کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

نقل قول:
  • هرگونه توهین به اقوام و لهجه ها، استفاده از کلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی و توهین به سایر کاربران ممنوع است.
  • لطفا از قراردادن کاریکاتور در این موضوع خودداری کنید کاریکاتور و تصاویر مرتبط در موضوع: عکس و کاریکاتور روز
  • به دلیل سنگین شدن صفحات و سرعت مناسب لود صفحات لطفا از قراردادن تصاویر متعدد در خنده حلال خودداری کنید.
  • حداکثر در هر پست فقط 2 تصویر قراردهید (با رعایت اندازه و حجم، حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
  • در مورد ترول ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
  • (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
  • درصورت رویت هرگونه پست نامربوط و عدم رعایت قوانین، بدون تذکر مستقیم از دکمه گزارش استفاده کنید.
  • هرگونه ویرایش و حذف پستهای خلاف قوانین، تکراری و نامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
  • عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین، اخطار و محرومیت بهمراه خواهد داشت.
  • پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
  • انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، amirhq21 ، علمدار133 ، Farzaneh ، soora ، پرنیان ، رضوانه ، MohammadSadra ، ballista ، اولولالباب ، Hadith ، السا ، فانوس *7* ، Arash.j ، درست پسند ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، azade ، ali0077 ، m1374b ، صهبا ، ترنم ، عبدالرحمن ، Just God ، sabrina ، انديشه نو ، گمنام 313 ، help me ، soheyl68 ، سیمرغ ، ساجد ، میرزا احمد ، صبا ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، انتصـار ، جویای حقیقت ، mahdy30na

آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۸, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #221
آواتار
شگفتی بعدی جام!
بعده حذف تیمهای بزرگی مثه اسپانیا ، انگلیس ، ایتالیا ؛
ایران هم حذف شد!
معادلات قهرمانی بهم ریخت!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Mohammad Trust ، azade ، soora ، فدايي ولايت ، شیدا ، Arash.j ، sabrina ، ضحی ، Ali#59 ، علمدار133 ، ali0077 ، دل خسته ، fiftynine ، m1374b
۲۲:۴۸, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #222
آواتار
هر وقت کسی بهتون گفت: یه چیزی بگم؟ بگید نه نگو چون اگه بگی «بگو»، میگه هیچی ولش کن! پیشگیری بهتر از درمان است!
. . . .
یکی از فانتزیام اینه که توی یه پارک شلوغ شروع کنم به دویدن و همزمان با موبایلم بگم لعنتیا تا من نگفتم هیچ کس شلیک نکنه کلی آدم بی گناه اینجا هست!
. . . .
خطای دید
شکیبا باشید
Wink
[تصویر: s4mi3kepdjdbs4ts7kqz.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حفیظ ، پرنیان ، azade ، Mohammad Trust ، soora ، amirhq21 ، soheyl68 ، انتصـار ، شیدا ، عشقم کربلا ، sabrina ، ضحی ، Ali#59 ، جویای حقیقت ، ali0077 ، دل خسته ، مجید املشی ، fiftynine ، انديشه نو ، m1374b
۲۲:۵۲, ۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۲۲:۵۵ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #223
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۱۶)میرزا احمد نوشته است:  هوووم که اینطور. تازه واردا نمی تونن اعتبار بدن درسته ؟Big Grin
من همیشه می دونستم زیر یه توطئه و سو قصد از طرف کاربرای قدیمی هستم و اعتبار نمی گیرم . Big Grin
آه این شکاف طبقاتی تا کی ؟ این ظلم و ستم تا کی ؟ این نژاد پرستی (کاربر قدیمی پرستی ) تا کی ؟
این منجی تالار کی میاد ؟ Big Grin

آره دیگه روزی که من تونستم اعتبار بدم راه میرفتم به همه الکی اعتبار میدادم بعد یهو سیستم پیغام داد سقف اعتبارات شما برای امروز تموم شد..Big Grin

تازه قبلشم ناظرارو کچل کرده بودم چرا نمیتونم اعتبار بدم......یکیشون فک کنم فاطمه خانوم بود....امیدوارم هر جا هست موفق باشه...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، azade ، Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، soora ، انتصـار ، sabrina ، ضحی ، ali0077 ، مجید املشی ، انديشه نو ، m1374b
۲۲:۵۶, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #224
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۰۹)پرنیان نوشته است:  پس اگه بتونی اعتبار بدی دیگه چیکار میکنی.....Big Grin

