و مکتب عبدالوهاب هستن.

نظر علمای اهل سنت درباره "وهابیت"
رو ببینید تا متوجه بشید که خود اهل سنت هم با وهابیت مشکل دارن.
مدتهاست همکاران این تالار در پاسخگویی به شبهات و مباحثات اعلام امادگی میکنن و سعی هم شده که بتونن پاسخ بدن به مباحث ، اما جالبیش اینجاس یه ایام خاصی مباحث شروع و بعد از مدتی تموم میشه ( البته از سوی شبه کنندگان )
مثلا ایام حج - ایام فاطمیه - ایام نیمه شعبان - و .... ایامی که برای شیعه محترم و اهل سنت هم اون رو محترم میدونن اما وهابیت برای اختلاف فته انگیزی میکنه.
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۱)دل آرام نوشته است:  سلام علیکم
////
///
//

اگه شما هم مایل بودید بیایید و مباحثه کنید ، دوستان شما که امدند شما و کل تالارتون بیایین.

[/b]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، محب الزهرا ، عبدالرحمن ، al-shia ، دل آرام ، صبح صادق
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #197

سلام مجدد
قصد مزاحمت دوباره برای تالارتون را نداشتم.Wink
ولی آتوسا خانم چندبار با من تماس گرفت و گفت که روی پست من پاسخ داده شده و خواست که پاسخ بدم.
و البته ادب حکم میکنه که جواب بدم.ممنون که زحمت کشیدین و پست رو خوندین. واقعیتش من مدیر بخش کودک و نوجوان هستم و معلومات مذهبی ندارم که بخوام بحث کنم. از طرفی با هربحثی که به جدال کشیده بشه مخالفم خصوصا اگر کودکان و نوجوانان هم نظاره گر اون بحث باشن.
/////
در خصوص حضور شما عزیزان و سروران در تالار ما؛ چند ماه قبل خانم عقیلی (عایشه) نظرسنجی گذاشتن که لینک تالارمون را بدیم که در کمال تعجب نه فقط اهل تسنن بلکه حتی کاربران شیعه هم مخالفت کردن و گرچه آتوسا خیلی شلوغ کرد و انجمن را به هم ریخت تا بتونه رای را برگردونهBig Grin و دوستای خوبش را به تالار ما بیاره اما متاسفانه نشد.
////
در خصوص ادامه بحث من دلم نمیخواد چیزی بگم که باعث تکدر خاطر دوستان بشه. ولی واقعیتش را بخواهید من فکرنمیکنم ادامه بحث با شرایط کنونی چندان مثمرثمر باشه.
ببینین اینجا ظاهرا یه تالار مذهبی هست. اینکه میگم ظاهرا چون مباحث غیرمذهبی درش زیاد هست. اما نکته ای که هست اینکه قوانین این تالار اصلا مشخص نیست.

مثلا مناظرات در بخش عقیدتی این تالار برگزار شده اما در کمال تعجب بجای مدیر بخش عقیدتی (جناب سیدابراهیم) می بینیم که مدیر کل یا مدیر دشمن شناسی یا .... میان و صحبت میکنن که واقعا جای تعجب داره.
از اون عجیبتر مناظره کنندگان هست که مثلا معاون تالار بحث میکنه و معروفترین کاربر عقیدتی در تالارشما (جناب علی 110) اصلا به مناظرات کاری نداره.
یا هر کسی میتونه پست بذاره و پستهای حاشیه ای حذف نمیشه و هیچ ناظر بخش هم نمیاد بگه تاپیک به حاشیه رفته و اعمال نظارت کنه ...

همه اینها باعث میشه که انسان سردرگم بشه.

نکته دیگه اینکه (ان شاءالله دوستان ناراحت نشن) من به عنوان یه فرد بی طرف نظر میدم و باید بگم طبق چیزی که دیدم و خوندم در این تالار کسی در حد و اندازه های خانم عقیلی وجود نداره.

شاید برخی کاربران بیان و مثلا یک کتاب حدیث یا روایت را باز کنن وتاپیکهایی بزنن که به نظر بقیه اعجاب انگیز بیاد ولی واقعیت اینه که چنین کاری از عهده هر کسی برمیاد به شرطی که علاقه داشته باشه.
اما مناظره در توان هرکسی نیست و فقط کسی میتونه مناظره کنه که مطالعه بالایی داشته باشه و من بشخصه در این تالار چنین شخصی را سراغ ندارم.

