کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: سن درست ازدواج از نظر شما؟
16-20
20-24
24-30
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سن درست ازدواج
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامHeart
بعد از اینکه این تایپیک رو زدم :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html
یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!*
بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم!
(فهمیدید الان؟؟!Huh|)

خلاصه!
سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ »

ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها)
حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟

* ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریمBig Grin)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، انتصـار ، أین المنتظر ، وافی ، یاســین ، Aryha ، fafa* ، sarallah ، لبخند خدا ، مجنون العباس ، السا ، حضرت عشق ، ضحی ، صبا ، 59-11(یامهدی) ، mahdy30na ، فانوس *7* ، ترنم ، آسمان ابری ، Mohammad Trust ، قلب ، فدايي ولايت ، nasimesaba

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۵۵, ۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۸:۲۳ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #21
آواتار
واقعا برای مرد جماعت متاسفم .
تنها احساسم از زن بودن در تالار این شده .
یک زرشک پلویی هستم که یک مرد بواسطه ی اینکه تمایل جنسی براش مثل غذا میمونه و نیاز ضروریه میره و مجبوره کار کنه تا منو بتونه بخره .
تا نره سراغ فست فود .
بعد از خریدن من هم ، من موظف هستم خیلی خوشمزه باشم تا نره سراغ فست فود و مخلفات!!!!!!!!!!!!!!!!!
از زن یه جاذبه ی جنسی درست کردید که باید در پایین ترین سن ممکن ازدواج کنه که 24 سالش بشه این زرشک پلو قابل خوردن نیست.
توهین تا چه قدر آخه ؟؟؟
***************************************************************************************
***************************************************************************************
از زن تنها فهمیدم جاذبه ی جنسی و دیگر هیچ.24 سال برسه این زرشک پلو سوختست نمیشه خوردش .
متاسفم .
اولین پستم در سال 93 ، خدا بخیر بگذرونه.Confused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Eve ، Maysam-1st
۱۱:۴۱, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲/فروردین/۹۳ ۷:۵۵)SkyGirl نوشته است:  واقعا برای مرد جماعت متاسفم .
یک زرشک پلویی هستم که یک مرد بواسطه ی اینکه تمایل جنسی براش مثل غذا میمونه و نیاز ضروریه میره و مجبوره کار کنه تا منو بتونه بخره .
تا نره سراغ فست فود .
بعد از خریدن من هم ، من موظف هستم خیلی خوشمزه باشم تا نره سراغ فست فود و مخلفات!!!!!!!!!!!!!!!!!
از زن یه جاذبه ی جنسی درست کردید که باید در پایین ترین سن ممکن ازدواج کنه که 24 سالش بشه این زرشک پلو قابل خوردن نیست.
توهین تا چه قدر آخه ؟؟؟
از زن تنها فهمیدم جاذبه ی جنسی و دیگر هیچ.24 سال برسه این زرشک پلو سوختست نمیشه خوردش .
متاسفم .

این چه حرفیه شما میزنید ! ازدواج بچه بازی نیست که ! حالا اگه کسی اون حرفارو زده واقعا فکر بسته ای داشته! شما داری در مورد یه مقوله ای حرف میزنی که واردش نشدی ! چطور اظهار نظر میکنی ؟ همین طور بعضی اقایون که باز اینطوری میگن !

من یه حرفایی میزنم که معمولا بعد از گفتنشون واسم چند تا پیام میاد که محتواشون اینطوریه که اقای تراست شما رعایت نمیکنید و هر حرفیو میزنید و ... . الان هم میخوام یکم حرف بزنم و میدونم باز بعدش انتقاد شروع میشه که چرا رعایت نمیکنی ولی به نظر من این حرفا گفته نشه ، برای خیلی ها مثل خانم sky یه کوه ! درست میشه و همینطوری این کوه بلند تر میشه ...

