|
دانلود مستند زندگی به سبک آخرالزمان
|
|
۲۳:۲۱, ۱۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۱:۳۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() لابراتوار ویژه ی جنگ نرم دانشجویی لوجند فیلم تقدیم می کند: مستند زندگی به سبک آخرالزمان ![]() سایز اوریجینال پوستر مستند زندگی به سبک آخرالزمان در پی پیشرفت تکنولوژی در قرن بیستم، شاهد درگیری کشورهای قدرتمند به منظور سیطره آسان تر بر جهان، از طریق القای سبک زندگی بوده ایم.
در این میان ایالات متحده توانست سبک زندگی امریکایی را به الگویی محبوب و جهانی تبدیل کند. با پیروزی انقلاب در ایران جبهه خداگرا مدعی ارائه سبک زندگی دینی برای حل مشکلات بشر در همه ابعاد شده بود، این در حالیست که تاکنون این موضوع محقق نشده است. فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان با کالبدشکافی عوامل موثری مانند سبک زندگی امریکایی دلایل عدم تحقق آن را بررسی می کند و همچنین به ضرورت نیاز به داشتن سبک زندگی اسلامی- ایرانی اشاره دارد. اگر به دنبال مستندی هستید تا چارچوب ها و ضرورت سبک زندگی سنتی و اسلامی و همچنین آسیب های سبک زندگی غربی را
به شکل کاملا مستند، ساده، خلاصه و در عین حال جذاب تببین نماید توصیه می کنم این مستند رو تماشا بفرمایید قسمت اول / فلسفه ی سبک زندگی
![]() در این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به فلسفه ی سبک زندگی به طور کلی پرداخته می شود. حجم:110 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت دوم / عوامل ناکارآمدی حکومت دینی ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به عوامل ناکارآمدی حکومت دینی در الگو سازی سبک زندگی دینی می پردازد. حجم:100 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت سوم / هالیوود ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به هالیوود، گسترش سبک زندگی آمریکایی و مقابله با مفاهیم دینی می پردازد. حجم:109 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت چهارم / مؤلفه های سبک زندگی آمریکایی ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به مؤلفه های سبک زندگی آمریکایی و نقش آن در تهاجم فرهنگی می پردازد. حجم:111 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت پنجم / مصرف گرایی ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به یکی از مؤلفه های سبک زندگی آمریکایی یعنی مصرف گرایی می پردازد. حجم:111 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت ششم / مد گرایی ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به مؤلفه های سبک زندگی آمریکایی از جمله مد گرایی می پردازد و به نحوه تأثیرگذاری و ترویج مد بر سبک زندگی از دهه ۶۰ میلادی تاکنون اشاره می کند. حجم:111 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت هفتم / زنای ذهنی؛ فروپاشی خانواده ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به زنای ذهنی؛ فروپاشی خانواده و نقش رسانه در طلاق عاطفی خانواده ها می پردازد. حجم:111 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت هشتم / اینترنت ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به نقش رسانه ها از جمله اینترنت در سبک زندگی و تأثیر گذاری شبکه های اجتماعی در این خصوص می پردازد. حجم:155 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit قسمت نهم / غذا
![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به جایگاه غذا در سبک زندگی می پردازد. حجم:135 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire قسمت دهم / بحران چمعیت ![]() این قسمت از فیلم مستند زندگی به سبک آخرالزمان به جایگاه بحران رشد جمعیت می پردازد. حجم:138 مگابایت کیفیت:عالی دانلود با لینک مستقیم از سرور بیداری اندیشه دانلود با لینک مستقیم از سرور Trainbit دانلود از سرور Mediafire (۲۷/فروردین/۹۳ ۱:۴۴)مجید املشی نوشته است: کد قالب بندی شده: دانلود با لینک مستقیم مستند زندگی به سبک آخرالزمان از سرور سایت مبین مدیاکاری از: علی رضایی مشاور: مجید املشی |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۲, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۳ ۱۷:۵۵)مرهم نوشته است: بسم الله سلام. وقت بخیر عذرخواهی می کنم از تاخیر در پاسخ دیشب پاسخ شما رو دادم امامتاسفانه نتم قطع شد و پاسخم ارسال نشد شما بفرمایید که نسخه ویرایش شده رو دانلود کردید یا نسخه ی اولیه رو؟