مگه نمیتونن ؟ Huh

پ.ن : البته بگم که من میتونم ولی نمیدم ، یه وخت ریا نشه Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، میرزا احمد ، فدايي ولايت ، soora ، انتصـار ، sabrina ، ضحی ، m1374b
۲۳:۰۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #225
آواتار
تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ
سقف پیام خصوصی شونم پایینه ...این دیگه برای من واقعا غیر قابل تحمل بود...Confused
فک کنم تعداد پست گذاشتنشونم تی 24 ساعت محدودیت داره.......آخی طفلکیا.....حالا فرض کن تازه وارد باشی کنکورم داشته باشی......دیگه بدتر از نمیشه.خخخخخخخخخخخخBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، میرزا احمد ، فدايي ولايت ، soora ، انتصـار ، Arash.j ، sabrina ، ضحی ، Ali#59 ، علمدار133 ، ali0077 ، m1374b
۲۳:۰۱, ۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۲ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #226
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۵۶)Mohammad Trust نوشته است:  مگه نمیتونن ؟ Huh

پ.ن : البته بگم که من میتونم ولی نمیدم ، یه وخت ریا نشه Big Grin
آخ امیدواروم امتیازات بوسوزه (با لهجه مشهدی بخون )‌Big GrinBig GrinBig Grin

نقل قول:یکیشون فک کنم فاطمه خانوم
قشنگترین آواتار رو داشتن ایشون .
یادمه وقتی برای یه نفر تشکر می زد ارسال کننده مطلب از ذوق دق می کرد بنده خدا ! ( بگم بگم بگم کی بود ؟ Big Grin)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، soora ، Arash.j ، انتصـار ، sabrina ، ضحی ، Ali#59 ، ali0077 ، m1374b
۲۳:۰۵, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #227
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۰)پرنیان نوشته است:  تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ
سقف پیام خصوصی شونم پایینه ...این دیگه برای من واقعا غیر قابل تحمل بود...Confused
فک کنم تعداد پست گذاشتنشونم تی 24 ساعت محدودیت داره.......آخی طفلکیا.....حالا فرض کن تازه وارد باشی کنکورم داشته باشی......دیگه بدتر از نمیشه.خخخخخخخخخخخخBig GrinBig Grin

کلیه این شرایط به اضافه شرایط ضایع دیگری را اینجاب دارا میباشم ...Sad

ادم تو محدودیتاس که ستاره میشه . . . ( جدی نگیرید)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Mohammad Trust ، میرزا احمد ، soheyl68 ، انتصـار ، شیدا ، sabrina ، soora ، Ali#59 ، ali0077 ، انديشه نو ، m1374b
۲۳:۱۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #228
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۵)Arash.j نوشته است:  کلیه این شرایط به اضافه شرایط ضایع دیگری را اینجاب دارا میباشم ...Sad

ادم تو محدودیتاس که ستاره میشه . . . ( جدی نگیرید)

امتحان که مهم نیست....این تازه اولیشه.Big Grin....واقعا مهم نیست...
من مطمئنم شما هم استعداشو دارید اینجا تا مدیر کلی برید........هم نتیجه امتحانتون عالی میشه ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، انتصـار ، soora ، ساجد ، m1374b
۰:۰۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #229
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۰)پرنیان نوشته است:  تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ
الان یعنی چی که کمبودهای ادمو به روش میارید نمیگیدبچه سرخورده میشه؟؟؟؟؟Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، soora ، ساجد ، m1374b
۲:۴۶, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #230
آواتار
یادش بخیر
از یکی از ناظرها پرسیدم چرا من نمیتونم اعتبار بدم و ایشون هی میگفت فلان جا یه لینک هست نوشته اعتبار من میگفتم نیست میگفت با دقت نگاه کن
میگفتم نیست
میگفت با دقتتر نگاه کن

طفلی فکر کنم فکر میکرده من کورم ....Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Reza2035 ، Mohammad Trust ، soora ، sabrina ، azade ، پرنیان ، Arash.j ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، ali0077 ، دل خسته ، مجید املشی ، fiftynine ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]