کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!!
۱۹:۲۶, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

خب اول از همه بگم که خودم میدونم که تاپیکم ربطی به این انجمن ندارهBig Grin
اما چون وقت کاغذ بازی های اداری! بخش پیشنهادات سایت رو نداشتم، همینجا نوشتمCool
مدیران جابه جا کنندSmile

خب دوستان امروز سر این کلکل های استقلال پرسپولیس با دوستان استقلالیSmile به این نتیجه رسیدیم که 3 روز مدیریت سایت دست ما باشه!(اوهوع!) Wink
مکالمه بین من و آلاله هم این بود(بخونید جالبه!)

نقل قول:
رضوانه: اگر مدیر بشیم به همه مدیرا میگیم چرا ساکتید ؟؟؟!! بابا ارسال بزنید تو تاپیکاااا دیــــــــگه، بعد جلو چشمشون ارسالاشونو پاک میکردیم، من تا صبح خنده کنم! Big GrinBig Grin
آلاله: نه خب نمیشه که! نمیشه همه ارسال های مدیرو بدون دلیل حذف کرد
Smile

رضوانه: نه خب حداقل نصف ارسالاشونو حذف میکردیم، آی من تا صبح خنده کنم!!!
آلاله: ای بابا میزنن بن میشیم بدون دلیل حذف کنیم، مدیریتو ازمون میگیرن
Cool

رضوانه:
Huh
آها فهمیدم!
همه ارسالاشونو میذاریم در حالت در انتظار تایید(مخصوصا ارسال های آقای مجید املشی و آقای Elenor
) هیچ وقت هم تایید نمیکنیم!
آلاله: Likeeeeeeeeeeeeeeee

Big Grin
خب حالا به دور از شوخی
ازتون میخواستم که واقعا نظراتتون رو بگید
فقط خواهشا التماسا! حریم ها شکسته نشه(ان شاءالله)
مدیران این تالار گفتمان بزرگان ما هستند و نمیخوایم هیچ توهینی بهشون بشه
اما میخوایم یه خرده خواسته هامونو بگیم
دوستان خواسته هاتونو بگید
الان بهترین فرصتهWinkCool
مسئولین دارن به حرفامون گوش میدن
ما کاربرا: BlushSmile
مسئولین : Dodgy
فعلا
یا حق

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Night_World ، آلاله ، هادی... ، Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، پرنیان ، مجید املشی ، میلاد.م ، هانا ، شیدا ، مرهم ، m.hossein ، chekel ، Tolou ، قلب ، SAViOR ، حسن.س. ، Hadith ، السا ، Farzaneh ، Aryha ، انتصـار ، محب الزهرا ، آیلار ، وحید110 ، Agha sayyed ، اولولالباب ، farzad313 ، ضحی ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، black ، meisamtiger ، Mohammad Trust ، ali0077 ، عبدالرحمن ، صهبا ، faateme-313 ، N.Mahdavian ، علمدار133 ، Mitsonary

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۲, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
آقا یه پیشنهاد واقعنیSmile
حاظرید من نظارت بر تایپیک خنده حلال رو طی سه روز بر عهده بگیرم؟؟؟AngelAngelAngel
خوب میشه به خداDodgy

یاد یه سنت دیرین نوروزی افتادم به اسم میر نوروزی!

«در ایران رسم بود در ایام عید نوروز محض تفریح عمومی و مضحکه فردی عامی و از میان مردم را بعنوان پادشاه یا امیر یا حاکمی موقتی به نام میر نوروزی انتخاب می‌کردند و فرمانرویان و حکام محلی، برای یک یا چند روز زمام امور شهری را به عهده‌اش می‌سپردند.»

از ویکی... .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، رضوانه ، m.hossein ، مرهم ، Tolou ، شیدا ، السا ، Aryha ، وحید110 ، help me ، yamin ، Mohammad Trust
۲۲:۵۸, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا
سلام.

اگر 3 روز به جای ناظران و مدیران تالار بودید! چه میکردید؟؟!!
خب احتمالا نظارت و مدیریت می کردم تالار ها را، نه اشتباه نکنید این شوخی نیست من یه همچین آدمی هستم.Dodgy

اما پیشنهاد:
1-جلوی این جنجالها رو میگرفتم. حقیقتا ما تا زمانی که دست از جدال(مثلا تو موضوع فراماسونری زیاد هست) برنداریم دور خودمون میچرخیم.
2-برای هر چند تا کاربر جدید Blinkیه راه نمای دلسوز Angelمیگذاشتم تا مثلا کار بری که با موضوع جن و فراماسون و نماد جذب شده یه سال بعد دیگه درگیر همون موضوعات نباشه و هدایت بشه به سمت تاپیک هایی که به جای طرح مشکل راه کار میدن.
3-کتاب بیشتر معرفی میکردم . یعنی مثلا اگه خونده بودماBlush. حالا شماها که خوندید برای هر تاپیک یه پست بزارید که مقاله و کتب مرجع تو اون موضوع رو یه جا معرفه کنه ، ترجیحا لینک دار باشه

