کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در سال جدید به فکر ازدواج هستید؟
بله
نبودم،الان به فکرش افتادم (!)

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، وافی ، صبح صادق ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، help me ، soheyl68 ، sarallah ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، fafa* ، Aryha ، سیمرغ ، السا ، mahyamatin ، Farzaneh ، Havbb 110 ، انتصـار ، ISOD ، MohammadSadra ، Mitsonary ، sadegh313 ، Hadith ، عبداللهی ، N2376DIR ، bagheri4 ، Tolou ، neyestan23 ، azade ، Banoo ، ساجد ، مجتبی110 ، رضوانه ، fiftynine ، mary20 ، حضرت عشق ، ضحی ، black ، mofa ، al-shia ، aaaaa ، اميرمهدي ، صهبا ، حسن عزتي ، Just God ، مرهم ، دیدگاه نوین ، nasimesaba ، صبا ، محمد حسین ، bi-ehsaas ، fazel ، حفیظ ، mahdy30na ، Bamdaad ، آیلار ، NARJES ، مرضیه.م ، pure ، عشقم کربلا ، یا ابوالفضل ، گمنام313 ، پارمیس ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۸, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #281
آواتار
من یک دوستی داشتم یک کمی شرائط جسمیش خوب نبود ... یک مقداری لاغر بود ...یک کمی بیشتر از یک کمی
یعنی فکر می کرد کسی بهش زن نمیدهد ...
باهاش صحبت میکردم احساس افسردگی نسبتا شدیدی داشت به همین خاطر ...کلی با هم حرف زدیم ...
بعد یک مدتی ندیدمش ..بعد دو سه ماه چند روز پیش باهاش حرف زدم بهم گفت عقد هم کرده و کلا زندگیش از این رو به آن رو شده است ....
خیلی خوشحال بود و من رو هم خوشحال کرد ...
برای هر کسی زوج خوبی وجود دارد ... فقط آیه ی یاس برای خودتون نخونید ...توکل کنید بر خدا ...از خود خدا بخواهید ... به ائمه متوسل بشید ... مخصوصا امام رضا (علیه السلام) ... بسیار تاثیر دارد ...
به خواهر و مادرتون بگید براتون دنبال زن باشن ..دوشواری هم ندارد ... برای هر مورد هم توکل کنید به خدا و صدقه بریزید که هر چی خیره همان شود
یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ISOD ، انتصـار ، Havbb 110 ، مجتبی110 ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، Farzaneh ، السا ، شیدا ، ali.khm
۱۲:۱۲, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #282

نقل قول:متوسل بشید ... مخصوصا امام رضا (علیه السلام) ... بسیار تاثیر دارد ...

8 ماه توسل کردم به همراه زیارت , خبری نشد Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، مجتبی110 ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، السا
۱۲:۱۶, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #283
آواتار
نقل قول:8 ماه توسل کردم به همراه زیارت , خبری نشد
به خواهر و مادرتون بگید براتون دنبال زن باشن ..دوشواری هم ندارد ... برای هر مورد هم توکل کنید به خدا و صدقه بریزید که هر چی خیره همان شود...
==================
یک فردی بود از نزدیکان ما .. 5 سال تمام داشت دعا می کرد ... اصلا هم کف وی پیدا نمی شد ...
ولی وقتی پیدا شد فهمید بهترین فرد ممکن همین فرد بوده و در این مدت اصلا ایران نبوده و کلی حکمت دیگری که پشت این 5 سال بود ..
توکل یعنی چی؟؟؟
توسل یعنی چی؟؟؟
نعوذبالله طلبکار که نیستیم ... توجه کنید گفتم دعا کنیم هر چی خیر است ... خیر شاید تو صبر بیشتر باشد
دعا می کنیم ...تمام تلاشمون رو هم می کنیم .... بعد نتیجش دست خودشون است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، Reza2035 ، انتصـار ، mahdy30na ، مجتبی110 ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، Farzaneh ، السا ، شیدا ، محب الزهرا ، مصطفي مازح7610
۱۲:۳۱, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #284

نقل قول:به خواهر و مادرتون بگید براتون دنبال زن باشن ..دوشواری هم ندارد ... برای هر مورد هم توکل کنید به خدا و صدقه بریزید که هر چی خیره همان شود...
==================
یک فردی بود از نزدیکان ما .. 5 سال تمام داشت دعا می کرد ... اصلا هم کف وی پیدا نمی شد ...
ولی وقتی پیدا شد فهمید بهترین فرد ممکن همین فرد بوده و در این مدت اصلا ایران نبوده و کلی حکمت دیگری که پشت این 5 سال بود ..
توکل یعنی چی؟؟؟
توسل یعنی چی؟؟؟
نعوذبالله طلبکار که نیستیم ... توجه کنید گفتم دعا کنیم هر چی خیر است ... خیر شاید تو صبر بیشتر باشد
دعا می کنیم ...تمام تلاشمون رو هم می کنیم .... بعد نتیجش دست خودشون است