(به عبارت دیگه در مستند برخی از تصاویر مات هستن یا خیر؟) http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid266459 (۲۳/فروردین/۹۳ ۲۰:۳۶)مجید املشی نوشته است: بنده و آقای رضایی پس از ساخت به میزان کمی روی پوشش تصاویر موجود در فیلم حساسیت لازم رو به خرج نداده بویم.در مورد سانسور و دقت در انتخاب ویدئوها و تصاویر هم عرض کنم که دقت شده که هم بتوان درک درستی از شرایط بد جامعه و نفوذ تدریجی سبک زندگی امریکایی بدیم و هم حریم ها رو رعایت کرده باشیم اما برای اینکه نخوایم نسبی ببینیم این مسئله رو استاندارد رو تلوزیون و رسانه ی ملی قرار میدیم. به هرحال اونچه مسلمه این هست که باید دقت مناسبی در مورد ویرایش تصاویر نامناسب صورت بگیره و ما هم نهایت تلاشمون رو می کنیم. |
|||
|
|
۲:۲۴, ۱۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۳ ۲:۳۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۲۷)مرهم نوشته است: من زیاد تو جو تالار پرسه نمیزنم که بدونم به ایشون در فضای عمومی هم توهین کردید یا نه..."هم" ؟ مگه تو فضای خصوصی به ایشون توهین کردهام؟ (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۲۷)مرهم نوشته است: فقط میدونم ایشون شخصی هستن که فکر کنم ظرف ابشون رو تا خاک مالی نکنید دلتون آروم نمیگیره ...اشتباه میکنید. این نیست. نمیدونید. موضوع فقط یک گلایه از یک انتساب ِ بدون استناد بود. البته گلایهی شدیدی بود، و به مدیری که دنبالش نکرد هم کشیده شد. (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۲۷)مرهم نوشته است: گاهی حرفاتون خیلی درسته ... من رو یاد عمری میندازه که وقتی با نوکرش داشت سفر میکرد در سوار شدن روی مرکب هم عدالت داشت و نوبت بندی کرد ..."عمری" ؟ عُمری ؟ عُمَری ؟ این رو متوجه نشدم. منظورتون رو هم خیلی متوجه نشدم. به هر حال بنده لایق تحسین نیستم. تنها تفاوتم با اکثر افرادی که اطرافم میبینم اینه که با عبارت «بیخیال» خیلی قهرم. (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۲۷)مرهم نوشته است: بهتون مارک نمیزنم . تشخیص حق از باطل برام امکان پذیر نیست متاسفانه ...حق با بنده بود، چون ایشون به دفاع نپرداختند. البته پیش میاد که در بحثی جواب آدم رو بدن و جوابش حتی ماهها معطل بمونه، اما تفاوتش اینجاست که: اولاً اگر بتونیم جواب میدیم، نه اینکه خودمون بیایم و بدون هیچ جوابی بگیم که «حساب ما قیامت!». ثانیاً بحث ِ ناراحتی یک نفر اضطراریتر هست از یک بحث معمولی. ثالثاً ایشون مثل بنده در پاسخ دادن کند نیستن که ممکن باشه نوشتن پاسخشون خیلی طول بکشه و منجر به معطل موندن در کنار دیگر کارها بشه. اونقدر هم ناراحتی خاصی نبود که حالا بخوایم طرف رو بکشیم! اما به هر حال آدم دلگیر میشه از انتساب ِ بد ِ غلط ِ بدون استناد، و نمیتونه اون رو با «دوستی» جمع بزنه. یعنی تمام ماجرا، اگر از یک غریبه و در جایی که روی هیچکس حسابی نمیکردیم اتفاق میافتاد، اصلاً ارزش پیگیری نمیداشت. (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: چون از طرفی بالاخره شما باید یکسری حقایقی رو نشون بدی، وگرنه بیان بی سند انجام دادی. از طرف دیگه هر چیزی رو هم نمی شود نشان داد(البته بنده در حال تکمیل کردن چند جواب دیگر هم پیرامون تاپیکها و صحبتهای مختلف هستم، اما گفتم در این مورد هم حرفی بزنم) سند ِ چی برای کی؟ سند گسترش فساد و سبک زندگی شیطانی، برای ملتی که خودشون دارن غرق میشن؟ توی این دوره زمونه، کی هست که ندونه؟ (عجب شعری!) (۱۰/آبان/۹۳ ۲۳:۴۵)Mahdy2021 نوشته است: البته حد مورد قبول ما هم مسائل شرعی است و برخی ممکن است اصلا اهل دیدن فیلم خارجی نباشند. مسلما برای این عزیزان صرفا می شود توصیه کرد که این مستندها را هم نبیننداینکه میگید «اهل فیلم خارجی»: واژهای که دیگران بکار بردن «فیلم زبان اصلی» بود. پس آیا منظورتون از «فیلم خارجی» همون بود؟ و آیا «اهل فیلم خارجی» یعنی همونها که براشون عادی شده؟ پس آیا معنی صحبتتون اینه که مستندها در حدی هست که فقط به این دسته از افراد توضیه میشه؟ |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۳ ۰:۵۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۳ ۱:۴۲)مجید املشی نوشته است: سلام. وقت بخیر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ای کاش این موضوع رو زود تر میدونستم... راستش با اینکه دی وی دی ها به ما ضرر مالی نزدن. اما از این که داره دست مردم پخش میشه عذاب وجدان دارم ![]() ![]() ![]() فکر کنم قبل سانسور نهایی بود ک دان کردم. خودمم از دین تصویر هاش شرمگین میشدم. فقط به یکی از دوستان نزدیکم دادمش متاسفانه .. که بدون مشورت تکثیرش کرد (۱۱/آبان/۹۳ ۲:۲۴)درست پسند نوشته است: ... واقعا یکی از شخصیت هایی که بی نهایت و بی نهایت و بی نهایت تمایل دارم رفتارش رو در دنیای حقیقی ببینم شما هستید . اینجا که این قدر حرص میخوردید به قول خودتون بی خیال نیستید... امیدوارم حداقل اون ور براتون زیبا باشه ... از دو دنیا ضرر نکنید .. |
|||
|
۱۷:۴۹, ۱۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۳ ۱۷:۴۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۹۳ ۰:۵۳)مرهم نوشته است: اینجا که این قدر حرص میخوردید به قول خودتون بی خیال نیستید... امیدوارم حداقل اون ور براتون زیبا باشه ... از دو دنیا ضرر نکنید ..خیلی متشکر. إنشاءالله. اما کی گفته که در این حرصخوردنها، از این دنیا ضرر کردهام؟ (گفتم بگم تا کسی که میاد میبینه فکر نکنه ضرر کردهام)(۱۲/آبان/۹۳ ۰:۵۳)مرهم نوشته است:بنده اگر جای شما بودم، میرفتم برای پس گرفتنش. هرچقدر هم که ضرر مادی داشته باشه. در نظر داشته باشید که انسان همواره در حال امتحانه، و حتی اگر هرتعداد از DVDها رو بسیج ناحیه پخش کرده باشه، باز هم هر یکدونهشون که پس بگیرید، سود خالص خالص نقد نقد هست. اینکه سود مادی رو بخاطر دغدغهی الهی به ضرر مادی تبدیل کنید، خیلی زیباتر از اون ماجرای ضرر اولی هست. |
|||
|
۲۳:۱۵, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
برای دریافت این مستند به صورت پستی می توانید از این لینک اقدام نمائید. |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام مجید جان! هر چقدر که با خودم کلنجار رفتم دیدم نمیشه حداقل یه دست مریزاد خشک و خالی به شما نگفت. ![]() ![]() حسرت خوردم از این که چقدر دیر متوجه شدم میشه چنین مستندهای جذاب و گیرایی رو خودمون با مبانی شیعی بسازیم. واقعا از شما و باقی دست اند در کاران ساخت مستند تشکر می کنم. خسته نباشید! ضمنا بی صبرانه منتظر فصل دوم این مستند فوق العاده زیبا هستیم. ![]() راستی مجید جان اگر می شد یه قسمت هم در ارتباط و وایبر و شبکه های اجتماعی مشابه هم بسازی خیلی عالی تر می شد! ![]() التماس دعای فرج یا علی |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۳ ۱۵:۵۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۳ ۲۲:۲۳)Admirer نوشته است: به نام خدا ممنونم از توجه و حسن نظر شما سید جان. اختصاص دادن قسمت مجزایی به مبحث شبکه های اجتماعی خیلی میتونه مفید باشه در شرایط حاضر. یک کاری رو مدت هاست مدنظر دارم. شاید بیش از یک ساله که طرحش رو ریختیم. با رضا جکمن هم در موردش صحبت کردم. قراره یک کاری ارائه کنیم در مورد تاثیرات سینما و المان های مشترک هرکدام از کارگردان های بزرگ دنیا از برادران واچوفسکی گرفته تا اسکورسیزی و اسپیلبرگ و ... در آثار خودشون. و همچنین از محتوی این تاپیک هم استفاده خواهیم کرد در بیان فلسفه ی سینما: سینماگر یا فیلسوف؟! خیلی کار قشنگ و تاثیرگذاری خواهد شد از نظر خودم. در این مستندی که مدنظر داریم به اصل محتوای فیلم ها و قالب فیلم ها اشاره خواهیم کرد. رضا در در حال نوشتن فیلمنامه ی این مستند هست. این کار اگه فیلمنامش اماده بشه ساختش رو شروع می کنیم به امید خدا. واقعیت اینه که چون ما تخصص آکادمیک در زمینه ی مستند سازی نداریم خیلی وقت میگذاریم برای تهیه ی هر قسمت از مستند تا غیر از محتوا تونسته باشیم مستند رو از نظر فنی هم قابل قبول ارائه بدیم. |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
به نظر من میشد این مستند یک مقدار ملایم تر هم ساخت لازم نبود اون همه تصویر و فیلم بذارید حتی اگر سانسور کرده باشید
|
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۱۹/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۳۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۳ ۱۵:۵۴)مجید املشی نوشته است: ممنونم از توجه و حسن نظر شما سید جان. به نام خدا با سلام مجدد! مجید خودت هم اشاره کردی که وقت، تخصص و امکانات کمی داریم و صد البته با این شرایط باید واقع بینانه تر عمل کنیم. حقیر از زحمات شما باز هم تشکر می کنم اما به نظرت بهتر نیست با توجه به واقعیت های موجود اولویت بندی کنیم؟ ( البته شاید هم اولویت ها که ریشه در باورها و ارزش ها و دغدغه های ما داره متفاوت باشن!! ) به نظر حقیر بهتره ابتدا به مسائل فراگیرتر ( مثل همین گسترش وحشتناک اینترنت و شبکه های اجتماعی ) پرداخته بشه!! حتی جا داره که یه مستند سریالی و مفصل درباره ی مزایا و معایت استفاده از اینترنت به عنوان یکی از چهار بازوی اصلی رسانه ( شاید حتی مهم تر از صنعت موزیک و سینما و گیم ) که خیلی مغفول مانده ساخته بشه.. پوزش پیشاپیش حقیر رو به عنوان برادر کوچکتر پذیرا باشید! ![]() التماس دعای فرج یا علی |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود مستند سه گانه ی کاتسی (The Qatsi-Trilogy) | مجید املشی | 17 | 34,158 |
۱/بهمن/۹۷ ۱۰:۱۸ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| دانلود و تحلیل مستند بعد از خمینی (رحمة الله علیه) | vahrakan | 28 | 13,234 |
۱۳/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| دانلود مستند "دروغ به سبک هولوکاست" | -Ali- | 0 | 5,100 |
۲۲/مهر/۹۴ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| دانلود مستند «ایرانی های مرتد» | vahrakan | 1 | 2,969 |
۶/مهر/۹۴ ۳:۱۲ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی | antizion | 68 | 70,150 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱:۳۰ آخرین ارسال: cena |
|
| دانلود مستند کوتاه حریم خصوصی | مجید املشی | 2 | 3,160 |
۲۱/مرداد/۹۴ ۱۵:۰۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| دانلود مستند جنگ هالیوود با خدا (Hollywood War on God) | tavousi | 0 | 2,944 |
۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: tavousi |
|

![[تصویر: Besmellah4.gif]](http://s1.picofile.com/file/7782438488/Besmellah4.gif)
![[تصویر: Poster_Zendegi_Be_Sabke_Akharozaman_Last_Edition.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119975050/Poster_Zendegi_Be_Sabke_Akharozaman_Last_Edition.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118572892/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E01.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E02.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118572926/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E02.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E03.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118572942/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E03.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E04.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118572976/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E04.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E05.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118573026/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E05.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E06.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118573076/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E06.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E07.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118573100/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E07.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E08.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118573134/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E08.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E09.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118761276/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E09.jpg)
![[تصویر: Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E10.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119992568/Zendegi_be_Sabke_Akharozaman_E10.jpg)

بسیج ما هم متاسفانه سر این قضیه ضرر مالی نسبتا سنگینی کرد. 

(گفتم بگم تا کسی که میاد میبینه فکر نکنه ضرر کردهام)

![[تصویر: zendegi-besabke-e.jpg]](http://nasimeentezar.ir/images/entezar/zendegi-besabke-e.jpg)