|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۵, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
همین الان داره بازی آلمان و پرتقال رو نشون میده
وقتی آلمان گل دومشو زد , عادل فردوسی پور گفت : چه گلی , چه سری .... احتمالا در ادامه میخواست بگه : چه دمی , عجب پایی ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۵)آلاله نوشته است: همین الان داره بازی آلمان و پرتقال رو نشون میده چه سرعتی واقعا !!!! فکر نکنم 30 ثانیه ازون جملش گذشته باشه!! واقعا آفرین ، دنیا به سرعت شما احتیاج داره ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
وسط بازی همه سرشون تو بازیه ، من یک پارازیت بندازم یکی از دوستان توی ایرانسل مشغوله ، می گفت یک روز یکی از متخصصیت فرانسوی می آد تا مشکل رو حل کنه ، دوست من بهش آچار فرانسه می ده ، طرف هی با مهره ور میره ، فشار وارد می کنه ، آچاره می شکنه ، بعد نگاه می کنه ،با پوزخند می خونه : "Made in China" بعد پرتش می کنه اون ور ، می ره توی ماشین ، یک آچار فرانسه می آره ، زور می زنه مهره رو باز کنه ، این دفعه هم آچار میشکنه ، دوباره نگاه می کنه ، این دفعه می خونه "Made in France" بعد هی می گه "No No No No No" و اعصابش خورد می شه بعد دوست من می ره با یک انبر کلاغی بازش می کنه
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۰۵)دل خسته نوشته است: سلامبیداری اندیشه : آروم .... ساکت ... مدیران رو استند بای . سرور ها خنک و همه چیز خوب .
|
|||
|
|
۰:۳۰, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
فکر کنم 4، 5 نفر تو تالار بیشتر نباشن، بچه ها الان وقتشه، میتونیم شورش کنیم تالار و تصرف کنیم، مدیران تالار حواسشون نیست میتونیم خودمون مدیر بشیم.... میتونیم تایپیک ببندیم و ارسال پاک کنیم....
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۴۹ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بلاخره من این خال خالای پلنگ و دیدم ...الان انقد خوشحالم ...اشک تو چشام جمع شده..
...راستی این دژاگه چرا کلش و این ریختی کرده....
|
|||
|
|
۰:۵۲, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
کلاس داره. بابا رفته جام جهانی ها
|
|||
|
|
۰:۵۴, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۴۸)پرنیان نوشته است: بلاخره من این خال خالای پلنگ و دیدم ...الان انقد خوشحالم ...اشک تو چشام جمع شده..شنیدآقای رسائی نرفت برزیل گفت منشوری نمیشه راستی اولین تساوی جام جهانی2014مبارکباد توسایت ورزش3یه نگاهی به آمار زنده بازی بکنین فق تو مهار توپ ازشون سرتریم
|
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱:۰۱ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۳ ۰:۵۴)علمدار133 نوشته است: شنیدآقای رسائی نرفت برزیل گفت منشوری نمیشه من همینجوری که دنباله پلنگ مازندران بودم یکم بازیشونم دیدم...نیجریه ایها همچین بازییم ندارن..... حالا اینا همش کسب تجربست...فعلا مدل موهاشون مهمتره....خخخخخخخخخخ باور کن هیشکی تو تالار نیست همه الکی میان رفرش میکنن میرن........خخخخخخخخخخخخ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,038 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,894 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,574 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,881 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,099 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,718 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: caricator_radsms_24.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8126796726/caricator_radsms_24.jpg)