|
تنها گناه نابخشودنی در درگاه الله تعالی
|
|
۲۳:۲۳, ۲۸/آذر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ان الله لا یغفر ان یشرک به و یغفر ما دون ذلک لمن یشا و من یشرک بالله فقد افتری اثما عظیما
قطعا خداوند شرک را نمیبخشد و غیر از شرک را برای هر کسی که بخواهد خواهد بخشید و کسی که به خداوند یکتا شرک میورزد و کسی را با او موازنه میکند قطعا دروغی ساخته و گناه بزرگی مرتکب شده است سوره النسا ایه 48 سلام بر همه کاربران و دوستان محترم ! بنده طلبه سطح عالی حوزه علمیه هستم و افتخار دارم در این تالار مباحثی را خدمت عزیزان تقدیم کنم که ان شا الله تعالی مورد نیاز ایشان باشد و زمینه ترقی معرفتی همه ما را فراهم کند ... خداوند یکتا همان موجود بی همتایی که عالم وجود از ان اوست راه سعادت را بر بندگان خود مشخص نموده و بوسیله حجت نهان و حجت اشکار حجت خود بر بشر تمام کرده و هر گاه یکی از ایشان از روی خطا به گناهی الوده شود به او بشارت بخشایش داده حتی گناهان بزرگ نیز قابل بخشایش است ... تنها گناهی که خداوند صراحتا توبه را در مورد ان نمیپذیرد شرک بالله است که متاسفانه امروزه میان عوام شیعه بسیار دیده میشود و قابل اصلاح نیست ... امیدواریم خداوند یکتا ما را از این گناه نابخشودنی که هیچ گاه غضب الهی در مورد ان خاموش نمیگردد محفوظ بدارد و ما را روز به روز به توحید و توجه به سوی خود سوق دهد .... موفق باشید |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۳, ۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۱:۰۷ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۲ ۲۱:۳۷)عبدالرحمن نوشته است: خوشحال میشم چندتا مورد دیگه بیارید خب جناب عبد الرحمن عزیز ! از قدیم گفتن کار که به تنگنا برسه دیگه کاریش نمیشه کرد ! شما جواب واضحی برای شرک موجود در جامعه کبیره ندارید لذا این پا و ان پا میکنید و در نهایت هم میفرمایید حتی اگر حق هم براتون روشن بشه باز میخواهید در فکر بسته خود باشید و دست بردار از عقاید اشتباه خود نیستید .... میتوانم قسم بخورم اگر نعوذ بالله فرضا الله تعالی بر زمین اید و بگوید فلان جا اشتباه است شما بگویید که الله تعالی از شهودات شیطانی هست و ما از حرفی که به اهل البیت نسبت داده شده بازنمیگردیم !!! شیخ مفید بدان بزرگی که حضرت ولیعصر روحی فداه بر او نامه نوشت کتابی داشت تحت عنوان تصحیح الاعتقاد ! حال وقت ان نرسیده که شما هم تجدید نظری کنید ؟؟؟ به نام زیبایی که برای خود در این تالار برگزیدید و دقت بفرمایید تا مباد شیطان ان را از عبد الرحمن به عبد الهوا تغییر دهد إِنَّ الَّذِینَ کَفَرُواْ سَوَاءٌ عَلَیْهِمْ أَأَنذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنذِرْهُمْ لاَ یُؤْمِنُونَ همانا کسانی که کفر میورزند چه به آنان اخطار کنی یا اخطار نکنی برایشان یکسان است و ایمان به حقیقت نخواهند آورد[/b] سوره بقره – آیه 6 پاسخ به ابوتراب خب جناب ابوتراب عزیز ! دیدم به من گفتی که مرا حق خطاب کردن برادر نداری تا وقتی که عقیده ات مثل ما نباشد !!! به عبارت دیگر فرمودید تا عقیده ات زندانی و تقلیدی نباشد برادر ما نیستی !! عیبی نداره من قصد جنگ و جدال نه با شما و نه با دیگران دارم و با این که در بعض عقاید اشتباه عمر به اخر میگذرانید باز هم شما را به خاطر محبتی که به