|
امام زمان چه تیپی هستند!؟
|
|
۷:۴۷, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۲۱:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این دو تا عکس رو دوستان زحمت کشیده بودند در تاپیک گفتگوی منتظران قرار داده بودند ![]() خب یک ذهنیتی در بین همه ماها هست در در مورد شکل و شمایل حضرت ببینید اصلی ترین مسئله برای شخص حضرت امنیت جانی ایشان است هیچ ضرورتی ندارد ایشان حتما در هر زمانی و در هر مکانی لباس عربی بپوشند و از اسب برای رفت و آمد استفاده کنند. کما اینکه ایشان در برخی تشرفات با غیر این لباس ها دیده شده اند.(برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به علمای اهل دل مراجعه کنید) اما بنظرم انتشار این عکس ها می تواند مضر هم باشد. اول اینکه ما حق نداریم قد و بالای ایشان را به تصویر بکشیم .کار اشتباهی که در بعضی از سریال ها انجام شد(مثل امیرالمومنین(علیه السلام) و امام رضا(علیه السلام)) دوم اینکه ذهنیت ساختن برای مخاطب یک پیش فرضی را درست می کند که اگر ظهور خصوصی یا عمومی اتفاق افتاد شخص دچار شک و تردید شود. مثال می زنم اگر فردا ایشان در لباس غیر عربی ظهور کردند یا دیده شدند یک جور شک و تردید در بیننده به وجود می آورد. در مورد وسیله نقلیه اینکه متاسفانه توسط گروه و تفکری خاص این جا افتاد که حتما ایشان را بر روی اسب به تصویر کشیدند در حالت خوش بینانه یک خطا بود چرا که اول ضرر آن این است که شمای بیننده وقتی آن تصویر را می بینی شخص سوار بر اسب را دور از زمان خود می بینی چون دور و اطرافت همیشه خودرو و هواپیما دیده ای و چنین امری آن زمان را که ما نزدیک می بینیم(ظهور) را در ذهنمان دور ترسیم می کند. البته این به این معنی هم نیست که بخواهیم برای حضرت تعیین تکلیف کنیم که چه بپوشند! یا بر چه سوار شوند اما این تصویرسازی بدون مدرک و دلیل کاری غلط است(این ها همه نظر شخصی بود) نکته اخر: پرچم البیعه لله در روایت چنین چیزی داریم ولی متاسفانه برخی مدعیان دروغین مثل احمد الحسن الیمانی کذاب در تبلیغات خود از همین پرچم سوء استفاده کرده اند. در ایران هم این جور افراد وجود دارند که.... مراقب باشید در دام شیادان داخلی و خارجی نیفتید متشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۶, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
یک نکته
(۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۲۶)M912 نوشته است: نمیدونم اینجا کسی شبکه کلمه رو میبینه؟؟ شبکه سنی هاست حالا میخواد یه سریال بذاره هر شب در مورد اسلامه بعد مثلا داستان عمر رو داره نشون میده عمر انقد خوشگله کلمه شبکه وهابیت هست نه اهل سنت ( اهل سنت با وهابیت به اندازه روز و شب تفاوت دارن) این سریال که میفرمایید طبق اخباری که اعلام شده بود پارسال پخش و تموم شد. در این سریال از همه افرادی که نقش داشتن تصویری تحریف شده نشان داد. البته طبق تصاویری که نشون دادن و همچنین تصاویر شخصیتها. شما اگه میخوای امام رو بشناسی نباید حتما تصویری بببینی ، باید درک کنی . شمایی که پیگیر شبکه ولایت هستی دیه باید بدونین که این شبکه کلمه ، شبکه اهل سنت نیست.