حالا اینها باشه. تا ببینیم عکس اعمل مسئولین چی باشه اصلا شاید حذفی بنی چیزی شدم کی از فرداش خبر داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، رضوانه ، هادی... ، شیدا ، میلاد.م ، Hadith ، السا ، وحید110 ، m.hossein ، Agha sayyed ، حسن عزتي ، help me ، sarallah ، N.Mahdavian
۲۳:۱۸, ۲۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۲ ۲۳:۲۱ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
سایتتون در یک کلام Heart بهترینه !!!Heart

همین که مرز محرمو نامحرم رعایت میشه خیلی خوبه!!!!
خیلی چیزا از سایتتون یاد گرفتم ، اطلاعات دینیم یه مقدار زیاد شد!‍ به این نتیجه رسیدم که واقعا من آدم بی سوادیم

توی زمینه دینی!! یعنی انگشت کوچیکه شما هم نمیشم... !! ولی یه چیزی...اطلاعات آقاییون سایت خیلی زیاد تر از خانوماست بعد من وقتی یه سوالی از خانومای سایت میکنم بیشترشون نمیتونن جوابمو بدن و مجبورم از آقاییون سوال کنم و خیلی خوب هم پاسخ میدن یه مشکلی که هست اینه که بدبختی من خیلی سوال دارم و وقتی اون آقا جواب سوال اولیه منو میده از جواب ایشون دوباره یه سوال دیگه میکنم...کلا زیاد سوال میکنم و ممکنه از دستم عاصی شن....!!من ازشون واقعا معذرت میخوام...کلا توی فضای واقعی هم من همینطورم خیلی سوال میکنم...!!
دوست دارم همه چیزو بدونم این اشکالی نداره دیگه..!!

ولی یه انتقاد دارم ...
من خب خودم چون خیلی اطلاعاتم کمه خیلی پست نمی ذارم(یعنی این مطلبی که میگم فکر نکنید مربوطه به پست های خودمه نه..اصلا..)

توی بعضی تاپیکها دیدم یک کاربر خیلی قشنگ صحبت میکنه و حقیقتم میگه هااا ولی کسی به مطلبش محل نمیده و ازش تشکر نمیکنه ولی توی همون تاپیک مثلا یه مدیر یا ناظم و معاون و.... میاد یه پست درباره اون موضوع میزاره یا مثلا داره جواب یه کاربر دیگه رو میده که ارزش خاصی نداره و اصلا هم جالب نیست پستش و واقعا هم چیزی از اون پست یاد نگرفتم ولی بقیه میان تشکر میکنن من احساس میکنم دلیلش این باشه که چون طرف ناظره یا مدیره و...هستش تشکر میکنن یا چون با هم دوست هستن و توی فضای واقعی و مجازی رفیق هستن تشکر میکنن...
این اصلا خوب نیست چون من خودم بعضی مواقع شده یه تاپیک زدن که تاحالا نخوندمش و اصلا وقتشو ندارم از اول بخونمش بعد میخوام بیام بخونم میبینم چند صفحه رفته جلو دیگه مجبورم بشینم اون پست هایی که بیشتر تشکر زدن رو بخونم که گفتم به احتمال زیاد حرف خوبی زده که این همه تشکر داره دیگه.. چندبار این اتفاق افتاده!!Smile

دیگه همین تموم شدBlush خیلی خیلی متشکرم که پست مو تا آخر خوندین!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، قلب ، Reza2035 ، SAViOR ، هانا ، در جستجوی سختی ، شیدا ، مرهم ، میلاد.م ، Hadith ، Tolou ، kh-MAHDI ، السا ، Farzaneh ، محب الزهرا ، آیلار ، Bahar ، مجید املشی ، وحید110 ، Havbb 110 ، yamin ، sarallah ، ZaHrA110M ، N.Mahdavian
۲۳:۲۰, ۲۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام به همه
1-حجم صفحه اول رو کم میکردم و اینقدر عکس تو صفحه اول نمیذاشتم
2-به کاربرهایی که زیاد موضوع ایجاد میکنن تذکر میدادم. بعضیها همینجور تاپیک میزنن
فعلا همینا Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، میلاد.م ، Hadith ، Tolou ، السا ، وحید110 ، m.hossein
۱:۰۵, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
تیم الاله و رضوانه و ابان برا تیمتون یه اسم انتخواب کنین اگه انتخاب نکنین خودم انتخاب میکنماااااااااااااا

خداییش من میمیرم برا بچه هایی مثل شماااااااااااااااا.HeartHeartHeart

اگه پنج سال پیش بود حتما میومدم تو تیمتون ولی حیف چقدر زود دیر مشود حیف که بزرگشدیم رفت....

