کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آيا روايت « ولدني ابوبكر مرتين» از قول امام صادق عليه السلام صحت دارد ؟
۱۸:۵۵, ۳۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۱۹:۱۷ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام!
ببخشین من ی سوال برام پیش اومده::::::::::::::::::::::

ای ک میگن امام صادق (علیه السلام) نوه ابوبکر صدیق هست درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۸, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
نقل قول:تفسیری که گفتین علمای خودتون میگن رو گفتم ادرس بدین.
درباره 4 همسری؟؟؟؟؟
علمای شیعه گفتن ی جا دیدم نه علمای سنی!
حالا بعد میگردم پیدا میکنم.

بعد چن بار بگم!!!!!!!!
پیامبر با ادم عادی فرق میکنه!!!!!!!!!!!
پیامبر نمیاد برای دو تا تیکه وسایل 40 سال دعا کنه!!!!!!!!!!!!!! ک ب بچش برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۸:۱۳, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲/آذر/۹۲ ۱۷:۵۹)Atosa نوشته است:  اقا مهدی سینا
اگه کلمه ارث در این مورد "عام" هست!!
پس کلمه عدالت در ایه 4 همسری هم "عام" هست و چون مردا نمیتونن عدالت احساسی در دوس داشتن رو برقرار کنن پس 4 همسری مردوده!!!!!!!!!! و مردا نباید بیشتر از ی زن بگیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!Big Grin

نمیشه ی جا ی کلمه عام باشه ی جا خاص!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dodgy

دیگه مرسی از شما و آقای وحید 110 ک خعلی زحمت میکشین Heart

من معلمم اومده باید برم سر درسم
SadSadSadSadSadSadSad

چرا نمیتونه ، فقط باید دید که ایا به صرف گوینده هست که عام رو خاص و خاص رو عام تبدیل کنه بعد میشه یکارایش کرد.Dodgy
بحث همسر ربطی به ارث و این مباحث داشت؟
ارث یعنی چی؟
من هرچی پرسیدم جواب ندادینا.
اینم جواب عام و خاص
قرطبى مى‌نويسد:

إذا دار الكلام بين الحقيقة والمجاز، فالحقيقة الأصل كما في كتب الأصول.

هر گاه كلامى مردد باشد بين معناى حقيقى و معناى مجازى، معناى حقيقى، اصل است؛ همان‌طور كه در كتاب‌هاى اصولى مطرح شده‌است.

الأنصاري القرطبي، أبو عبد الله محمد بن أحمد (متوفاي671، الجامع لأحكام القرآن، ج 4، ص 257، ذيل آيه 161سوره آل عمران، ناشر: دار الشعب – القاهرة.

فخر رازى مى‌گويد:

أن الأصل المعتبر فى علم القرآن أنه يجب إجراء اللفظ على الحقيقة إلا إذا قام دليل يمنع منه.

آنچه كه در علوم قرآنى معتبر است وجوب حمل لفظ بر معناى حقيقى آن است؛ مگر آن كه دليلى مانع از حمل لفظ بر معناى حقيقى آن بشود.

الرازي الشافعي، فخر الدين محمد بن عمر التميمي (متوفاي604هـ)، التفسير الكبير أو مفاتيح الغيب، ج 9، ص 60 ذيل آيه 161سوره آل عمران، ناشر: دار الكتب العلمية - بيروت، الطبعة: الأولى، 1421هـ - 2000م

ماوردى شافعى هم نوشته است:

أَنَّ مَوْضِعَ الْكَلَامِ أَنْ يُحْمَلَ عَلَى حَقِيقَتِهِ دُونَ مَجَازِهِ إِلَّا فِي مَوْضِع لَا يُمْكِنُ اسْتِعْمَالُهُ عَلَى الْحَقِيقَةِ، فَيَعْدِلُ بِهِ إِلَى الْمَجَازِ.

شأن كلام اين است كه بر معناي حقيقي‌اش حمل شود نه معناى مجازى، مگر در جايى كه حمل بر معناى حقيقى ممكن نباشد لذا در آن صورت به معناى مجازى حمل مى‌شود.

