|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۲, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
نقل قول: از این دلچسب تر موقعی هست که دوستان برن سرکلاس و بعد بفهمی استاد حضور و غیاب نکرده... |
|||
|
|
۰:۵۷, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۳۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱:۰۲ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
شعر جدید از جواد خیابانی:
سوئیس چه بی نواست امشب بد اقبال و بی نواست امشب ![]() ![]() ![]() ضمنا دوستان کسی میدونه « طوفانی از فوتبال به راه انداخته » یعنی چی ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() کشته منو این آق جواد ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۳۰, ۳۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱:۳۱ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
من موندم امشب این آق جواد چرا اینقد گیر داده بود به مدار استوا!!!
شمام قبول دارین دیگهههه؟؟؟ ![]()
|
|||
|
|
۱:۳۷, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
آخه چطوری36نفرنتیجه5-2بازی فرانسه سوئیس رو پیش بینی کردن؟؟؟!!!!
|
|||
|
|
۱۰:۲۶, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
درآستانه مسابقه فوتبال تیم ملی ایران وآرژانتین آقای گودرزی وزیر ورزش وجوانان با همتای آرژانتینی خود تماس تلفنی برقرار کرد
به گزارش خبرنگارما دراین تماس وزیر ورزش وجوانان به همتای خود گفت: اگه راست میگین بیاین والیبال
|
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۳۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
این اواخر مورد داشتیم، یکی از...........
میخواسته مدل تب لتی را در گوگل سرچ کند:((اون مدل سامسونگ صورتی که از کف دست بزرگتره ،دیشب دست دختر خالم دیدم، قیمتش چند؟؟ مرسی)) یعنی حیران این تیکه مرسی اش هستم. |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
یه چی دیگه بگم:
یه پسر دایی دارم اسمش احمده، شاید خودش هم به صورت میهمان بیاد اینو بخونه... این ادم علاقه بی نهایتی داره که در صدر اخبار و حرف و حدیثهای خانواده باشه و همیشه دوست داره اول باشه. مثلا یادمه می رفتیم فرودگاه پیشواز مادر بزرگم، یه هو می دیدیم این احمد خان از دور داره می دوه و دستاش مشت کرده مثل خوشحالی فوتبالیستها و داره می پره بالا و پایین و داد می زنه اولین نفر که بی بی را دید من بودم ![]() ![]() ![]() ![]() کلا تو این حالت هاست... چند وقت پیش ورژن نهایی اش را داد به بازار، بهم گفت: ابراهیم! میدونی من بمیرم چقدر ادم میان سر خاکم!!!!!!!!!!!! من مونده بودم چی بهش بگم آخه... بعد خیره شد به جایی انگار تو رویاهاش بود و گفت: کاش بشه زودتر ببینم چقدر ادم میاد... بعد شما ها کلی بعد از مرگم بگید وای احمد چقدر محبوب بود.... آقا یه روان شناس میخواهم. سراغ دارید برای جوان |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
بیبین بِِـِِچه روتو کم کن ... واسه هرکی لاتی واسه ایرانیا شوکولاتی .. افتـــــاد ?!
|
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﭘﻠﯿﺲ ﺟﻠﻮﺷﻮ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻢ ﮐﯽ
ﺑﺎﺷﻦ؟؟؟؟ ﺳﺮﺷﻮ ﻣﺜﻞ ﻣﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﮔﺮﻓﺘﻮ ﮔﻔﺖ ..... . . . . ﺍﯾﻦ ﺑﯿﮋﻥ ﺭﻓﯿﻘﻤﻪ ﺯﯾﺮ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺷﻮ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﯾﮏ ﮐﻤﻢ ﻣﻮﻫﺎﺷﻮ ﺑﻠﻨﺪ ﮐﺮﺩﻩ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,055 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,103 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,790 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,069 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,299 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,765 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: %2853%29.gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/%2853%29.gif)