قصد طرفداری از هم کیشان خودم هم در بین نیست. اون چیزی که من به عنوان یه بی طرف دیدم این بود که : آقای وحید 110 مرتب میگفتن نتشون مشکل داره . وقت کافی برای مناظره ندارن افراد دیگه ای را معرفی می کردن و هر بار به نحوی می خواستن از مناظره کنار برن و وقتی فشارهای ایشون تاثیر نداشت ناگهان بحث متعه را پیش کشیدن (که حتی در بین شیعیان هم اختلاف نظر درش هست!) تا در تالار جوسازی کنن و با ایجاد تاپیک بحثهای حاشیه با کاربر عایشه و درگیری سعی کردن مناظره را منحرف کنن و با عصبی کردن خانم عقیلی بهانه ای برای مسدود کردن ایشون پیدا کنن و بعد هم که جریان نیمه مسدود کردن خانم عقیلی پیش اومد.

همه اینها نشون میده که هدف اتمام مناظره بود و هست و این فقط نظر من نیست. حتی دوستان شیعه تالار هم این مساله رو تایید کردن (والبته لینک این تاپیک در تالار ما هست و اگه این پست باقی بمونه میتونن بخونن و اگر من خلاف واقع و نظرشون چیزی گفتم بیان و بگن)

ولی دوستان شیعه تالار ما بجای ایجاد تنش و درگیری به ما گفتن که تالار بیداری اندیشه معلومات بالایی نداره و اونها حاضرن که ادامه مناظره را به عهده بگیرن.

ببینین دوستان:
چندتن از بهترین کاربران ما از شیعیان هستن و درک و شعور و ادب بالایی دارن و من هرگز فکر نمیکنم که رفتارهای منفی یه گروه خاصی از اونها نشاندهنده رفتار همه شون باشه.
به عنوان یه دوست (اگه منو قابل بدونین) یا به عنوان یه برادر کوچیک نظرم رو میگم و اگه خواستین روش فکر کنین:

توی این تالار توان مناظره کم هست. مطالعه کم هست و متاسفانه از دین فقط چیزهایی در این تالار مهم هست که به {زن} ربط پیدا کنه.

یعنی توی این تالار برای راه رفتن زن از کنار دیوار هم تاپیک هست برای مدل شلوار زن و گل سر زن و فلان حرکت فلان بازیگر زن و لباس نوه امام در فلان کشور خارجی تاپیک هست اما اگه بگی حدیث تابیر النخل، کسی نمیدونه!! (یه جایی خانم عقیلی در خصوص این حدیث نوشته بودن و به گوش دوستان نخورده بود)

این نشون میده که این تالار مذهبش فقط تا جایی هست که چند حکم ساده مثل نماز و دعا باشه و بقیه با جزئیات کامل درباره زن هست!

حالا ممکنه دوستان بگن دلیلش اهمیت مقام زن هست. بسیار خوب من تایید میکنم. ولی سوالم اینه اهمیت زن چرا؟

می فرمایین به خاطر نقش زن در تربیت فرزند و مادری و در خانواده.

بسیار عالی است اگر اینطور باشه. ولی اینجا من می پرسم اگر نقش زن اهمیتش اینهاست چرا یک بخش جدا برای کودک و نوجوان در تالار شما نیست؟ تعداد تاپیکهای مرتبط با فرزند و بزرگ کردن اون در تالار شما چندتاست؟ کلا نقش فرزند و کودک و تربیت اون در تالار شما کجاست؟

تا اون جایی که من دیدم نقش زن صرفا به جنبه س*ک*س اون خلاصه شده و زن رو فقط تا جایی می بینین که وسیله ارضای مرد باشه یا کارهای خانه داری. همین.

اسم قوانین اسلام فقط در 4 همسری و صیغه و اطاعت زن از مرد و پالان شتر و ... خلاصه شده و دوستان برخی به قدری ادعای مسلمانی میکنن همه اش در این موارد هست. یعنی اسلامشون خلاصه شده در چند قانون مرتبط با زن هست.
حالا اگه از این عزیزان بپرسی وحی متلو چی هست نمی دونن.
دوستان موضع گیری نکنین. روی حرفهام فکر کنین.

ربطی به بحثهای اخیر که به دلخوری یکی از کاربران خوب اینجا انجامید هم نداره.

خانم عقیلی بارها اون طور که گفتن خصوصی به آقایان وحید 110 و سید ابراهیم هم گفته بودن که تالار شما فقط فکر و ذکرش زن هست اونهم از لحاظ جنسی.

و این باعث میشه که وقتی سخن از دفاع از اسلام پیش میاد دفاعتون به چهارهمسری و صیغه منحصر میشه و وقتی یک کاربر مخالف میاد و میخواد در مباحث عقیدتی صحبت کنه کسی برای بحث نیست و مجبورین با جوسازی مسدود کردن ایجاد درگیری که اون طرف هم جواب بده و شما بهانه ای برای مسدود کردنش پیدا کنین و ... بحث رو تموم کنین.

بیایین روی حرفهای من فکر کنین.

اگه مایل بودین بحث ادامه پیدا کنه من یه برنامه دارم که یه مسابقه بگذارم برای کودکان تالارمون که وقتی شیعیان عزیز سوال میپرسن کودکان از نوشته های خانم عقیلی (که به صورت فایل ورد در آوردیم) پاسخها را پیدا کنن و بزارن) میتونیم یکی از نوجوانان تالار (مثلا آتوسا خانم که به جو تالار آشناست) بیاد اینجا پاسخها را بذاره به شرطی که وارد تاپیکهای دیگه نشه تا مدیران محترم هم ناراحت نشن.

ببخشین اگه زیاده از حدم صحبت کردم و حلال کنین که منظوری نداشتم.
بهشت نصیبتون و روزهاتون رویایی.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، mahdy30na ، مجتبی110 ، Ali#59 ، هادی...
۱۵:۳۸, ۵/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۵۲ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #198
آواتار
به دوستان ما در اون تالار ناکجا آباد سلام بنده را ابلاغ بفرمایید...

ای کاش کمی تنها در بیانات شما انصاف وجود داشت. وگرنه بنده کاملا در خدمت شما بودم و هستم.

هیچ مشکل قانونی و یا ضوابط خاصی هم در مناظره من ندیدم، که حتما مدیر یه بخش باید در اون مورد اظهار نظر کنه ،ما باب سخن را برای همه باز کرده بودیم..

تنها چیزی که به بحث ها خاتمه داد ناسزاها و فحاشی های خانم عایشه است... اسنادش هم موجوده.

شاید در پاسخ بفرمایید عصبی شدند و الی آخر... ولی به قول شما کسی که در این مرتبه رفیع علمی هست نباید به خاطر حرف دو تا بی سواد و جاهل اینقدر از خود بی خود بشه که حرفهای فراوان و زشتی را بزند که برای خودم حداقل بسیار ناباورانه بود.

در ضمن این را مطمئن باشید، اگر برعکس بود و میخواستیم در تالار خودمون رای گیری کنیم که لینک تالار را به شما بدیم یا نه، تقریبا بچه ها بالای 99 درصد رای مثبت می دادن، چون الحمدالله به حقانیت مذهبمون اعتقاد داریم.

موید باشید.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، m.hossein ، ELENOR ، Havbb 110 ، Woodi2020 ، mahdy30na ، MAHDI59 ، مصباح ، مجتبی110 ، Ali#59 ، صبح صادق ، محب الزهرا ، اولولالباب ، nasimesaba ، یاســین
۱۷:۳۹, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #199
آواتار
نقل قول:
نکته دیگه اینکه (ان شاءالله دوستان ناراحت نشن) من به عنوان یه فرد بی طرف نظر میدم و باید بگم طبق چیزی که دیدم و خوندم در این تالار کسی در حد و اندازه های خانم عقیلی وجود نداره.
داروی تربیت از پیر طریقت بستان...

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، mahdy30na ، صبح صادق ، محب الزهرا ، m.hossein ، nasimesaba ، یاســین
۱۸:۰۸, ۵/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۸:۱۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #200
آواتار
شما برای این که لینک تالارتون رو در بیداری اندیشه بزارید نظر سنجی کردید؟!Smile
بعد نتیجه ی نظرسنجی هم منفی بوده؟!
Beard

خب مگه میخوایم بیایم بخوریمتون؟!!!
شما با این اطلاعات علمی بالاتون مستحضرید که آخرین شیوه دفاعی مشرکان حجاز در برابر پیامبر چه بود؟

یه چی تو مایه های بستن پیام خصوصی !

به هر حال بچه شیعه های علی |ع| همیشه آماده ی گفت و گو بر سر عقایدشون هستند.
همینجا هم با قطعیت اعلام میکنم اکثریت بچه های تالار با این گفت و گو موافقند.
پس شما لطف کنید،مطلبتون رو در این تالار ارسال کنید،اون وقت لینک این مطلب رو توی تالار خودتون بزارید...

یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، محب الزهرا ، مرهم ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]