کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ

--------------------------------------------------------------------

1. چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]
  2. چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!
  3. مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png] میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
  4. خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟
  5. این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif] یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
  6. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
  7. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
  8. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
  9. فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟
  10. گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟
  11. چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
  12. چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)
  13. اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
  14. چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ [تصویر: huh.png] امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟
  15. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
  16. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
  17. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )
  18. ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، help me ، السا ، aboutorab ، اسکای ، mary20 ، Aryha ، Ali#59 ، هانا ، Havbb 110 ، sarallah ، آیات ، شیدا ، soshiant ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، nasimesaba ، رضوانه ، aliakbar110 ، صبا ، عشقم کربلا ، azade

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۵:۰۸, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #141
آواتار
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۹)Aryha نوشته است:  3- بله ... اما نوعش رو نمیدونم .. باز هم با مصداق توضیح بدید ...
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)nina نوشته است:  3-متوجه سوالتون نشدم
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۱۵)پرنیان نوشته است:  من نمیدونم چی میگید...ولی خلاقیت خوبه همه جا جواب میده....[تصویر: 587.GIF]
(۲۲/اسفند/۹۲ ۰:۵۳)رضوانه نوشته است:  مثلا چه خلاقیتیHuh ؟

مجدد سلام .
نکته ای که برام خیلی جالب بود اینه که عموم خانمها متوجه نشدن خلاقیت تو رفتار به چه معنایی میتونه باشه .

یکی از مواردی که آقایون خیلی بهش توجه میکنن ولی شاید هر کسی این مسئله رو به زبون نیاره .

آقایون به دلیل اینکه خارج از محیط خونه کار میکنن طبیعتا با تنوع های بیشتری ( تو هر زمینه ) روبرو میشن که یکی از اونها میتونه تنوع برخورد با بقیه خانمها باشه ،
به زبان ساده تر بهتره اجازه ندید رفتارهای شما در قبال برخورد با مسائل برای آقایون اپیدمی بشه (اصل غیر قابل پیش بینی بودن )
همونطور که گفتم خلاقیت تو رفتار و عکس العملها میتونه رابطه رو جذابتر کنه . ( البته این عمومیت نداره ).

صحبت این نیست که خانمها خودشون رو تغییر بدن (چون این آقا همون خصوصیت اخلاقی رو پسندیده ) اما میشه با
عکس العملهای به موقع و مناسب ( اما غیر تکراری ) رابطه رو بهتر کرد .
( راستش میخواستم یه چیزی بگم اما دیدم خیلی به ضرر آقایون میشه و احتمال داره که از طرف آقایون تالار .... پشیمون شدم از گفتنش !!!)
در همین حد قبول کنید از حقیر ...Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، یاســین ، السا ، neyestan23 ، مجید املشی ، nasimesaba
۶:۵۲, ۲۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۶:۵۷ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #142
آواتار
با یاد حق

(۲۲/اسفند/۹۲ ۵:۰۸)soshiant نوشته است:  ).

صحبت این نیست که خانمها خودشون رو تغییر بدن (چون این آقا همون خصوصیت اخلاقی رو پسندیده ) اما میشه با
( راستش میخواستم یه چیزی بگم اما دیدم خیلی به ضرر آقایون میشه و احتمال داره که از طرف آقایون تالار .... پشیمون شدم از گفتنش !!!)
در همین حد قبول کنید از حقیر ...Blush[/size]

اولا که من هنوزم نفهمیدم مصداقش دقیقا چی میتونه باشه!
دوما هدف ما شناخت صحیح برای داشتن یک زندگی موفق هست !
با امثال این دیدگاه این شناخت ناقص میمونه ...
اگه قرار باشه این طور فکر کنیم باید این تایپیک و تخته کرد رفت ...