الماوردي البصري الشافعي، علي بن محمد بن حبيب (متوفاي450هـ)، الحاوي الكبير في فقه مذهب الإمام الشافعي وهو شرح مختصر المزني، ج 18، ص 251، تحقيق الشيخ علي محمد معوض - الشيخ عادل أحمد عبد الموجود، ناشر: دار الكتب العلمية - بيروت - لبنان، الطبعة: الأولى، 1419 هـ -1999 م.

بنابراين تفسير آيات ارث در باره حضرت زكريا و حضرت سليمان و تأويل و انصراف آن به ارث در نبوت از موارد حمل بر معناى مجازى بدون قرينه و دليل است؛ چون با هدف دست و پا زدن جهت يافتن قرينه و محملى براى از كار انداختن ادعا و در خواست حضرت زهرااز حق طبيعى او؛ يعنى به دست آوردن ميراث رسول خدا بوده است.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، یاســین
۱۸:۲۷, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:پس کلمه عدالت در ایه 4 همسری هم "عام" هست و چون مردا نمیتونن عدالت احساسی در دوس داشتن رو برقرار کنن پس 4 همسری مردوده!!!!!!!!!! و مردا نباید بیشتر از ی زن بگیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اون مخصصش هم اومده در جای دیگر میفرماید پیامبر از این قاءده جداست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، یاســین ، Atosa
۱۸:۳۶, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۲۰:۱۶ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲/آذر/۹۲ ۱۸:۰۸)Atosa نوشته است:  درباره 4 همسری؟؟؟؟؟
علمای شیعه گفتن ی جا دیدم نه علمای سنی!
حالا بعد میگردم پیدا میکنم.

بعد چن بار بگم!!!!!!!!
پیامبر با ادم عادی فرق میکنه!!!!!!!!!!!
پیامبر نمیاد برای دو تا تیکه وسایل 40 سال دعا کنه!!!!!!!!!!!!!! ک ب بچش برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پیامبر خدا با بقیه فرق داره؟
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ
جز اين نيست كه من بشرى همانند شمايم بر من وحى مى‏شود كه تنها معبود شما معبودى يگانه است،

سوره : فصلت آیه : 6

یعنی فقط حضرت محمد بن عبد الله اینجوری فرق داره یا اینکه بقیه هم فرق دارند؟
اها راس میگین چون نباید چیزی بجای بزارن ، چون هرچی بجا بزارن میشه صدقه.
حکمی که خلاف صریح قران هست.
هرحدیثی باید با قران سنجیده بشه نه قران با حدیث
رسول خدا فرمودند که

حالا یک تیکه یا دوتیکه ، چه فرقی میکنه؟
راستی اگه یک تیکه مال ارزش نداره چرا مال بی ارزش رو از دست صاحبش میگیرن و غصب میکنن؟
مال غصبی هم که حکمش معلومه چیه. حکمش و ربفرمایین از مولوی ها و مفتیهاتون بپرسین.
چرا این متن قابل درک نیست؟
فرستاده فاطمه (سلام الله علیها) نزد ابوبكر مى‌رود و به نمايندگى از آن حضرت مى‌پرسد: آيا تو از پيغمبر ارث مى‌برى يا خانواده او؟ در پاسخ مى‌گويد: خاندان رسول ارث مى‌برند.

احمد بن حنبل در باره اعتراف او مي‌نويسد:

حَدَّثَنَا عَبْدُ اللَّهِ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي شَيْبَةَ قَالَ عَبْد اللَّهِ وَسَمِعْتُهُ مِنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ أَبِي شَيْبَةَ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ فُضَيْلٍ عَنِ الْوَلِيدِ بْنِ جُمَيْعٍ عَنْ أَبِي الطُّفَيْلِ قَالَ لَمَّا قُبِضَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ أَرْسَلَتْ فَاطِمَةُ إِلَى أَبِي بَكْرٍ أَنْتَ وَرِثْتَ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ أَمْ أَهْلُهُ قَالَ فَقَالَ: لَا بَلْ أَهْلُهُ... .

بعد از فوت رسول خدا فاطمه براي ابوبكر پيغام فرستاد و فرمود: آيا تو از رسول خدا ارث مي بري يا خاندانش؟ پاسخ داد: نه ، بلكه خاندانش ارث مي برند...