|
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۲:۱۹ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
« بسم الله الرحمن الرحیم » سلام بر همه دوستان؛ نقل قول:حرامه؟؟؟ یعنی این فیلمهایی که ساخته شده و این همه کارشناس دینی دارن نمیدونستن حرامه؟؟؟نشان دادن چهره ی معصومین (علیه السلام) حرام است. نقل قول: حالا اینو کاری نداریم...این همه روایم داریم که امام زمان چه شکلین و با چه لباسی میان....که برای شناخت منو شماست. همونطور که خودتون هم بیان کردید این روایات برای شناخت منو شماست نه برای ترسیم و کشیدن تصویر ایشون؛وگرنه خود امامان معصوم ما بر کشیدن چهره حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از هر کسی تواناتر بودند. نقل قول:به نظر من که یه انسانم (تا جایی که البته بتونم نظر بدم ) این حرام بودن اشتباههبله شما حق اظهار نظر دارید مانند هر انسانی، فقط باید رای خودتون رو با دلیل و منطق بیان کنید. نقل قول:مگه آدم تو این عصر انقد کودن و کند ذهنه حالا مثلا تو یه فیلم یه بازیگر نقش امام زمان رو بازی کرد فکر کنه امام زمان حتما اون شکلیه؟ نقل قول: الان مثلا ما وقتی بازیگر حضرت مریم رو میبینیم میگیم این حضرت مریمه اینجوری آرایش کرده؟؟ از شما یک سوال دارم، بنظر شما چرا غرب برای ایفای نقش انسان های پاک مانند حضرت عیسی (علیه السلام)، حضرت مریم (سلام الله علیها) و... از فاحشه کارها استفاده می کنه؟ به این لینک هم سری بزنید: http://shamsa.ir/ziyarat/faq/321-chehrenegari نقل قول:برای من(در صورتی که وجود داشته باشه) .... اگر اعتقاداتون براتون مهمن بهتره در مورد چنین مسائلی بیشتر تحقیق کنید تا به یقین برسید. موفق باشید. |
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۱۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۰:۵۲ توسط M912.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۵/مهر/۹۲ ۲۰:۴۶)mahdy30na نوشته است: یک نکتهمن هم جدیدا دقت کردم دارم به این میرسم واقعا وهابی هستن ولی مسلما همه شون اینطوری نیستن بعضی هاشون اصلا معلومه دارن یه جرفایی میزنن خصوصا که جدیدا دارن مردم رو یجورایی تحریک میکنن واسه آشوب ولی در کل سیاستشون احترام گذاشتن به اهل بیت هست و همین هم برای ما بسه... سریال که گفتم تو ام بی سی قبلا میداد تو این شبکه قبلا ندیده بودم و مهم اینه که انقد جرات کردن چهره نشون بدن اگه بحث تحریفه ما شیعه ها که خیلی ادعامون میشه بیایم بسازیم تصاویر رو هم تحریف نکنیم حالا فکر کن ما بخوایم عمر رو نشون بدیم یعنی یک عدد قول با شاخ و دم رو میاریم که اصلا ...![]() (۱۵/مهر/۹۲ ۲۰:۵۲)غربت تشیع نوشته است: انگار دکمه پارازیت دست ماستدست شما کهههههههههه نمیدونم ولی گفتم شاید اونی که دستشه بخواد این مطالب رو بخونه به هر حال![]() (۱۶/مهر/۹۲ ۰:۰۹)jvd نوشته است: بله شما حق اظهار نظر دارید مانند هر انسانی، فقط باید رای خودتون رو با دلیل و منطق بیان کنید.دلیل و منطق من اینه که خود من به عنوان یک اگه خدا قبول کنه مسلمون بزرگ شده تو این مملکت امام ها رو یه انسان نور تو صورت میبینم و نمیتونم باور کنم اینها انسانند شاید هم اشتباه باشه ![]() نقل قول:از شما یک سوال دارم، بنظر شما چرا غرب برای ایفای نقش انسان های پاک مانند حضرت عیسی (علیه السلام)، حضرت مریم (سلام الله علیها) و... از فاحشه کارها استفاده می کنه؟ من که نمیدونم اما فکر میکنم خود اونها قبول دارن که مریم زنا کرده و عیسی (علیه السلام) زنا زاده است فکر میکنمااااا بازم مطمئن نیستم |
|||
|
۲۳:۰۸, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۱:۳۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
یک توضیحی رو از یکی از اساتید بزرگ در این مورد خوندم
ایشون میفرمودند که برای خودشتون از معصومین یک شمایل فرضی تخیلی نسازید که اگر ایشون رو زیارت کردید فکر کنید این فرد اون نیست . همچنین در وقت مناجات با خداوند هم هیچ شکلی رو نسازید در ذهن و اون رو عبارت کنید ... یا حق |
|||
|
|
۱:۲۲, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی هستند؟ | سکوت | 26 | 12,841 |
۲۲/مرداد/۹۶ ۸:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,035 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,753 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! | علی 110 | 15 | 14,363 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| برخی ها دنبال چه هستند!؟ "پیروی از دستورات اهل بیت در زمان غیبت" | ashab313mahdi | 8 | 4,596 |
۷/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۷ آخرین ارسال: فدک زهرا |
|
| ياران رجعتی امام زمان عليه السلام چه کسانی هستند؟!!! | علی 110 | 44 | 36,459 |
۱۱/مهر/۹۰ ۱:۰۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|

![[تصویر: q.jpg]](http://telmikha.persiangig.com/image/other/q.jpg)

بعدش عمر