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، مجید املشی ، nasimesaba
۸:۱۸, ۲۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۸:۲۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #143
آواتار
نقل قول:1. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
2. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
3. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا Wink
1. نمیدونین چه لذتی داره که یکی از مردای خونه بیاد کمک. از لحاظ بدنی من که توانی به اون صورت ندارم. کمرم داغونه. وقتی میگم همسر جان! پاشو بیا فلان کارو بکن من نمیتونم، یعنی واقعاً نمیتونم. هیچ حسی هم ندارم. برای من که حس ناتوانی دلیلشه. همسرم هم خداییش اگه اون آیفون هووی من تو دستش نباشه، خیلی کمکم میکنه...
2. چون گاهی شرایط "نرود میخ آهنین در سنگ" برامون ایجاد میشه... خودتون مجبورمون میکنین از شیوه های دیگه استفاده کنیم، وقتی که گوش فرا نمیدهید...
3. آقای سوشیانت این موضوع ممکنه روی شما جواب بده...
من اگه یه تغییر رفتار بدم، شوهرم اصلاً یا نمیگیره منظورم چی بوده یا مشکوک میشه و هی میاد میپرسه جان من موضوع چیه؟
وگرنه من که یه حرفو بدم نمیاد به 100 مدل بگم تا بلاخره اونی که میخوام بشه...
اما معمولاً نتیجه نمیده.
نقل قول:( راستش میخواستم یه چیزی بگم اما دیدم خیلی به ضرر آقایون میشه و احتمال داره که از طرف آقایون تالار .... پشیمون شدم از گفتنش !!!)
اونوقت ما خانوما متهم میشیم به سیاست و کلک زدن به مردا...
خانومای محترم!

ببینین چه پشت همو دارن این آقایون. حرفی نمیزنن که به ضرر جامعه مردا تموم شه، حتی اگه واقعاً براشون سواله...
یاد بگیر زینب خانم!
نقل قول: ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.

آقا محمد!
لزوماً اگر هر چیزی از نظر معنایی و اصولی حرف درستی بود، برای زده شدن مناسب نیست. یعنی شما حتماً باید عرف رو هم در نظر بگیرین...
در عرف "نیاز به ازدواج داشتن" یعنی نیاز جنسی داشتن برای آقایون و نیاز عاطفی داشتن برای خانم ها...
حالا ممکنه بعد از ازدواج هم معلوم بشه، خانم نیاز جنسی داشته و آقا نیاز عاطفی.
اما در دید عامه مردم و در اکثریت موارد چنین چیزی نیست.
من اگه خواستگاری داشتم که میگفت من نیاز به ازدواج دارم، اگه با لنگه دمپایی نمیزدمش، حتماً با جارو میزدمش...Smile
حالا اگه 100 باز هم توضیح بده، به نظرم جمله اول تو ذهن من حک شده و دیگه نمیشه درستش کرد.
خواهرم خواستگاری داشت که گفته بود "من یک مقدار گرم مزاجم"
شاید این جمله در ابتدا معنی بدی نده.
اما جمله بعدیش این بوده که "بچه هم زیاد میخوام"
یعنی آقا! ما آتیشمون تنده...
خواهرم حرف ما رو گوش نکرد و زنگ زد به دفتر مشاوره یه بنده خدایی که میاد تلویزیون، فرموده بودند، بعله... یعنی من آتیشم تنده...
دیگه بهشون جواب رد داد...
منظور این که بشین و بفرما و بتمرگ یه معنی میده... اما لحن و انتخاب کلام بسیار بسیار موثره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، یاســین ، محب الزهرا ، السا ، Mohammad Trust ، neyestan23 ، مجید املشی ، nasimesaba
۱۰:۰۰, ۲۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #144
آواتار
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)Mohammad Trust نوشته است:  ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.