الشيباني، أحمد بن حنبل أبو عبدالله (متوفاي241هـ)، مسند أحمد بن حنبل، ج 1، ص 4، ناشر: مؤسسة قرطبة – مصر؛ المروزي، أحمد بن علي بن سعيد الأموي أبو بكر (متوفاي292هـ)، مسند أبي بكر الصديق، ج 1، ص 146، : تحقيق: شعيب الأرناؤوط، ناشر: المكتب الإسلامي - بيروت؛ الذهبي، شمس الدين محمد بن أحمد بن عثمان، (متوفاي748هـ)، تاريخ الإسلام ووفيات المشاهير والأعلام، ج 3، ص 23، تحقيق د. عمر عبد السلام تدمرى، ناشر: دار الكتاب العربي - لبنان/ بيروت، الطبعة: الأولى، 1407هـ - 1987م؛ القرشي الدمشقي، إسماعيل بن عمر بن كثير أبو الفداء (متوفاي774هـ)، البداية والنهاية، ج 5، ص 289، ناشر: مكتبة المعارف – بيروت؛ العيني، بدر الدين أبو محمد محمود بن أحمد الغيتابى الحنفى (متوفاي 855هـ)، عمدة القاري شرح صحيح البخاري، ج 15، ص 20، ناشر: دار إحياء التراث العربي – بيروت؛

مقدسى پس از نقل اين روايت در مورد سند آن مى‌گويد:

إسناده صحيح.

المقدسي الحنبلي، أبو عبد الله محمد بن عبد الواحد بن أحمد (متوفاي643هـ)، الأحاديث المختارة، ج 1، ص 129، تحقيق عبد الملك بن عبد الله بن دهيش، ناشر: مكتبة النهضة الحديثة - مكة المكرمة، الطبعة: الأولى، 1410هـ
ابوبكر جوهرى از اعتراف ابوبكر تعجب مى‌كند و مى‌نويسد:

قلت: في هذا الحديث عجب، لأنها قالت له: أنت ورثت رسول الله صلى الله عليه وآله أم أهله، قال: بل أهله، وهذا تصريح بأنه صلى الله عليه وآله موروث يرثه أهله، وهو خلاف قوله: لا نورث.

در اين حديث نكته تعجب بر انگيزى وجود دارد و آن اينكه ابوبكر در پاسخ زهراء كه پرسيد: آيا تو وارث رسول خدا هستى يا خاندانش؟ گفت: خاندانش. اين سخن تصريح دارد به اينكه پيامبر اهلش از وى ارث مى‌برند، در حاليكه اين بيان مخالف با حديثى است كه از آن حضرت نقل كرده است كه فرمود: ما ارث نمى‌گذاريم.

الجوهري البصري البغدادي، أبو بكر أحمد بن عبد العزيز (متوفاي323هـ) السقيفة وفدك، ص 109، ناشر: شركة الكتبي للطباعة والنشر ـ بيروت، الطبعة الأولى، 1401هـ ـ 1980م.
=================================================
قابل توجه کسایی که میخوان حرفی رو به نبی اکرم نسبت بدهند
أبو يوسف در كتاب الرد علي سير الأوزاعى و محمد بن ادريس شافعى در كتاب الأم مى‌نويسند:

حدثنا بن أبي كَرِيمَةَ عن أبي جَعْفَرٍ عن رسول اللَّهِ صلى اللَّهُ عليه وسلم أَنَّهُ دَعَا الْيَهُودَ فَسَأَلَهُمْ فَحَدَّثُوهُ حتى كَذَبُوا على عِيسَى فَصَعِدَ النبي صلى اللَّهُ عليه وسلم الْمِنْبَرَ فَخَطَبَ الناس فقال إنَّ الحديث سَيَفْشُو عَنِّي فما أَتَاكُمْ عَنِّي يُوَافِقُ الْقُرْآنَ فَهُوَ عَنِّي وما أَتَاكُمْ عَنِّي يُخَالِفُ الْقُرْآنَ فَلَيْسَ عَنِّي.

رسول خدا صلى الله عليه وآله، يهوديان را احضار كرده و از آنان سؤالى پرسيد، يهوديان سخنانى گفتند و به حضرت مسيح دروغهايى نسبت دادند، رسول خدا صلى الله عليه وآله بر فراز منبر قرار گرفت و در سخنانش فرمود: به زودى بر من حديث دروغين مى‌بندند، پس آنچه از سخنان من به شما رسيد و موافق قرآن بود از من است، و آنچه مخالف قرآن است، از من نيست.

