|
اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون )
|
|
۲۰:۲۳, ۲۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان یک سوال کلیدی و بسیار مهم از آقایون دارم و تمنا دارم رک و بدون تعارف بگید : اولین نگاه شما به جنس زن چه نگاهیست ؟ دوستان لطفا کوتاه جواب بدید نهایتا در 2 خط ، توضیحات اضافه تایپیک رو منحرف میکنه . یک خواهش ویژه دارم از مدیران و ناظرین که شرکت کنن تو این پست . ممنون . |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۳, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۲۰:۵۵ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
اول اول بگم عمرا چنین سوالی رو عمرا تو دوخط جواب نمی دم اصلا بلد نیستم تو دو خط جواب بدم (شما به بزرگواری خودت ببخش)
اول دوم با عرض پوزش از همه دوستان اخیرا کم حوصله شدم تمام ارسال هارو مطالعه نکردم اگه حرف تکراری زدم به بزرگی خودتون ببخشد و اما.... -اصلا محاله که بگم چه فکری تو ذهنم میاد ، این از این ولی یه نکته کلی رو مطرح می کنم : جنس مونث برای جنس مذکر جذابیت داره (نمیدونم جنس مذکرم برای جنس مونث جذابیت داره یا خیر !!!) در ذات اصلا اندام و چهره و چشم آبی و سبز و سیاه واینچیزا مطرح نیست مجرد و متاهلم نداره غالبا برای اکثر ذکور جاذبه داره...!!! از طرفی غریزه شهوت درون همه وجود داره و کافیه تا کمی افسارشو شل بگیریم و....!!! از طرف دیگه شیطان از همه سو از روبرو و پشت سر از بالا و پایین از طرفین به انسان ها حمله می کنه یه لحظه غفلت و...!!!نفس اماره را هم به این ها اضافه کنید ...!!! حال اینکه بعضی از خانم ها که خیلی کم خیلی خیلی کم هستند خودشون شیطانن و دلبری می کنن ویه جورایی داد و ستد می کنند (لذت دنیوی به بهای گناه می فروشن ) بماند به کنار فعلا همون موارد قبلی رو در نظر داشته باشید تا برسیم به رفتاری که سعی می کنم داشته باشم (من نوعی) وقتی با خانمی برخورد دارم اولا فاصله خودمو رعایت می کنم دوما سعی می کنم خوشمزگی نکنم و مزه پرونی نکنم سوما تا جایی که دایره لغاتم اجازه میده مودب صحبت می کنم چهارما با چهره عبوس و اخم گره خورده حرف نمیزنم ولی لودگی ام نمی کنم و نهایتا سعی می کنم زیاد ارتباط چشمی (eye contact) برقرار نکنم و بیشتر سنگریزه های کف خیابونو بشمرم البته بعضا برای اینکه بی احترامی نشه نیم نگاهی به مخاطبم می اندازم که سخترین کارش هم نیم نگاهس البته نیتم اینه که اینطوری هم خودمو محدود کنم و مثلا کنترل کرده باشم ، هم احترام گذاشته باشم به خانم مخاطبم نمی دونم واقعا چنین حسی به مخاطبم القا میشه و درکش می کنه یا نه ؟!؟!؟! الان بعضی نظرات بزرگوارن رو خوندم برخی به طور کلی گفتن که بستگی به ظاهر شخص داره و توضیحاتی دان یعنی همینجوری هر خانمی که تو خیابون رد میشه نظر میدین یعنی همه رو نگاه میکنید واقعا ؟؟؟ بهتره که زیاد کنکاش نکم در بین مردم تا براشون یه شخصیت بسازم تو ذهنم بهتر از اون اینه که قضاوت از روی ظاهر نکم تو جامعه ای که عقل ها خفته و مدها بیدارن و از همهشون بهتره اینکه کلا من نگاهم رو کنترل کنم و به محض این که چشمم به خانمی رهگذر افتاد رو برگردونم چه با پوشیه باشه چه با چادر باشه چه با ساپورت باشه چه با هیچی و فکر راجب شخصیت اون رهگذر نکنم چون اون فکر کردن مستلزم نگاه دوباره هستش و امان از نگاه ها |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۲۰:۵۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۳ ۲۰:۰۳)hossein.afrad نوشته است: اول اول بگم عمرا چنین سوالی رو عمرا تو دوخط جواب نمی دم اصلا بلد نیستم تو دو خط جواب بدم (شما به بزرگواری خودت ببخش) خیلی ماورایی حرف میزنید. اینجا نظر پرسیدن تا شاید به حجاب کمک کنن و یا به نگاه آقایون. ببینید در درست بودنه حرفهای شما هیچ شکی نیست اما تا رسیدن به ایده آل خیلی راه داریم که شاید با همین حرف زدنها درست بشه.
|
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۲۱:۰۹ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
خواستم ویرایش کنم و فقط بنویسم "بله" ولی میفرمایند ارسال شما کوتاه است و اشکال میگرد
شما همان بله بخوانید |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
اینکه رشته دانشگاهی می شه نعمت کرامت وعفاف زن بی اهمیت برمیگرده به ارزش گذاری جامعه که دله من یکی ازش خیلی پره...البته تقریبا هما خانوم های فمنیستی برای آقایون ارزش قایل نیستن البته فمنیست واقعی وهمین باعث می شه رفتار سرد وجدی داشته باشن ویه مرد در برخورد باهاش البته ببخشید من می گم فضولی نباشه ها
دو حالت براش ایجاد می شه یا زده می شه وبه قول معروف بیخیال یا نه برعکس عاشق جذبه وجدیت وبی محلی های مکررش می شه...اما نتیجه ای که من می خوام بگیرم نگاه آقایون برمی گرده به انرژی جذب اون خانوم اینکه اون نگاه ادامه داشته باشه یانه من به آقایونه مذهبی کار ندارم. طرف حرف آدم معمولیه شاید تا حالا دیدین که یه دختر چادری جذابیتش بیشتر بوده اما اینکه بهش نگاه بشه دقیقا به خود اون دختر بستگی داره که نگاه اون آقا رو جذب کنه یا نه دفع کنه...البته اینم از بدیه دختر نیستا از آموزش غلط ما در برخورد با آقایون هست که دخترهای ما یاد گرفتن... |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۳ ۱۵:۴۳)Bidel.s نوشته است: خانم مهسا نکته خیلی خیلی خیلی خعععععلی مهمی رو اشاره کردسلام دلیلش صدا سیما و جامعه و خانواده ها هستند متاسفانه در جامعه ما ارزش ها عوض شدند ارزش مرد در واقع این هست که علاوه بر رعایت اصول دینی نان آور خانواده باشه و همین طور در راه پیشرفت علم و دانش در جامعه و رشد جامعه موثر باشه ارزش زن در واقع علاوه بر حفظ عفاف ، پرورش مردان بزرگ هست ، و زمینه سازی برای رشد جامعه از این سو اما متاسفانه در جامعه ما ارزش مرد شده جیب پر پول از هر راهی ، و چون تحصیلات منجر به درآمد مناسب نمیشه اکثرا دنبال بازاری شدن هستند ارزش زن هم شده درس خوندن و بی نیازی از مرد و تجرد و کسب مقام هایی که مرد ها بهش می رسند و حتی بالاتر لذا این میشه که این میشه. مرد ها میشن دغل باز و بی سواد ، خانم ها میشن فمنیست و مرد گریز ، آمار طلاق هم به دلیل رفع وابستگی زیاد میشه زنه میگه من خودم تحصیل کرده ام ، درآمد هم دارم ، پست مهم دارم ، چرا برم زیر یوق این مرد بی سواد بچه شو تر و خشک کنم ، می رم کار می کنم در می یارم خرج می کنم هر جا دلم خواست می رم هر کار هم دلم خواست می کنم. |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
نقل قول:اما متاسفانه در جامعه ما ارزش مرد شده جیب پر پول از هر راهی ، و چون تحصیلات منجر به درآمد مناسب نمیشه اکثرا دنبال بازاری شدن هستند ببخشیدا زن باید قبل ازدواج هر چی مادر پدرش میگن گوش کنه و بعد از ازدواج هرچی شوهرش. آزادی زنان کجا رفت؟ این سخت گیری ها موجب عقده ای شدن میشه :| وقتی مشکلی باشه. ارزش ها عوض می شوند، و وقتی ارزش ها عوض می شن، عوضی ها با ارزش میشن. حقیقت اینه که الان پول داشته باشی میتونی زندگی کنی، نداشته باشی متاسفم. الان کسی که پول نداره آیندش معلوم نیست. پس این طرف برای اینکه آیندش معلوم شه دست به هر کاری میزنه که پول بیاد دستش. الان میگن که فلان مشکل هست فلان مشکل هست. اینا همش از مشکلات اقتصادی نشعت میگیره. مشکل در ازدواج و اینا همش به این برمیگرده که پسر کار نداره، پول نداره، میره دوست دختر پیدا میکنه و هرزه میشه. دخترم که ........... و وقتی این مشکل تداوم پیدا کنه، جاش رو بین مردم محکم میکنه که ممکنه اثار مخربی داشته باشه. |
|||
|
۲۲:۲۷, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:حقیقت اینه که الان پول داشته باشی میتونی زندگی کنی، نداشته باشی متاسفم.پول که همه چی نیست شما تعریفتون از زندگی چیه بحث مذهبی نمی کنم. بحث ارزشی می کنم مسلما کسی که زندگیش تهی از هر گونه ارزش هست، الینه ی پول و مادیات می شه این که چطور زندگی یک انسان خالی از هر گونه ارزش می شه هم بهتره بازش نکنیم دوباره بحث فقر و ایمان می یاد وسط ولی حرف مسلمان و غیر مسلمان نیست می تونم نام ببرم(اگه نمی شناسید تو اینترنت بگردین پیدا می کنین) انسان های مختلف، مسلمان و غیر مسلمان، زندگیشون ارزش داشت. می تونستن میلیاردی پول در بیارن اما کارتن خواب شدن فقط به خاطر اینکه با ارزش هاشون باشن |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام .
ممنون از دوستان بابت نظرات اما فکر میکنم تایپیک داره موضوع اصلی منحرف میشه . اینکه هر کسی نظرش رو در 2 خط بگه باعث میشه خواننده خودش نتیجه رو از تایپیک بگیره . ممنون میشم دوستان رعایت کنن . ![]() ![]()
|
|||
|
۲۱:۴۵, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
یکی از دو اشرف مخلوقات زن است
اگر انها نبودندند به نظرم در دنیا محبت و احساسات وجود چندانی نداشت وما مردها تکامل را نمیفهمیدیم و کمبود وجودی خودرا غیر قابل جبران میدیدیم |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ... | فانوس *7* | 86 | 30,170 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۲:۰۲ آخرین ارسال: Hadith |
|
| تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟ | soshiant | 31 | 13,469 |
۶/آبان/۹۲ ۷:۵۴ آخرین ارسال: Patriot |
|

دو حالت براش ایجاد می شه یا زده می شه وبه قول معروف بیخیال یا نه برعکس عاشق جذبه وجدیت وبی محلی های مکررش می شه...