اینو لطفا جواب بدید تا سوال بعدی رو مطرح کنم
راستش این جمله رو شنیدید تو فیلما؟ که تو با همه دخترا فرق داری؟
کلا ادما ،فرقی هم نداره خانم و اقا دوست دارن واسه طرف مقابلشون یگانه باشن
با درست و غلطش کار ندارم،حسه دیگه
اما وقتی طرف بیاد بگه من ب ازدواج نیاز دارم واسه خانم این معنی رو میده
تو به شخص مهم نیستی،هر دختر دیگه ای هم مثل تو این نیاز (چه عاطفی و چه جنسی) رو میتونه براورده کنه
البته در واقعیت کمی هم درسته
اما دیدید عاشق ب معشوق چی میگه، من به تو نیاز دارم(البته اینو هیچ وقت نگید مثال مقابلشو واسه تفاوت مفهوم گفتم)

(۲۲/اسفند/۹۲ ۵:۰۸)soshiant نوشته است:  مجدد سلام .
نکته ای که برام خیلی جالب بود اینه که عموم خانمها متوجه نشدن خلاقیت تو رفتار به چه معنایی میتونه باشه .

یکی از مواردی که آقایون خیلی بهش توجه میکنن ولی شاید هر کسی این مسئله رو به زبون نیاره .

آقایون به دلیل اینکه خارج از محیط خونه کار میکنن طبیعتا با تنوع های بیشتری ( تو هر زمینه ) روبرو میشن که یکی از اونها میتونه تنوع برخورد با بقیه خانمها باشه ،
به زبان ساده تر بهتره اجازه ندید رفتارهای شما در قبال برخورد با مسائل برای آقایون اپیدمی بشه (اصل غیر قابل پیش بینی بودن )
همونطور که گفتم خلاقیت تو رفتار و عکس العملها میتونه رابطه رو جذابتر کنه . ( البته این عمومیت نداره ).

در همین حد قبول کنید از حقیر ...Blush
من بازم متوجه منظورتون نشدم
چون خانوما ذاتا در ظاهر خیلی تنوع ایجاد میکنن
نه بخاطر مرد
کلا دوست دارن هی تغییر کنن
من دوستای خودم چه مزدوج چه غیر مزدوج ک هرزگاهی میبینم اکثرا قیافه ها عوض میشه
خودمونم دوست داریم
در مورد رفتار هم اتفاقا بخاطر اون سیکل بالا پایین رفتن هورمونها
خانما روزای مختلف شخصیتای مختلف دارن
شاید کمی از پیچیدگیشونم بخاطر این باشه
مثلا اول ماه یه چیزی رو دوست دارن و وسز ماه یه چیز دیگه

فابریک کارخونه همیطوری بوده
اما چرا بعضی اینطوری نیستن
شاید بخاطر اینکه لطافت زنانگی شون رو از دست دادن
و دارن شبیه مردا میشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، السا ، Mohammad Trust ، ترنم ، soshiant ، مجید املشی ، nasimesaba
۱۳:۳۶, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #145
آواتار
نقل قول:
  • چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
والا زمانی ک مادر و پدر بنده رفته بودن برای حج، تمام کارهای خونه بین برادرهام تقسیم شده بود، یکیشون غذا درست می کردن و اونیکی هم خونه رو مرتب میکردن :دی ، البته با رضایت قلبی خودشون .... اینکه میگید ب کار می کشیمشون .... خودشون میان کار می کنن، ما ک اصراری نداریم!Angel

نقل قول:
  • چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
منظورتون رو از راه های دیگه ای مشتاقانه استفاده می کنیم متوجه نشدم اما گاهی وقتا میشه ک از روی مخالفت یا ابراز استقلال یا اینکه گاهی لج بازی، میایم از ی راه های دیگه ای استفاده می کنیم ....
اگه بخوام یکم بیشتر بازش کنم، میشه اینکه گاهی وقتا ی سری حرمت هایی ک نباید برداشته بشه، خدشه دار میشه، گاهی وقتا دلی ک شکسته، دیگه ترمیم نمیشه و ..... این ها باعث میشه ک از راه هایی استفاده کنیم ک گاهی برای طرف مقابل اذیت کننده ست !