اقا گفتیم , توسل هم کردیم , توکل هم کردیم , نذر هم کردیم ...خلاصه هر کاری که لازمه رو کردیم منتهی انگار خدا با من مشکل شخصی داره Big Grin(خدایا توبه )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، عبدالرحمن ، مجید املشی
۱۲:۳۶, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #285
آواتار
نقل قول:اقا گفتیم , توسل هم کردیم , توکل هم کردیم , نذر هم کردیم ...خلاصه هر کاری که لازمه رو کردیم منتهی انگار خدا با من مشکل شخصی داره [تصویر: biggrin.png](خدایا توبه )
اصلا کامل خوندی ارسال قبلی ما رو؟؟؟
نه جدا خوندی اخوی؟؟؟ DodgyDodgy
شما هشت ما نتیجه نگرفتی من میگم کسی رو میشناسم 5 سال بود با تمام نذر ها و تلاش ها شرائط ازدواجش درست نمی شد و همسرش پیدا نمی شد ... بخون ارسال های ما رو برادر ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، mahdy30na ، مجتبی110 ، فانوس *7* ، عبدالرحمن ، السا
۱۲:۴۴, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #286
آواتار
آمار طلاق
بالا می رود
و این یعنی
برای خدا و خدایی
ازدواج نمی کنیم.
♥•٠·
مَنْ تَزَوَّجَ لِلَّه
خدا نصیبش می کند
تاجی از ملک و کرامت

عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ سَیِّدُ الْعَابِدِین
من لا یحضره الفقیه، ج3، ص: 386
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، میرزا احمد ، فانوس *7* ، عبدالرحمن ، السا
۱۴:۱۰, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #287

نقل قول:اصلا کامل خوندی ارسال قبلی ما رو؟؟؟
نه جدا خوندی اخوی؟؟؟ [تصویر: dodgy.png][تصویر: dodgy.png]
شما هشت ما نتیجه نگرفتی من میگم کسی رو میشناسم 5 سال بود با تمام نذر ها و تلاش ها شرائط ازدواجش درست نمی شد و همسرش پیدا نمی شد ... بخون ارسال های ما رو برادر ...

اگه به سابقه است که من نزدیک به 10 ساله میخوام ازدواج کنم Big Grin
دیگه پا به سن گذاشتیم , تنها امیدم به خانه ی سالمندانه بلکه اونجا سر و سامونی بگیرم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، عبدالرحمن ، ساجد ، مجنون العباس
۱۵:۱۰, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #288
آواتار
...یعنی همین الان میرم پای سجاده،رو به قبله،از ته دل،با التماس

70 مرتبه میگم : "یا فتاح"

به نیت باز شدن بخت مجردهای بیداری اندیشه

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بختهای همشون رو باز کن و همسران صالح و شایسته نصیبشون کن که در کنار هم آرامش پیدا کنن و به تکامل برسند

به حق محمد و ال محمد(علیهم السلام)
برای استجابتش صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Ali#59 ، یاســین ، انتصـار ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، هادی... ، حفیظ ، Night_World ، صبا ، مجید املشی ، Reza2035 ، Farzaneh ، السا ، شیدا ، أین المنتظر ، مجنون العباس ، محب الزهرا ، یا زهرا
۱۵:۱۸, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #289
آواتار
(۲۱/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۲)Reza2035 نوشته است:  8 ماه توسل کردم به همراه زیارت , خبری نشد Big GrinBig GrinBig Grin

چیزی که من احساس میکنم این آپشن رو روی شما نصب نکردن Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Ali#59 ، هادی... ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، صبا ، السا ، مجنون العباس ، محب الزهرا
۱۵:۴۷, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #290

نقل قول: چیزی که من احساس میکنم این آپشن رو روی شما نصب نکردن [تصویر: biggrin.png]

شنیدین میگن یهودی و مسیحی رو هم ائمه بهشون جواب دادن ! جا داره بگم الان من خودمو کمتر از اینا به حساب میارم Big Grinمواردی هم بوده که به کفار هم کمک میکردن ...من دیگه برم خودکشی کنم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، صبا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]