اسلام و اهل البیت علیهم السلام دارید دوست میدارم و وظیفه ام فقط اتمام حجت است .... فذکر انما انت مذکر لست علیهم بمصیطر ! الغاشیه ۲۱ و ۲۲ کپی پیست کردن شما مانعی ندارد مادامی که در ان چه کپی میکنید خود نیز خواننده باشید و قبلش یک نگاه کاملی بیندازید .... اول : اینکه عقیده مرا شبهه خواندید !!!!! این نهایت اتش تعصب را در شما نشان میدهد ! خب در مورد شبهه که سخن گفتید دو جماعت را ذکر کردید ... بنده در نظر شما جزو کدام یک از ان دو جماعتم ؟؟؟؟ دوم : در ما بقی گفتار شما در اثبات افسانه سوزانده شدن درب باید عرض کنم واقعا جالب است هیچ دلیل و مدرک روشنی که بخواد اثبات کنه نیاوردید و فقط تمسک به موراد غیر حدیثی کردید ! تنها حدیثی که از مجلسی رحمه الله اوردید باید گفت این حدیث گفته خود ایشان است و نظر هیچ یک از مولفین و محدثین دیگر چنین نبوده و واقعه ای که به تواتر ثابت نشود نزد علما به عنوان عقیده برگزیده نمیشود تا در بوق کنند و نظر واحده علامه مجلسی اونم بدون هیچ مدرکی متاسفانه دلیل بر تبعیت نمیشود .... بله احادیثی وجود دارد که گفته اند کسی خانه را تهدید کرد و من این قضیه را منکر نشدم ولی متاسفانه حتی در کرور کرور روایات این که بخواهد چند حدیث صحیح یقین اور باشد که چنین اتفاقی افتاده باشد وجود ندارد بلکه عقل نیز ان را افراط میداند و رد میکند زیرا چگونه است که درب خانه ای را بسوزانند و بعد از همان درب به عنوان عیادت بر صاحب بیت وارد شوند ؟؟؟!!!!! و علی علیه السلام هم وساطت کند ؟؟!!!!!!!!!! ایا جایی در این همه سخن از اهل البیت علیهم السلام سراغ دارید که احراق درب ثابت شده باشد ؟؟؟؟؟!!!! پس خواهشا از این عقیده غلط خود بازگردید و حق تقوای الهی را رعایت کنید ... يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ....... الله اعلم |
|||
|
|
۱:۱۰, ۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۱:۱۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
شما در تاپیک های قدیمیتون هم که با معاون تالار بحث میکردید وقتی جواب نداشتید همینطور بحثو بهم میزدید
اسم آرش شجاعی رو برای این بردم که .... (اهلش فهمیدند چرا) ![]() شما که نتونستید به من ثابت کنید آیه آخر سوره ممتحنه رو هم برای شما آوردم کلا مثل چندتا تاپیک دیگه با زیرکی از زیرش فرار میکنید و بروی خودتون هم نمیارید از اولش با دروغ وارد تالار شدید (طلبه سطح عالی) و همینطور هم ادامه میدید! میدونید که مسلمان دروغ نمیگه ابن تیمه تو کتاباتون نیاورده؟ ببینید به همون اندازه که شما در این جور بحثا دوره دیدید منم به همین اندازه در شناخت جریانا تجربه دارم! |
|||
|
|
۱:۴۷, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۲ ۱:۰۳)عالم مقدس ملکوت نوشته است: پاسخ به ابوتراب خب جناب ابوتراب عزیز ! دیدم به من گفتی که مرا حق خطاب کردن برادر نداری تا وقتی که عقیده ات مثل ما نباشد !!! به عبارت دیگر فرمودید تا عقیده ات زندانی و تقلیدی نباشد برادر ما نیستی !! اولاً من از شما نخواستم كه عقيده اي مثل ما داشته باشي بلكه خواستم حقانيت عقيده ات را اثبات كني و برعكس باطل بودن عقيده مان را - يعني خود را بالاتر از مراجع مي داني و اعلم همه مراجع هستي ؟ و اين براي من و شمايي كه نه عمري از ما گذشته و نه علمي داريم محال است كه بتوانيم از علماي بزرگ و مراجع بزرگوار بيشتر بدانيم . پس يك مرجع معرفي كنيد تا از ايشان حقانيت شما را و باطل بودن عقيده ام را بپرسم عیبی نداره من قصد جنگ و جدال نه با شما و نه با دیگران دارم و با این که در بعض عقاید اشتباه عمر به اخر میگذرانید باز هم شما را به خاطر محبتی که به اسلام و اهل البیت علیهم السلام دارید دوست میدارم و وظیفه ام فقط اتمام حجت است .... فذکر انما انت مذکر لست علیهم بمصیطر ! الغاشیه ۲۱ و ۲۲ يا شما معني دوست داشتن را نمي داني يا من و ما اين نوع لحن گفتار و نوع خطاب كه با ديگر دوستان داشتيد را از كه آموختيد كه معني دوست داشتن مي دهد ؟ به فرض محال عقايد من اشتباه باشد هيچ گاه به خود اجازه نمي دهم كه با فردي حتي اگر هم دين و مسلكم نباشد چنين صحبت كنم الا منكران ولايت و حاميان سقيفه و هتاكين به ساحت مقدس مادر سيلي خورده و پهلو شكسته و بسيار خوشحال مي شوم كه مرا تذكر دهند تا اشتاهاتم كمتر شود [/b] کپی پیست کردن شما مانعی ندارد مادامی که در ان چه کپی میکنید خود نیز خواننده باشید و قبلش یک نگاه کاملی بیندازید .... [b]درست مي فرماييد اتفاقاً جهت رعايت حال برخي از برادران اهل سنت مطالب را اول مي خوانم و بعضاً برخي كلمات را حذف مي كنم تا ايجاد تنش بين برادران نشود . [/b] اول : اینکه عقیده مرا شبهه خواندید !!!!! این نهایت اتش تعصب را در شما نشان میدهد ! خب در مورد شبهه که سخن گفتید دو جماعت را ذکر کردید ... بنده در نظر شما جزو کدام یک از ان دو جماعتم ؟؟؟؟ [b]اميدوارم كه از روي سهو باشد نه با غرض و مرض - و اثبات اين امر بستگي به رفتار و گفتار خودتان دارد . دوم : در ما بقی گفتار شما در اثبات افسانه سوزانده شدن درب باید عرض کنم واقعا جالب است هیچ دلیل و مدرک روشنی که بخواد اثبات کنه نیاوردید و فقط تمسک به موراد غیر حدیثی کردید ! تنها حدیثی که از مجلسی رحمه الله اوردید باید گفت این حدیث گفته خود ایشان است و نظر هیچ یک از مولفین و محدثین دیگر چنین نبوده و واقعه ای که به تواتر ثابت نشود نزد علما به عنوان عقیده برگزیده نمیشود تا در بوق کنند و نظر واحده علامه مجلسی اونم بدون هیچ مدرکی متاسفانه دلیل بر تبعیت نمیشود .... بله احادیثی وجود دارد که گفته اند کسی خانه را تهدید کرد و من این قضیه را منکر نشدم ولی متاسفانه حتی در کرور کرور روایات این که بخواهد چند حدیث صحیح یقین اور باشد که چنین اتفاقی افتاده باشد وجود ندارد بلکه عقل نیز ان را افراط میداند و رد میکند زیرا چگونه است که درب خانه ای را بسوزانند و بعد از همان درب به عنوان عیادت بر صاحب بیت وارد شوند ؟؟؟!!!!! و علی علیه السلام هم وساطت کند ؟؟!!!!!!!!!! ایا جایی در این همه سخن از اهل البیت علیهم السلام سراغ دارید که احراق درب ثابت شده باشد ؟؟؟؟؟!!!![/b] [b]باز از خود مطالبي را عنوان كرديد كه تاب شنيدن آن را ندارم - ( افسانه ) مطالب پاياني ارسالم را با دقت بيشتري بخوانيد و در ضمن منتظر ارسال هاي بيشتري باشيد تا اثبات نمايم و يك چيز ديگر مولاي غريبمان علي عليه السلام بارها و بارها وساطت اين غاصبين را نموده بود . 25 سال سكوت و خانه نشيني مولاي غريب نوعي وساطت و ترحم بر اين غاصبين نيست . يعني براي اسدالله الغالب كاري داشت حقش را پس بگيرد ؟ يا براي بر پا ماندن دين اسلام سكوت نمود و از حق مسلم خود گذشت . من الان اگر حديث و روايت از معصوم عليهم السلام بياورم شما قبول مي كنيد ؟ بعيد مي دانم - در هر صورت منتظر باشيد تا بعد [/b] [b] پس خواهشا از این عقیده غلط خود بازگردید و حق تقوای الهی را رعایت کنید ... كجاي عقيده ام غلط است ؟ شما از كجا به اين نتيجه اي رسيده ايد ؟ آيا خود مجتهد هستيد ؟ حق تقواي الهي را در چه مي دانيد ؟ در عدم برائت از مشركان و كافران و غاصبان و آزار دهندگان خدا و رسول و اهلبيت عليهم السلام ؟[/b] يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ....... الله اعلم [b]چرا كاري مي كنيد كه من به شما مضنون شوم . تا مرتكب گناه شوم البته به زعم شما پس كاري نكنيد تا انگشت اتهام بسوي شما نشانه رود ( از جايگاه اتهام وهابيگري بزير بياييد ) و اثبات كنيد خود را كه واقعاً شيعه الله و اهلبيت عليهم السلام هستيد و خواهشاً براي من يكي اينقدر قرآن قرآن نكنيد كه تا زماني كه نفس مي كشم قرآن را بدون اهلبيت قبول ندارم موفق باشيم در راه كسب معارف دين حق |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۲ ۱:۱۰)عبدالرحمن نوشته است: شما در تاپیک های قدیمیتون هم که با معاون تالار بحث میکردید وقتی جواب نداشتید همینطور بحثو بهم میزدید حالا که این قدر اصرار بر تهمت دارید و نمیتوانید بحث منطقی را جواب بدهید باشه شما اصلا فرض کن من وهابی ! ولی ایا این قدر جروزه ندارید که عدم شرک خود را ثابت کنید ؟؟!!! |
|||
|
۲۲:۰۸, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) جناب عالم مقدس ملکوت به توصیه یکی از دوستان بر آن شدم تا نگاهی به تاپیک مطروحه جنابتان بیندازم. و صد تعجب و افسوس از این همه تعصب... در ابتدا باید متذکر شوم که حضرت آقا،چه وهابی باشید،چه پیرو یکی از چهار امام اهل سنت فرقی در چند و چون ادعاها و شبهات مطروحه از سوی شما ندارد و بر ما است تا از حریم حقه اهل بیت پیامبر مکرم اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دفاع کنیم و حقانیت مذهب شعیه جعفری را ثابت کنیم،که چه بسیار است ادعاهای واحی امثال شبهات مطروحه از سوی جنابتان و صد البته چه بسیار براهین منطبق با عقل و انصاف در کتب علمای منصف خودتان که به خواست خدا و نظر لطف مولا ارائه خواهم داد. مقدم بر همه امور بیان تذکری است به جنابعالی که صرف شنیدن و بیان یک لغت و یا یک صفت مورد استفاده در مورد عده ای خاص،نه اسباب روشنفکری جنابتان را فراهم می کند نه در خور شان استفاده در یک مباحصه منطقی است.لازم است حضرت آقا منظورتان را از جهت اختصاص لفظ غالی در مورد شیعه بفرمائید.آیا غالیانی که شما مطرح می کنید یعنی همسنگ کردن پیروان پاک اهل بیت(علیه السلام) با پیروان مشرک و مرتد عبدا...بن سبای یهودی و متاخرین پیرو نظریات وی و یا بیان این لفظ از دل عدم آگاهی شما بیرون آمده و فقط به صرف شنیدن این جمله از دهان چند روشنفکر نما و مخالف کور شیعه بیان آن نمودید تا تقلیدی باشد از پز روشنفکری ایشان... نکته جالب تر اینکه حقیر اولین بار است که از کلام گهر بارتان پی به این موضوع برده ام که اهل کتاب نیز هم ردیف کافران و مشرکان هستند و تبری از ایشان نیز مانند منکران ولایت امیر المومنین علی بن ابیطالب(علیه السلام) واجب است.