|
تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۶:۱۸, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام بر همه هم سنگر ها..... خیلی از کاربران خوب تالار با ارسال هاشون و با مباحث خوبشون به بالا بردن سطح آگاهی ما کمک کردند و حضور موثر و همیشگی در تالار داشته اند... برخی از کاربران فعال زحمات شایانی را برای بخش های مربوط به فعالیتشان متقبل شده اند و از هیچ تلاشی جهت ارتقا سطح کیفی تالار دریغ نکرده اند . . . خیلی از عزیزان همسنگر با پست هاشون ، با تاپیک هاشون و ... کلی به ما تلنگر زدن ، کلی باعث بیدار شدن ما شدن (ان شاءالله) ، باعث کلی خیر شدن. خیلی ها با مطرح کردن سوال هاشون و دغدغه هاشون،باعث شدن که ما جواب خیلی از سوال هایی که به ذهنمون هم نرسیده بود رو بریم دنبالش و ... خیلی ها هم دارن پشت صحنه کار میکنن.برای زیبایی تالار ،برای اماده بودن فضای تالار،برای نظم تالار،برای مسائل فنی تالار و ... از همه عزیزان ، از همه همسنگرهای عزیز تشکر میکنیم.و دعا میکنیم که عاقبت به خیر بشن. خیلی از این عزیزا الان دیگه به تالار سر نمی زنن ، ان شاء الله که هر جا هستن سلامت و موفق باشن. شما هم اگه می خواید از همسنگر هاتون تشکر کنید بسم الله...(چه به صورت کلی ،چه جزئی) یا علی. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۹, ۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۲۰:۰۷ توسط boghz.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ببخشید تو ارسال قبلی یادم رفت از همه کسانی که تو تاپیک التماس دعاها را دریابید هم دعام کردن یه تشکر خیلـــــــــی ویژه
میکنم هرکاری بکنم نمیتونم این کار بزرگتون رو جبران بکنم که تو لحظه های سختم همراهیم میکنید و دعام میکنید فقط میتونم دعای خیر بکنم براتون ..........و از خدا بخوام با لطف و کرم و رحمتش براتون جبران کنه ![]() خدا حفظتون کنه یا علی علیه السلام |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
خدایا شکرت که درمیون این همه هرز گردی تو این دنیای بی در پیکر مجازی، حداقل هرازچندگاهی یه چند دقیقه از وقتم رو اینجا میگذرونم که به واسطه اهالی خوبش و نفس حق بعضی کاربرا همچنان می درخشه.
به اهالی اینجا حسودیم شد که اینقدر به هم نزدیکن و همدیگر رو میشناسن و اون وقت سهم من از این دریا خیلی کمه. البته همون کمی رو هم انسان هایی از تالار پر کردند که خیلی پیش خدا آبرو دارند و حسابیند! شاید راضی نباشن که اسمشون رو ببرم ولی از همشون تشکر میکنم. و همینطور عوامل سرپا نگه داشتن تالار خدا قوت شرمنده همه دوستان. |
|||
|
|
|
۱۸:۴۹, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بنده نیز به نوبه خود از جناب بیداری اندیشه و مهدی2021 عزیز که همیشه حامی و پایه های اصلی این تالار بوده و هستند، تشکر می کنم و دعا می کنم که خداوند به آنها و خانواده گرامیشان خیر کثیر دهد. از تیم مدیریتی تالار در رنگ های مختلف (نارنجی، آبی و سبز) و همچنین کاربران فعال تالار نیز نهایت تشکر را دارم. همچنین از همه کاربرانی که در تالار حضور دارند یا بصورت میهمان این متون را مطالعه می نمایئد. این دو خط "تقدیر و تشکر"ی که در بالا نوشتم، صرفا جهت پر کردن صفحه و ارسال مطلب نبود. بلکه خواستم بگوییم واقعا تالار بیداری اندیشه بر گردن من حق بزرگی دارد. |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
تیم مدیریت خعلی بچه بدیه
هرچی رنگ قشنگه خودش برداشته رنگ زشت داده ب ما!!!!!!!!!!!!!!!!! والا |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
الحمد لله رب العالمین
منم از همه دوستان تشکر میکنم
![]() ![]() در کسب معرفت موفق باشیم ان شا الله |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
میگم ی چیزی!!!!!!!!!!!!!
من هرچی فک کردم نفهمیدم __تفدیر__ یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تفدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تقدیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() اذیت آقا میلاد کنیم!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۷:۱۶, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . آره اشتباهی نوشتم تفدیر !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() اصلا حواسم نبود..... عذر خواهی می کنم... |
|||
|
|
۹:۰۶, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی تشکر ها دارم . ولی بدون تعارف یه تشکر بسیار ویژه به همه دوستانی که تلفنی و در پیام خصوصی بنده رو در بحث ها یاری میکنند بده کارم تشکر اجرکم الله
|
|||
|
|
۹:۵۹, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
از تمامي گروه صميمي و مهربان تالار تشكر مي كنم. من زياد فرصت ندارم در بحثها و ... شركت كنم ولي در حد امكان سعي مي كنم نظرات ديگران را ببينم و استفاده كنم. واقعا فضاي شيرين و زيبايي است. براي همگي آرزوي بهترين ها را دارم. در پناه حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,643 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,693 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,985 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,241 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,595 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,783 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 57 | 33,971 |
۸/آبان/۹۲ ۱۰:۵۶ آخرین ارسال: منتظر کوچولو |
|

![[تصویر: 08.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7976788709/08.jpg)