کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: سن درست ازدواج از نظر شما؟
16-20
20-24
24-30
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سن درست ازدواج
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامHeart
بعد از اینکه این تایپیک رو زدم :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html
یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!*
بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم!
(فهمیدید الان؟؟!Huh|)

خلاصه!
سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ »

ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها)
حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟

* ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریمBig Grin)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، انتصـار ، أین المنتظر ، وافی ، یاســین ، Aryha ، fafa* ، sarallah ، لبخند خدا ، مجنون العباس ، السا ، حضرت عشق ، ضحی ، صبا ، 59-11(یامهدی) ، mahdy30na ، فانوس *7* ، ترنم ، آسمان ابری ، Mohammad Trust ، قلب ، فدايي ولايت ، nasimesaba

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۷, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
(۳/فروردین/۹۳ ۰:۲۱)Reza2035 نوشته است:  هر طور مایلید از اون جمله ی من برداشت کنید خواهرم !
حرف من اینه که نباید به گناه افتاد ! اگر به گناه بیفتیم خدا دیگه نمیگه بلوغ عاطفی داشتی و یا عقلی و اقتصادی ؟ میگه مستقیم دست چپ موتورخونه جهنم Smile
الان یه مقداری سرم شلوغه درست نمیتونم پاسخ بدم ولی در اون چهار چوبی که من میبینم عدم ازدواج به موقع و به گناه افتادن هیچ توجیهی نداره ! در انتهای پستم هم عرض کردم لطفا به ارسالم پاسخ ندین چون حقیر نه روانشناس جماعت رو قبول دارم و نه جامعه شناس رو !

فکر نمیکنم جواب من توجیح روانشناسی یا جامعه شناسی داشت.
اتاق خواب پول میخواد نه ؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۳۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #42

نقل قول:فکر نمیکنم جواب من توجیح روانشناسی یا جامعه شناسی داشت.
اتاق خواب پول میخواد نه ؟؟؟؟؟

واژه بلوغ فکری رو کسی غیر از روانشناس ها وارد فرهنگ لغت ما کرده ؟ تحلیل های پولی رو کی وارد این فرهنگ کرده ؟
سخت نگیرید , حرفی که زدم یه نظر شخصیه که هیچ گونه استدلال عقلی رو قبول نمیکنه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، black ، هادی...
۰:۳۵, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۰:۳۶ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۲۹)SkyGirl نوشته است:  نون سر سفره چی ؟؟
یه دختر قبل از اتاق خواب ، به نون سر سفره ای که آقاشون دراورده نگاه میکنه . با شکم خالی نمیشه.
یکی از همکاران آقا بعد از ماه عسل اومده بود و تو جمع همکارا میگفت : عشق واسه مرد همون شب اول ازدواج بقیش عادته و تکرار و اجبار .چقدر این مرد جماعت پررو هستن .
همینه دیگه بلوغ جنسی به ارضا میرسن .دیگه عقلشون بعدا کامل میشه .شروع مصیبت ها ........
سلام عرض میکنم ,
0.0
نمیدونم از برخورد خودم با شما باید ناراحت باشم یا از عدم برخورد و صبر مدیران تالار
0.0

خانم محترم ما چه گناهی کردیم که هر وقت میایم تالار باید پست های شما رو ببینیم که معلوم نیست از زن بودن خودتون متنفرید یا از مرد ها
0.0
تا یکی یه نظری میزاره که من از کار کردن زن ها خوشم نمیاد و موارد مشابه شروع میکنید , بعله دیگه ما زن ها فلان ما بدبخت ها بهمان
0.0
لطفا نگاه کنید ببینید که در چه تالاری نظر میگذارید , اعضای اینجا یا کسانی که به یک تالار مهدوی میان و نظرات شما رو میخون 100% مخاطب های شما رو تشکیل میدن , با این حرف های بدون استنتاج عقلی و یک طرفه تون چه چیزی رو میخواید بگید ؟
0.0
لطفا وقت کسایی که برای خوندن مطالب فکرشده و کسب نظر دیگران و یا به نوعی تحقیق, با احترام نظرات تکراری شما رو میخونن محترم بشمرید و بدونید که پس فردا, هم درقبال حرف هاتون و هم در قبال وقت ما مسئولید
0.0
از مدیران تالار هم خواهش میکنم یک مصداق جدیدی برای spam ها داشته باشن نه اینکه فقط ارسال های حاوی توهین رو پاک کنن (اگه بحث در مورد کارکردن زن ها با مثال های عینی اجتماعی و ... بود تا حدودی به این تاپیک ربط داشتن ولی نه برخی طرز تفکر های سیاه و تکراری که شاهد هستیم)
0.0
این طور بحث کردن ها خیلی ها رو از حضور و فعالیت در تالار دلسرد میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مرهم ، SAViOR ، لبخند خدا ، انتصـار ، fafa*
۰:۵۴, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۰:۵۸ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #44
آواتار
حرف های تکراری، جواب های تکراری هم داره .
میتونید پست های من رو نخونید. اتفاقا دارم از واقعیات میگم . چیزی که ادما رو دلسرد میکنه شعار دادن الکیه که ادم میبینه .