مقتضی است در صورت امکان جهت روشن شدن ذهن این حقیر توضیحاتی ارائه بفرمائید... و اینکه افاضه فرمودید که آتش زدن درب خانه مادر مظلومه شیعیان حضرت فاطمه(سلام الله علیها) از غلویات عامه شیعه است و سند تاریخی ندارد،بیان این مطلب یا از عدم آگاهی و سواد تاریخی شما نشات می گیرد یا از عنادتان که در هر صورت سند های از کتب معتبره خودتان ارائه می کنم که انشاالله مورد استفاده جویندگان حق قرار بگیرد: 1-ابوجعفر،بلازدی،احمد بن یحیی بن جابر بغدادی متوفای سال 279 قمری که از موثقین،محدثین و مورخین خودتان است در کتاب تاریخ خود. 2-عزالدین ،ابن ابی الحدید معتزلی و محمد بن جریر طبری که از معتمد ترین مورخین شما هستند در کتا ب تاریخ شان. 3-ابن خزابه در کتاب((غرر)) از زید بن اسلم. 4-ابن عبدریه که از مشاهیر علمای شما است در ص 63 جزء سوم کتاب((عقید الفرید)). 5-ابن ابی الحدید معتزلی در ص 134 کتاب((شرح نهج البلاغه)). 6-ابو محمد،عبدالله بن مسلم بن قتیبه بن عمرو الباهلی دینوری که از اکابر علمای شما است در ص 13 جلد اول کتاب معروف((الامامة و السیاسه)). 7-احمد بن عبدالعزیز جوهری که از ثقات علمای شما است در کتاب((سقیفه)) 8-ابو ولید،محب الدین،محمد بن محمد بن الحنشحه الحنفی متوفای سال 815 قمری که از اکابر علمای شما است در کتاب((روضة المناظر فی اخبار الاوائل و الاواخر)). 9-طبری در ص 443 جلد دوم کتاب تاریخ خود. 10- ابن شحنة معروف در ص 112 جلد یازدهم حاشیه کتاب ((کامل)) از ابن اثیر ضمن داستان سقیفه. و عده بسیار زیادی از اکابر علمای شما با اندکی پس و پیش در جملات و زیادی و کمی توضیحات چگونگی وقوع این واقعه بی شرمانه و ضالمانه را مبنی بر دستور ابوبکر و هیزم بردن و به آتش کشیدن درب خانه میوه دل رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توسط عمر و اسید بن خضیر و سلمة بن اسلم و جماعتی دیگر را آورده اند و بعضی از ایشان حتی اصحاب این واقعه نحس را مذمت نموده اند. امید که آنچه را فهم کنیم که باید... انشاالله ادامه دارد... |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۲۳:۲۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب عالم مقدس ملکوت بنده در این بحث نیت شما را می دانم اما شما آن گونه که باید بحث نمی کنید وموجب شده اید که دیگران درباره شما دچار سوء تفاهم بشوند دراین بحث سوء تفاهم پیش آمده شما باید با آرامش وصبر و همچنین مختصر بحث کنید وسعی کنید نگاهی درست به توسلات مردم شیعه داشته باشید خداوند در قرآن می فرماید:ادع الی سبیل ربّک بالحکمة والموعظة الحسنه وجادلهم بلّتی هی احسن آیا با این روش شما کسی حرفتان را می پذیرد؟یا شما را منحرف خوانده اند؟ زیارت جامعه در اصل زیارت جامعه ضغیره هست زیارت جامعه کبیره سند صحیحی ندارد خواهش می کنم با آرامش بحث کنید شما تصور کرده اید که مردم شیعه هنگام توسل دچار شرک می شوند؟ آیا از نیت قلبی آنها خبر دارید؟ با این روش هیچ فایده ای ندارد خطاب به خوانندگان جدیدا در عراق عشیره بزرگ سنی مذهب همگی شیعه شدند می دانید چرا؟ چون توسط عالم شیعه ای تبلیغ شده بودند که اهل غلو وبدعت نبود وتمام بدعت ها را با دلیل ومدرک رد کرده بود عالم بزرگ گمنام مرحوم آیت الله علامه خالصی واین گونه حقیقت تشیع را درک کردند اما متاسفانه عده ای خنجر به تشیع می زدند ونه تنها بهانه به دست دشمن وهابی داده اند بلکه مانع جذب دیگر مذاهب علی الخصوص سنی مذهب ها به سمت تشیع می شوند واین قطعا ظلم بزرگی است |
