|
دانلود فیلم مستند «عصر ظهور» (Age of Appearance) کاری از عبدالله هاشم
|
|
۱۱:۰۰, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۰:۳۲ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد
همانطوریکه احتمالا مطلعید بنده و گروهی از دوستان در حال ترجمه سریال The Antichrist Dajjal Series 2 کاری از عبدالله هاشم هستیم. تصمیم گرفتم در کنار اون پروژه کار دیگری از عبدالله هاشم رو شخصا زیرنویس کنم.به نظرم اینکار عبدالله هاشم هم جالبه و خیلی از دوستان رو جذب خواهد کرد ![]() چون تعداد قسمتها محدوده و حجم مطالب زیاد نیست ، احساس کردم بهتره این فیلم را برای شروع در تالار منتشر کنم! درباره عبدالله هاشم وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾ «عصر ظهور» (Age of Appearance) این مستند توسط مستند ساز معروف عرصه فراماسونری و مهدویت -عبدالله هاشم- ساخته شده است. ایشان با استفاده از احادیث و روایات از منابع شیعه و سنی به بررسی علائم و شخصیتهای عصر ظهور پرداخته است.این مستند ظاهرا در سال 1388 (2010) ساخته شده و بر روی یوتوب قرار گرفته است.ان شاء الله که مورد رضایت حضرت حق تعالی قرار گیرد ![]() قسمت اول: دانش مخفی ابوهریره -سرنوشت هیتلر و ابهاماتی درباره مرگ او -پیشگویی های پیامبر اعظم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره جنگهای جهانی آخرالزمان دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت اول حجم: 25 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?5d21cqaxzsq1sv4قسمت دوم: مصر و بابل -بررسی چند حدیث پیرامون مصر و عراق و شام و حاکمان آنها -بررسی 3 حاکم مهم منطقه شام در هنگامه ی ظهور.ابقع، اصهب و سفیانی -اشاره به نکات دیگری مانند ورود غربی ها به مصر ، گنجینه های ذوالقرنین و بارش خون از آسمان دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت دوم حجم: 40 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?ys5swq18h6f5qqb====================================================================================================== قسمت سوم: شهر قم و مرد قمی -بررسی 2 روایت مهم در مورد شهر قم و مرد قمی و یارانش -شباهتهای عجیب رفتاری بین پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و مرد قمی دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت سوم حجم: 30 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?qasdma05ds9kgeq====================================================================================================== قسمت چهارم: شیصبانی و تخریب قبور اهل بیت -بررسی شخصیت احتمالی شیصبانی -اشاره به تخریب قبور اهل بیت و مساجد شیعیان دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت چهارم حجم: 30 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?aoc5us85gf4o9d0====================================================================================================== قسمت پنجم: امر مهم یمانی -اشاره به نقش خراسانی و یمانی در منطقه -ویژگی های شخصیت یمانی دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت پنجم حجم: 40 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?m0e4esd2zzf4kae====================================================================================================== قسمت ششم: خراسانی و شعیب بن صالح -گفتاری درباره مستکبران -ویژگی های شخصیت خراسانی و شعیب دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت ششم حجم: 30 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?n92u2vcse3kbbbx====================================================================================================== قسمت هفتم: عبدالله شاه و خروج سفیانی در سوریه -بحثهای جالب بین معمر قذافی و عبدالله عربستان -بررسی نحوه خروج سفیانی در سوریه دانلود یا مشاهده آنلاین قسمت هفتم حجم: 20 مگابایت لینک کمکی: کد قالب بندی شده: http://www.mediafire.com/?gd5ge4cz3ki1adgزیرنویس شده توسط: علائم ظهور چند نکته : 1-همانطوری که در ابتدای فیلم هم گفته شده ، هیچکس ادعا ندارد مطالب ذکر شده در آن 100% صحیح است و آن را نباید وحی منزل قلمداد کنید(بنده هم فقط مترجم اثر هستم نه بیشتر) 2-لطفا قبل از تماشای مستند از اظهار نظر پیرامون آن خودداری کنید. 3-فعلا فقط همین قسمتها زیرنویس شدن.اگر استقبال شد، حتما بقیه قسمتها را هم زیرنویس کرده و برای دانلود می گذارم. 4-هرگونه اشتباه نوشتاری و معنایی که در ترجمه وجود داشت، دقیقا بفرمایید تا در آینده اصلاح شود. منتظر پیشنهادات و انتقادات سازنده شما هستم و من الله توفیق... |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۸, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت جناب علائم ظهور
زیرنویس فیلم ها خیلی خوب است و جای تقدیر و تشکر از شما را دارد به نظرم فیلم ها کامل نیست چون قبل از ده دقیقه یکدفعه تمام می شود. این موضوع مربوط به خود فیلم است یا چون این فیلم ها در سایت یوتوب بوده ، به دلیل محدودیت زمانی که فکر می کنم این سایت برای ویدئو ها قرار داده تمام قسمت یک فیلم به طور کامل آپلود نشده است؟ |
|||
|
|
۴:۳۲, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
بنده امکان قرار دادن لینک مستقیم را ندارم.غیر از 4شیرد و هاتفایل ، کجا آپلود کنم؟ رپیدشیر خوبه؟ پرشین گیگ هم نمیتونم چون خیلی پیام خطا میده و برای آپلود فایلها سنگین مناسب نیست (۲۳/خرداد/۹۰ ۲:۰۸)Alireza_h نوشته است: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت جناب علائم ظهورسلام فیلمها همه کامله.عبدالله هاشم وقتی فیلمی رو خودش میسازه، خیلی به مقدمه و موخره نمی پردازه و بیشتر محتوا براش مهمه به نظر من این یک ضعفه ولی از طرفی هم کمتر کسی رو در دنیای امروز داریم که نزدیک 1000 قسمت مستند ساخته باشه.احتمالا به همین خاطر بیشتر وقتش رو روی مطالب میزاره تا تیتراژ بعضی میگن کارهای عبدالله هاشم ضعیفه چون در هر قسمت کلی مطلب انباشته و عمیق طرح نمیشه.به نظر من این یک نقطه ی قوته.چون ما با مخاطبین با سطح دانش مختلف سر و کار داریم و کارهای عبدالله هاشم تقریبا برای عامه مناسبه.در حالیکه مطالب مهمی توش طرح میشه ولی به تدریج در اختیار مخاطبین قرار داده میشه |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
با سلام
اشکالات و نقاط ضعف و نیز فوایدی که بر فیلم مستند « ظهور بسیار نزدیک است »، بعضاً بر این فیلم نیز مترتب است. بنابراین دوستان نباید برخورد دو گانه با مستند « Age of Appearance » و « مستند ظهور بسیار نزدیک است » داشته باشند! و به دلیل خارجی بودن سازنده ی آن، اشکالات این گونه مستند ها را نادیده بگیرند. به خصوص که دروغگویانی همچون « باهریره » به عنوان منبع و مصدر احادیث، ذکر شده اند! مقاله ی مهدویون و امتحانی بزرگ، به بررسی ظرایف اینگونه مطالعات و چالش های پیرامون آن پرداخته است: http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...16-51.html با تشکر خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۲۳/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۰ ۲۳:۵۸ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
1- چرا زمان پخش تمام این شش قسمت به ده دقیقه نمیرسه و درست چند ثانیه به 10 دقیقه تمام میشه ؟
( میدونید که عدد 10 یعنی خداوند ) 2- چرا در قسمت ششم، سخنرانی سید علی خامنه ای با یک موزیک نا مناسب همراه میشه ؟ |
|||
|
۰:۱۸, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۰:۱۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۰ ۲۳:۵۸)arashpersian نوشته است: با تشکر از دوستان .در جواب سوال اولتان باید بگویم که در یوتوب محدودیت زمانی حداکثر 10 دقیقه ای وجود دارد و حتی در سریال ظهور هم قسمت ها 10 دقیقه ای بود . و در مورد سوال دوم هم برای این سریال خود من هم این رو یک ایراد میدونم که البته اگر دقت کنید موزیک یکدفعه ای هم وسط سخنرانی قطع میشود و احتمالا اگر خوشبین باشیم به خاطر میکس بد مقداری از این موزیک روی سخنرانی اقا قرار میگیرد.ولی من از یک دید این سریال رو ضعیف میدونم و همون اشکالات مستند ظهور بسیار نزدیک است رو بر اون وارد میدونم. |
|||
|
|
۳:۵۵, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۴:۲۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۲۳/خرداد/۹۰ ۲۳:۰۳)Khademolemam نوشته است: با سلامبا سلام اولا اشکالاتی در مورد مستند ایرانی ظاهرا نبوده و سازنده ها الحمدلله آزاد شدن ثانیا بسیاری ادعا میکردن که ساخت فیلم مستند « ظهور بسیار نزدیک است » سیاسی بوده و به جهت سیاسی مخالفت کردن، اما این کار عبدالله هاشم که قبل حداقل 2 سال قبل از آن ساخته شده حجتی است برای کسی که نگران سیاسی بودن، بوده باشد ثالثا الان دیگه همه استادن شدن و خودشون احادیث رو بررسی میکنن.کسی مستندها رو هم ندید چیزی رو از دست نداده: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-61...l#pid26186 رابعا آنچیز که عیان است چه حاجت به بیان است.حالا بر فرض هم که زدیم تو سر جفت سریالها و گفتیم اکاذیبه... حوادث منطقه هم توهمه؟ شباهت حوادث کنونی با روایات پیرامون ظهور هم اتفاقی و ساختگیه؟ ان شاء الله که شما اگر دوست ندارید این مسائل خیلی مطرح بشه، حداقل ترمز نشید.باور کنید بنده هیچ سود سیاسی اقتصادی نمی برم اما وقتی حقیقت رو می بینم نمی تونم چشمم رو ببندم (۲۳/خرداد/۹۰ ۲۳:۵۸)arashpersian نوشته است: با تشکر از دوستان .سلام دوست عزیز حالا هر جا شما عدد 10 می بینی چرا یاد این مسائل میفتی؟ همونطور که دوستمون گفتن به خاطر یوتوب بوده موزیک نامناسب رو باید تعریف کرد!!! حاوی فحاشی بوده؟ صدای زن توش بوده؟ یکم سخت نمی گیرید؟ دیگه سلیقه ای ترین مسائل رو هم دارید بهش گیر میدید در حالیکه اصلا بحث ما خیلی محتواییه |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۰ ۳:۵۵)علائم ظهور نوشته است:(۲۳/خرداد/۹۰ ۲۳:۰۳)Khademolemam نوشته است: با سلامبا سلام با سلام مجدد متاسفانه به نظر می رسد که جنابعالی مصداق ضرب المثل « هنوز غوره نشده، مویز شده هستید » که اینگونه به نظر بنده تاخته اید. بنده، قبل از این که آقایان « عبدالله هاشم »، « سیجانی » و « رائفی پور » به بررسی مسایلی از این دست بپردازند، از حدود 5 سال قبل (2006 میلادی)، به صورت مستند و با ذکر روایات، به ذکر مباحث مربوط به فراماسونری، علایم ظهور و اسلام و علم پرداخته ام و برخی از آقایان نامبرده، با اجازه (و بعضاً بدون اجازه) از این مقالات استفاده کرده اند و گهگاه با افراط در مباحث مطرح شده، از اهداف اصلی آن ها فاصله گرفته اند. مقالات نامبرده در وبلاگ قدیمی اسلام حقیقی (http://www.genuineislam.blogfa.com) و از 2 سال قبل در وبسایت وعده ی صادق (http://www.alvadossadegh.ir) موجود است. مقالاتی همچون « فراماسونری: دجال آخرالزمان »، « شاه اردن از زاویه ای دیگر »، « مردی از قم (روح الله) »، « تحرکات داییان سفیانی در آخرالزمان » و ... و تصاویر آن ها مورد استفاده ی برخی از دوستان قرار گرفته است. (برای روشن شدن موضوع می توانید به تقدم و تاخر مقالات منتشر شده توجه نمایید). اما متاسفانه فضا به گونه ای شده است، که امروزه هر کسی که دو خط پیرامون ظهور و نشانه ها می خواند یا چند کلیپ در این زمینه می بیند، خود را استاد این حوزه می شمارد و خود را مجاز به هر گونه توهینی نسبت به سایر محققین می بیند! متاسفانه تعدادی از همین نومحققان که هنوز در ابتدای کار هستند، زبان گزنده ی خود را به سوی سایر محققان دراز می کنند و توصیه های همراه با دلسوزی را با بی ادبی و بدزبانی رد می کنند! شما هم متاسفانه چنین روالی در پیش گرفته اید! و در حالی که هنوز نمی دانید « باهریره ی ملعون » مورد لعن معصومین (علیهم السلام) بوده و به عنوان پرکارترین و دروغگوترین جاعل حدیث، به دروغ پراکنی اشتغال داشته است، چشم بسته، گفته های وی را پذیرفته اید! با این اوصاف، کعب الاحبار یهودی الاصل جاعل حدیث را که در ظاهر مسلمان شده و دروغ های زیادی از وی در بین احادیث روایت شده است نیز در آینده باید به عنوان یک منبع روایی مورد استفاده قرار بگیرد! (جالب این که به دلیل احاطه ی کعب الاحبار بر کتب یهود و مسیحیان، احادیث متعددی درباره ی آخرالزمان نیز از وی نقل شده است). برادر عزیز! مطالعه ی نشانه های ظهور، قواعد خاص و حساسیت های خاص خود را دارد که در مقاله ی زیر که به توصیه ی تعدادی از محققین حوزه و دانشگاه نگاشته شده است، به اهم آن ها اشاره گردیده است: http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...16-51.html شما اول مقاله را بخوانید و بعداً به تاخت و تاز بپردازید! من معتقدم برارد بزرگوار آقای « عبدالله هاشم » نیت پاک و قلب سالمی دارند، اما این مسئله برای اعتماد به ساخته ی ایشان کافی نیست و نباید ضعف های بزرگ مستندهای نامبرده را فراموش کرد. اولین ضعف، با استفاده ی ایشان از « باهریره » کلید می خورد و در ادامه احادیث ضعیف السند « شعیب بن صالح » نیز به آن ها پیوند می خورد و ... بنابراین شما و سایر دوستانی که در زمینه ی مهدویت زحمت می کشید، به جای اینکه همانند دستگاه مونتاژ، تنها اطلاعات مروبط به محققین دیگر را ترجمه نمایید و بدون انجام پردازش و پالایش صحیح و ناصحیح، آن ها را منتشر نمایید، به مطالعه ی اصولی روی آورده و با رعایت قواعد علمی و تئوریک لازم، به ساخت آثاری فاخر و مفید و مستحکم (نه کپی برداری یا بازنویسی شده) روی آورید. در ضمن منتظر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، به هیچ عنوان با دیگران به تندی صحبت نمی نماید. ای کاش لا اقل احترام پیشکسوت را نگاه می داشتید! با تشکر خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۲۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
دوستان ببخشید
این فردی که ازش نام می برید همون ابوهریره معروفه؟ که در کتابهای اهل سنت احادیث زیادی رو نقل کرده؟ |
|||
|
۱۶:۴۷, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
درمورد موزیک که در هنگام سخنرانی امام خامنه ای گذاشته بودند،من هم خیلی ناراحت شدم.
مگر داشتند تصویر یک گانگستر یا جانی را پخش میکردند؟ ![]() خیلی نامناسب بود.
|
|||
|
۱۶:۵۸, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
برادر عزیز
باور کن بنده قصد سنگ اندازی ندارم اگه می شه لطف کن و اون قسمتی که در مورد ابوهریره هست رو خیلی مختصر تعریف کن(متاسفانه بنده به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم) اگه واقعا بر مبنای روایتی از این آدم چیزی ساخته شده که خیلی مشکل داره!! چند نمونه از احادیثی که ابوهریره نقل کرده رو این جا می ذارم خودتون قضاوت کنید: ابو هريره روايت نموده که عده اي از مردم از رسول الله(صلي الله عليه وآله) پرسيدند: «آيا پروردگار خود را در روز قيامت مي بينيم؟ ايشان فرمود: آري خواهيد ديد، مگر در يک روز صاف و آفتابي، در هنگام ظهر از مشاهده خورشيد ضرري به شما مي رسد؟ عرض کردند: خير، پس فرمود: آيا ديدن تمامي قرص ماه در شبهاي بدون ابر به شما ضرري مي رساند؟ عرض کردند خير. ايشان در ادامه فرمود: لذا رؤيت پروردگار در قيامت به شما ضرري نخواهد رساند، همانطوري که از ديدار يکي از آن دو به شما ضرري نمي رسد. چون روز قيامت فرا رسد، از جانب خداوند اعلام مي شود که هرگروهي معبود خود را تبعيت کند. پس افرادي که غير از خالق يگانه (بت ها) را پرستش کرده اند، همگي در آتش پرتاب مي شوند. به طوريکه به جز افرادي که خداوند يگانه را پرستش کرده اند فرد ديگري، خوب يا بد، در خارج جهنم باقي نماند. در آن حال، خالق عالميان به صورت خاصي که بشر مي تواند او را ببيند مي آيد، و مي فرمايد: من خالق شما هستم. مؤمنين مي گويند: اگر تو خدا باشي، پناه به خدا مي بريم! ما گروهي نيستيم که غير از خالق يکتا را عبادت کرده باشيم. خداوند در جواب مي گويد: آيا بين شما و خداوند نشانه اي است که با آن نشانه، خدا را بينيد و بشناسيد؟ جواب دهند: آري، پس خداوند ساق پاي خود را باز مي کند (يعني پاي خود را عريان نشان دهد) آنگاه مؤمنين سر خود را بالا نموده و خداوند را در همان صورتي که نخستين بار ديده اند مي بينند. پس مي فرمايد: من خداي شما هستم. آن ها هم اقرار کنند که تو خداي ما هستي» یه نمونه دیگه : وقتي ملک الموت به خدمت موسي(عليه السلام)رسيد، به محض اين که از او خواست تا دعوت پروردگار را اجابت کند، حضرت موسي(عليه السلام) چنان سيلي به چشم ملک الموت زد که چشمش کور شد. پس ملک الموت به سوي پروردگاربرگشت و گفت: مرا به سوي بنده اي فرستادي که اراده مردن ندارد و چشم مرا کور نمود. آنگاه خداوند چشم ملک الموت را سالم نمود و به او فرمود: به سوي بنده ام برگرد و بگو: اگر طالب زندگي دنيا هستي، دست خود را بر پشت گاوي بگذار، هر چه مو به دستت آمد به همان مقدار بر سالهاي زندگاني تو اضافه خواهد شد».[8] سپس امام احمد حنبل و محمد بن جرير طبري چنين نتيجه گيري مي کنند که تا آن هنگام ملک الموت به صورت علني و آشکار براي قبض روح مي آمد، ولي بعد از آن واقعه مجبور شد که پنهاني و مخفيانه براي قبض روح بيايد (شايد از ترس آن که هر دو چشمش کور نشود!) |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم | علائم ظهور | 138 | 87,238 |
۱۵/دی/۹۴ ۱۸:۴۲ آخرین ارسال: Anti gods |
|
| فصل سوم مستند تا ظهور | ta-zohoor | 7 | 5,162 |
۴/شهریور/۹۱ ۰:۰۸ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| مستند تکاندهندهٔ «بحرین: فریاد در تاریکی» +لینک دانلود | vahrakan | 0 | 1,603 |
۱۶/تیر/۹۱ ۱:۰۴ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| دانلود مستند تا ظهور | Elia | 11 | 7,655 |
۲۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۰ آخرین ارسال: ta-zohoor |
|
| ساخت مستند ظهور جدید | loneassassin | 24 | 12,262 |
۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۲ آخرین ارسال: ELENOR |
|

![[تصویر: Age%20of%20Appearance.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/AgeofAppearance/Age%20of%20Appearance.jpg)