کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** مناظره پیرامون شهادت حضرت صدّیقه طاهره سلام الله علیها
۲:۲۷, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

جناب عایشه درخواستی کردند مبنی بر مناظره پیرامون این موضوع و ادعایی کردند مبنی بر اینکه ما هرگز پیرامون این موضوع، مناظره نخواهیم کرد.

حقیر إن شاء الله آماده برای این مناظره هستم.

جناب عایشه؛ نظرتون رو بیان بفرمایید.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، SAViOR ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، عایشه ، fighters ، میلاد.م ، ali-0110 ، وحید110 ، حسنیه ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، sagheb ، حسن.س. ، رضوانه ، علمدار133 ، یاســین ، azade ، Farzaneh ، mahdy30na ، ترنم ، صهبا ، yamin ، آیلار ، انتصـار ، انصارالمهدی ، ZaHrA110M ، صبح صادق ، السا ، bagheri4 ، neyestan23 ، مسجد عشاق
۳:۰۱, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر ازشما.
بنده با شما بحثی ندارم.
آقایان محب الزهرا یا وحید 110 یا علی 110 تشریف بیاورند. (هر سه نفر در مقابل یک نفر بنده هم ایرادی ندارد)

بهر حال صحیح نیست وقت اهانت و توهین این بزرگواران زحمت بکشند وقت مناظره به شما زحمت بدهند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر
۳:۰۶, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۳:۳۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #3
آواتار
خانم عایشه.
اگه دلیلتون اینه که فقط من مناظره میکنم و بقیه دعوا ، خب شما هم که با هدف مناظره میاید تو این تالار . نه پاسخ به دعوا ها.
پس همین تاپیک مناسب ترین تاپیک برای شماست.
بنظر من وقتتون رو برای پاسخ به دعوا های وحید و علی و محب الزهرا تلف نکنید.

ضمنا:
این دو تاپیک هم که فقط مناظره بود و هیچ دعوایی توش نبود، فعلا راکده و منتظر پاسخ های شما.
حدیث قرطاس
بدا . بدعت در دین و ... مباحثه

اگه فرصت کافی ندارید، فعلا که ایام فاطمیه هست، تو همین تاپیک مناظره میکنیم و بعد از اتمام ایام و سرانجام گرفتن بحث، اون دوتا تاپیک رو پاسخ بدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، وحید110 ، عایشه ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، ali-0110 ، محب الزهرا ، SAViOR ، Woodi2020 ، حسنیه ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، sagheb ، حسن.س. ، رضوانه ، یاســین ، azade ، mahdy30na ، ترنم ، صهبا ، انتصـار ، انصارالمهدی ، السا ، al-shia ، ZaHrA110M ، صبح صادق ، neyestan23
۲۳:۰۹, ۱۸/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

جناب عایشه؛
تمام چیزهایی که قرار بود اینجا بنویسم، در این تاپیک قبلا نوشتم.

یورش به خانه وحی ( اسناد حمله به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) در منابع اهل سنت)

لطفا پاسختون به این مطالب رو اینجا قرار بدید.

و اگر احیانا بنابر هر دلیلی اینچنین سبک مناظره را قبول ندارید، بگید تا به سبک دیگر مناظره کنیم.

یاحق.

عده ای از بزرگواران از ایجاد این تاپیک ناراحت شدند وگفتند که با وجود اینهمه توهین و تهمت چرا این تاپیک رو زدید؟

پاسخ این است که:

(۱۸/اسفند/۹۲ ۳:۰۱)عایشه نوشته است:  اگر هم واقعا مایل به مباحثه در این باب هستید تاپیکی هم درخصوص شهادت حضرت زهرا بزنید که بارها درخواست دادم و موافقت نکردید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عایشه ، حسن.س. ، رضوانه ، وحید110 ، علمدار133 ، SAViOR ، عبدالرحمن ، محب الزهرا ، یاســین ، azade ، mahdy30na ، ترنم ، صهبا ، السا ، سید ابراهیم ، ZaHrA110M ، صبح صادق ، help me ، neyestan23 ، حضرت عشق
۰:۰۱, ۱۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول: لطفا پاسختون به این مطالب رو اینجا قرار بدید.

