|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۷, ۱۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر میکنم جوابش همچین خیلی آسونه ![]() ابتدایکی از لامپ ها رو روشن میکنن وبعد چند دقیقه اون رو خاموش می کنند.سپس یکی از کلیدهای دیگه رو میزنن ولامپ دیگه ای روشن میشه. حالا اگه فرد وارد اتاق بشه میتونه تشخیص بده که هر کدام از کلیدها مربوط به کدوم لامپ. لامپی که روشنه.تکلیفش معلومه.وبا دست زدن به لامپها اون لامپی که گرم هستش معلوم میشه که اون کلیدی که ابتدا زدیم ولامپی هم که خاموشه کلیدیه که اصلا نزدیم. ناگفته نماند که بستگی به نوع لامپ ها داره.که اگه بازدهی 100درصد داشته باشن چون هیچ گرمایی تولید نمیکنن.بااین روش قابل تشخیص نیست. وباید روشی رو که کاربر دل خسته مطرح کردن رو اجرا کنیم. |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱۵:۲۹ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
جواب معمای ششم :
کاربر محترم : captain_Smoker نقل قول:به نام خدا! امتیاز = 5 اما کاربر دیگه ای تکرار کردن که نمیدونم این جواب رو دیدن یا نه اما امتیاز میگیرن کاربر محترم : آرامش امتیاز = 2 راستی کاربر محترم دل خسته : قاعدتا جواب اوردن مهندس برق نیست دیگه فکریه حالا بریم سراغ معما ها ی جناییی ببینیم چه قدر استعداد کارگاهی در بچه ها هست کاربر آرامش ببینم چه میکنی هاااااا معمای هفتم : مردی در یک دشت مرده است یک کبریت شکسته پیش اوست کسی هم آن جا نیست چرا او مرده است ؟ |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
از تشنگی مرده |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
شب یه صدایی شنیده، فکر کرده جنه، اومده کبریتو روشن کنه، کبریت شکسته و از ترس مرده...
|
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
چندتا دوست بودن که میرن دنبال گنج در امریکای جنوبی
گنج رو پیدا میکنن منتها بومیان اون گنج رو طلسم کرده بودن و جادوی سیاه شده بود یعنی یکی از اونا به قید قرعه باید انتخاب میشد و میمرد تا بقیه بتونن از گنج استفاده کنن بعد یکی شون چوب کبریتا رو میگیره دستش که یکیش شکسته بوده و هر کس که اونو برمیداره در واقع قرعه مرگ به اسمش افتاده بعد اون مرده که تو دشت مرده ،از بخت بدش کبریت شکسته قسمتش میشه و جادوی سیاه جونشو میگیره و بقیه دوستاش گنج رو برمیدارنو میرن
|
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
از سرما مرده.
|
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
اینم نظر همسرمه:
اقاهه از چوب کبریت به عنوان خلال دندادن استفاده کرده نصفش شکسته افتاده تو گلوش و خفه شده |
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
سلام
کی گفت مهندس برق بیار! من گفتم به عنوان مهندس برق این به ذهنم رسیده. ________________________________________________ یک خواهشی ، لطفا یک جور معما مطرح کنید که زیاد حواب نداشته باشه ![]() خوب این معما آخری غیر سرما که دوستمون گفت و من هم فکر می کنم همین صحیح بوده ، جواب آخر هم امگان صحت داره. |
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
مار نیشش زده.................
|
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۳۰)دل خسته نوشته است: سلام بهبه پس شما مهندس برقی کم کم داره هنر ها لو میره!!!!! بعضی از معما های موجود خیلی فانتزی و دور از واقعیت هستن من دوست دارم معما ها نزدیک به واقعیت باشه البته این معما خلاقیت میطلبه نسبت به هوش یعنی سعی کنید خلاق باشید حالا کم کم معماهای ذهن خلاق رو هم براتون می ذارم یه چیز دیگه هم هست سعی شده معما ها از جاهایی انتخاب بشه که کاربرا قبلا نشنیده باشن مثل کتابای قدیمی و دور از دسترس |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,439 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)