البته این رو هم بگم ک بسته ب اخلاق طرف مقابل، طرز برخورد ها متفاوت میشه ... مثلا پدر بنده رو اصلا با حرف زدن نمیشه توجیه کرد، باید از لم (یا ب قولی رگ خواب ایشون) استفاده کنم

در ضمن، ی چیزی رو بگم، اونم اینکه حرف زدن، لزوما هنر خانوم ها نیست، ی مرد هم می تونه با حرف زدن، طرفش رو مجاب کنه .... حرف زدن ی هنره ک هر کسی می تونه ب دستش بیاره
فقط چون فرهنگ واژگان خانوما بیشتره، راحت تر میتونه ازش استفاده کنه

نقل قول:
  • سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )
بله <-- البته چون گفتید بله و خیر ، توی ی کلمه جواب دادم، .گرنه جا داره برای باز کردنش Dodgy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نقل قول:
ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.

نقل قول:
من احساس میکنم وقتی چنین حرفی میزنیم ، خانم ها انگار فکر میکنن موضوع مد نظر اقایون و تنها چیزی که واسشون مهمه اینه که میخوان از نظر جنسی دچار گناه نشن ! در صورتی که اصلا اینطور نیست !

درباره خواستگار
بله .... در حالت کلی ، حالت تهوع ب آدم دست میده (البته ببخشید اینقدر رک گفتم)
چیزی ک زیاد داریم توی جامعه می بینیم و تجربه هایی ک از دیگران شنیدم اینو میگه ک : زن، روح مرد رو می خواد و مرد، جسم زن رو ......

و وقتی از کسی ک شناختی روش نداریم، همچین حرفی رو میشنویم، معمولا این دیدگاه توی ذهن میاد!

اما همیشه اینطور نیست! کافیه اون دختر خانوم، کمی ، شناخت ازتون داشته باشه، اونوقت دیگه همچین برداشتی رو نداره .... مطمئن باشید....!

پس اگه احتمال می دید اون دختر خانوم ، شما رو نمیشناسه، تا حدی ک منظورتونو درست برداشت نکنه، حتما واضح براش توضیح بدید ک منظورتون چیه... البته سعی کنید قبل از اینکه برداشتی توی ذهنش بیاد، قانعش کنید، وگرنه عکس العمل جالبی نمی بینیدDodgy

نقل قول:
انسان از یه سنی که گشت علاوه بر نیاز به ابراز محبت به خونواده و پدر و مادر نیاز به ابراز محبت و همنشینی و هم صحبتی با همسرش رو داره. یعنی همین که ادم بشینه دو نفری چایی بخوره ! در مرود مسائل روزانه حرف بزنه ! و ...

خب شما بجای اینکه بهش بگید نیاز دارم ازدواج کنم، همین جملات رو بهش بگید، اینطوری 180 درجه متفاوته!
و البته اینکه با این دو جمله آخرتون، ی جورایی احساساتش رو هم قلقلک دادین، و اینطوری نتیجه بهتری می گیرید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، neyestan23 ، مجید املشی ، nasimesaba
۰:۱۲, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #146
آواتار
سلام .

من فکر میکنم سوء برداشت شد از حرف حقیر .

فقط یک موردی بود که میدونستم رو آقایون تاثیر مثبت داره و گفتم نه چیزی بیشتر .

حالا امکان داره رو کس دیگه تاثیر منفی داشته باشه .

ممنون بابت جواب . اگر فرصتی بود سوالات دیگه رو میپرسم .Smile

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، مجید املشی ، nasimesaba
۱۴:۲۱, ۷/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۳ ۱۴:۲۸ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #147
آواتار
(۴/اسفند/۹۲ ۰:۰۹)nasimesaba نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

خب عرض کنم که ما خانمها همون طوری که Aryha جان گفتن عاطفی هستیم و در عین این که موجودات پیچیده ایی به نظر میرسیم ، خیلی ام ساده اییم فقط باید طرف مقابل لم کار دستش بیاد و بفهمه کی موقع خریدن نازه و کی موقع دلجویی؟کی باید به حرفمون کنن و کی باید بر خلاف حرفمون عمل کنن
شایدم به خاطر اینه که فرهنگ لغت من خانم با فرهنگ لغت آقا فرق میکنه و فقط فکر میکنیم که کلماتمون مشترکه اما معانیش بسیلر متفاوته

مثلا:

