|
120- ( معما)
|
|
۰:۱۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دیدیم توی خنده ی حلال پر شده از سوالای ریاضی و اینا با خودم گفتم حتما بچه ها اهل معما هستند !!!!! البته همه هم با هووووووووووووش ![]() اینجا تایپیک مخصوص معماهای سخت و خیلی سخته هرکی ضریب هوشی زیر 120 نیا تو.........! نکته ی آموزنده : به جای ور رفتن با بازی های کامپیتری که اصولا نتیجه ای نداره در عوض هم سرگرم شدیم هم از مغزمون کار کشیدیم می دونید که آلزایمر تو جوونا بالا رفته ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانین : 1- مهلت فکر کردن به معما ها محدود هست 2- در تایم تعیین شده ای باید به معما جواب داده بشه 3- هر کس معمایی داشت یه پیام خصوصی به من بزنه تا معمای پیشنهادی اش در تایپیک قرار بگیرد 4 - معما های پیشنهادی هم امتیاز داره 5- برای راهنمایی گرفتن هم تایم مشخصی میذاریم که از یک ساعت قبل از شروع تایم پاسخ تا آخر تایم پاسخ دادن هست 6- امتیاز هر معما از قبل مشخص است و اعلام میشه 7- اگر معما چند پاسخی باشه جواب های نزدیک امتیاز دارند 8- معماها بین ساعت 23:00 تا 23:30 مطرح خواهند شد 9- برای جواب دادن به معما ها می نویسید: پاسخ معمای شماره ی ... حتما پاسخ رو با رنگ سفید می نویسید تا کاربرای دیگه بدون نگاه کردن به جواب شما حسابی فکر کنند دوستان نظر سنجی یادتون نره هاااااااااا ********************************* به درخواست صاحب تاپیک و نظرات کاربران لینک معماها بهمراه لینک های جواب در ذیل بروز می شوند معما 1 پاسخ معما 1 معما 2 پاسخ معما 2 معما 3 پاسخ معما 3 معما 4 پاسخ معما 4 معما 5 پاسخ معما 5 معما 6 پاسخ معما 6 معما 7 پاسخ معما 7 معما 8 پاسخ معما 8 معما 9 پاسخ معما 9 معما 10 پاسخ معما 10 معما 11 پاسخ معما 11 معما 12 پاسخ معما 12 معما 13 پاسخ معما 13 معما 14 پاسخ معما 14 معما 15 پاسخ معما 15 معما 16 پاسخ معما 16 معما 17 پاسخ معما 17 معما 18 پاسخ معما 18 معما 19 پاسخ معما 19 معما 20 پاسخ معما 20 معما 21 پاسخ معما 21 معما 22 پاسخ معما 22 معما 23 پاسخ معما 23 معما 24 پاسخ معما 24 معما 25 پاسخ معما 25 معما 26 پاسخ معما 26 معما 27 پاسخ معما 27 معما 28 پاسخ معما 28 معما 29 پاسخ معما 29 معما 30 پاسخ معما 30 معما 31 پاسخ معما 31 معما 32 پاسخ معما 32 معما 33 پاسخ معما 33 معما 34 پاسخ معما 34 معما 35 پاسخ معما 35 معما 36 پاسخ معما 36 معما 37 پاسخ معما 37 معما 38 پاسخ معما 38 معما 39 پاسخ معما 39 معما 40 پاسخ معما 40 معما 41 پاسخ معما 41 معما 42 پاسخ معما 42 معما 43 پاسخ معما 43 معما 44 پاسخ معما 44 معما 45 پاسخ معما 45 معما 46 پاسخ معما 46 معما 47 پاسخ معما 47 معما 48 پاسخ معما 48 معما 49 پاسخ معما 49 معما 50 پاسخ معما 50 معما 51 پاسخ معما 51 معما 52 پاسخ معما 52 معما 53 پاسخ معما 53 معما 54 پاسخ معما 54 معما 55 پاسخ معما 55 معما 56 پاسخ معما 56 معما 57 پاسخ معما 57 معما 58 پاسخ معما 58 معما 59 پاسخ معما 59 معما 60 پاسخ معما 60 معما 61 پاسخ معما 61 معما 62 پاسخ معما 62 معما 63 پاسخ معما 63 معما 64 پاسخ معما 64 معما 65 پاسخ معما 65 معما 66 پاسخ معما 66 یه روش جدید ** در حال بروز شدن ** معما 1: ![]() در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 92 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۹, ۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۳ ۲۱:۴۱ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #911
|
|||
|
|||
|
قد شخص کوتاه بوده به دکمه 10 نمی رسیده و فقط دکمه 7 را میتونسته بزنه و در روز بارونی ام چتر داره فقط یک سوال ذهنمو درگیر کرده . اون آدمای تو آسانسور چه تاثیری می تونن داشته باشن ؟؟؟؟
![]() بنده هم اجازه دارم سوالی طرح کنم ؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۳۹, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #912
|
|||
|
|||
|
سلام دپست من