بسم الله الرحمن الرحیم

شما کار بنده را راحت کردید. زیرا این مقاله که لینک آن را دادید برگرفته از مجله ندای اسلام است و به آن سابقا پاسخ داده شده.

لطفا امکان ویرایش ارسال برای بنده فعال شود. علت حذف آن چیست؟!

نقل قول: 1 عصمت حضرت زهرا (عليها السلام) در لسان پيامبر (صلى الله عليه وآله) .

پاسخ به‌ تمام رواياتي که براي اثبات شهادت از آن استدلال شده است (از ديدگاه‌ اهل‌ سنت‌ و جماعت‌) :
احاديث‌ و رواياتي‌ كه‌ از رسول‌ اكرم درباره‌ي‌ حضرت‌ فاطمه‌ زهرا نقل‌ شده‌اند همه‌ آنها دلالت‌ بر مقام‌ والا و مرتبه‌ بلند آن‌ بانوي‌ بزرگوار نزد خداوند و پيامبر او دارند.
و به‌ همين‌ خاطر پيامبر فرمودند: «إِنَّمَا فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّى يُؤْذِينِى مَا آذَاهَا».
[صحيح مسلم بشرح النووي: ج 8، ص: 243، دار ابي‌حيان 1415ﻫ 1995م]
«فاطمه‌ پاره‌ي‌ تن‌ من‌ است‌ مي‌آزارد مرا آنچه‌ سبب‌ آزار او شود».

و همچنين‌ در روايتي‌ آمده‌:
«يا فاطمة‌ :إِنَّ اللَّهَ يَغْضَبُ لِغَضَبِكِ وَيَرْضَى لِرَضَاكِ».
[حاکم، مستدرک حاکم: ج 4، ص: 139، شماره‌ي حديث: 4783، دار الـمعرفتة، 1418ﻫ، 1998م].
«اي‌ فاطمه‌! خداوند با ناخشنودي‌ تو ناخشنود و با خشنودي‌ تو خشنود مي‌گردد». در همه‌ اين‌‌گونه‌ روايات‌ به‌ مقام‌ و مناقب‌ حضرت‌ فاطمه‌ زهرا تصريح‌ شده‌ است‌، نه‌ بر عصمت‌ آن‌ بزرگوار، چه‌ در هيچ‌ يك‌ از روايات‌ به‌ عصمت‌ حضرت‌ زهرا تصريح‌ نشده‌ است‌.

و به‌ همين‌ خاطر، امام‌ شرف‌ الدين‌ نووي‌ در ذيل ‌حديث: « إِنَّمَا فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّى...». مي‌نويسد: آنچه‌ رنجيدگي‌ و ايذاء حضرت‌ فاطمه را فراهم‌ آورد، سبب‌ ايذاء پيامبر اسلام مي‌گردد كه‌ علما آن‌ را حرام‌ قرار داده‌اند.
[شرح النووي: ج 8، ص: 243، دار ابي‌حيان 1415ﻫ 1995م].
و اگر قرار باشد كه‌ ما از احاديث‌ فضايل‌ و مناقب‌، بر عصمت‌ استدلال‌ نماييم‌، در آن‌ صورت‌ بسياري‌ از ازواج‌ مطهرات‌ و صحابه ‌نيز معصوم‌ مي‌شوند،

از باب‌ نمونه‌، درباره‌ي‌ حضرت‌ عايشه آمده‌ است‌:« سئل‌ رسول‌ الله مَنْ أَحَبُّ النَّاسِ إِلَيْكَ؟ قَالَ: عَائِشَةُ ».
[ابن حبان، صحيح ابن حبان بترتيب ابن بلبان: ج 16، ص: 40، شماره حديث: 7107].
«از پيامبر اكرم پرسيدند: دوستدارترين‌ مردم‌ نزد تو كيست‌؟ فرمود: عايشه‌».