لطفا اینقدر جاذبه جنسی مد نظرتون نباشه ! توی 5 خط از نوشتتون فکر کنم 10 بار این کلمه رو به کار بردید. این یعنی وسواس !
کی از یه آغوش گرم و راحت و پر از اطمینان بدش میاد ؟ زرشک پلو رو با یه چنین حس زیبا و قشنگی مقایسه میکنید ؟
کی از ارزش قائل شدن برای یه شریک زندگی بدش میاد ؟ یه خرید دونفره ، یه شام دو نفره ، یه پارک دونفره ، تلویزیون دیدن دونفره و . . .
همش اون زرشک پلو شما نیست که میگی ! البته بماند که اون حرفی که ما میزنید ، مال پسر بچه های 15-16 ساله س.، نه مردی که میخواد یه زندگی رو شروع کنه.
"رک بگم ، هیچ مردی برای اون زرشک پلویی که شما گفتید ، نمیاد زن بگیره و اون بار سنگین مسئولیت رو قبول کنه"
زندگی مشترک خیلی خیلی وسیع تر از این حرفاست. بقیه دوستان که متاهل هم هستن بیشتر میتونن راهنمایی کنن ولی خب گاهی شرم و حیا نمیزاره.
اینقدر هم زرشک پلو زرشک پلو نکنید ، خداییش قشنگ نیست این حرفا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Hadith ، help me ، لبخند خدا ، انتصـار ، مجید املشی ، مرهم ، Havbb 110 ، fafa*
۱۲:۱۷, ۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۳۶ توسط mahyamatin.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نقل قول:
آخه چرا یه خانم باید جای یه مرد رو تو یه شغلی که اصلا هیچ سنخیتی با روحیات یک زن نداره بگیره ، من نمیگم اصلا یه زن نباید کار کنه ولی آخه یه خانم چرا باید به رشته ای مثل مهندسی برق یا مثلا عمران و مکانیک بره ؟!! و جای یه مرد رو بگیره ؟!
اگه اینجوریه خب نفقه رو هم زن بده دیگه ! حالا که جای همه چیز عوض شد اینم عوض کنیم دست خودمونه دیگه !

چرا اینطور فکر می کنید؟ منی که از درس تجربی متنفرم، حفظیاتم ضعیفه و عاشق ریاضیات و درس های مهندسی هستم ،باید چه کنم؟
منی که با دیدن نمایش درست سیگنال مداری که بستم تو آسمان ها پرواز می کنم چرا باید از این شادی بگذرم؟
اگر آقایون انقدر نگران این قضیه هستند خوب درس بخونن و جای غصب شدشون را پس بگیرند.
چرا اگر یک آقا آشپزی کنه یا خیاطی کنه ازش ایراد نمی گیرن اما اگر یک خانم مهندس برق بشه اینگونه قضاوتش می کنن.
چه کسی گفته که همه ی آقایون نفقه میدن؟ میدونید چرا بعضی از خانم ها کار می کنند؟ چون آقا یادش رفته باید حق زنش را بده، چون هر بار که زن ازش خرجی برای خودش که نه برای خونش خواسته آقا به بدترین شکل برخورد کرده...
کاش ریشه ها را میدیدمSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Hadith ، help me ، Eve ، لبخند خدا ، انتصـار ، مجید املشی ، fafa*
۱۲:۲۰, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
من خودم حالم بهم میخوره از این احساسی که به من دست داده .اما مجبور شدم بنویسم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، help me ، Eve ، لبخند خدا ، مجید املشی
۱۳:۰۸, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۲۰)SkyGirl نوشته است:  من خودم حالم بهم میخوره از این احساسی که به من دست داده .اما مجبور شدم بنویسم .

هر احساسی که درست نیست. ادم بخواد خودشو باش اذیت کنه.

(۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۷)mahyamatin نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

چرا اینطور فکر می کنید؟ منی که از درس تجربی متنفرم، حفظیاتم ضعیفه و عاشق ریاضیات و درس های مهندسی هستم ،باید چه کنم؟
منی که با دیدن نمایش درست سیگنال مداری که بستم تو آسمان ها پرواز می کنم چرا باید از این شادی بگذرم؟
اگر آقایون انقدر نگران این قضیه هستند خوب درس بخونن و جای غصب شدشون را پس بگیرند.
چرا اگر یک آقا آشپزی کنه یا خیاطی کنه ازش ایراد نمی گیرن اما اگر یک خانم مهندس برق بشه اینگونه قضاوتش می کنن.
چه کسی گفته که همه ی آقایون نفقه میدن؟ میدونید چرا بعضی از خانم ها کار می کنند؟ چون آقا یادش رفته باید حق زنش را بده، چون هر بار که زن ازش خرجی برای خودش که نه برای خونش خواسته آقا به بدترین شکل برخورد کرده...
کاش ریشه ها را میدیدمSad

