|
سن درست ازدواج
|
|
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() بعد از اینکه این تایپیک رو زدم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!* بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم! (فهمیدید الان؟؟! |)خلاصه! سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ » ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟ * ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریم )
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۷, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱۶:۰۸ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام بزارید منم اظهار نظری بکنم...
راستش این قضیه شغل و تحصیل خانم ها دو حالت داره یا محیط نا مناسبه یا محیط مناسبه کی مخالف کار کردن زن تو شرایط زیره؟؟؟؟ 1. محیط مناسب باشه (تفکیک جنسیت ) ببینید زن داداش من مهندس کامپیوتره . خیلی جاها هم بعد از فارغ التحصیلیش بهش پیشنهاد کار شد . اما پدرش اجازه نداد فقط هم بخاطر محیطش. اما الان شاغله اونم تو یه سازمانی که کارشون برنامه نویسیه و سالن اقایون و خانم ها از هم جداست .خب این خانم مهندس الان بده؟؟؟ 2. ساعت کاری خانم کمتر باشه تا به وظایف دیگرش لطمه نزنه دومین مشکلی که اقایون طرح میکنن همین لطمه نخوردن به بنای زندگیه ... والا من خودم بعضی ها رو میبینم ساعت کاریشون هم مناسبه اما هی اضافه کار یا برمیدارن یا میرن جاهای متفاوت کار میکنن ... خب برا مرد این خوبه اما بهتره خانم ها کوتاه بیان یا ... 3. مفید بودن خانم تو اون کار از نظر رضای الهی خب هدف از کار کردن هم باید مشخص باشه. .. نه صرفا کار کردن برا اینکه حال همسرشون رو بگیرن... کار کردن برای رضای الهی حالا چه خانم مهندس باشی چه خانم پرستار ... خب با این شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرایــــــــــــــــــــــــــــــــط کار کردن بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
مقطع سنی نداره , به بلوغ جنسی رسید و دید داره به گناه میفته باید ازدواج کنه , حالا در هر سنی میخواد باشه
![]() پ.ن : لطفا جواب این پست رو ندین چون بنده اصلا پاسخ های روانشناسانه و جامعه شناسانه رو قبول ندارم |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۸ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
منم بازی
![]() به نظر من خانم ها اگه بخوان کار و درآمد اختصاصی داشته باشند هیچ مشکلی نیست. اما در شرایط برابر یک خانم و یک آقا از نظر تخصص، کارفرماها علاقه بیشتری به استخدام خانم ها دارند چون: - اکثرا حاضرند با حقوق کمتر از آقایون کار کنند - حرف گوش کن تر هستند! - از لحاظ روابط عمومی واسه شرکتشون بهترند! - راحت تر میتونند بهش زور بگن ! - اگه آدمهای کثیفی باشن میتونند سوء استفاده های مختلف کنند! شخصا از نزدیک دیدم که بعضی جاها خانمهای جوان را با ماهی 200 هزارتومان استخدام کردند و با توجه به این نکته که کسی که این شغل رو انتخاب میکنه قطعا مشکل مالی داره بنابراین راحت از اونها سوء استفاده هم کردند متاسفانه ![]() اگه خانمها حتی در محیط مناسب با حقوق کمتر جای آقایون رو بگیرند باعث بیکاری آقایون میشن و بیکاری جوانها هم باعث عدم رغبت به ازدواج و رفتن به سمت های دیگه میشه و سن ازدواج بالا میره. با توجه به بالا رفتن سن ازدواج خانم ها هم اکثرا به سمت دوستی میرند و باعث میشن رغبت مردها به سمت ازدواج کمتر بشه و دوست پسر و دوست دختر داشتن بشه یه سبک زندگی و بنابراین خیلی ها با توجه به این سبک زندگی حتی اگه مشکل مالی نداشته باشند بازهم نیازی به ازدواج نبینند و نیازهاشون رو به روش دیگه ای برطرف کنند.در این سبک زندگی باز هم اکثرا خانمها ضرر می بینند تا آقایون ! خوب اگه جنبه منفی رو کنار بگذاریم کار کردن خانمها غیر از موارد بالا باشه میتونه محاسن زیادی داشته باشه: - کار کردن در زمینه علایق خود و یا تحصیلاتش (باعث شدن زیستن و انگیزه داشتن میشه) - یاد گرفتن جنگیدن در جامعه و روی پای خود ایستادن و تنها از پس خود برامدن (روحیه قوی پیدا میکنند) - از لحاظ روابط اجتماعی رشد میکنند - استقلال مالی و عدم وابستگی به شوهر - کمک به اقتصاد و رفاه خانواده - کمک به شوهر و کم کردن فشار اقتصادی خانواده - دید بهتری از جهان و زندگی پیدا میکند - از لحاظ ظاهر و اندام و تندرستی بهتر به خودش رسیدگی میکنه - در سن پیری حقوق بازنشستگی میگیرد و سربار کسی خدایی نکرده نمیشه خلاصه اینکه کار کردن خانم ها اگه جوانب منفیش در نظر گرفته بشه میتونه خیلی خوب باشه سن مناسب ازدواج هم به نظرم برای هرکس متفاوته شخصی شاید بخواد تو سن پایین ازدواج کنه و نیازهایی که از زندگی زناشویی میخواد متفاوت باشه از شخصی که چند سال بعد و توجه به یه سری شاخص ها میخواد ازدواج کنه به نظر شخص خودم ازدواج واسه آقایون با توجه به وضعیت فعلی از 23 سالگی تا 30 سالگی مناسبه و واسه خانم ها از 20 تا 27 ازدواج تو سن کم به نظرم بیشتر احساسیه تا عقلانی