أبو يوسف يعقوب بن إبراهيم الأنصاري (متوفاي182هـ)، الرد على سير الأوزاعي، ج 1، ص 25، : تحقيق: أبو الوفا الأفغاني، ناشر: دار الكتب العلمية - بيروت؛ الشافعي، محمد بن إدريس أبو عبد الله (متوفاي204هـ)، الأم، ج 7، ص 339، : ناشر: دار المعرفة - بيروت، الطبعة: الثانية، 1393هـ.

عبد الرحمن سيوطى در الدر المنثور و شوكانى در فتح القدير مى‌نويسند:

أخرج ابن أبي حاتم عن ابن عباس قال: ما خالف القرآن فهو من خطوات الشيطان.

ابن عباس گفت: آنچه مخالف قرآن است،‌ از القاء‌هاى شيطان است.

السيوطي، عبد الرحمن بن الكمال جلال الدين (متوفاي911هـ)، الدر المنثور، ج 1، ص 403، ذيل آيه 168 سوره بقره، ناشر: دار الفكر - بيروت – 1993؛ الشوكاني، محمد بن علي بن محمد (متوفاي1255هـ)، فتح القدير الجامع بين فني الرواية والدراية من علم التفسير، ج 1، ص 168، ناشر: دار الفكر – بيروت.

عبد الرزاق صنعانى مى‌نويسد:

أخبرنا عبد الرزاق عن الثوري عن الأعمش عن عمارة عن حريث بن ظهير قال قال عبد الله لا تسألوا أهل الكتاب عن شيء فإنهم لن يهدوكم وقد ضلوا فتكذبوا بحق وتصدقوا الباطل وإنه ليس من أحد من أهل الكتاب إلا في قلبه تالية تدعوه إلى الله وكتابه كتالية المال و التالية البقية قال الثوري وزاد معن عن القاسم بن عبد الرحمن عن عبد الله في هذا الحديث قال إن كنتم سائليهم لا محالة فانظروا ما واطى كتاب الله فخذوه وما خالف كتاب الله فدعوه.

... عبدالله بن مسعود گفت: اگر از يهود چيزى پرسيديد، حتماً به قرآن نگاه كنيد اگر موافق كتاب خدا بود، آن را اخذ و اگر مخالف كتاب خدا بود، آن را رها كنيد.

الصنعاني، أبو بكر عبد الرزاق بن همام (متوفاي211هـ)، المصنف، ج 6، ص 111، ح1062، تحقيق حبيب الرحمن الأعظمي، ناشر: المكتب الإسلامي - بيروت، الطبعة: الثانية، 1403هـ.

(۲/آذر/۹۲ ۱۷:۳۹)Atosa نوشته است:  خو نگاه کنین
شما ابوهریره هم میگین دروغگو هست
ولی او از صحابی نزدیک پیامبر بوده!!!
بعد میاد ای قد دروغ بسازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من گفتم دروغگو هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
حالا خوبه خلیفه دوم و سوم و ام المومنین عایشه و ... خودشون گفتن
الإحكام للآمدي ج2 ص134

وقد وافق ابن عباس على ما تخيله من الاستبعاد عائشة حيث قالت رحم الله أبا هريرة لقد كان رجلا مهذارا فماذا يصنع بالمهراس

عائشه با ابن عباس در اينکه کلام ابو هريره را بعيد مي شمرد موافقت کرده است ، زيرا گفته است : خدا ابو هريره را رحمت کند ، او مردي بود که هذيان مي گفت و نمي دانست که در مورد مهراس چه جوابي بدهد!!!
وذكر أبا هريرة فقال أكذبه عمر وعثمان وعلي وعائشة رضوان الله عليهم

تأويل مختلف الحديث ج1 ص22

سخن در مورد ابو هريره بود ؛ پس گفت : او را عمر و عثمان و علي و عائشه تکذيب کرده اند .
ذهبي در ترجمه(شرح حال) ابوهريره مي‌نويسد :

قال يزيد بن هارون : سمعت شعبة يقول : كان أبو هريرة يدلس .