خیلی جالبه که من مسئولم.اما تفکرات دیگه نه !!! .

پست های شعار زده بزنید.اسمش رو هم بزارید واقعیت.چیزی که جرات شنیدش نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، Eve
۱:۰۴, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
(۳/فروردین/۹۳ ۰:۵۴)SkyGirl نوشته است:  حرف های تکراری، جواب های تکراری هم داره .
میتونید پست های من رو نخونید. اتفاقا دارم از واقعیات میگم . چیزی که ادما رو دلسرد میکنه شعار دادن الکیه که ادم میبینه .

خیلی جالبه که من مسئولم.اما تفکرات دیگه نه !!! .

پست های شعار زده بزنید.اسمش رو هم بزارید واقعیت.چیزی که جرات شنیدش نیست .

شما شاید مثال هایی که میزنید درست باشه ، ولی متاسفانه چون فکر میکنید همه چیز زیر سر مردهاست اصلا ذهنتون سمت این نمیره که زن ها هم مشکلاتی دارن
من خودم به شخصه میتونم چندین مورد از این دست موارد راجع به زن ها بگم ، اما خودمو حفظ میکنم ، ولی شما ماشاالله بحث را به رخت خواب هم کشاندید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی) ، SAViOR ، black ، Maysam-1st ، fafa*
۱:۰۵, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱:۰۶ توسط black.)
شماره ارسال: #46
آواتار
واقعا نمیدونم چقدر باید از این حدیث استفاده کنم تو تاپیک ها
در تکمیل صحبت های رضا:
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند:

جهنم آکنده است از عذب ها

حالا دبگه هر توجیحی دلتون میخواد بیارین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، Reza2035 ، Havbb 110 ، هادی... ، SAViOR ، دل خسته ، انتصـار ، لبخند خدا ، fafa*
۱:۱۵, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۲:۵۸ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #47
آواتار

(۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۵)Mohammad Trust نوشته است:  دقیقا کجاش درست بود ؟ اونی که عاقل نشده غلط میکنه ازدواج کنه. از اون طرف هم خانواده دختر اشتباه کردن دخترشونو به کسی دادن که بلوغ فکری نداشته.

