|
حریم روابط در خارج از منزل
|
|
۲۰:۳۶, ۱۴/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() در مورد چنین صحنه هایی که کمابیش در خیابان دیده میشه (افراد مذهبی) باید یه فرقی باشه بین محیط ها درسته زن و مرد به هم محرمند ولی جلوی غریبه هر کاری رو نمیشه به بهانه صمیمیت انجام داد مشاوری رو میشناسم که خیلی متخصصند ایشون میگن این افراد عمدتا برای خودنمایی و خالی کردن عقده های داخل خانه چنین کارایی رو میکنن وگرنه کسی که مشکل نداشته باشه عادی برخورد میکنه این نوع رفتارا مفاسد زیادی داره در جامعه این ارسالم البته منتقد زیاد خواهد داشت!!! ولی مهم نیست |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۴, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۱۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲:۲۰)عبدالرحمن نوشته است: مثلا؟بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام دوستان، صبح برفی تون بخیر ![]() میرم سر اصل مطلب، همه مون می دونیم ک توی حجاب خانم ها، چهره و دست ها تا مچ رو لازم نیس بپوشونیم و روش بحث می کردین ک آیا باید موهاشو ببنده یا نه! در حالیکه این، تقریبا ی چیز حل شده است! وقتی اکثر خانم های این جامعه دارن موهاشونو با گل سر و کش مو می بندن، دیگه اونقدر اذیت کننده نیست ک یک خانم بخواد گلسر بزنه (البته این کلیس های خیلی بزرگ الان رو منظورم نیستاااا! منم با اونا مخالفم) توی همین تالار، ی تاپیک داشتیم، توش این حدیث را آورده بودن ک موهای خانم ها شبیه ب کوهان شتر و .... . اما واقعا این گل سری ک خانم ها میزنن، حکم اون کوهان شتر رو داره یا اینکه ...؟؟؟ همینطور درباره زینت چهره! خانم ها حق دارن چهره شونو نپوشونن، ب شرطی ک توی اون زینت و زیوری استفاده نشده باشه! زمانی ک تازه پوشیه داشت حذف میشد، دختر ها سیبیلو بودن!!! ![]() و اگه اون موقع کسی، دست ب صورتش میزد، واقعا تحریک کننده می شد! ![]() ![]() ![]() این دوتا خیلی راحت و بدون دغدغه کنار هم نشستن، اگه این مدل نشستن، 30 سال پیش بود، قبول، برای مردهای اون موقع خیلی اذیت کننده بود، اما الان دیگه اون موقع ها نیست ... این، همون پویایی هستش ک میگم! کسی سر عفت و حجاب و حیا بحث نداره! این ها چیز هاییه ک باید باشه! اما در هر برهه زمانی، مدل اون فرق می کنه و من می گم با درنظر گرفتن این برهه زمانی، باید قضاوت کنیم. ی زمانی بود، تمام خانم های ایرانی از پوشیه استفاده میکردن، او این موقعیت اگه کسی پوشیه نمیزد، خیلی جلب توجه میکرد و می شد گفت داره دیگران رو تحریک میکنه، خواسته یا ناخواسته ![]() ![]() اما الان دیگه خانم ها ن از پوشیه استفاده می کنن ن از این عینک مانند ها(ک اسمش هم یادم نمیاد) اما الان خانم ها ب راحتی و با امنیت نسبی تری، چهره شونو نمی پوشونن. مسئله حجاب، همیشه بوده و ی سوال حل شده ست، فقط در هر برهه زمانی ای، میزان و شدت اون فرق می کنه ![]() پ.ن : ببخشید ک دیشب وسط بحث رفتم، دیروقت بود خیلی، باید ی سری قانون ها توی خونه رعایت بشه دیگه
|
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:اگه این مدل نشستن، 30 سال پیش بود، قبول، برای مردهای اون موقع خیلی اذیت کننده بود، [/b]سلام این از اون حرفها بود!!! این کاملا یه دید غلطه که مثلا یه دوره این نوع رفتارا، برای مردم سنگین بوده، مردم هم انجامش نمی دادن، اما چون الان خیلی چیزا عادی شده، پس این نوع رفتار هم ناپسند نیست! معیار تشخیص برای ما، دینمونه، نه اینکه الان اکثریت جامعه چی می گن و چی رو قبول دارن! برداشت اشتباهی که ما از احکام داریم، اینه که وقتی تو مساله ای گفته شده نگاه کند ببینید، عرف جامعه چی می گه و چی رو قبول داره، ماها این عرف مد نظر دین رو، همون عملکرد اکثریت جامعه می دونیم. درصورتی که اشتباهه و این عرفی که دین ما رو به اون ارجاع می ده، اکثریت خانواده های اصیل مذهبی هستش. یعنی نگاه کن ببین که این خونواده های اصیل متدین، این نوع رفتار، این نوع پوشش و.. رو درست می دونن و انجامش می دن یا نه مثلا چیزی که الان من توی جامعه می بینم، رنگ های خیلی جیغ هستش برای لباسهای خانوما. من می تونم اینو به عنوان عرف برداشت کنم، و بگم که چون توی احکام اومده که نگاه کن ببین عرف چی رو می پسنده، بعد برم اون رنگا رو استفاده کنم؟؟!!! پس این برداشت که جامعه ی موجود، الان از این نوع رفتار چیزی برداشت نمی کنه، اشتباهه!!! و این هم ربطی به پویا بودن احکام نداره احکام ثانوی پویا هستن که این پویاییشون هم مبتنی بر همون احکام لایتغر اولی هستش که بر اساس اون احکام، این هنجارشکنی ها، قابل پذیرش نیستن می دونید مفهوم قبح شکنی یعنی چی؟ آرام آرام و خیلی نرم، رفتارهای ناپسند از جمله رفتارهای مربوط به حریم خونوادگی رو وارد اجتماع و جمع می کنه و این طور به نرمی و بی صدا، حرمتها شکسته و این نوع رفتارها عادی جلوه داده می شه |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اصن این خودش سواله!چرا گناه میتونه عادی بشه؟؟
اگه محرم-نامحرم میتونه عادی بشه پس اساسش زیر سوال میره.چون کافیه تا عرف مثلا بی حجابی رو عادی کنه،اون وقت دیگه تحریک آمیز هم نیست و تحریک آمیز نبودن اساس حجاب و محرمیت در اسلامه. مث تلویزیون که الان سریال های خارجی پخش میکنه هیچ کس روسری نداره ولی اغلب تحریک آمیز هم نیست. نظرت؟
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۳:۳۷)Tishtar نوشته است: اصن این خودش سواله!چرا گناه میتونه عادی بشه؟؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اصلا درست نیست بعضی مسائل عادی بشه حدیث آخرالزمانی هم در این مورد هست که متاسفانه خاطرم نیست |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
بحث جالبیه همه تو این توافق دارن که یه سری مسائل با تکرار عادی میشه یه سری مسائل هم نمیشه،یه جا بحثش شد چون در غرب هنوز هم از زن برای تبلیغات استفاده میکنند،پس هنوز جذابیتی وجود داره حالا واقعا خوبه یه سری مسائل عادی شه؟(از نظر عقلی) |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۳:۳۷)Tishtar نوشته است: اصن این خودش سواله!چرا گناه میتونه عادی بشه؟؟ دقیقا . پس گه بخوایم این طور به مسئله عادی سازی نگاه کنیم با این اوضاع فیلم های خارجی و حتی همین اوضاع جامعه دیدن مو برا مردها عادی شده پس دیگه بدون روسری بریم تو خیابون؟ مسئله اینه خدا بهتر میدونه یا من و تو؟خدا میگه هرگز موهات رو در نیار چون این مسائل عادی شدنی نیست. و یا اینکه نباید عادی بشه. بارها این حرف رو تو تالار زدم بر اساس این ایه پش برید فالهما فجورها وتقویها ببیید یه تازه عروس همون اوایل سر سفره عقد با چه خجالتی کنار همسرش میشینه.ایا میتون این قدر ریلکس بهش تکیه کنه؟ خب مسلمه نه... خب این یعنی چی؟ همون حیایی هست که در درونش هست نمیزاره جلو چشم دیگران این کار رو کنه ...بماند که شاید اون لحظه تو اوج تمایل به این کار باشه ....و خداوند تو اون ایه گفته من خوب و بد رو از قبل بهتون یاد دادم.... ...اما همچین که زمان میگذره دوبار این عمل رو انجام داد قبحش براش میریزه اون حیا درونیش رو میکشه. حالا بخاطر اینکه حیا خودش از بین رفته درسته بیاد جلو چشم مردم این عمل رو انجام بده دو حالت داره 1.کسایی که برا اولین باره همچین چیزایی میبنن یا اینکه تب و تابشون بالاست و هنوز مجردن ممکنه به گناه بیافتن 2.کسایی که چندمین باره این صحنه ها رو میبینن هر دفعه بیشتر از قبل حیا درونیشون میمیره... در کل نتیجه این کارها میشه کشتن حیا تو کل سطح جامعه...فک کنید اوضاع جامعه با داشتن عضوهای بی حیا باید به کجاها که نکشه...که امروزه هم متاسفانه با باز شدن پای ماهواره ها و تهاجم فرهنگی اثار بی حیایی جامعه رو داریم میبینیم. حداقل وظیفه ای که من و تو در برابر این مسائل داریم اینه که اگه نمیتونیم این بی حیایی رو تو جامعه جمعش کنیم حداقل عاملی برا زیاد شدنش نباشیم ..... یا علی |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:خب میشه بگید دلیل حجاب داشتن خانومها چیه؟ خیلی ساده ست! چون خدا گفته ما هم میگیم چشم حجاب برا امنیت خود خانمه، به نفع خود خانمه حکمت خیلی از چیزها هم برا ما هنوز پوشیده ست متوجه منظور شما هستم در مورد بحث محرک بودن جنس مخالف ولی این یه بعدشه برا همین میگم وقتی عادی بشه خطرناک میشه |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
من هنوز متوجه نشدم
![]() ببینید،ابتدا باید بگیم که فلسفه حجاب چیه؟؟ امنیت برای زن؟خب...این امنیت از چه طریقی ایجاد میشه؟از طریق جلوگیری از تحریک جنس مخالف،درسته؟ حالا اینجا یه پرسشی پیش میاد...اگه هدف خدا از دستور حجاب همین موضوعه،آیا خدا با موضوع عادی شدن و عادت کردن بشر آشنا نبوده؟ اگر آشنا بوده پس این عادت کردن بشر راه ساده تری برای ایجاد امنیت برای زن و جلوگیری از تحریک جنس مخالفه!! این وسط این آپشن حجاب دقیقا چیه؟!این روسری و چادر چه معنی داره دیگه؟؟! پ.ن:خواهشا نگید چون خدا گفته...خدا هیچ چیزی رو بدون دلایل ملموس برای انسان نمیگه،برای همین هم قوه تعقل رو به انسان عطا کرده. |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۱)Tishtar نوشته است: من هنوز متوجه نشدمسلام منم یه چیزو متوجه نشدم یعنی شما میگید اگه حجاب نبود کم کم عادی میشد و دیگه تحریکی صورت نمیگرفت که امنیت خانوما به خطر بیفته؟ درست متوجه شدم؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حفظ حریم خصوصی تان در نتایج گوگل | kian2137 | 0 | 894 |
۱۸/آذر/۹۶ ۱۴:۲۲ آخرین ارسال: kian2137 |
|
| کار کردن زن در بیرون از منزل | مهدی2012 | 93 | 40,231 |
۱۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۹ آخرین ارسال: diba22 |
|
| منزل مردانگی! | sagheb | 5 | 2,797 |
۱۹/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: sagheb |
|

![[تصویر: 46395645432347386225.jpg]](http://8pic.ir/images/46395645432347386225.jpg)

![[تصویر: 61330835287577598591.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/61330835287577598591.jpg)

![[تصویر: 51326349713301802402.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/51326349713301802402.jpg)
![[تصویر: 26964793810963258439.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/26964793810963258439.jpg)
![[تصویر: 07285458869561621146.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/07285458869561621146.jpg)
![[تصویر: 47028590425314795335.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/47028590425314795335.jpg)