ابو هريره تدليس مي کرد .

سير أعلام النبلاء - الذهبي - ج 2 - ص 608 و الكامل - عبد الله بن عدي - ج 1 - ص 68 و تاريخ مدينة دمشق - ابن عساكر - ج 67 - ص 359 .
.....
حالا بگین ما گفتیماBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، یاســین ، Woodi2020
۲۰:۳۸, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۲ ۱۰:۱۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #35
آواتار
من هنوزم برام عجیبه که واسه خانم اتوسا جان جا نیفتاد
نص صریح قران 3تا مثال داره که پیامبر به فرزندش ارث گذاشته،ارث در تمام قران حتما جنبه مالی رو داشته حالا میتونه جنبه غیرمالی هم داشته باشه.
مثلا به نظرتون حضرت سلیمان زره حضرت داوود رو چیکار کرد؟و همه وسایل های پدرش رو؟؟
انوقت یعنی پیامبری فوت میکرده اهل و عیالش رو از خونه بیرون میکردن بعد بین خودشون تقسیم میکردن؟اخه اصلا میشه؟
به نظرم که واقعا بدیهیه ارث میبردن.
حالا اگه باز از نظر شما بدیهی نیست،اصلا پیامبر وقتی در قید حیات بودن اون رو به دخترشون بخشیدن.یعنی 3 سال قبل
منتها کسی که نخواد قبول کنه قبول نمیکنه دیگه.
قبلا هم گفتم هدف این بود که حضرت رو از نظر اقتصادی ضعیف کنن تا علیه اونها کاری نکنه.چون خودشون هم میدونستن مردم اون زمان دنبال پول بودن و هر کس پول داشت سمت اون میرفتن.

حالا بازم واسه من جالبه که تو قران نمیتونه کلمه ارث که نص صریحه،اگه نمی اومد میگفتید فلان مثل اسامی ائمه،حالا هم که اومده یه بهانه دیگه.....
اینا عجیبه معنی ارث بده اما این عجیب نیست که پیامبر تو بیابون تو گرما اونهمه جمعیت رو جمع کرده،وقت مردمو گرفته،جلویی ها برگردن و عقبی ها برسن که بگه من علی رو دوست دارم!!!!!!!!!!!! خوب به مردم چه ربطی داشت،اینو که خونه اونا هم میتونست بگه پیامبر!!!
من نمیدونم اما مگه خدا نمیدونست که ارث معنی مال نمیده،رایج ترین معنی در همه جا همینه،میتونست یه کلمه دیگه بذاره
مگه نه؟!!

اینجا رم بد نیس ببینی
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29505.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، رمز شب ، وحید110
۲۰:۴۳, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

نگویید امام صادق نوه ی ابو بکر است.

بگویید نوه ی محمد ابن ابی بکر است.

حساب این دو از هم جداست.

هم شیعه و هم سنی این دو را جدا از هم می دانند.

به خاطر همین در مصر اهل سنت،سر قبر محمد ابن ابی بکر(علیه السلام)پشت به قبر آن بزرگوار می کنند و برای ابوبکر فاتحه می خوانند.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، bagheri4 ، رمز شب ، وحید110 ، یاســین ، خیبر110 ، ZaHrA110M
۲۱:۲۵, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۲۲:۵۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #37
آواتار
این شخصیت در فیلم امام علی به تصویر کشیده شده بودکه عاشق امام علی بود .

معاویه لشکری به رهبری عمروعاص به جنگ محمدبن ابی‌بکر فرستاد که در این نبرد عمروعاص با کمک نیروهای داخل مصر، محمد را محاصره کرد و بعد “معاویة بن خدیج” او را دستگیر کرده و او را گردن زد و بدن مبارکش را در شکم یک الاغ مرده گذاشت و سوزاند.

محمد بن ابوبکر این یار مخلص امام علی(علیه السلام)، تنها در جنگ جمل توانست به یاری مولا و امام خویش بشتابد و نهایتاً توسط دشمن خود معاویه به شهادت رسید و دعوت حق را لبیک گفت و در بیست و هشتمین بهار زندگی خود در سال ۳۸ هجری به دیدار معبود شتافت.

