|
سوالاتی پیرامون رشته های دانشگاهی
|
|
۸:۵۷, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من پیش دانشگاهی رشته ریاضی هستم. توی دفتر چه انتخاب رشته 92 زده بود که علوم سیاسی هم می تونم برم.
توی سایت هایی مثل گزینه 2 و قلم چی رفتم تا ببینم چه رتبه ای لازم داره اما چیزی نداشت توی گوگل هم سرچ گشتم چیزی دستم رو نگرفت گفتم بیام اینجا از شما دو تا سوال بپرسم که شاید اطلاعاتی داشته باشین: 1- رتبه ی قبولی برای رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران و یا شهید بهشتی حداقل چقد باید باشه( منطقه دو هستم، اگه منطقه 1 رو هم می دونید بگید. یه جوری مزنه دستم میاد!) 2- این رشته فکر کنم اصالتش مال علوم انسانیه. بنظرتون چقد بین بچه های انسانی محبوبه( مثلا فکر کنم بین بچه های انسانی حقوق محبوبه.) خجالت می کشم این سوالا رو بپرسم آخه ربطی به بیداری اندیشه نداره!اما شما ها جای برادر من( یا خواهر من)! جای دیگه ای رو سراغ ندارم که بیام و این سوالا رو بپرسم. اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۴, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
نقل قول:من حالم بدهههه... الا بذکر الله تطمئن القلوب ان شاء الله نتیجه همون طوری بشه که دوست داشتید و فکرشو می کردید |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
نقل قول:الا بذکر الله تطمئن القلوب ممنون ![]() شماهم واسمون دعا کنین
|
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول:شماهم واسمون دعا کنین اگه قابل باشم.... |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام به كنكوري هاي عزيز
![]() ![]() اقا ما هم رشته ي فيزيك مي خونيم كمك خواستين در خدمتيم
|
|||
|
|
۲:۱۲, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان
منم عمران خوندم اگه سئوالی بود در خدمتم |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۳ ۱۴:۲۳ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۶)S.A.M نوشته است: اگه قابل باشم.... سرباز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قابل نباشه آخه؟! ![]() (۹/مرداد/۹۳ ۲۲:۱۵)Gryffen نوشته است: سلام به كنكوري هاي عزيز وااااااااای فیزییییک ![]() ![]() خوش بحالتون، من عاشق فیزیکم ![]() ولی خب رشتم تجربی بود! ![]() البته میخوام فیزیوتراپی بخونم (انشااله اگه خدابخواد) که ارشدش برم رشته فیزیک پزشکی! ![]() سایت سازمان سنجش دفترچه راهنمای انتخاب رشته رو گذاشته بگیرین دوستان کنکوری
|
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۹:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() میخواستم بدونم کسی راجع به رشته های شناور، آمارقبولی ، و تاریخ این آزمونا اطلاعاتی داره؟ اینکه کنکورش چند روز با کنکور اصلی فاصله داره ؟ هرچی تو اینترنت سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد.... ممنون میشم کمکم کنید... این پست خیلی هم به بیداری اندیشه مربوطه ![]() از ناظرا خواهش میکنم فعلا ادغام نکنید. لطفا
|
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر منظورتون رشته های شناور در کنکور ارشد هست که در دفترچه سازمان سنجش مشخص شده . تاریخ امتحانش در همون مدت زمان چند روزه ای هست که کنکورهای ارشد برگزار میشه که اون رو هم موقع کارت دادن اعلام میکنند. ساعت امتحانات و ترتیبش عموما در همه سالها ثابت هست مثلا زمان ما ،کنکور مکانیک صبح بود و هوافضا که شناور هست،اگر اشتباه نکنم بعد از ظهر همون روز بود. |
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۰:۵۲ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بله منظورم ارشد هس.اگه اینجوری باشه ک خیلی بده.من شنیدم کنکور ابزار دقیق صبح برقه...اینجوری ک خیلی بده...
تو دفترچه فقط اسم رشته هارو زده.روز امتحانش برام مهم هس و اینکه کدوم رشته شناور پذیرش زیادی داره مخصوصا واسه برقیا |
|||
|
۱:۵۴, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
در مورد برق اطلاع زیادی ندارم
من دفترچه 91 رو که نگاه کردم ، توی جدول رشته ها ، زیر کد رشته بعضی ها * زده بود ،فکر میکنم اونها شناور باشند ؛قاعدتا در دفترچه توضیح داده شده. زمان امتحانات تا جایی که من اطلاع دارم ثابت بوده، بحثی که هست خوب یا بدش هم برای خیلی ها یکسان هست مگر اینکه اون رشته رشته اصلیشون باشه .. اما کلی نیست، حداقل دوستان خودم که دو رشته مکانیک و هوا و فضا رو داده بودند ، غالبا رتبه های خیلی خوبی در هوا و فضا کسب کرده بودند در حدی که منم پشیمون شدم که چرا هوا فضا ندادم حداقل یک تک رقمی برای خودم کسب میکردم، کلاس میذاشتم باهاش
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,239 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|
| نحوه انتخاب رشته دانشگاه ، انتخاب رشته سراسری | mohamad139400 | 1 | 1,088 |
۲۴/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: mohamad139400 |
|
| سوالاتی پیرامون ورود به حوزه ی علمیه | Islam | 45 | 27,021 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|

آخه ربطی به بیداری اندیشه نداره!

![[تصویر: crying.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/crying.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)

![[تصویر: rose.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rose.png)