|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 91 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۳, ۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #901
|
|||
|
|||
(۲/مهر/۹۳ ۱۴:۲۰)فانوس *7* نوشته است: نه دیگه من خودم وقتب معما رو خوندم همین اومد توی ذهنم که یک سوم ساعت دیگه یعنی یک سوم ساعت روشن بودهخوب برای یک معمای ریاضی باید از ادبیات ریاضی استقاده کرد که این جا استفاده نشده مثال دیگه می زنم. شما میری دکتر ، آنتی بیوتیک می ده ، میگه 10 روز بخور ، اگر علائم برطرف شد که شد ، اگر نشد 3 روز دیگه هم بخور مثال برعکسش هم هست بچه میاد میگه من آیفون 6 می خوام ، 3 بار می گه توی یک روز ، شما بهش می گید ، هزار بار دیگه هم که بگی بخر نمی خرم! الآن مثال های من اشتباهه؟ می دونید معمای شما بیشتر ادبی بود تا ریاضی.توی یک معمای ریاضی باید نوع نگارش هم ریاضی باشه. |
|||
|
|
۴:۰۶, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #902
|
|||
|
|||
|
راستش وقتی من خودم معما رو خوندم این فکرا نیوند توی ذهنم و لذا فکر نکردم که ممکنه چنین تعبیرهایی بشه از کرد و دیگران رو به خطا بندازه البته قبول داره ابهام داشت اما همین ابهامش و لینکه حدس بزنب تنها راه مسئله این می تونخ باشه که این طور فرض کرد خب به راحتی میشه حلش کرد بگذریم در هر حال اگه کوتاهی از من بوده معذرت میخام
پاسخ معمای ۸۹ : و چون طبقه هفتم ، وسط ساختمان است ، پس اين ساختمان اداري 13 سيزده طبقه است امتیاز : The Amd = 5 |
|||
|
|
۳:۰۸, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #903
|
|||
|
|||
|
معمای ۹۰ :
شما مشغول بازی پینگ پنگ هستید ناگهان آخرین توپ پینگ پنگی که داشتین می افته داخل یک سوراخ. این سوراخ در حقیقت یک لوله نازک فلزیه که کف زمین سیمانی کار گذاشته شده و 30 سانت هم عمق داره. چطوری می تونین اون رو بدون ذره ای آسیب بیرون بیارین در حالی که تنها ابزار شما راکت پینگ پنگ تون، بند کفشهاتون و یک بطری آب معدنی که برای رفع عطش در اتمام بازی، تهیه کرده اید؟ البته به یاد داشته باشین که بطری آب معدنی پلاستیکی به خاطر قطرش توی لوله نمی ره. امتیاز = 4 |
|||
|
۳:۱۸, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #904
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام لوله چجور لوله ایه؟ یعنی مثل لوله کشی های خونه است؟ لوله U شکل هست آیا؟ یا نه اصلا سربسته اس ، دوسربازه ، یا یک سر باز؟ دوسرباز باشه که خیلی سخت میشه؟ |
|||
|
۳:۳۲, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #905
|
|||
|
|||
|
شما یه سوراخ به ارتفاع ۳۰ سانتی متر در نظر بگیرید
راستی جالبترین راه حل بیشترین امتیاز رو داره با ترتیب اولویت |
|||
|
|
۴:۰۱, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۱۳:۵۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #906
|
|||
|
|||
(۴/مهر/۹۳ ۳:۳۲)فانوس *7* نوشته است: شما یه سوراخ به ارتفاع ۳۰ سانتی متر در نظر بگیرید نقل قول:بندکفش رو خیس می کنیم ، بعد به نحوی رد می کنیم از کنار توپ ( یعنی انگشت رد نمیشه که مجبوریم از بند کفش استفاده کنیم) سپس الباقی آب رو میریزیم تو لوله ، بند کفش از اونور میاد بالا که بعد میگیریمش بعد میکشیمش بالا. |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #907
|
|||
|
|||
(۴/مهر/۹۳ ۳:۰۸)فانوس *7* نوشته است: البته به یاد داشته باشین که بطری آب معدنی پلاستیکی به خاطر قطرش توی لوله نمی ره.سلام با تشکر از کلاغ های محترم که ما رو در جواب به این معما یاری کردند نقل قول:چون این جمله گفته شده یعنی حجم بطری آب بیشتر از حجم لوله است ،پس به سبک کلاغی آب رو می ریزیم داخل توپ میاد بالا |
|||
|
|
۱:۴۷, ۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱:۵۱ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #908
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای ۹۰ :
اب رو داخل سوراخ میریزیم نوپ بالا میاد بخ دلیل فلزی بودن سوراخ اب توی زمین نفوذ نمی کنه از بند کفش هیچ استفاده ای نمی کنیم لازم نییت از همه ی امکانات استفاده منیم که امتیاز : دل خسته = ۴ معمای ۹۱ : مردی که در طبقه دهم ساختمانی زندگی می کند صبح ها پس از خروج از آپارتمان خود با آسانسور به پایین رفته و به سر کار خود می رود و در بازگشت از کار اگر آن روز بارانی بوده و یا اینکه اشخاص دیگری نیز در آسانسور باشند، مستقیما به طبقه دهم باز می گردد. در غیر اینصورت او به طبقه هفتم رفته و سه طبقه باقی مانده را پیاده بالا می رود تا به آپارتمان خود برسد.چرا؟ امتیاز = ۶ |
|||
|
۲۱:۲۷, ۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۲۱:۳۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #909
|
|||
|
|||
|
سلام
چند دلیل می تونه داشته باشه فعلا پیش و پا افتادنی ترین دلیل که اول و تا این لحظه به ذهنم زده رو بگم نقل قول:این یارو اضافه وزن داره و این که در طبقه هفتم دوستی داره یا یک منظر خاصی هست یا یک توجیهی داره که قبل رفتن به خونه برای این که کمی ورزش هم کرده باشه و مثلا از منظره غروب هم لذت ببره می ره طبقه 7 و 3 طبقه به نیت ورزش پیاده روی می کنه.ولی خوب حدث می زنم یک جواب کارآگاهی هم داشته باشه. نقل قول:جواب دوم هم به ذهنم زد |
|||
|
|
۳:۳۴, ۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #910
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم جهت فکر کردنتون رو در مورد این معما کلا باید تغییر بدید
اصلا نیاز به خلاقیت برای طرح داستان نداره حالا بیشتر فکر کنید و ایده بدید تا راهنمایی تون کنم |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,487 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)