بله اجازه دارید سوال طرح کنید اما در نظر گرغتن قوانین شما باید معماتون رو برای من ارسال کنید تا توی تایپیک به اسم خودتون قرار بدم و راستی پاسخ معماها رو هم باید در نقل قول به رنگ سفید بذارید یا اگر بلد نیستیدرنگ نوشتتون رو کمرنگ کنید تا بقیه فرصت فکر کردن داشته یاشن و حالا جوابتون رو کامل بدبد در مورد بقیه اقراد موحود در اسانسور فکر کنید تا امتیاز کامل بگیرید |
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۳ ۱۱:۴۱ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #913
|
|||
|
|||
نقل قول:خب البته وقتی اشخاص دیگری در آسانسور باشند دکمه 10 را برایش می فشارند |
|||
|
۳:۲۰, ۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۳ ۳:۲۵ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #914
|
|||
|
|||
|
پاسخ معمای ۹۱ :
اون آقا قد كوتاس. تو روزاي باراني با چترش دكمه طبقه 10 رو مي زنه يا اگه كسي تو آسانسور باشه از اونا مي خواد كه براش بزنه در غير اين صورت تو روزاي ديگه دستش تا دكمه طبقه 7 مي رسه كه بايد 3 طبقه ديگه رو پياده بره امتیاز : مصباح = ۶ حسین افرد = ۵ معمای ۹۲ : طرح : حسین افرد : کشتی ژاپنی وسط دریا بود … قبل از رسیدنش به مقصد ، کاپیتان کشتی رفت حموم کند … ساعت طلایش که مارک رولکس بود با انگشترش که نگین الماس داشت را درآورد و روی میز گذاشت .. اما بعد از اینکه از حمام بیرون آمد نه ساعتش را دید و نه انگشترش را . چهار تا از افسران را صدا کرد افسر ملوان . افسر مخابرات.رییس دریانوردان و افسرمکانیک و از همه ی آنها فقط یک سوال پرسید ، اینکه یک ربع قبل کجا بودند ؟ افسرملوان (هندی)گفت : من خواب بودم زیرا کشیک نیمه شب با من بوده افسرمخابرات (انگلیسی) گفت : من تو اتاق مخابرات مشغول بودم و داشتم خبر رسیدنمان را به بندر بعدی تلگراف میکردم . رییس دریانوردان (سریلانکایی) گفت : من بالای دکل بودم و داشتم پرچم را که وارونه شده بود ؛ درست میکردم . افسرمکانیک(مصری) گفت : من تو موتورخونه بودم و داشتم نقص فنی موتور سمت راست را درست میکردم . به محض اینکه صحبت چهارافسر تموم شد ،کاپیتان دزد ساعت و انگشترش را شناخت . دزد کیست ! ؟ امتیاز : ۶ حسین افرد طرح معما = ۵ |
|||
|
۱۱:۵۶, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #915
|
|||
|
|||
|
دوستان ما منتظر جواب هستیم
|
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۱۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۳ ۱۳:۱۶ توسط ballista.)
شماره ارسال: #916
|
|||
|
|||
|
۱۷:۵۳, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #917
|
|||
|
|||
|
سلام
برای من چند تا چیز گنگ بود آیا اون ها به مثصد رسیده بودند؟آیا کشتی دو موتوره بوده ؟ (چپ و راست) حمام کدوم قسمت از کشتی بوده با فرض دو موتوره بودن کشتی و رسیدن به مقصد نقل قول:افسر مکانیک دروغ می گفته چون با موتور چپ نمی شده به مقصد رسید |
|||
|
۲۲:۲۸, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #918
|
|||
|
|||
|
از دوست خوبمون حسین افرد می خام پاسخ معما رو توی پیام خصوصی برام بفرسته
|
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #919
|
|||
|
|||
|
پاسخ معما ۹۲ :
افسری که پرچم رو درست کرد چون پرچم کشور ژاپن به شکلیه که سر و ته نداره امتیاز : مصباح = ۶ حسین افرد = ۵ |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #920
|
|||
|
|||
|
معمای ۹۳""
یک روز رامین، جشن روز تولدش را می گیرد. دو روز بعد برادر دوقولوی بزرگترش، رامتین، تولدش را جشن می گیرد. به نظر شما چطور چنین چیزی ممکن است؟ امتیاز = 6 راهنمایی : سعی کنید از اطلاعات خودتون استفاده کنید یعنی معما صرفا هوشی نیست نیاز به نظریه پردازی و داستان سازی و حدس داره و ممکنه چند تا جواب براش پیدا کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معما | mahtab22 | 294 | 110,553 |
۱۷/دی/۹۳ ۲۲:۱۷ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/876ghh54gv3txn1h0g7f.jpg)