يا آنكه‌ پيامبر به‌ ام‌ سلمه‌ فرمود: «يَا أُمَّ سَلَمَةَ لاَ تُؤْذِينِى فِى عَائِشَةَ فَإِنَّهُ وَاللَّهِ مَا نَزَلَ عَلَىَّ الْوَحْىُ وَأَنَا فِى بَيْتِ امْرَأَةٍ مِنْ نِسَائِى غَيْرَ عَائِشَةَ».
[احمد، مسند احمد: ج6، ص: 193، دار الفکر، صحيح ابن حبان: ج 16، ص: 44، شماره حديث 7109].
«اي‌ ام‌ سلمه‌! درباره‌ي‌ عايشه‌ مرا اذيت‌ نكن‌، به‌ خدا قسم‌! وحي‌ در هيچ‌ يك‌ از خانه‌هاي‌ همسران‌ من‌، غير از خانه‌ي‌عايشه‌ بر من‌ نازل‌ نشده‌ است»‌.

در روايتي‌ از ابن‌ عباس‌ آمده‌ است‌: «قَالَ رَسُولُ اللَّهِ: أَفْضَلُ نِسَاءِ أَهْلِ الْجَنَّةِ خَدِيجَةُ بِنْتُ خُوَيْلِدٍ وَفَاطِمَةُ بِنْتُ مُحَمَّدٍ وَمَرْيَمُ بِنْتُ عِمْرَانَ وَآسِيَةُ بِنْتُ مُزَاحِمٍ امْرَأَةُ فِرْعَوْنَ».‌
[صحيح ابن حبان: ج 15، ص: 470، شماره‌ي حديث: 4010 و مسند احمد: ج 1، ص 293، دار الفکر]
ابن‌ عباس‌ مي‌گويد: «رسول‌ اكرم فرمود: برترين‌ زنان‌ بهشت‌ عبارتند از: (خديجه‌) دختر خويلد و فاطمه‌ دختر محمد و مريم‌ دختر عمران‌ و آسيه‌ دختر مزاحم‌ (همسر فرعون)».

از اين‌ رو استناد از روايات‌ فضايل‌ و مناقب‌ بر عصمت‌ حضرت‌ فاطمه‌ زهرا بي‌مورد است‌ و عصمت‌ از ديدگاه‌ اهل‌ سنت‌ و جماعت‌ فقط‌ مختص‌ انبيا است‌ و هيچ‌‌يك‌ از صحابه‌، تابعين‌ و ائمه‌، معصوم‌ نمي‌باشند.

متاسفانه تا زمانی که امکان ویرایش برای بنده فعال نشود قادر به ادامه مناظره نیستم.

ظاهرا مدیران برای اتمام مناظره راه دیگری یافته و دسترسی به ویرایش را حذف کرده اند تا بنده نتوانم ارسالهایم را مرتب کنم.

نه به پیامهای خصوصی نه گزارشات و نه ارسالهای بنده پاسخ نمیدهند.

این راهی برای فرار از مباحثه است که چون آقای وحید 110 نمیتواند مناظره را ادامه دهد از آن استفاده کرده.

آقای وحید 110 همانطور که خصوصی به شما گفتم اگر نمیتوانید مناظره را ادامه دهید به جای این حرکات مستقیم بگویید نمیتوانم.

بنده خواستار عدم مداخله سایر کاربران شدم تا درگیری ایجاد نشود شما راهی دیگر برای ایجاد حاشیه و درگیری پیدا کردید.

با توجه به عدم پاسخگویی شما مناظره به نفع بنده تمام شده و با توجه به فرار آقای وحید 110 بنده اینجا کاری ندارم.
زیرا ظاهرا این مشکل هم حل شود راه دیگری برای ایجاد حاشیه خواهید یافت.
خدانگهدار

۲:۰۸, ۱۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۲ ۳:۳۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

خدمت شما عرض کنم این مقاله نوشته حضرت آیت الله مکارم شیرازی است با عنوان یورش به خانه وحی.
و بنده تمام آن مقاله را در اینجا قرار ندادم. بلکه با حذف و ویرایش و مطالبی جدید در اینجا قرار دادم.

