|
شبکه ماهواره ای «فارسی 1» و اهداف آن
|
|
۱۹:۵۰, ۴/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۰ ۲:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تلويزيون مبتذل «من و تو» توسط شماري از عناصر فراري و بعضآ بهايي مديريت مي شود.
اين شبكه تلويزيوني ماهواره اي كه گردانندگان آن در لندن مستقر شده اند، ظاهرا توسط يك خواننده مبتذل (خانم گ) به راه افتاده اما زيرنظر برخي همكاران شبكه بي بي سي اداره مي شود و جهت گيري آن از سوي سرويس اطلاعات خارجي انگليس (ام آي6) تدوين شده است. سوابق برخي مجريان و تهيه كنندگان اين تلويزيون به خوبي حاكي از حمايت گروهك بهائيت مستقر در لندن با كمك سرويس هاي اطلاعاتي انگلستان و در راستاي ضربه فرهنگي به انقلاب اسلامي است. همچنين شبكه تلويزيوني بي بي سي فارسي از اين شبكه و عناصر بهايي آن پشتيباني مي كند. براساس اين گزارش «سالومه-س» يكي از تهيه كنندگان شبكه مبتذل مذكور، پيش از اين در دوره اصلاحات با روزنامه هاي زن (فائزه هاشمي) و ايران همكاري مي كرد و مدتي مدير روابط عمومي خانه سينما بوده است. همچنين «ندا-ج» در دوران دانشجويي با برخي گروههاي غيرقانوني همكاري داشته و مدتي با تلويزيون بي بي سي به عنوان گزارشگر همكاري كرده است. «اميرعلي-م» مجري ديگر شبكه ياد شده از عناصر بهايي به شمار مي رود. و «رها-الف» مجري و تهيه كننده ديگر شبكه مذكور است كه در آشوب هاي خياباني سال گذشته مشاركت داشت و عكس نقاب بسته خود در بحبوحه آتش افروزي خياباني را در فيس بوك خود به نمايش گذاشته است. وي نيز از وابستگان به گروهك انگليسي بهائيت است. يادآور مي شود در حوادث جنايت آميز عاشوراي سال گذشته برخي وابستگان به گروهك بهائيت و منافقين بازداشت شده بودند. شبكه من و تو بيشتر مي كوشد به ترويج رقص و آواز و ابتذال بپردازد و در عين حال در اين پوشش فعاليت سياسي و ضدانقلابي را ترويج کند. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۵, ۲۳/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۵ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله
این کانال روی ماهواره یوتل سَت فعالیت میکنه و برنامه هاش اکثرا سریال های آمریکای جنوبی و کلمبیا و آرژانتینی است این کانال حدود یک سال ونیم داره فعالیت میکنه و به موفقیت های زیادی از نظر جذب مخاطب دست پیدا کرده و پارسال صدا سیما در یک جلسه اعلام کرد که این کانال در ایران نزدیک به 30 ملیون مخاطب داره و امسال مخاطب های این کانال رو نزدیک به 40 ملیون نفر نخمین میزنند. دوستان این آمار خیلی وحشتناکه و بسیار خطرناک. برنامه های این کانال مثل یک سم کشنده برای جامعه ایرانه. مدیر این کانال رابرت مورداک یک یهودی استرالیایی هست که یکی از غول های رسانه است و چندین کانال و روزنامه دارد و حتی یک مجله غیر اخلاقی. دوستان ببینید این کانال اومد مخاطب شناسی کرد یعنی چی؟ جوامع به سه دسته از نظر مخاطب رسانه ها تقسیم میشوند یکی بالا و وسط و پایین و ایران هم جزو دسته پایینه یعنی کمتر از سه نسل در ایران کارمند بودن. حالا بگذریم اومد مخاطبش رو شناخت و رفت چیکار کرد یه سریال هایی از نوع جامعه ی خودمون برامون پیدا کرد آورد تا عوام پسند باشه و مخاطبش زیاد بشه. این خیلی نکته مهمیه که یه برنامه عوام پسند باشه نکته ای که صدا و سیمای ایران رعایت نمیکنه. ببینید این کانال میاد توی یه جامعه سنتی مثل ایران که نهاد خانواده یه نهاد ارزشمنده فرهنگ خیانت رو رواج میده در صورتی که توی فیلم های خود آمریکا نهاد خانواده یه نهاد با ارزش نشون داده میشه توی فیلم ها اگر دقت کنین. خانواده دور یه میز برای شام میشینن و اول دعا میکنن و ... ولی وقتی به جهان سوم میان نهاد خانواده رو سرکوب میکنن. جالبه این کانال توی شش ماه اول کار خودش 36 میلیارد درآمد داشته...چرا؟ چون پر بیننده ست. تبلیغاتش گرونه... بله 40 میلیون فقط ایرانی پای این کاناله هرشب. حالا بگذریم چقدر امخاطب افغان و تاجیک و پاکستانی و فارسی زبانهای کشورهای دیگه رو داره. و نکته مهم تر دیگه ما با فارسی وان مواجه نیستیم بلکه ما الان با فارسی وانیسم مواجه ایم کانال های مثل pmc family ، Gem classic، وکانال های دیگه یا این دسته سریال ها دارن فرهنگ ایرن رو بمباران میکنن. وحتی یورو نیوز هم میخواد یه همچین کانالی راه اندازی کنه. و سرانجام الان ریختن دارن ماهواره هارو جمع میکنن یکی از دلایل بزرگش همین فارسی وانه. بله ما کم آوردیم... ما نتونستیم باهاش مقابله کنیم و داریم صورت مسئله رو پاک میکنیم مثل همیشه. کاری که بیشتر مواقع میکنیم. چرا نباید بتونیم مردم رو جذب کانال های خودمون بکنیم. آقا چرا مردم تا ته سریال مختارنامه رو هم درمیارن... و نگاه میکنن؟ چون رو ش کار شده و زحمت کشیده شده ولی خدایی چند درصد برنامه های صدا و سیما اینقد کاردرست و جوندار ساخته میشه؟ چرا نمیخوایم به بهبود ضعف هامون بپردازیم. یکی از دوستان بنده توی رشته ارتباطات تحصیل کرده میگه طرف رفته کار پژوهشی بگیره برای صدا سیما با بودجه 50 میلیونی و مسئولی که قراره پای قرارداد رو امضا بکنه برای امضا کردنش 40 میلیون میگیره.(واقعی واقعی) خب 10 میلیون برای این بابا میمونه و دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه خودش هم باید یه سودی بکنه پژوهشگر یا نه؟ واسه اینه که صدا سیما سروتهش دوزار نمی ارزه. با یه فوت فارسی وان 40 میلیون ایرانی میشینن پای ماهواره. این شوخی نیست. این شکست توی جنگِ تحملیِ سالِ 1390 هست. باور کنید دوستان ببینید وقتی آمریکا به عراق حمله کرد حدود 70 یا 65 درصد مردمش موافق حمله بودند و ایران 85درصد مخالف خب کی این نظر رو به مردم میده یا دقیق تر بگم کی این نظر رو به عوام جامعه تحمیل میکنه؟ بله دوستان رسانه و رسانه و رسانه... جنگ، امروز جنگ نرم هست. بعد صدا و سیمای ما داره توی خاک و خون غلت میزنه. چرا مسئولان کار نمیکنن. شما دوست عزیزی که میگی من جوون بشینم و یه برنامه یاد بگیرم یه چیزی ارائه بدم مگه چیزی که من ارائه میدم چقدر مخاطب داره؟ من چطور میتونم با 40 میلیون مخاطب فارسی وان برابری کنم؟ چرا واقع گرا نیستین؟ مبارزه های سنگین از عهده من جوون خارجه باید هزینه های هنگفت مصروف این قضایا بشه ولی متاسفانه هزینه های هنگفتی که باید صرف مبارزه بشه............................................................. حساب بانکی فلان مسئوول بله دوستان یه کمی رئال فکر کنید نه ایده آل. بله من الان میشینم و یه برنامه نیم ساعته میسازم و میزارم توی این سایت و اون سایت نهایتش فکر میکنید چندتا مخاطب هست برام؟ از من باید حمایت بشه میدونید چقدر استعدادها توی همین ایران حروم شده؟ نگید نه، اینا حقیقت داره همتون هم میدونید دوستان پس دیگه نیاید و به من نگید که قاطی نکنم و اینجا به مسئولین گیر ندم. یا الله. |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