این اقایونی که میگن با کار زن مخالفیم و چرا باید فلان کار رو انجام بده و ... اینا یه 50 سال عقبند. البته خانمی که کار بیرون خونه انجام بده و کار های توی خونه و وظایفشو فراموش کنه ، بدرد حتی 1 دقیقه زندگی نمیخوره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، help me ، لبخند خدا ، انتصـار ، مجید املشی ، Havbb 110 ، fafa*
۱۴:۰۹, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
نقل قول:واقعا برای مرد جماعت متاسفم .
تا نره سراغ فست فود .
توهین تا چه قدر آخه ؟؟؟
متاسفم .
اولین پستم در سال 93 ، خدا بخیر بگذرونه.

یعنی اگه از پست های من این برداشت زرشک پلویی رو کردین من دیگه حرفی ندارم...Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۱۴:۲۹, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲/فروردین/۹۳ ۱۳:۰۸)Mohammad Trust نوشته است:  این اقایونی که میگن با کار زن مخالفیم و چرا باید فلان کار رو انجام بده و ... اینا یه 50 سال عقبند. البته خانمی که کار بیرون خونه انجام بده و کار های توی خونه و وظایفشو فراموش کنه ، بدرد حتی 1 دقیقه زندگی نمیخوره.
آره داداش من 50 سال عقب ترم ، اصلا 1000 سال عقب ترم ولی هر فرد به کسی که الگوی خودش قرار داده نگاه میکنه (توضیح بیشتر لازم نیست)

(۲/فروردین/۹۳ ۱۲:۱۷)mahyamatin نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

کاش ریشه ها را میدیدمSad

من حرف هایی که زدم بیشتر تیکه به مردها و مشکلات موجود تو جامعه و عوض شدن جای زن و مرد بود تا انتقاد نسبت به حضور زن ها در جامعه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، mahyamatin ، fafa*
۱۴:۳۳, ۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۴ توسط help me.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲/فروردین/۹۳ ۷:۵۵)SkyGirl نوشته است:  واقعا برای مرد جماعت متاسفم .
تا نره سراغ فست فود .
توهین تا چه قدر آخه ؟؟؟
متاسفم .
افرین خانم اسکای این دیدی هست که اکثر اقایون دارن بیخودی هم کتمان نکنید....
زن باید فقط براشون بشوره بسابه درس نخونه بیرون خونه نره کار نکنه اصلا چه معنی زن به علایقش توجه کنه؟؟ نمیگم کار خونه بی ارزشه نه ولی .....
بعد هم باید به قانون چند زن گرفتن احترام بزاره!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، لبخند خدا ، اسکای
۱۴:۵۶, ۲/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۷ توسط Eve.)
شماره ارسال: #29
آواتار
چیزی که من تو این تالار دیدم،نه تنها،بی اغراق منو از ازدواج متنفر کرده،بلکه اینو یادم داد که بحث اینجا واقعا بی فایدس!انگار سخته واقعا درک زنی که از علم خوشش بیاد!پیگیرش بشه!بخواد واقعا یاد بگیره!مهم نیست.حرف تکراریه!خانم اسکای!خانم دختر خورشید! نگران نباشید!اگه خدا اون بالاست همسر کفو هرکس رو نصیبش میکنه:-)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، لبخند خدا ، مجید املشی ، اسکای ، Hadith
۱۵:۱۴, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲/فروردین/۹۳ ۱۴:۲۹)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است:  آره داداش من 50 سال عقب ترم ، اصلا 1000 سال عقب ترم ولی هر فرد به کسی که الگوی خودش قرار داده نگاه میکنه (توضیح بیشتر لازم نیست)

من حرف هایی که زدم بیشتر تیکه به مردها و مشکلات موجود تو جامعه و عوض شدن جای زن و مرد بود تا انتقاد نسبت به حضور زن ها در جامعه

سوء برداشت نشه داداش. من گفتم الان یه زن برای چی تحصیل میکنه ، میتونه کار کنه ولی بدون کار توی خونه اصلا ارزشی نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، mahyamatin ، Hadith ، مجید املشی ، Havbb 110 ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]