|||
|
۲۳:۵۴, ۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۰:۵۵ توسط مسجد عشاق.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۲ ۲۱:۳۸)مسجد عشاق نوشته است: |
|||
|
|
۰:۵۱, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۲ ۲۰:۱۹)عالم مقدس ملکوت نوشته است: حالا که این قدر اصرار بر تهمت دارید و نمیتوانید بحث منطقی را جواب بدهید باشه شما اصلا فرض کن من وهابی ! ولی ایا این قدر جروزه ندارید که عدم شرک خود را ثابت کنید ؟؟!!! توی جزوه های شما کسی نگفته مدعی باید ثابت کند!!!!!؟ مثلا من میگم شما آدم فضایی هستی ثابت کن آدم فضایی نیستی تا حالا تو این چند سال نشده به کسی یه برچسبی بزنم و .... فکر کنم منو بشناسید چون مثل شما هزار چهره نیستم |
|||
|
|
۱:۲۱, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۱:۵۰ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۲ ۲۳:۱۱)یاقوت نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم برادر عزیزم جناب یاقوت سلام علیکم و رحمه الله بحمد لله متوجه هستم که حضرتعالی از بصیرت بالایی برخوردار هستید و متوجه نیت بنده هستید ! اگر دقت بفرمایید و کامنت ها را بار دیگر مورد بررسی قرار دهید متوجه خواهید شد بنده به هیچ وجه توسل شرعی را زیر سوال نبرده ام و اصل توسل را قبول دارم منتها در مورد شکل توسلی که امروزه عده ای از عوام ما انجام میدهند مشکل دارم ... بنده برای جناب عبد الرحمن علنا ثابت کردم که بخش کوچکی از جامعه کبیره مخالف با کلام الله هست و از این اشاره هدف داشتم که بگویم که این قسمت از امام معصوم علیه السلام نیست نه اینکه نعوذ بالله امام معصوم را زیر سوال ببرم ! برادرم نیت قلبی بدون عمل صحیح در همه جا سازگار نیست ! درست نیست که ما عملی اشتباه و الوده را انجام دهیم بعد بگوییم نیت ما پاک است !! در قران کریم هست که بت پرستان هم وقتی به ان ها گفته میشد چرا بت میپرستید میگفتند نیت ما پاک است و ما نیت شرک نداریم !!! ولی عملشان خلاف گفتارشان بود !! باید عمل را درست کرد و ان گاه پاکی و صدق نیت نیز روشن میشود .... بزرگوار برای من فرقی نمیکند که مرا وهابی یا هر چیزی بخوانند زیرا این مارک زدن ها شاید ارام بخش عده ای باشد ولی خدای عالم الغیب و الشهاده را نمیتوان بدین وسیله فریب داد و من فقط به فکر اتمام حجت هستم همین .... اگر مکتب توحیدی اهل البیت علیهم السلام را همان طور که هست و خالی از غلو و شرک و غفلت از الله تعالی به جهان اسلام نشان میدادیم امروزه اهل السنت جذب ما میشدند و سلفی ها به وجود نمی امدن ............ اللهم عجل للولیک الفرج (۷/دی/۹۲ ۲۲:۰۸)علویون نوشته است: بسم رب الحیدر جناب محترم ! یعنی من تعصب دارم و شما که به من نسبت مخالف شیعه میدهید خالی از تعصب هستید ؟؟؟ شما اصلا دانسته اید نقطه اختلاف من کجاست ؟؟؟ بنده حرف خاصی نزدم که حالا شما بخواهید از اهل البیت دفاع کنید ... دفاع کردن از اهل البیت به این نیست که مثلا ثابت کنید درب خانه اتش گرفته یا خیر !!! بلکه دفاع کردن یعنی ان که به جهانیان زیبایی مکتب اهل البیت را بشناسانید و حدیث اهل البیت را به دیگران معرفی کنید نه ان که مطالبی را مطرح کنید که بود یا نبودش به هیچ درد شما در اخرت نمیخورد و ازادتی را از ما و شما کم نمیکند .... بنده به شیعه نسبت غالی بودن ندادم بلکه به کسانی که مرتکب اشتباهات و توسلات غلط و غیر شرعی میشوند نسبت غلو دادم و چه بسیار شیعیانی که قلبشان پاک و خالی از شرک و غلو است .... من در صدد مقابله با مذهبی نیستم بلکه خیلی دوستانه به بعض از عقاید اشتباه اشاره کردم همین و بس اونم از باب خیرخواهی نه جدال ... در رساله همه مراجع تقلید در باب کافر خصوصیاتی را برشمردند که یکی از ان ها کسی است که نبوت محمد صلی الله علیه و اله را انکار کند و اهل کتاب با ایمان نیاوردن خود به پیامبر ما در صف کافران هستند طبق فتوای همه مراجع تقلید ... در مورد سندهایی هم که ارائه دادید فقط تهدید موجود است و خبری از انجام شدن تهدید نیست بلکه در روایات اهل البیت هم بدین مطلب اشاره نشده و الا بی شک گفته میشد .... سوزانده شدن یا نشدن درب خانه حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها ارادتی را از ما شیعیان کم نمیکند بلکه مهم ان است که بر همه جهان واجب است که مودت ان حضرت را به دل داشته باشند .... خواهشا دائره دیدگاهی خود را بالاتر و ارجمند تر کنید اللهم صل علی الصدیقه الطاهره الزکیه الزهرا البتول الزهرا بنت الرسول و ارزقنا شفاعتها جناب مسجد عشاق محترم ! جنابعالی تا عینک خودبرتر بینی را از چشمان خویش کنار نزده اید و اداب مناظره را رعایت نکرده اید از بحث با شما اکراه دارم .... اینکه دائما عقائد مرا برای تسکین دل خویش باطل میخوانید نشان از خود برتر بینی شما دارد .... شما از کلی گویی و پر حرفی بپرهیزید و هر سوالی از بنده دارید به صورت تک تک بپرسید تا در مورد ان به بحث بنشینیم گرچه نه در این تایپک بلکه در یک تایپک دیگر جناب مسجد عشاق محترم ! جنابعالی تا عینک خودبرتر بینی را از چشمان خویش کنار نزده اید و اداب مناظره را رعایت نکرده اید از بحث با شما اکراه دارم .... اینکه دائما عقائد مرا برای تسکین دل خویش باطل میخوانید نشان از خود برتر بینی شما دارد .... شما از کلی گویی و پر حرفی بپرهیزید و هر سوالی از بنده دارید به صورت تک تک بپرسید تا در مورد ان به بحث بنشینیم گرچه نه در این تایپک بلکه در یک تایپک دیگر |
|||
|
|
۴:۱۰, ۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۴:۱۸ توسط مسجد عشاق.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بنده عینکم دور بینه نه خود برتر بین ![]() اما شما با این مطالب نه بین سنی ها جا دارید چون ادعای شیعه بودن در فقه شیعه - البته کدام فقه شیعه؟- می کنید و نه بین شیعیان چون اعتقادات التقاطی دارید، نتوانستید در بحث منطقی وارد شوید چون مثل مباحث نقلی سند این بحث را اگرانکار می کردید که ... ![]() ![]() ![]() اما یقینا ثواب دوچندان دارد پس زیارت جامعه را می خوانیم زیارت جامعه با صوت و ترجمه استاد انصاریان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عوامل گناه چیست؟ چگونه گناه نکنیم!؟& | MESSENGER | 16 | 13,464 |
۱۴/تیر/۹۳ ۱۸:۳۱ آخرین ارسال: میثاق |
|
| دلایل عصمت (از گناه و اشتباه) پیامبر (صلوات الله علیه و آله) | وحید110 | 7 | 4,389 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|

![[تصویر: 06218780238761447114.jpg]](http://upload7.ir/images/06218780238761447114.jpg)

با نقل ؟
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)