|
سن درست ازدواج
|
|
۰:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() بعد از اینکه این تایپیک رو زدم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!* بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم! (فهمیدید الان؟؟! |)خلاصه! سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ » ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟ * ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریم )
|
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۶, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
امروز چیز عجیبی شنیدم!!!
شنیدم یه بنده خدایی که به نظر میومد ازدواج خیلی موفقی هم داشته و تو یه سن مناسب!!! متاسفانه بعد از سه چهار سال معلوم شده که سرع داشته!! البته سرع بیماری حادی نیست!! ولی خب مخفی کردن اون از کسی که بهش دست مهمترین دوستی رو دادیم خیلی بده!!! بچه ها در اسرع وقت ازدواج کنید!! الان وافعا کشور در شرایطی هست که باید به امر رهبر که ازدواج هست ،توجه خیلی خیلی بیشتری بشه!! ولی ازتون خواهش میکنم، با صداقت جلو برید! به قول دوستان استحکام ازدواج الان خیلی مهمتره !چون باید با سرعت یه نسل شیعه بوجود بیاد!! |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
امیدوارم امر رهبر رو مسئولین هم برای فراهم کردن پاره ای از نیاز های ابتداییه یه زندگی مد نظر داشته باشن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |