|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۸, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
شگفتی بعدی جام!
بعده حذف تیمهای بزرگی مثه اسپانیا ، انگلیس ، ایتالیا ؛ ایران هم حذف شد! معادلات قهرمانی بهم ریخت! |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۲۲:۵۵ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۱۶)میرزا احمد نوشته است: هوووم که اینطور. تازه واردا نمی تونن اعتبار بدن درسته ؟ آره دیگه روزی که من تونستم اعتبار بدم راه میرفتم به همه الکی اعتبار میدادم بعد یهو سیستم پیغام داد سقف اعتبارات شما برای امروز تموم شد.. ![]() تازه قبلشم ناظرارو کچل کرده بودم چرا نمیتونم اعتبار بدم......یکیشون فک کنم فاطمه خانوم بود....امیدوارم هر جا هست موفق باشه...
|
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #224
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #225
|
|||
|
|||
|
تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ
سقف پیام خصوصی شونم پایینه ...این دیگه برای من واقعا غیر قابل تحمل بود... ![]() فک کنم تعداد پست گذاشتنشونم تی 24 ساعت محدودیت داره.......آخی طفلکیا.....حالا فرض کن تازه وارد باشی کنکورم داشته باشی......دیگه بدتر از نمیشه.خخخخخخخخخخخخ ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۲ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #226
|
|||
|
|||
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۵۶)Mohammad Trust نوشته است: مگه نمیتونن ؟آخ امیدواروم امتیازات بوسوزه (با لهجه مشهدی بخون ) ![]() ![]() ![]() نقل قول:یکیشون فک کنم فاطمه خانومقشنگترین آواتار رو داشتن ایشون . یادمه وقتی برای یه نفر تشکر می زد ارسال کننده مطلب از ذوق دق می کرد بنده خدا ! ( بگم بگم بگم کی بود ؟ )
|
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #227
|
|||
|
|||
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۰)پرنیان نوشته است: تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ کلیه این شرایط به اضافه شرایط ضایع دیگری را اینجاب دارا میباشم ... ![]() ادم تو محدودیتاس که ستاره میشه . . . ( جدی نگیرید) |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #228
|
|||
|
|||
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۵)Arash.j نوشته است: کلیه این شرایط به اضافه شرایط ضایع دیگری را اینجاب دارا میباشم ... امتحان که مهم نیست....این تازه اولیشه. ....واقعا مهم نیست...من مطمئنم شما هم استعداشو دارید اینجا تا مدیر کلی برید........هم نتیجه امتحانتون عالی میشه .. |
|||
|
|
۰:۰۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #229
|
|||
|
|||
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۰)پرنیان نوشته است: تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخالان یعنی چی که کمبودهای ادمو به روش میارید نمیگیدبچه سرخورده میشه؟؟؟؟؟ ![]()
|
|||
|
|
۲:۴۶, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #230
|
|||
|
|||
|
یادش بخیر
از یکی از ناظرها پرسیدم چرا من نمیتونم اعتبار بدم و ایشون هی میگفت فلان جا یه لینک هست نوشته اعتبار من میگفتم نیست میگفت با دقت نگاه کن میگفتم نیست میگفت با دقتتر نگاه کن طفلی فکر کنم فکر میکرده من کورم .... ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,070 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,362 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,034 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,312 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,461 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,813 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: s4mi3kepdjdbs4ts7kqz.gif]](http://www.8pic.ir/images/s4mi3kepdjdbs4ts7kqz.gif)