|
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول: نون سر سفره چی ؟؟ یه دختر قبل از اتاق خواب ، به نون سر سفره ای که آقاشون دراورده نگاه میکنه . با شکم خالی نمیشه. یکی از همکاران آقا بعد از ماه عسل اومده بود و تو جمع همکارا میگفت : عشق واسه مرد همون شب اول ازدواج بقیش عادته و تکرار و اجبار .چقدر این مرد جماعت پررو هستن . همینه دیگه بلوغ جنسی به ارضا میرسن .دیگه عقلشون بعدا کامل میشه .شروع مصیبت ها ........ |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۲۹)SkyGirl نوشته است: نون سر سفره چی ؟؟ حرفتون درسته اما این فقط یک طرف ماجراست. خیلی از دخترها هم هستند که فقط میخوان ازدواج کنند و پول خرج کنند! اصلا واسشون مهم نیست شوهرشون چطوری باید پول دربیاره فقط میخوان خرج کنند شوهر بدبخت هم صبح تا شب بیرون جون میکنه و خانم توی خونه تا لنگ ظهر میخوابه و تا یه پولی دستشون میاد مسافرت و کالا و لباس لوکس میخواد خیلی از خانمها رو دیدم که اصلا به نیازهای عاطفی و جنسی اقایون توجه نمیکنند و اصلا به خودشون نمیرسند! مردها تو بعضی مسائل خیلی به نکات ریزی توجه دارند خیلی بیشتر از خانمها! خیلی از آقایون رو دیدم سر همین قضایا بیرون از خونه یا رفتن دنبال دوست دختر! یا با دیدن یه خانم اجتماعی تر و شیک تر! و مقایسه با خانم خودشون نسبت به خانمشون سرد شدند و رفتن دنبال..... این مسئله تو دو طرف وجود داره واسه همین بهتره به سمت ازدواج با دقت بیشتری رفت تا بعدا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۲ توسط Eve.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۴۸)Maysam-1st نوشته است: حرفتون درسته اما این فقط یک طرف ماجراست. به خاطر همین فکر ها و دید ها و رفتاراست که بهتره پسر دست رو دختری بذاره که از لحاظ مالی دو خانواده در یه سطح باشن...نه توقع زیاد ب وجود میاد نه چیز دیگه ای....نمیگم پسر به تنهایی به اندازه ی پدر دختر! خانواده ی دختر و خانواده ی پسر. |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۴۸)Maysam-1st نوشته است: حرفتون درسته اما این فقط یک طرف ماجراست. دقیقا کجاش درست بود ؟ اونی که عاقل نشده غلط میکنه ازدواج کنه. از اون طرف هم خانواده دختر اشتباه کردن دخترشونو به کسی دادن که بلوغ فکری نداشته. لطفا همه رو به یه چشم نبینید |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
منم حرفم همینه.مردی که به بلوغ فکری نرسیده نباید ازدواج کنه .اینقدر تو تالار این بلوغ جنسی رو بلد نکنید.دیگه داره حال بهم زن میشه.
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۵)Mohammad Trust نوشته است: دقیقا کجاش درست بود ؟ اونی که عاقل نشده غلط میکنه ازدواج کنه. از اون طرف هم خانواده دختر اشتباه کردن دخترشونو به کسی دادن که بلوغ فکری نداشته. کسی این مسئله رو به همه نسبت نداد دوست عزیز بالاخره واقعیتیه که وجود داره و من این مورد رو خیلی تو زندگی ها دیدم به خصوص زندگی قدیمی ترها بلوغ فکری هم تو حرف ساده است اما تو عمل فقط یه کلمه نیست بلکه بیشتر درک متقابل از نیارهای خود و شریک زندگی ات و زندگیه که به همین سادگی ها نمیشه میزانش رو واسه هرکس مشخص کرد! |
|||
|
|
۰:۲۱, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:نون سر سفره چی ؟؟ هر طور مایلید از اون جمله ی من برداشت کنید خواهرم ! حرف من اینه که نباید به گناه افتاد ! اگر به گناه بیفتیم خدا دیگه نمیگه بلوغ عاطفی داشتی و یا عقلی و اقتصادی ؟ میگه مستقیم دست چپ موتورخونه جهنم ![]() الان یه مقداری سرم شلوغه درست نمیتونم پاسخ بدم ولی در اون چهار چوبی که من میبینم عدم ازدواج به موقع و به گناه افتادن هیچ توجیهی نداره ! در انتهای پستم هم عرض کردم لطفا به ارسالم پاسخ ندین چون حقیر نه روانشناس جماعت رو قبول دارم و نه جامعه شناس رو ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال از متاهل ها(انگیزه و هدف درست ازدواج) | boghz | 43 | 27,341 |