کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: سن درست ازدواج از نظر شما؟
16-20
20-24
24-30
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سن درست ازدواج
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامHeart
بعد از اینکه این تایپیک رو زدم :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html
یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!*
بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم!
(فهمیدید الان؟؟!Huh|)

خلاصه!
سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ »

ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها)
حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟

* ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریمBig Grin)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، help me ، انتصـار ، أین المنتظر ، وافی ، یاســین ، Aryha ، fafa* ، sarallah ، لبخند خدا ، مجنون العباس ، السا ، حضرت عشق ، ضحی ، صبا ، 59-11(یامهدی) ، mahdy30na ، فانوس *7* ، ترنم ، آسمان ابری ، Mohammad Trust ، قلب ، فدايي ولايت ، nasimesaba

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۶, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #161
آواتار
امروز چیز عجیبی شنیدم!!!
شنیدم یه بنده خدایی که به نظر میومد ازدواج خیلی موفقی هم داشته و تو یه سن مناسب!!! متاسفانه بعد از سه چهار سال معلوم شده که سرع داشته!! البته سرع بیماری حادی نیست!! ولی خب مخفی کردن اون از کسی که بهش دست مهمترین دوستی رو دادیم خیلی بده!!!

بچه ها در اسرع وقت ازدواج کنید!! الان وافعا کشور در شرایطی هست که باید به امر رهبر که ازدواج هست ،توجه خیلی خیلی بیشتری بشه!! ولی ازتون خواهش میکنم، با صداقت جلو برید! به قول دوستان استحکام ازدواج الان خیلی مهمتره !چون باید با سرعت یه نسل شیعه بوجود بیاد!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، فانوس *7* ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، nasimesaba ، fafa* ، ترنم ، مجید املشی ، Ali#59
۲۳:۵۵, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #162
آواتار
امیدوارم امر رهبر رو مسئولین هم برای فراهم کردن پاره ای از نیاز های ابتداییه یه زندگی مد نظر داشته باشن
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، عبدالرحمن ، nasimesaba ، zahra11 ، fafa* ، ترنم ، مجید املشی ، Ali#59 ، Fatemeee
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]