1-
لطفا تنهام بزار
اصلا فکرشم نکنید تو اون لحظه خانمو تنها بزارید چون دقیقا منظورش اینه که دلخوره و نیاز به دلجویی داره، حالا اگه یه آقا بگه تنهام بزار منظورش کاملا متفاوته
2-
من با تو قهرم،اصلا تو منو دوس نداری
در 99% موارد خانم میخواد آقا نازشو بکشه و یاد آوری کنه که نه هنوزم دوسش داره
3-
گریه کردن
در این مورد اکثرا آقایون فک میکنن که خانم ازشون ناراحته یا داره بهونه میگیره و یا اینکه کاری کردن که خانم ناراحت شده، اما شاید فقط کمی دلش گرفته و بهونه گیری میکنه تا مورد توجه قرار بگیره

فاطمه خانم در این مورد با شما کمی مخالفم
وقتی مثلا من چن بار به همسرم میگم که من عاشق گلم ، دوس دارم با مناسبت یا بی مناسبت برام گل بگیری ، حتی یه شاخه ، اصلا برام لطفی نداره که خودم اشاره کنم تا برام اونو تهیه کنه
چون تو لغت نامه من یعنی اینکه اون توجهی به علائق من نداره و یا اینکه حرفامونو یادش رفته
پس دوس دارم که به یاد بیاره و خودش منو خوشحال کنه تا خودم به یادش بیارم

گاهی تاپیک های قدیمی اونقدر قشنگن ک می ارزه وقت بذاری و زیروروشون کنی...

چقدر این ارسال قشنگ بود...

دیروز یه پیامکی از دوستم بهم رسید : مادخترها گاهی خودمونم نمیدونیم واسه چی قهر کردیم...! فقط حس میکنیم الان لازمه قهر باشیم...Big Grin

من فکر میکردم فقط من اینجوریم... باخوندنه این تاپیک فهمیدم نه بابا همه گیره...

حالا دوستان

جدا میگم این خودش ممکنه باعثه مشکلات بزرگی به خصوص بعد از ازدواج بشه ...
کسی راه حلی نداره
؟

راستی دوستان بعضی از جواب ها واقعا قابلیت چاپ شدن داره!!!

میشه اینهارو منسجم کرد؟

و مثلا تو ی تاپیک جواب های کلی و مفید رو اورد؟

مسولین پاسخگو هستن؟

نیستن؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، مجید املشی ، السا ، Aryha ، nasimesaba
۲۰:۵۴, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #148
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۴۴)neyestan23 نوشته است:  ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ

--------------------------------------------------------------------
واقعا سوالاتی که درباره زنها دارید اینهاست جوابهاش خیلی آسونه

1. چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]چون خانم ها ضعیف تر از آقایون هستند در نتیجه مشکل براشون بزرگتر دیده میشه مثلا بچه ها که در برابر بزرگترها ضعیف تر هستند مشکلات براشون خیلی بزرگ تر دیده میشه......+ خیلی از خانم ها هم هستند که مشکلات برزگ زندگی رو تحمل میکنند و صبر و تحملشون بیشتر از مردهاست میتونه به بزرگ بودن شخصیت و توان روحی فرد برگرده
  2. چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!منظور آقایون رو هم گاهی نمیشه فهمید کلا دیدگاه زن و مرد با هم یه تفاوتهایی داره
  3. مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png] میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....دیدید منظور شما رو هم گاهی نمیشه فهمید مثال بزنید موقعیت کلی رو چطور جواب خوب میشه بهش داد...ولی در کل خوب شما ببینید اگر فلان چیز رو واقعا لازم داره و دوستش داره باید براش تهیه کنید حتی اگر بگه نمیخوام ......اون گفته نمیخوام مرسی مثلا خواسته مودب باشه اما نخواسته که شما براش نخرید.این نوع حرف زدن زنها یعنی اینکه حواست به من باشه ..یا به من توجه کن
  4. خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟برخی آقایون هم اول زندگی خیلی حواسشون به خانمشون هست ولی بعدا براش تکراری میشه این حالت مخصوص خانم ها نیست کلا کسایی که نگاه جنسیتی زیادی به جنس مخالف دارن اینطوری اند وگرنه رابطه زن و شوهر اگر بیشتر حالت انسانی داشته باشه مثل رابطه دوستی هر چی بیشتر بگذره عمیق تر و دلپذیر تر میشه
  5. این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif] آره فکر میکنن خیلی خوشگل میشن وگرنه این کار رو نمی کردن یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟ آره خوب بعضی ها خوشگل نیستند وقتی آرایش میکنن دیگه معلوم نمیشه خوشگل نیستند چون بیس قیافشون زیر رنگها گم میشه و به نظر زنها یک زن با آرایش قشنگ تره مگر اینکه بد آرایش شده باشه
  6. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟نه اصلا مگر اینکه یک زن از نظر روانی در شرایط طبیعی نباشه مثلا قبلا توسط مردها خرد شده باشه و حالا از خرد کردن مردها لذت ببره
  7. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ اگر زنی باشه که از نظر روانی متعادل باشه به خودش نمیگیره و متوجه میشه این یک تعارف بیشتر نیست اما اگر مثلا یک زن خودشیفته باشه کلی زوق میکنه و واقعا خودش رو بالا احساسا میکنه و ممکنه خودش رو گم کنه آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟بله زنها به نقاط ضعف هاشون اگاه اند حالا یا کم یا زیاد بعضی افراد خودآگاهیشون بالاست بعضی ها پایین این به جنس زن ارتباط نداره شامل هر دو جنس میشه
  8. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟ خوشحال میشیم
  9. فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟سوال واضح نیست اما بهتر شوهر اولا کاملا صادق باشه و سعی نکنه با دروغ چیزی رو درست کنه و بعد هم کاملا منطقی برخورد کنه و اگر مقصره عذر خواهی کنه و سعی کنه جبران کنه
  10. گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟بنده خدا شاید رفته عطر فروشی عطر بخره تست کرده لباسش بو گرفته شاید هم متوجه نبوده بوی عطرش زیاده
  11. چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟چون خوشمزه تره در ضمن زنها تنوع دوست دارن این مورد هم فقط درباره جنس زنها نیست درباره برخی مردها هم صادقه....کلا سوالاتتون بعضی هاش درباره همه زنها صدق نمیکنه بلکه درباره برخی آدم ها صدق میکنه
  12. چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته) چون دوست ندارن ببیند شوهرشون حواسش به کس دیگه ای هم هست ...اخه این سوال پرسیدن داشت به این ساده ای!!!
  13. اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!احساس میکنیم مورد ستم قرار گرفتیم و عصبانی و ناراحت میشیم
  14. چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ [تصویر: huh.png] امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟ چون کهنه شستن سخته
  15. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... ) چون وقتی میبینیم شوهرمون در کاری با ما همکاری میکنه فکر میکنیم شوهرمون ما رو دوست داره و به ما توجه میکنه زنها از اینکه شوهرشون بهشون توجه کنه خوشحال میشن
  16. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟مثلا چه راهکاری ...دعوا؟ خوب احتمالا صحبت کردن جواب نداده و به نتیجه نرسیده بعد مجبور میشن ...تکرار میکنم....زنها مجبور میشن دعوا کنن یا غر بزنند....شما مردها اگر وقتی باهاتون آروم صحبت میشه گوش بدید ..تکرار میکنم گوش بدید ...زنها مجبور به استفاده از راهکارهای نادرست نمیشن
  17. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )نه بعضی از زنها نمیدونن بهتره بهشون بگید ..اما خیلی محترمانه.. شما اگر خیلی خلاقیت دوست دارید خودتون دست به کار بشید و از خودتون شروع کنید تا ایشون هم رغبت به خلاقیت داشته باشن
  18. ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
نه نیست ....بستگی به لحن فرد و نوع نگاه کردن و رفتارش در اون لحظه داره اگر وقیحانه باشه خانم ها ناراحت میشن اما اگر با متانت باشه ناراحت نمیشن و درک میکنن
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا