کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حاشیه های بحث با کاربر عایشه
۱:۴۴, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
شما کاربران اهل سنت را مرتب مسدود نکنید.
برای بستن سایر مناظرات به کاربران متوسل نشوید تا به ما اهانت کنند.
بفرمایید روزی هزار بار دخترانتان را صیغه کنید و طلاق بدهید .

به هرحال اهل سنت هرگز به سراغ دختران و پسران شیعه برای ازدواج نخواهد رفت چون به نجابت اهمیت میدهد و اگر تمامی دختران جهان بمیرند بنده هرگز برای پسرانم دختر شیعه که صدها بار رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته نخواهم گرفت.

اگر هم واقعا مایل به مباحثه در این باب هستید تاپیکی هم درخصوص شهادت حضرت زهرا بزنید که بارها درخواست دادم و موافقت نکردید. تاپیک خانم فرمیسک که محب الزهرا هم بسته در خصوص خلفای راشدین را هم باز کنید.

در غیر این صورت ثابت میشود :

رابطه جنسی از شهادت حضرت زهرا و جانشینی پیامبر برای شما مهمتر میباشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۲, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #81
آواتار
خانم عایشه!

به نظر من هم بودن ویرایش در مناظرات اینچنینی اصلا منطقی نیست. اصلا از کجا معلوم وحید110 نیاید ارسالی را بعد از اینکه شما طبق آن ارسال مذکور بحث را جلو بردید ویرایش کند.

پیشنهاد من اینه که حالت ویرایش از هر دو طرف سلب بشود تا مناظره عادلانه ای داشته باشیم. وگرنه با وجود ویرایش مناظره منطقی و متقنی نداریم.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، yamin ، مجید املشی ، علمدار133
۱۹:۱۸, ۲۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۰ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #82
آواتار
نقل قول: پیشنهاد من اینه که حالت ویرایش از هر دو طرف سلب بشود تا مناظره عادلانه ای داشته باشیم. وگرنه با وجود ویرایش مناظره منطقی و متقنی نداریم.

شوخی میکنید؟!
بنده اصلا به تیم تالار اعتماد ندارم (با عرض معذرت) و اگر گفته شود ویرایش برای وحید 110 غیرفعال شده باور نخواهم کرد.

اینان در حضور خود بنده فحاشی های کاربران را حذف و ارسالهای بنده را به یک تاپیک مجزا می برند تا چهره مرا در سایت تخریب کنند بعد شما انتظار دارید به آنها اعتماد کنم؟!!!

بهرحال این درس عبرت خوبی برای کاربران قرمز (بیداری و مهدی) شد تا وقتی علم مذهبی ندارند تالار نزنند.

اینها فقط برای فرار از مناظره است.

حالا هرچقدر کاربران قرمز و ابی و رنگی که میخواهند به بنده تهمت بزنند.

آقای وحید 110 محب الزهرا بیداری اندیشه مهدی 2021 علی 110 و همه پرمدعایان تالار...

از پس مناظره با یک نفر بنده برنیامدید !
فرار کنید.

((بنده امکان ویرایش ندارم و اینها را ارسال نمودم.))

کاربران هرچقدر مایلید به بنده فحاشی کنید چون تیم تالار پستهای شما را حذف و پنهان میکند! (اصلا نیاز هم نداریدکه فحاشیهایتان را ویرایش کنید))

فرار کنید! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali-0110
۱۹:۲۴, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #83
آواتار
این حالت امکان ندارد خانم عایشه. برای ایشان هم میتوانند تیم مدیریت بر دارند. در ضمن اگر هم نشود و ایشان ویرایش کنند، مشخص می شود. خیلی واضح است.

در هر حال من فکر کنم تنها صورت منطقی و عادلانه این بحث ها این باشد که هر دو طرف ویرایش نکنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، Ali#59
۱۹:۴۴, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #84

بسم الله الرحمن الرحیم

از اونجایی که جناب خانم(آقای) عائشة مدام بهونه های بی اساس می آورند و همچون تاپیک اثبات خلافت که از پاسخ به پست های بنده هم مدام فرار میکنن،بنـــــــــده رسما از همـــــــــــــن جا ایشون رو به مناظره ی صوتی با شرایط عادلانه دعوت میکنم و آمادگی خودم رو هم برای چنین مناظره ای اعلام میکنم.

هم در موضوع اثبات شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و هم در موضوع خلافت.
۲۰:۱۳, ۲۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۵ توسط عایشه.)
شماره ارسال: #85
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۴)farshid2002002 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

از اونجایی که جناب خانم(آقای) عائشة مدام بهونه های بی اساس می آورند و همچون تاپیک اثبات خلافت که از پاسخ به پست های بنده هم مدام فرار میکنن،بنـــــــــده رسما از همـــــــــــــن جا ایشون رو به مناظره ی صوتی با شرایط عادلانه دعوت میکنم و آمادگی خودم رو هم برای چنین مناظره ای اعلام میکنم.

هم در موضوع اثبات شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و هم در موضوع خلافت.

جناب:
برای صدمین بار بنده خانم رژان (فرمیسک) نیستم که مناظره صوتی و تصویری از بنده می خواهید!!
هر کسی هم مدعی هست من آیدی دیگری بجز این یکی دارم صرفا برای تخریب بنده است. ا(لبته قول داده ام آیدی ام را به هر کدام از اهل تسنن برای اینکه ببینند نیمه مسدود هستم بدهم)
بهر حالگذشته از این که بنده متاهل هستم چهره و صدای بسیار معمولی دارم و ملکه زیبایی ما خانم فرمیسک شخص دیگر می باشد و و قصد ازدواج هم ندارد. ایشان فقط 20 سال سن دارد!
موفق و موید باشید

لطفا دیگر کسی پست ندهد.
اگر ویرایش فعال شد به بنده پیام بزنید. در غیر این صورت اسم بنده را در تالار نیاورید و مزاحم من نشوید.

نتیجه بحث تا اینجا برای کاربران اهل تسنن مشخص شده و کافی است.

خوشبختانه بنده در تاریخ زندگیم هرگز از هیچ مناظره ای فرار نکرده ام اما بارها مخاطبم را فراری داده ام.

با تشکر از کاربران تالار . ان شاءالله بنده را حلال بفرمایید. خدانگهدار
۲۰:۱۶, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #86
آواتار
سلام.Smile

دليلي براي ويرايش متن وجود نداره!!خواهشا دو طرف مناظره قبل از ارسال هر مطلبي مطمئن بشيد و بعد ارسال كنيد و هيچكدوم چه اهل تسنن گرامي و چه شيعيان تالار ارسالهاشونو ويرايش نكنن.

نيازي به محدود كردن دو طرف هم نيست.بهتره قبل از هرحرفي بهش فكر كنيم كه مجبور به ويرايش نشيم.

خواهشا تاپيك رو منحرف نكنيد دوستان.مناظره كنيد.تا ما هم استفاده كنيم.

ممنون از هر دوطرفSmile

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، علمدار133
۲۰:۲۸, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #87
آواتار
سرکار خانم ترنم
قبلا توضیح دادم و ولی محض گل روی شما که خانم نازنینی هستید

بنده برای بحث از مناظرات سابقم استفاده میکنم و وقتی آنها را کپی میکنم به هم می ریزد و احتیاج به ویرایش دارد.
این متنها که می بینید به هم نریخته به دلیل این است که در باکس پاسخ تایپ می کنم.
ولی متنهایی که از هاردم کپی میکنم هنگام کپی نامرتب ارسال میشود (احتمالا به خاطر سطح پایین بودن برنامه نویسی اینجاست)
شما که انتظار ندارید بنده تمامی پاسخهایم را اینجا تایپ کنم.

اگر ویرایش لازم نیست دلیل قرار دادن این گزینه چیست؟

چرا وحید 110 پست بنده را که در خصوص خانه عفاف بود ویرایش کرده؟!!
ایرادی ندارد ایشان پاسخ کوبنده مرا ویرایش کند ایراد دارد بنده خودم ویرایش کنم و مرتبش کنم؟

اینها همه بازی برای فرار از مباحثه است.
مثلا تصور کردید ویرایش را برای چه میخواهم؟

الان بنده دسترسی ویرایشی ندارم:

تیم تالار سواد بحث و مناظره ندارد. ادب ندارد. اخلاق مناظره ندارد. جرات ندارد و از روبروی بنده فرار می کند!!

آیا میتوانم این جمله را ویرایش کنم؟ خیر.
اینها واقعیت است و احتیاج به ویرایش ندارد.
من ویرایش را برای مرتب کردن ارسالهایم که کپی است میخواهم.

یا برنامه نویسی سطح پایین سایتتان را درست کنید یا ویرایش را فعال کنید (احتمالا از این برنامه نویسهای کنار کوچه و خیابان که بساط دارند استفاده کرده اید!!)
یا مزاحم من نشوید.
و اینقدر ارسال در خصوص بنده نفرستید!
۲۰:۳۴, ۲۰/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۲ ۲۰:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #88
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۸)عایشه نوشته است:  ولی متنهایی که از هاردم کپی میکنم هنگام کپی نامرتب ارسال میشود (احتمالا به خاطر سطح پایین بودن برنامه نویسی اینجاست)
برای اینکه این تایپیک یه کاربردی هم داشته باشه من یه ترفندی در این خصوص بگم : (Big Grin|)
بعد از این که متنتون رو از هارد توی باکس پاسخ کپی کردید و ویرایش های مربوط رو انجام دادید،یکبار دیگه هم از همین باکس کپی کنید توی همین باکس پیست کنید...حل میشه SmileBlushBig GrinDodgy
۲۰:۴۲, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #89
آواتار
خانم عايشه عزيز اگه دقت كرده باشيد بنده عرض كردم هيچكدوم از دوطرف مناظره حق ويرايش نداشته باشن.حتي به قول شما جناب وحيد 110 هم نه ارسال شما رو ويرايش كنن و نه ارسال خودشونو.اگه ويرايش نباشه هيچكس نميتونه ادعا كنه كه توهين شده بهش يا نشده!!

درسته؟Smile

اينطوري هيچكس حق اعتراض هم نداره.

در خصوص اينكه متن رو وقتي اينجا قرار ميديد به هم ميخوره،واسه منم بعضي وقتا پيش مياد ولي من متن رو تو ورد كپي ميكنم و بعد ويرايش ميكنم و بعد اينجا قرار ميدم و قبل از اينكه گزينه ارسال پاسخ رو بزنم ،گزينه پيش نمايش پاسخ رو ميزنم كه اگه متنم نياز به ويرايش داشت اونجا انجام بدم.اينطوري خيلي بهتره.Smile

درمورد تيم مديريت و برنامه نويسان تالار هم كم لطفي نكنيد عايشه خانم.

با احترام به همديگه بحث كنيم كه به نتيجه خوبي هم برسيم.Smile

بحث درباره
شهادت حضرت صدّیقه طاهره سلام الله علیها ايجاد شده،پس درباره همين موضوع بحث كنيد دوستان عزيز.انتقاداتتونو بذاريد ي جا ديگه بيان كنيد.

اميدوارم بحث خوبي بشه و دو طرف فقط به شبهات پاسخ بديد.و مشكلات بحثهاي قبلي رو وسط نياريد.اجازه بديد حداقل ي بحث خوب پيش بره.

موفق باشيدSmile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، صبح صادق ، علمدار133
۲۰:۴۸, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #90
آواتار
بسم رب الحیدر

جالبه،واقعاٌ جالبه ...
من کل این تاپیک و تاپیک خلافت رو در پستهای کاربر عایشه گشتم تا یه پاسخ مستند و در خور توجه من باب مناظره پیدا کنم ...
دریغ از یک جمله به دور از اهانت و طعنه ...
تمام کاربران به جز وحید110 هم که به نظر ایشان اراذل اوباش و بی سرپا و آیدی دوم و تکراری هستن ...
صیغه خانه و خواهر و مادر ملت هم که این وسط معلوم نبود چی کاره هستند ...
میگن عروس رقصیدن بلد نبود می گفت خونه پدر شوهر کجه ...
ایشون به خاطر نابلدی خودشون خونه رو زیر و رو کردن ...
...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجید املشی ، ZaHrA110M
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]