|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۴, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
|
|
۱:۰۶, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱:۰۹ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
|
یکی از فانتزیای من اینه که سر یه امتحانی برم و ببینم نمیتونم به سوالات جواب بدم،
![]() یهو آپادنیسم عود کنه!! ![]() ![]() ای حال میده!! (میشه یکی پیداشه و به اعتباراتم یه دونه اضافه کته عددش رند بشه!!) ![]()
|
|||
|
|
۱:۱۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۳ ۱:۰۶)عشقم کربلا نوشته است: یکی از فانتزیای من اینه که سر یه امتحانی برم و ببینم نمیتونم به سوالات جواب بدم،نههه،خدا نکنه! این اتفاق سال 89 برای من افتاد..اصلاً هم خوب نبود! سه تا درس سه واحدیم که خیلی هم خونده بودم،حذف شدن!!!![]() حالا دل درد و عملش هم که بماند..
|
|||
|
|
۱:۱۷, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۳ ۲۳:۲۳)فدايي ولايت نوشته است: خانومای محترم هرچه سریعتر جلوی رضوانه خانم رو بگیرید...به نفع خودتونه...!واقعا اصن موضوع روی nerv می باشد! ![]() مخصوصا اینایی که تند تند عکس میگیرن بعد نمیذارن ببینی! بعد میگن خوب شده حالا بعدا ببین! بعد! میبینی کل عکسات انگاری توی مه بوده!
|
|||
|
|
۲:۲۱, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲:۳۱, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۲:۴۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
بعد از حذف از جام جهانی ... ![]() ![]() ![]() ![]() مـاه عـسـل بـرنـامـه خـیـلـی خـوبـیـه..... ولـی یـه بـدی داره کـه وقـتـی بـا پـدر مـادرت نـگـاه مـیـکـنـی..... . .
.
. . . . . (پـدر یـا مـادر): ابـنـو بـبـیـن مـعـلـولـه ولـی لـیـسـانـس داره... خـاک تـو سـر تـو کـه فـقـط سـرت تـو کـامـپـیـوتـره..... ایـنـو بـبـیـن اونـجـوریـه ولـی چـقـدر بـه پـدر مـادرش احـتـرام مـیـزاره ... خـاک تـو سـر تـو..... ایـنـو بـبـیـن چـشـمـاش نـابــیـنـاسـت داره قـالـی مـیـبـافـه ولـی تـو چـی... خـاک تـو سـرت..... ایـنـو بـبـیـن 5 مـیـلـیـارد پـول پـیـدا کـرد داد بـه صـاحـبـش... خـاک تـو سـر تـو کـه از جـیـب مـن پـول مـیـدزدی..... |
|||
|
|
۳:۴۱, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
|
|
۶:۱۴, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۶:۳۸ توسط soora.)
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
ساعت 6:12 صبح
یعنی اینقدر حال میده میام تالار کسی نیست، احساس میکنم مدیر و ناظر هستم میتونم اعتبار بدم، ارسال حذف کنم.... احساس زندگی بهم دست میده ![]() آقای علمدار : شما به دلیل اینکه زیاد در تالار حضور دارید 1 ماه از حضور محروم هستید پرنیان ؛ شمارو به عنوان کار بر ارزشمند انتخاب میکنم رضوانه: مدیر ت بخش سبک زندگی اسکای گرل: اعتبار شما به همراه اعتبار های آقای محمد صدرا به شما تعلق میگیره آقای عبد الرحمن : حذف اعتبار و عدم ارسال تا اطلاع ثانوی ( اینقدر بچه های مردم و دق ندی) آقای درست پسند. : اخراج ( همین جوری) تا 1 سال الاله : 10 امتیاز. اعتبار بخاری اینکه دوست خوبم ی آقای سید ابراهیم : مدیریت تالار آقای محمد تراست : 2 ماه اخراج ( تا با سوژه مورد نظر ازدواج کنید) خفه شدم از بس گفتید سوژه مورد نظر.... احساس کردید چه مدیر توانایی هستم |
|||
|
|
۱۰:۰۷, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
|
بچه ها.... یه خبر خوب من همین الان تونستم اولین فایل pdf را بزنم....
یه کف و جیغ و هوراااااا وقتی داشتم برای بزرگواری فایل را می فرستادم، انگار فضانورد آخرین سیستم را دارم به کهکشان ها می فرستم... فقط موسیقی ورزشکاران دلاوران کم داشت.... ![]() ![]() ![]() ![]() راستی دوستانی که مشغول اسپم گذاری در اینجا و در اندراحوالات هستند، درسشان را خواندن دیگه؟؟؟ ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
![]() بچه بودیم اینجوری حمل و نقلمو میکردن!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,028 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,860 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,542 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,834 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,056 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,702 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 02.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/new.bidari/csm/Ramezan93/02.jpg)

سه تا درس سه واحدیم که خیلی هم خونده بودم،حذف شدن!!!

![[تصویر: 13433984566.jpg]](http://plus.freedownload.ir/sites/default/files/imagecache/album_image/album/13433984566.jpg)
![[تصویر: 10481619_724337664296288_1962939649820843908_n.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8128156242/10481619_724337664296288_1962939649820843908_n.jpg)

![[تصویر: Funny3%5Bkhamenei313.ir%5D.jpg.jpg]](http://khamenei313.persiangig.com/khamenei313.ir/image/Funny/Funny3%5Bkhamenei313.ir%5D.jpg.jpg)