تو هر تاپیکی پا میزارین اونجا رو گلستان میکنیننننننننننننننن
RoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose

راه داشت 99 درصد مدیرا و ناظرا میومدن عضو تیمتون میشدن اما حیف فعلا باید پرستیژژژژژژژژژژژززز رو حفظ کننCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، آلاله ، مجید املشی ، رضوانه
۱:۲۰, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
سه روز ک مدت کمیه.......
..................................................................

من یه پیشنهاد دارم.....SmileSmileWink
کلا شکلکا رو حذف کنید...ConfusedConfusedSilentMat
یعنی این تالار کمترین تعداد شکلک و داره همینا رو هم حذف کنید دیگه خیالمون راحت میشه....خخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، آلاله ، آیلار ، وحید110 ، رضوانه ، help me
۱:۳۶, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام
به نظرات مخالف اجازه می دادم وارد بحث بشند و کمتر سانسور می کردم حرف هایی رو که نمی پسندم
برای کاربرانم ارزش قائل می بودم و اگر یک کاربری یک مدت نمی اومد جویای احوالش می شدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، آیلار ، اسکای ، آلاله ، Bahar ، شیدا ، مرهم ، مجید املشی ، وحید110 ، میلاد.م ، sagheb ، m.hossein ، اولولالباب ، رضوانه ، السا ، help me ، yamin ، sarallah ، Fatemeee ، آیات ، N.Mahdavian
۱:۵۱, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۱:۵۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #18
آواتار
1) اگر جای مدیریت سایت بودم . تاپیک میزدم .چون دوست داشتم کاربران من رو بیشتر بشناسن . تو تاپیک ها هم فعال بودم .

2) اگر جای مدیر دشمن شناسی بودم .این 3 روز کمی پیدا میشدم . گمشده ها امروز ها زیادن . کمی پیدا شدن بد نیست.

3) اگر جای مدیریت سبک زندگی بودم تاپیک هیس رو نمیبستم .

4) اگر معاون بودم . حضورم رو پررنگ میکردم .نه با رنگ نارنجی.با پست های نارنجی!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5) ناظری مثل reza2035 میشدم . با اینکه کلا 45 درصد حرفاش رو قبول دارم .اما حداقل میاد و تو تاپیک ها شرکت میکنه.

میبینید که تو اکثر حرفام دارم از حضور حرف میزنم .

6) اجازه نمیدادم کاربری بیش از 2 تاپیک رو همزمان ایجاد کنه.
7) زیر پست هایی که راه حل های عصر تحجر زده هستن تشکر نمیزدم .
8) وقتی حرفی واقعیت جامعه هست .زیرش تشکر میزنم .ریسک میکردم .
9) کاربر های تازه وارد رو تشویق به ایجاد پست میکردم .

فعلا همین موارد تا بعد............................................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، شیدا ، هادی... ، مرهم ، مجید املشی ، وحید110 ، Havbb 110 ، میلاد.م ، هانا ، رضوانه ، Fatemeee ، قلب ، السا ، Hadith ، help me ، sarallah ، N.Mahdavian ، soora
۲:۱۰, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
من n بار نظراتمو به مدیران گفتم بقیش با خودشونه!!

نقل قول:6) اجازه نمیدادم کاربری بیش از 2 تاپیک رو همزمان ایجاد کنه.
7) زیر پست هایی که راه حل های عصر تحجر زده هستن تشکر نمیزدم

به غیر از دو مورد بالا که هیچ دلیل منطقی نداره بقیشو قبول دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، رضوانه ، السا
۲:۴۷, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
چقد پتانسیل نظارت اینجا نهفته بود واقعا :|
من حقیقتا خودم دوست دارم در موضوعات شرکت کنم اما متاسفانه الان برای من کمی سخت هست .
انصافا الان از اینکه معاون هستم و اختیارات خوبی دارم خوشحالم Blush
ولی زمانی که کاربر عادی بودم خیلی خوشحال تر بودم .
شاید هم یه خاطر این بود که تالار اون موقع ها معنویت خیلی بهتری داشت . الان خوب مثل سابق نیست ...
اون موقع ها پست میزدم خیلی خوش تر بود .
اندیشه و معنویت برای من خیلی مهم بود انگیزه میداد برای حرکت معنوی .
الان دعوت میکنیم برای اندیشه در موضع هم کسی نمیاد !
عوضش یک موضوع راجع به فوتبال ...
الان کمرنگ شدم چون چیزهایی که دوستشون داشتم رو الان پیدا نمی کنم ...
هرچند همین هم غنیمته ولی خوب اونی که می خواستم و من رو راضی می کرد الان ندارم .

ببخشید که ربطی داشت یا نداشت .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مرهم ، وحید110 ، Havbb 110 ، میلاد.م ، Tolou ، m.hossein ، در جستجوی سختی ، رضوانه ، قلب ، السا ، حسن عزتي ، شیدا ، yamin ، sarallah ، Mohammad Trust ، N.Mahdavian
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]