نقل قول:شما دوست عزیزی که میگی من جوون بشینم و یه برنامه یاد بگیرم یه چیزی ارائه بدم سلام اخوی یواش بابا، پیاده شو با هم بریم میدونی چیه اخوی؟ مسئله اینا نیست، اصلا و ابدا اینا نیست مسئله اصلی اینه که این حرف چرت و پرت که ما نمی تونیم با گوشت و خونمون آمیخته شده، نمی خوایم باور کنیم که بابا............. ماااااااااااا می توانیم اصلا من رو قبول نداری ، خودت رو قبول نداری ، رهبرم قبول نداریییییی؟ بابا ما می توانیم فقط بسم الله بگو و علی یارت و پشت کار داشته باش و طرحت رو عملی کن اینایی که به یه جایی رسیدن از دماغ فیل نیفتادن که، یا توی شکم مادرش مبتکر در نیومده مسئولین سنگ می ندازن قبول، اصلا تاییدیه رسمی می دم حرفت رو ولی خدائیش کی شروع کردیم که به مسئولینش برسیم بابا هنوز شروع نکرده آیه یاس بخونیم و بگیم نمیشه و نمی تونیم که نمیشه برادر من معلومه هم نمیشه ببین همین الان اینجا 3239 تا کاربر تا الان داره که اکثرش جوونن مثل من و تو توی اینا کم کمش 500 تا کاربر هست که فعالیت داره تا الان 22000 تا پست و 2500 تا مبحث ایجاد شده از این 22 هزار تا پست خوب بگیم 1000 تاشه که مطلب و مستند و اینا ارائه داده بقیش همش نظره پستی 10 دقیقه وقت گذاشته باشن، ببین چقدر وقت تلف شده حالا اینا می رفتن چیز یاد بگیرن به یه حداقل جایی نرسیده بودن؟ نه عزیز من، نه ما باور نداریم که می تونیم اصلا مشکل اونی که شما گفتی نیست میگم خدمتتون اونی که فیس بوک ساخت، اونی که توییتر، فرندفید، گوگل، بازی مختلف رایانه ای، شبکه و هزار چیز دیگه ساخت اولش بلد نبود اما شروع کرد مسئله ایناست ما اولا شروع نمی کنیم دوما شروع که کردیم اصلا به هم دیگه یاد نمی دیم( یه وقت کسی رو دستمون بلند نشه) سوما اصلا کار گروهی نمی کنیم(یه وقت طرحمون لو نره) چهارم اگه کسی طرحی داشته باشه اصلا نگاش نمی کنیم و بررسی نمی کنیم چه رسد که بخوایم کمکش کنیم(خودمون طرح و برنامه و کار داریم) پنجم اگه یکی از خودمون طرح اجرا کنه اصلا و ابدا حمایتش نمی کنیم نمونه فارسی شبکه اجتماعی هست میریم سراغ فیس بوک سرویس بلاگ ارزشی هست میریم سراغ معروفاش راحت طلبیم برادر من راحت طلب با راحت طلبی هم به جایی نمی رسیم دنیا جای راحتی نیست و الا شما بلد باش و طرح هم داشته باش و قوی باشه چرا که استقبال نشه مبارز کلیپ بد بود؟ در اندازه خودش توی نت خیلی تاثیر گذاشت در کل از ما حرکت از خدا برکت علی علی |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۴)seyyedi نوشته است: یواش بابا، پیاده شو با هم بریمبسم الله سلام دوست عزیز ببخشید بنده با کمال احترام با شما حرف زدم پس انتظار پاسخ مودبانه دارم. (۲۳/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۴)seyyedi نوشته است: اصلا من رو قبول نداری ، خودت رو قبول نداری ، رهبرم قبول نداریییییی؟بنده هم شما رو قبول دارم هم خودمو هم رهبر رو ولی برادر ببین باید شرایط محیا باشه... باور کن وقتی جلوی پات سنگ بندازن با اون موقعی که که خیلی خوب ازت استقبال کنن خیلی فرق میکنه. جهت اطلاع شما بنده خودم دارم تلاش میکنم وارد سینما بشم با اینکه میدونم توی سینما باند بازیه شدیدا و باید حسابی سخت کوش باشی تا بتونی یه فیلمو ببری روی پرده. خلاصه اینکه بنده خیلی هم خودمو و دیگران و قبول دارم ولی حرفم اینکه مسئول ها باید بیشتر بها بدن. اونها چه حمایت کنن و چه نه باعث نمیشه من تلاش نکنم ولی شما فرض کن اگر حمایت بکنن چه میشود؟ چقدر خوب میشه؟ خدایی حرف بدی میزنم؟ (۲۳/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۴)seyyedi نوشته است: از این 22 هزار تا پست خوب بگیم 1000 تاشه که مطلب و مستند و اینا ارائه داده بقیش همش نظره برادر این حرفی که شما میزنی یکمی مشکل داره بالاخره زندگی که نمیشه یک بعدی آدم هم باید چیز یاد بگیره هم فعالیت اجتماعی داشته باشه. اونی بخواد یاد بگیره هم اینجا میاد پست میزاره و هم یادگیریش بجاست. شما این پست های این تالار رو باعث ترقی و رشد فکری بدون نه وقت هدر دادن. بقیه حرفاتون رو کم و بیش قبول دارم . اینکه ماراحت طلبیم نه زیاد هم انطور نیست شما ببین توی این شرایط تحریم چطور داریم پیشرفت میکنیم؟ چقدر ثبت اختراع داریم؟ مطمئنا یه ملت اگه راحت طلب باشن این طوری کار نمیکنن. پس ما راحت طلب و بدون پشتکار نیستیم... درست حمایت نمیشیم. (۲۳/خرداد/۹۰ ۱۸:۳۴)seyyedi نوشته است: و الا شما بلد باش و طرح هم داشته باش و قوی باشه چرا که استقبال نشهنه برادر این حرفو نزن... تا آدم یه طرح رو بخواد اجرا کنه توی این اداره جات اینقد باید اذیت بشه یا که از بند پ استفاده کنه. اگه پولدار و معروف باشی یا رابطه داشته باشی کارت راه افتاده وگرنه باید اینقد بدویی تا که یه برگه رو برات امضا کنن. بیا ببرم نشونت بدم برادر اگر قبول نداری. بهر حال بیخیال ماکه تلاشمون رو میکنیم توکلمون به خداست. انشاالله بهتر میشه وضعیت. یا الله |
|||
|
۱۰:۵۱, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۰ ۱۶:۰۶)fr60din نوشته است: به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، مجید ابهری وجود یکهزار و 400 شبکه ماهوارهیی فارسی زبان را نشان از گستردگی سرمایهگذاری دشمن جنگ نرم علیه ایران دانست و گفت: متاسفانه در بررسیهای بهعمل آمده، مشخص شده است که 15 درصد از طلاقهای صورت گرفته، متاثر از برنامههای شبکه Farsi 1 است، چرا که در پشت پرده، این شبکه توسط صهیونیستها هدایت و اداره میشود. ببخشید اما فکر کنم کل شبکه های رادیویی و سایت های خبری و ... منظورش باشه .مگه کل شبکه های ماهواره چند تاست که ۱۴۰۰ تاش ایرانی باشه!! |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۱ توسط mehrdadx8.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
دوستان مهم هزینه کردن یا نکردن نیست مهم اینه که مردمو چیو می خوان ببینن نه اشتبا نکنین من نمی گم برنامه های فارسی 1 خوبن اما به رسانه ملی نگاه کنم سراسر مزخرفات و سانسور شده .............
در عوض در فارسی 1 برای همه برنامه هست برای قشرمیان سال و پیر سریال های عاشقانه کره ای و کلمبیایی .... برای قشر جون سریال های ماجرا جویی مثل 24 و فرار از زندان ................. برای کسایی مثل منم سریال های طنز مثل آشنایی با مادر و....... و از همه مهم ترم که با دوبله نسبتا خوب ارائه میشن ................... اونوقت صدا و سیما چی داره صبح که بلند می شی تا دو ساعت همه شبکه ها یا دارن آهنگ های کسل کننده می زارن یا برنامه چرتو پرت صبحو .............. بعدشم می بندنمون به تبلیغو و قربونش برم انواع آخوند با موضوعات مختلف ........... عصرم چندتاسریال که از فارسی 1 هم بدتره اونم تازه تکراری ................... شبم که فیلمای دهه ی نودو برامون میزارن .............. نکته بعد وقت بد برنامه هاست ............. شما نگاه کنید از زمانی که وسط اخبار 20:30 اذون میزاره من که دیگه نگاش نمی کنم آخه این چه کار بی موقعه ای هست خوب یه کانال حالا اذون نزاره ............ بعدشم ما بودجه بهزیستی و خانه سلامت و مراکز اجتماعی رو کم می کنیم طلاق زیاد میشه می خوایم از زیرش در بریم میندازیمش گردن فارسی 1 نه عزیز من تمام اینا حرفه ........... درسته که من با خیلی از برنامه های فارسی 1 مخالفم ( بجز طنزاش ) اما ما ایرانیا توهم داریم فکر می کنیم دنیا می خواد نابودمون کنه و هر اشتبایی که در وجود خودمونه به دیگران نسبت می دیم .......... چطور برنامه زنده ایران داخل خود آمریکا از استودیو ایران داخل واشنگتن پخش میشه و هر بدوبی رایی به اونا می گیم و درباره آمریکا هر فیلمی بخوایم به زبان انگلیسی اختصاصی آمریکا روی هاتبرد 12 برای خود آمریکا پخش میکنیم و همین کارو تو لندن و پاریسم می کنیم اونا نمی گن ما می خوایم کله پاشون کنیو شبکه رو پارازیتی نمی کنن........ این فقط ما هستیم که به تمام دنیا شک داریم |
|||
|
۱۵:۰۱, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:این فقط ما هستیم که به تمام دنیا شک داریم مابه دنیا شک نداریم...ما واقعیت رو میبینیم.بعدنظرمیدیم. شما بفرمایید چه دلیلی داره که یک یهودی بیاد برای ما فارسی زبانان شبکه بزنه وسریالهای روز دنیا ![]() ![]() ![]() روبرامون دوبله کنه.؟؟این فقط ماهستیم که سرمون روکردیم تولاک خودمون فقط بلدیم به مقدسات وباورهامون ایراد بگیریم: اینم نمونش: نقل قول:نکته بعد وقت بد برنامه هاست ............. شما نگاه کنید از زمانی که وسط اخبار 20:30 اذون میزاره من که دیگه نگاش نمی کنم آخه این چه کار بی موقعه ای هست خوب یه کانال حالا اذون نزاره ............ |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام
به گفته رهبر: شيطان در خانه هاي ماست جانم فداي رهبر ياعلي |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
نقل قول:ببخشید بنده با کمال احترام با شما حرف زدم پس انتظار پاسخ مودبانه دارم.خیلی معذرت می خوام قصد و غرضی نداشتم بدم میاد وقتی کسی یه حرفی میزنه که بوی ناتوانی میده بحث رو ادامه نمی دم، فقط اینو بگم کسی نبوده که جلوش سنگ نندازن از ادیسونش بگیر تا همین شهید آوینی خودمون سنگ جلوی پای همه هست فقط کوچیک و بزرگ و کم و زیاد داره باید یاد بگیریم آب باشیم که از سنگ بگذریم هوا باشیم تا فرسوده اش کنیم انسان باشیم و برداریمش علی علی |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
خواهر و برادر "فارسی وان" می آیند رابرت مرداک در روزهای آینده دو شبکه فارسی زبان دیگر را افتتاح می کند که یکی مخاطبان مرد را هدف خود قرار داده و دیگری روی مخاطبان زن ایرانی فعالیت ضد فرهنگی صورت می دهد.
به گزارش خبرنگار مشرق؛ نیوز کورپوریشن متعلق به رابرت مرداک یهودی، قصد دارد تا دو شبکه تلویزیونی فارسی زبان از طریق شراکت دفتر دوبی با یک شرکت رسانه ای محلی راه اندازی نماید.یکی از این شبکه ها به نام "زمزمه" زنان فارسی زبان را هدف خود قرار داده و در چند روز آینده افتتاح خواهد شد. شبکه دیگر نیز که در اواخر شهریورماه افتتاح می شود، با هدف جذب مردان فارسی زبان تاسیس می شود تا در مجموع سه شبکه، با همکاری نیوزکورپوریشن و بی ام ای علیه ایرانیان و فارسی زبانان به صورت رایگان فعالیت کنند. کیث روپرت مرداک یا مرداخ یا مردوخ، سرمایهدار یهودیالاصل آمریکایی-استرالیایی و صاحب غول رسانه اي نیوز کورپریشن است . دارايي هاي مرداك شامل شركت «نيوز كورپورشين» دربرگيرنده چندين رسانه گوناگون است. مرداک پیش از این برای تغییر سبک زندگی مسلمانان، خانواده های ایرانی را هدف قرار داده و شبکه فارسی وان را راه اندازی کرد. شبکه فارسی وان نیز برای عملیاتی کردن فروپاشی خانواده ها، سریال های تلوزیونی (غالبا کلمبیایی) که زمینه لیبرالیسم فرهنگی را ترویج می کنند با موضوعات خیانت، فرزند نامشروع و طلاق را در سطح وسیع با دوبله فارسی پخش می کند؛ تا با ترویج فمینیسم لیبرال در جامعه ایرانی حیا زدایی از زنان و غیرت زدایی از مردان موجب فروپاشی فرهنگی جامعه شود. گزارش وب سایت نشنال در این زمینه می افزاید: امپراتور رسانه ای روپرت مردوخ دارای منافعی در شبکه تلویزیونی فارسی وان (Farsi1) است و در چند ماه آینده دو شبکه دیگر را برای بینندگان ایرانی راه اندازه خواهد کرد. گزارش نشنال تصویر یک زن ایرانی که در کنار دو دیش ماهواره ایستاده است را ضمیمه گزارش خود کرده بود. ![]() این دو کانال توسط شرکت پخش خاورمیانه (BME) راه اندازی خواهد شد. این شرکت حاصل سرمایه گذاری مشترک نیوز کورپوریشن و گروه مابی (Moby Group) - یک شرکت رسانه ای با دفاتری در دبی و افغانستان – است. BME در سال 2009 فارسی وان را راه اندازی نمود و قصد دارد تا در جولای امسال دومین شبکه فارسی زبان خود با نام "زمزمه" را افتتاح نماید. محسنی، مدیرعامل شرکت BME می گوید: "ما راه اندازی شبکه زمزمه که شبکه جدیدی است را آغاز کرده ایم. افتتاح این شبکه در 9 جولای خواهد بود. این کانال جدید نسبت به کانال اول بیشتر درصدد جذب مخاطبان زن است." BME که دفترش در شهر استادیو دبی واقع است قصد داردتا بعد از ماه رمضان، شبکه دیگری را راه اندازی نماید. محسنی گفت که شبکه سوم نسخه فارسی شبکه تلویزیونی معروفی است که توسط دیگر بخشهای شرکت نیوز کورپوریشن اداره می شود. وی اضافه کرد: "شبکه دیگری در دست راه اندازی است و این شبکه یک برند شناخته شده بین المللی است که بیشتر درصدد جذب مخاطبان مرد است. ما در فکر راه اندازی این شبکه قبل از اواسط سپتامبر هستیم که این امر بستگی به این دارد که از لحاظ فنی همه چیز آماده باشد." ماهواره یوتل ست W3A تمامی این سه شبکه فارسی زبان را پوشش خواهد داد. همچون فارسی وان، این دو شبکه جدید نیز رایگان بوده و درآمد خود را از تبلیغات کسب خواهد کرد. محسنی در پایان عنوان کرد: "ما تمامی مناطق جغرافیایی فارسی زبان را هدف قرار داده ایم. بزرگترین منطقه ایران بوده و بعد از آن افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان و امارات متحده عربی قرار دارند." امپراتوری رسانه ای روپرت مرداک مرداك رئيس و مدير اجرايي اصلي شبكه بزرگ رسانهاي نيوز كور پوريشن محسوب ميشود و علاوه بر او يك هيئت مديره، وي را در مديريت بخشهاي گوناگون همراهي ميكنند. اين شركت داراي 8 بخش اصلي است و فعاليتهاي تمام قسمتها شامل اروپا، استراليا، آسيا و اقيانوسيه تحت نظارت دفتر مركزي آن در آمريكا است. بخشهاي اصلي اين شركت شامل موارد زير است. - شركتهاي فيلمسازي: اين مجموعه شامل 11 شركت فيلمسازي معتبر دنياست كه برخي از موارد ان را ذكر ميكنيم. 