هنگامی که خبر شهادت محمد بن ابوبکر را به حضرت علی(علیه السلام) رساندند، حضرت به شدت محزون و بی‎تاب گشتند. وقتی فردی در آن میان، از علت بی‌تابی ایشان پرسید، حضرت فرمودند: چرا از مرگ او اندوهگین نباشم، او تربیت شده‌ من بود و در خانه‌ام رشد یافت، او برای فرزندانم، برادر به حساب می‌آمد. من پدر او بودم و او را فرزند خود می‌دانستم.

جای افتخارست که امام صادق ازنسل کسی است که در دستان مولا علی ،رشد کرده ،
تربیت شده وجان بر آستان مولایش داده است .
متاسفانه از فرزندان ابوبکر رضی الله عنه برادران اهل تسنن فقط جناب عایشه را قبول دارند
ونامی از این شهید ولایت نمی زنند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، یاســین ، سجاد313
۱۵:۴۴, ۳/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲/آذر/۹۲ ۶:۱۰)وحید110 نوشته است:  پاسخ کامل را در این لینک بخوانید (کلیک کنید )

بسم الله الرحمن الرحیم

در خصوص این لینک که شیعه می گوید چون سیدنا ابوبکر فدک را به حضرت زهرا تسلیم نکرد آن حضرت قسم خورد که با او سخن نگوید تا اینکه پدرش راملاقات کند و از او نزد پدر شکایت کند!

این سخن لایق مقام والای حضرت فاطمه نیست و کاملا خلاف نص صریح قرآن است. زیرا ایشان می دانسته اندکه شکوی فقط بسوی خداست نه غیر او.

در قرآن می خوانیم که حضرت یعقوب عليه السلام حتی در همین دنیا می گوید: [قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَى اللهِ] همانا من شکایت و غم و اندوه خود را فقط بسوی خدا عرضه می دارم(یوسف/86 )

پس چگونه ممکن است زهرای اطهر خلاف آیه قرآن چنین سخنی فرموده باشد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa
۱۵:۵۵, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
علاوه بر حقی که از ایشون ضایع شد . ماجرای حمله به خانه ایشان هم بود .

ماجرای شکایت به حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم برمیگردد به ماجرای توسل و وسیله قرار دادن .

حالا اگر وقت داشتید تا در موردش صحبت کنیم .

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، mahdy30na ، یاســین ، ELENOR ، sagheb ، ZaHrA110M ، سجاد313
۱۹:۵۶, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
(۳۰/آبان/۹۲ ۱۹:۲۶)Atosa نوشته است:  مرسی دوسم!
اعتبارهام تموم شده بعدا بهت اعتبار میدم!!!!!!!!!!!!!!

خو از این پس من دو تا امام صادق دوس دارم:HeartHeartHeart
یکی چون نوه پیامبره
یکی چون نوه ابوبکر صدیق

راسی اسما با من دوس میشی؟
من بچه بدی نیستماااااااااااااااااااا
منطقت من کشته
طرف اومده کل شجره ی نامه ی امام صادق علیه السلام رو بهت گفته قبول نکردی
اون وقت یکی همینجوری گفته آره فرزنده ابوبکر فوری قبول کردی!
خخخخخخخخخخخخخخخ!Big Grin
احتمالا شما از طرف حوزه علمیه اهل سنت مامور نشدی همینجوری شبهات وارد سایت کنید؟
تا جایی که من میدونم اصلا درست نیست که شبهه مطرح کنیم!
شبهه برای کسی پیش میاد که جواب سوال رو ندونه شما وقتی خودت جواب سوال رو میدونی برای چی سوال میکنی؟

مردم تو سوریه و عراق دارن همدیگر رو میکشن ایران گیر مذاکرات 1+5 !

کشورها بهم ریختن وضعیت اقتصادی ناجوره اون وقت شما گیر اینی که کی پسر ابوبکر بوده؟!

چه فرقی بین مثله و اهدای عضو است؟!

اصلا امام صادق پسر خود ابوبکر الان خوش حال شدی؟لا اله الا الله!

خوب سؤال نمودن، نصف علم و دانش است. امام حسن علیه السلام

[/i]

حُسْنُ السُّؤال نِصْفُ الْعِلْم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]