اما بحث اصلی:

بحث اول:

عصمت یعنی مبرا بودن از ارتکاب حرام یا ترک واجب ، کسی که به مرحله ای از ایمان و خداترسی رسیده که هیچ واجبی را ترک نمي كند و هیچ حرامی را مرتکب نمی شود،و از سهو و خطا مصون مي باشد، معصوم است.

در مورد حضرت زهرا و معصوم بودن ایشان ، قرآن اولین سند است. در قرآن آیاتی در شأن حضرت زهرا وارد شده که بر عصمت ایشان دلالت دارد. نظیر آیه تطهیر و مباهله. جالب اینجاست که برای آیه تطهیر و اثبات وجود زنان پیامبر ذیل مفهوم آیه، از مسند احمد استناد میکنید. ولی روایات متواتر صحیح مسلم و سایر صحاح را مبنی بر حضور تنها 5 نفر در ذیل آیه تطهیر، ذکر نمیکنید.

بحث دوم:

این که خداوند به رضای فاطمه راضی است و به سبب غضب او غضب می کند ، دلالت صریح بر عصمت دارد، زیرا اگر کسی معصوم نباشد، ممکن است برای باطل و برای خواهش دل خودش که مطابق رضای خدا نیست ، غضب کند. قطعی است که در آن صورت معنا ندارد که خدا هم به خاطر غضب او غضب کند ، بلکه خدا بر او غضب می کند که چرا باطل طلبی تو را به خشم بیجا واداشت. پس کسی که رضا و غضبش با رضا و غضب خدا همراه است ، جز معصوم نمی تواند باشد.
بعبارت دیگر، رضایت و نارضایتی فاطمه زهرا (سلام الله علیها) محور خشنودی و ناخشنودی خداوند خوانده شده است. و از این حقیقت، جز عصمت همه جانبه ی آن حضرت، تفسیر دیگری برنمی تابد. خداوند جز به اعمال صالح خشنود نمی گردد و هیچ گاه به گناه و سرپیچی از فرمانش رضایت نمی دهد. اگر حضرت زهرا (سلام الله علیها) به گناه دست می زد و یافكر انجام آن را در سر می پروراند، به چیزی خشنود گردیده بود كه خدا از آن خشنود نیست. در حالی كه در این روایت، رضایت الهی پیوندی ناگسستنی با خشنودی فاطمه (سلام الله علیها) یافته است.

*** آلوسی در تفسیر آیه 42 سوره آل عمران، از یك سو حضرت مریم (سلام الله علیها) را معصوم از گناه شمرده، از تمامی پلیدی های حسّی، معنوی و قلبی پاك می داند و از سوی دیگر، بر دیدگاه كسانی كه وی را سرور تمامی زنان جهان، از آغاز تا انجام می شمارند، می تازد و با اقامه شواهد گوناگونی چنین نتیجه می گیرد كه این ویژگی شایسته فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است.

عصمت حضرت مریم (سلام الله علیها):
... وَ طَهَّرَكِ أي من الأدناس و الأقذار التي تعرض للنساء مثل الحيض و النفاس حتى صرت صالحة لخدمة المسجد- قاله الزجاج- و روي عن الحسن، و ابن جبير أن المراد طهرك بالإيمان عن الكفر و بالطاعة عن المعصية، و قيل: نزهك عن الأخلاق الذميمة و الطباع الرديئة، و الأولى الحمل على العموم أي طهرك من الأقذار الحسية و المعنوية و القلبية و القالبية...

افضلیت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بر تمام زنان:
... المراد نساء عالمها فلا يلزم منه أفضليتها على فاطمة رضي اللّه تعالى عنها ...

(روح المعانی، ج2، ص149)

خب. شما از این دیدگاه آلوسی چه نتیجه ای می گیرید؟؟؟ وقتی از یک سو حضرت مریم (سلام الله علیها) معصوم هستند و از سوی دیگر حضرت زهرا (سلام الله علیها) از ایشان افضل اند، پس نتیجه میگیرم که آلوسی بصورت ناخواسته، عصمت حضرت زهرا (سلام الله علیها) را اثبات کرد.

بحث سوم:

اینکه گفتید احادیثی هم بر فضیلت عایشه و بعض افراد دیگر وجود دارد ،مثل همان روایات فضیلت حضرت زهرا و ... ، که در آن صورت باید آن ها را هم معصوم بدانیم، باید گفت:

قرآن به صراحت معصوم نبودن عایشه و سایر زنان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را فریاد زده است.

سوره احزاب در مورد همسران پیامبر دلالت دارد که آنان از پیامبر انتظار بیجا داشته اند. خدا به دفاع از پیامبر برآمده و ایشان را امر کرده آنان را بین طلاق و تحمل زندگی پیامبر مخیر گرداند. آنان گر چه همگی بودن با ایشان را برگزیدند، ولی خدا فقط به نیکوکارانشان وعده پاداش آخرت داده است :

وَ إِنْ كُنْتُنَّ تُرِدْنَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الدَّارَ الْآخِرَةَ فَإِنَّ اللَّهَ أَعَدَّ لِلْمُحْسِناتِ مِنْكُنَّ أَجْراً عَظيما

در سوره تحریم نیز خداوند در مورد عایشه و همسر دیگر پیامبر یعنی ام المؤمنین حفصه تعبیر های بسیار تندی دارد:

إِنْ تَتُوبا إِلَى اللَّهِ فَقَدْ صَغَتْ قُلُوبُكُما وَ إِنْ تَظاهَرا عَلَيْهِ فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلاهُ وَ جِبْريلُ وَ صالِحُ الْمُؤْمِنينَ وَ الْمَلائِكَةُ بَعْدَ ذلِكَ ظَهيرٌ

از ابن عباس نقل شده است كه مى‌گفت: مى‌خواستم از عمر سؤال كنم كه اى اميرمؤمنان ! آن دو زنى كه بر ضدّ رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم‌پيمان شدند، چه كسانى بودند؟ سخنم را تمام نكرده بودم كه عمر گفت: حفصه و عائشه بودند.
(صحيح البخاري، ج 4، ص 1868، ح4630)

ابن عباس مى‌گويد: يك سال منتظر ماندم تا شايد بتوانم از عمر در باره يك آيه قرآن چيزى بپرسم؛ ولى نتوانستم؛ چون ترس از عمر اجازه نمى‌داد.
تا اينكه قصد سفر حج كرد، من نيز با او همراه شدم، هنگام بازگشت، در ميان راه براى قضاى حاجت به طرف محل پر درختى رفت، من ايستادم تا او فارغ شد، به او ملحق شدم و گفتم:‌ اى امير مؤمنان! آن دو زنى كه از بين زنان رسول خدا براى مقابله با آن حضرت پشت به پشت هم دادند (هم پيمان شدند) چه كسانى بودند؟ عمر گفت:‌ آن دو حفصه و عائشه هستند.
گفتم: قسم به خدا يك سال است كه مى‌خواستم اين سؤال را از تو بپرسم؛ اما ترس از تو اجازه نمى‌داد.

(صحيح البخاري، ج 4، ص 1866، ح4629)

این روایت و سایر روایات مشابه، در جاهای دیگر صحیح بخاری و همچنین صحیح مسلم و... نقل شده است.

بنا بر این قرآن صراحت دارد که زنان پیامبر به خصوص عایشه معصوم نبوده است. اگر هزاران روایت هم بر عصمت ایشان دلالت صریح داشته باشد ، قابل قبول نیست، زیرا روایات اگر با قرآن همخوان نباشند ، بی ارزشند.

درضمن: مگر طبق حدیثی که نوشتید، اطاعت ام سلمه از عایشه در تمام زمانها واجب نبود؟ پس چرا وقتی عایشه او را به همراهی با خود در جنگ جمل دعوت می کند، ام سلمه جواب مثبت نمی دهد. او را نهی می کند. در مقابل از امام علی دفاع می کند. پسرش را به رکاب امام می فرستد؟؟؟ در حالی که به قول شما باید دعوت عایشه را اجابت كند و همراه او شود تا آزرده و اذیت نشود و پیامبر راضی باشد.