20th century fox، 20th century fox television، Fox stuios austrailia ,Fox studios baja وشبكههاي تلويزيوني blue sky studios -، که شامل 6 شبكه است كه برخي از آنها عبارتند از ,Fox broadcastting company Fastel ، Star - شبكههاي كابلي: اين شبكه شامل 16 شبكه در نقاط مختلف دنياست كه برخي از آنها عبارتند از: Fox movie chanel ، Fox news chanel ، Fuel tv ، Speed - خبرگزاريهاي ماهوارهاي: شامل 3 خبرگزاري مهم است كه عبارتند از: Bskyb ، Direct tv ، Skyitalia وی همچنین صاحب بسیاری از روزنامه ها مجلات و شرکت های انتشاراتی زنجیره ای در سراسر دنیاست که از طریق آنها تا حد زیادی سیطره اطلاعاتی غرب را بر مردم جهان مستولی می کند. |
|||
|
۲۰:۱۴, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲۰:۵۶ توسط نجف آبادی.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
F.E.A.R نوشته
جدیدترین اقدام صدا و سیما هم برداشتن شبکه ی خبر از شبکه های استانی بود که به جاش شبکه قرآن گذاشتن خب این کار چه معنی می ده . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- برادر من برو گیرنده تلوزیونتو درست کن . نگو صداو سیما بد کرده شبکه اخبار جای خودشه. شبکه آموزش جای خودشه . شبکه قرآن هم جای خودشه MEHRDADX8 نوشته نکته بعد وقت بد برنامه هاست ............. شما نگاه کنید از زمانی که وسط اخبار 20:30 اذون میزاره من که دیگه نگاش نمی کنم آخه این چه کار بی موقعه ای هست خوب یه کانال حالا اذون نزاره ............ اتفاقا فرهنگمونو میرسونه. راستی مورد دیگه ای نداشتی گیر بدی اینو گفتی.درسته ؟ این اذان فکر نکنم مشکلی ایجاد کرده که بزرگش کردی. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرح نفوذ از درون با شبکه های ماهواره ای مذهبی (بحث و بررسی) | وحید110 | 16 | 20,206 |
۱/آذر/۹۳ ۶:۰۴ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| بررسی پیامدهای گسترش شبکههای ماهوارهای فارسیزبان بر هویت | mahdy30na | 11 | 5,291 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۱ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| آیا صراط "شبکه ی ماهواره ای امام حسین" مستقیم است ؟؟؟ | آدم | 15 | 13,479 |
۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۱۸ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| درخشش شبکه های ماهواره ای فارسی زبان در شب اربعین | عبدالرحمن | 2 | 2,240 |
۴/دی/۹۲ ۱۰:۵۷ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| انجمن حجتیه در شبکههای ماهوارهای | عبدالرحمن | 5 | 4,389 |
۲۷/مهر/۹۲ ۲۰:۱۳ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| شبکه ماهواره ای زمزمه | K-1 | 12 | 8,889 |
۲۷/دی/۹۰ ۱:۰۰ آخرین ارسال: طالب نور |
|
| شبکه های ماهواره ای فارسی (تاپیک بررسی جامع) | MESSENGER | 4 | 11,235 |
۲۸/آذر/۹۰ ۰:۰۸ آخرین ارسال: iman33 |
|

![[تصویر: 76573_812.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/13/76573_812.jpg)