لطفا همه رو به یه چشم نبینید

به نظر من یه برداشت غلط وجود داره و اون عدم تمایز بین بلوغ عقلی با چیزیه که میشه اسمشو درک ذهنی و فهم گذاشت و اینطور تعریف کرد :
0.0
بلوغ عقلی : قدرت تحلیل منطقی بر اساس اتفاقات و شرایط
درک عقلی و فهم : گذاره ها و تابع های عقلی اضافه شده به مغز در نتیجه تجربه و حضور در شرایط گوناگون و صد البته فکر کردن و مطالعه و مشورت
0.0
منظورم اینه که هدف ازدواح تکامل و تعالی از جنبه های عقلی و روحی (مانند بعضی ویژگی های اخلاقی ) و غیره هست در حالیکه:
0.0
تکامل عقلی چیزیه که نتیجه ی ازدواجه نه لازمه اون
0.0
با تعاریف شما از اسباب و لازمه های ازدواج که شامل تکامل و ترقی مالی , علمی , اخلاقی , عقلی و ... هست دیگه چه نیازی به ازدواح هست
0.0
با این اوضاع تنها چیزی که یک دختر یا پسر نمی تونن به تنهایی تکمیل کنن نیاز جنسی هست که اون هم ظاهرا با افتادن در دام گناه نباید سدی در مقابلش باشه .
0.0
اگه اینطوری باشه باید این شبهه رو هم مطرح کرد که چرا خدا بلوغ عقلی رو 5,6 سال بعد از بلوغ جنسی قرار داده تا انسان در سختی باشه و خدای نکرده به گناه کشیده بشه
0.0
یعنی یا تعریف بعضی از ما در مورد بلوغ عقلی غلطه یا ما میخوایم مسیر تکامل فکری یا بخشیشو (که سنت های تورم دار تعیین میکنه تا کجا) رو به تنهایی طی کنیم یا نه بلوغ عقلی مد نظر اسلام تقریبا همزمان با بلوغ جنسی هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، SAViOR ، لبخند خدا
۱:۳۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
خانومSkyGirl
شما چرا همش با آقایون درگیری عزیزمن؟؟Dodgy
یکی سر کار کردن خانوما باهاشون اختلاف نظر داری و یکی هم چون به زن به عنوان یک وسیله برای رفع نیاز جنسی نگاه میکنن!!
ببین اینجا هرکسی میاد نظرشو میگه و استدلال براش میاره اگه عقلانی بود خب بقیه قبول میکنن اگه نبود هم هیچ...!! نه اینکه بیاد بگه نه حرف حرف خودمه و هرچی من میگم درسته اینقدر خود رای نباش..!! این خیلی بده!!
خداییش بعضی مواقع شده من یه نظری دادم بقیه مخالف بودن من دلایلی که میاوردم منطقی بود ولی دلایلی که آقایون می آوردن عقلانی بود!! بخاطر همین با کمال میل قبول میکردم...!! خودخواه نبودم بگم نه حرف حرف خودمه!!
آقایون همسر رو فقط برای رفع نیاز جنسی نمیخوان...میتونی با چند مثال توی فضای واقعی این حرفتو برام اثباتش کنی؟؟؟منتظرتم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، SAViOR ، Maysam-1st ، مجید املشی ، Ali#59 ، fafa* ، soheyl68
۱:۴۷, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱:۵۰ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #49
آواتار
اگه بحث عقلانی برای ما واضح نیست نظر دین و اهل دین راهگشاست.0.0
با توجه به روایات و سیره معصومین ـ علیهم السلام ـ که الگوهای شایسته هستند برای ما مهم است كه در تعیین سن ازدواج نیز به آن بزرگواران اقتدا کنیم. طبق آیات، روایات و سیره معصومین ـ علیهم السلام ـ سن ازدواج در دختران بعد از 9 سالگی و در پسران حدود 20 سالگی است؛ اما سؤالی که وجود دارد این است که آیا تنها، رسیدن به این سن کفایت می کند، یا معیارهای دیگری نیز در تعیین زمان ازدواج دخالت دارد؟ (همه مطلب در اندیشه قم)
0.0
بحث عقلی : به نظر شما با گذشت زمان شاخص سن برای ازدواج باید کاهش پیدا کرده باشه یا افزایش
شاید بگید در زمان ما به سطح بیشتری از عقل نیاز داریم که باز هم برمیگردیم به تعریف بلوغ عقلی
0.0
رجوع به متخصص برای تعبیر ملاک سن در ازواج در زمان کنونی : حجت الاسلام قرائتی که در زمینه مسائلی اجتماعی خیره اند میفرمایند:
0.0
" این مفسر قرآن کریم در برنامه این هفته درس‌هایی از قرآن 18 سالگی را سن مناسبی برای ازدواج بچه های امروزی دانست و گفت: چه چیز انسان را بی‌دین می‌کند؟ فاصله از اسلام‌شناس، زیرا با یک شبهه خیلی از افراد بی‌دین می‌شوند، دوسوم دین مربوط به ازدواج است، البته در سن پایین یعنی 18 سالگی ازدواج کند، آنها بچه نیستند، ما بچه‌ایم که می‌گوییم آنها بچه‌اند. " (مشاهده کامل خبر)
0.0
نظر مقام معظم رهبری و حمایت ایشون از ازدواج های دانشجویی (حالا بعضی ها فکر میکنن اگه کسی لیسانس نگیره دانشجو نیست) رو که احتمالا مطلع هستید.
0.0
چند مورد رو هم قبلا گذاشته بودم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار
۲:۲۸, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
چه بحثی شده...Smile
این سؤال یک سؤال کاملاً شخصی ه که هرکسی بنابه تصمیماتی که برای زندگیش گرفته،بهش پاسخ میده.
هرکسی هم آزاد هستش که هرطوری صلاح میدونه با توجه به عقاید و چارچوبش زندگی کنه و تصمیم بگیره.
موضوع تاپیک هم تا جائی که من متوجه شدم،با توجه به نظر سنجی،"سن ازدواج از نظر شما"ست.
یک نفر دوست داره دختری رو انتخاب کنه که فقط کارهای خونه رو انجام بده و یکی دیگه دلش می خواد همسرش کارمند باشه.
اینها خیلی شخصیه...بهتر نیست اینجا فقط نظر شخصیمون اعلام بشه و نظر دادن درمورد درست بودن یا درست نبودن نظرات افراد دیگه رو به کارشناسان این حوزه یا روانشناسان و مشاوران بسپریم؟Smile
با کمال احترام،شاید بد نیست این نکته رو یادآوری کنیم که یکی از قدمهائی که میشه برای اصلاح فرهنگمون برداریم،اینه که در حوزه ای که مربوط به تخصّص ما نیست، اظهارنظر نکنیم..Smile

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، یاســین ، السا ، مجید املشی ، help me ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]