روایت دیگر مبنی بر عصمت حضرت زهرا (سلام الله علیها):

عن النبی صلی الله علیه و آله : ابنتی فاطمه حوراء آدمیه لم تحض و لم تطمث و انما سمّاها الله فاطمه لان الله تعالی فطمها و محبیها من النار

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: دخترم فاطمه علیها السلام زنی بهشتی به شکل انسان است هرگز چون دیگر زنان حیض نمی­شود و پلیدی ندارد. همانا خداوند نام او را فاطمه نهاد به این سبب که او و دوستانش را از آتش دور ساخته است.

کنزالعمال 12/109 ح 34226
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، عبدالرحمن ، bahman6307 ، Woodi2020 ، علمدار133 ، یاســین ، azade ، محب الزهرا ، mahdy30na ، صهبا ، yamin ، منادی حق ، Havbb 110 ، الهی313 ، السا ، حفیظ ، sevenmoons ، عبدالرحیم ، صبح صادق ، ZaHrA110M ، neyestan23 ، حضرت عشق ، ذوالفقار
۲۳:۲۹, ۲۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۳۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

ایّام شهادت برترین بانوی عالم ، نور دو عین پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها تسلیت باد.

ما همچنان منتظریم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، الهی313 ، انصارالمهدی ، السا ، عبدالرحیم ، محب الزهرا ، صبح صادق ، ZaHrA110M ، وحید110 ، neyestan23
۱:۴۶, ۲۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۲ ۱:۴۷ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #8

با عرض سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت صدیقه طاهره،حضرت فاطمه سلام الله علیها، با توجه به اینکه ظاهرا قرار نیست خانم عائشة برای بحث و مناظره نه در این موضوع و نه در موضوع خلافت و امامت تشریف بیارن،بنــــــده یک پیشنهاد دارم و اون هم اینه که برای پیش رفتن بحث و بالا رفتن سطح توان پاسخگویی به شبهات در اعضا،بنده به عنوان یک وهابی در ظاهر شبهات مربوط به شهادت حضرت زهراء سلام الله علیها رو در این جا مطرح کنم و تا جایی هم که میشه پیچیده اش کنم و بقیه ی دوستان پاسخ بدن و در نهایت خودم هم اگر لازم دیدم کامل کنم پاسخ ها رو.

دوستان بگن نظرشون در این مورد چیه تا بنده هم شروع کنم.

ممنون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، علمدار133 ، ali-0110 ، حضرت عشق
۱:۵۹, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام علیکم.
فعلا صبر میکنیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia ، محب الزهرا ، علمدار133 ، ZaHrA110M ، وحید110 ، صبح صادق ، حضرت عشق
۲۲:۳۹, ۲۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:این راهی برای فرار از مباحثه است که چون آقای وحید 110 نمیتواند مناظره را ادامه دهد از آن استفاده کرده.

آقای وحید 110 همانطور که خصوصی به شما گفتم اگر نمیتوانید مناظره را ادامه دهید به جای این حرکات مستقیم بگویید نمیتوانم.

بنده خواستار عدم مداخله سایر کاربران شدم تا درگیری ایجاد نشود شما راهی دیگر برای ایجاد حاشیه و درگیری پیدا کردید.

با توجه به عدم پاسخگویی شما مناظره به نفع بنده تمام شده و با توجه به فرار آقای وحید 110 بنده اینجا کاری ندارم.
زیرا ظاهرا این مشکل هم حل شود راه دیگری برای ایجاد حاشیه خواهید یافت.
خدانگهدار

اولا که بنده همینجا هستم . چگونه نتیجه گرفتید که فرار کردم .؟؟!!!!!!!!
کجا بوده که پاسخ نداده ام؟؟؟!!!!

در ثانی بنده صبح زود تا شب سر کار هستم و اقای این المنتظر رو به جای خودم معرفی کردم

یا حق

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، السا ، أین المنتظر ، علمدار133 ، محب الزهرا ، مصطفي مازح7610 ، صبح صادق ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]