|
حاشیه های بحث با کاربر عایشه
|
|
۱:۴۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
شما کاربران اهل سنت را مرتب مسدود نکنید. برای بستن سایر مناظرات به کاربران متوسل نشوید تا به ما اهانت کنند. بفرمایید روزی هزار بار دخترانتان را صیغه کنید و طلاق بدهید . به هرحال اهل سنت هرگز به سراغ دختران و پسران شیعه برای ازدواج نخواهد رفت چون به نجابت اهمیت میدهد و اگر تمامی دختران جهان بمیرند بنده هرگز برای پسرانم دختر شیعه که صدها بار رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته نخواهم گرفت. اگر هم واقعا مایل به مباحثه در این باب هستید تاپیکی هم درخصوص شهادت حضرت زهرا بزنید که بارها درخواست دادم و موافقت نکردید. تاپیک خانم فرمیسک که محب الزهرا هم بسته در خصوص خلفای راشدین را هم باز کنید. در غیر این صورت ثابت میشود : رابطه جنسی از شهادت حضرت زهرا و جانشینی پیامبر برای شما مهمتر میباشد. |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۵۵, ۱۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۲ ۵:۰۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
دیشب برای مدیر ارشد تقاضای شما را فرستادم . خودم دسترسی ندارم
مگه تو مملکت شما ملت خواب ندارند . شما چه ساعتی دیشب پیام دادی؟ نباید تا صیح صبر کنی برای جواب؟! دلیل بسته شدن ویرایش هم این بود که توهین هاتون رو میکنید بعد ویرایش میکنید میگید یکی دیگه بود بعد هم مظلوم نمایی تنها راهی که اثبات کنی تونستی حرفی برای گفتن داشته باشی توی بحث ثابت کردنه . |
|||
|
|
۵:۱۶, ۱۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۲ ۵:۲۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
دیشب ساعت ۱2.30 برای من پیام زدید . تو ملکت ما شب ها میخوابن !!
منم برای مدیر ارشد فرستادم تقاضاتون رو خودم به این اپشن دسترسی ندارم . به جای اینکه اینهمه جو سازی کنید تا صبح صبر میکردید . دلیل بسته شدن ویرایش هم این بود که توهین هاتون رو میکنید بعد ویرایش میکنید میگید یکی دیگه بود بعد هم مظلوم نمایی تنها راهی که اثبات کنی تونستی حرفی برای گفتن داشته باشی توی بحث ثابت کردنه . |
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۹/اسفند/۹۲ ۰:۴۸)عایشه نوشته است: با سلام لطفا، وقتی مطلبی را از وب سایت یا کتاب الکترونیکی کپی می کنید، منبع آن را نیز قرار دهید به عنوان مثال منبع جملات بالا نام کتاب: به روشنی آفتاب (ازواج امیر الـمؤمنین! عمر با أم کلثوم (سلام الله علیها)) تأليف: ابوبكر بن حسين صفحه: 13 لینک اصلی کتاب: دانلود (فی*ل*تر شده) از اینجا هم می توانید دانلود کنید |
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: لطفا، وقتی مطلبی را از وب سایت یا کتاب الکترونیکی کپی می کنید، منبع آن را نیز قرار دهید اگر به خودتان زحمت میدادید و ارسالهای بنده را میخواندید میدیدید که نوشته ام : نقل قول: این مقاله را از سایت ولیعصر نقل نمودید؟ از شبهات جناب آقای آیت الله قزوینی می باشد؟ بعد میگوییم کاربران پست نگذارند و اگر میگذارند حذف شود به این دلایل است. شما حوصله خواندن ارسالهای بنده را ندارید امر و نهی می کنید؟ برای بار هزارم: بنده دسترسی برای ویرایش ندارم. |
|||
|
۱۲:۲۵, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۹/اسفند/۹۲ ۴:۵۵)وحید110 نوشته است: دیشب برای مدیر ارشد تقاضای شما را فرستادم . خودم دسترسی ندارم بسم الله الرحمن الرحیم فعلا که هنوز دسترسی بنده درست نشده است. من قبل از پیام به شما دهها بار این مساله را گزارش کردم. آنها را ندیدید؟ بفرمایید دلیل برداشتن آن این است که از نظر نوشتاری نامناسب باشد تا کاربران آنها را نخوانند!
من اصراری بر حضور در این تالار ندارم. اتلاف وقت کامل است. ولی تصور کردید می روم که باز مانند اینجا و آنجا بنشینید و بگویید فرار کرد؟ بنده کدام پستم را ویرایش کردم؟ این اخلاق شماست که با ایدیهای مختلف اهانت میکنید بعد که بنده پاسخ میدهم اهانتها را حذف میکنید ولی ارسالهای بنده را نگه میدارید. مانند محب الزهرا که به بنده که یک زن سنی هستم میگوید آدرس صیغه خانه ها را خوب بلدم و هر روز آنجا بوده ام بعد که به ایشان پاسخ میدهم پست ایشان حذف و پست بنده باقی میماند. فکر کرده اید با کودک طرفید؟ دهها بار چنین رفتاری کردید. بنده برخلاف تیم تالار (حیف کلمه مدیر به شما و امثال شما و اصلا مگر به جوانانی که در سن سی سالگی نه شغل دارند نه همسر و یک مدرک کارشناسی خشک و خالی دارد مدیر میگویند؟!) دهها آیدی ندارم و اگر حرفی بزنم روی آن می ایستم. نه مانند شما که با هزاران آیدی به بنده اهانت میکنید بعد آنها را حذف و پاسخهای مرا به یک تاپیک مجزا می برید. بنده تنها پستی که نوشته بود عبدالرحمن و فاطمه سواد و جرات مناظره را ندارند ویرایش کردم که واقعیت است نه توهین. در غیر این صورت بفرمایند مناظره کنند تا ثابت شود توهین بوده است! واقعا این پست که به بهانه آن ویرایش ارسالهای بنده را برداشتید خیلی توهین آمیز و زشت بوده و اصلا قابل مقایسه با پستهای مودبانه آیدی یکی از تیم تالار به نام عبدالرحمن نیست که مرا مریض بچه باز خاک برسر و امثالهم خطاب میکند. |
|||
|
۱۲:۲۸, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۱۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۱۳)عایشه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۱۹/اسفند/۹۲ ۵:۱۶)وحید110 نوشته است: دیشب ساعت 12:30 بامداد برای من پیام زدید . تو مملکت ما شب ها میخوابن !! |
|||
|
۱۲:۳۲, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
بنده کدام پستم را ویرایش کردم؟
این اخلاق شماست که با آیدیهای تکراریتان اهانت میکنید بعد که بنده پاسخ میدهم اهانتها را حذف میکنید ولی ارسالهای بنده را نگه میدارید. مانند محب الزهرا که به بنده که یک زن سنی هستم میگوید آدرس صیغه خانه ها را خوب بلدم و هر روز آنجا بوده ام بعد که به ایشان پاسخ میدهم پست ایشان حذف و پست بنده باقی میماند. فکر کرده اید با کودک طرفید؟ دهها بار چنین رفتاری کردید. بنده برخلاف تیم تالار (حیف کلمه مدیر به شما و امثال شما و اصلا مگر به جوانانی که در سن سی سالگی نه شغل دارند نه همسر و یک مدرک کارشناسی خشک و خالی دارد مدیر میگویند؟!) دهها آیدی ندارم و اگر حرفی بزنم روی آن می ایستم. نه مانند شما که با هزاران آیدی به بنده اهانت میکنید بعد آنها را حذف و پاسخهای مرا به یک تاپیک مجزا می برید. بنده تنها پستی که نوشته بود عبدالرحمن و فاطمه سواد و جرات مناظره را ندارند ویرایش کردم که واقعیت است نه توهین. در غیر این صورت بفرمایند مناظره کنند تا ثابت شود توهین بوده است! واقعا این پست که به بهانه آن ویرایش ارسالهای بنده را برداشتید خیلی توهین آمیز و زشت بوده و اصلا قابل مقایسه با پستهای مودبانه آیدی یکی از تیم تالار به نام عبدالرحمن نیست که مرا مریض بچه باز خاک برسر و امثالهم خطاب میکند. |
|||
|
۱۲:۵۵, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
ویرایش نمیتوانید بکنید ... به خوبی که در حال ارسال نظراتتان هستید ....
![]() ![]() چرا به جای پرداخت مدام به حاشیه خواهر سنی گرامی به مناظره و بحث منطقی نمی پردازید؟؟؟ این نشانه ی خوبی نیست که مدام به دنبال حرف های حاشیه ای و طفره رفتن از پاسخ گویی می باشید. من دوستان سنی مذهب بلوچ و کرد و ترکمن زیادی دارم در دانشگاه ... همگی افرادی مودب و منطقی و سخت کوشی هستند ... ما از خواهران و برادران سنی عزیز خود انتظار بیشتری داریم موفق باشید |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
عایشه جون !
کاملا واضحه که شما میخواید وقت و انرژیه کاربران و مدیران رو تلف کنید....به جای این کارا برید به کار و زندگیتون برسید...این کارا واسه ادم نون و آب نمیشه....خوش بگذره..
|
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
امیدوارم از خواهر منظورتان بنده نباشد.
به اندازه کافی پیامهای شما و رفتار شما در تاپیک (بیایید از بیداری اندیشه برایتان بگویم) رونمایی شده و اهل تسنن با تیم تالار آشنا شده اند و اگر نبود نجابت آنها حتما عضو شده و پاسخ به اهانت به خواهرانشان را میدادند. از آن گذشته من که نمیتوانم تمام نوشته ها را اینجا تایپ کنم تا صحیح ارسال شود! (اینگونه من باید 24 ساعت در نت باشم) ناچارم از بحثهای سابقم در سایر تالارها کپی کنم که این نوشته ها موقع کپی به هم می ریزد. بفرمایید دسترسی به ویرایش را برداشتید تا نوشته های من نامرتب باشد و کاربران آنها را نخوانند. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عایشه،ام المومنین؟ | Ali#59 | 1 | 1,723 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱:۱۰ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| عایشه بنت ابی بکر بن ابی قحافه و حفصه بنت عمر بن خطّاب | محب الزهرا | 9 | 5,611 |
۲۹/دی/۹۲ ۱۴:۴۷ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|