کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

نقل قول:
  • هرگونه توهین به اقوام و لهجه ها، استفاده از کلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی و توهین به سایر کاربران ممنوع است.
  • لطفا از قراردادن کاریکاتور در این موضوع خودداری کنید کاریکاتور و تصاویر مرتبط در موضوع: عکس و کاریکاتور روز
  • به دلیل سنگین شدن صفحات و سرعت مناسب لود صفحات لطفا از قراردادن تصاویر متعدد در خنده حلال خودداری کنید.
  • حداکثر در هر پست فقط 2 تصویر قراردهید (با رعایت اندازه و حجم، حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
  • در مورد ترول ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
  • (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
  • درصورت رویت هرگونه پست نامربوط و عدم رعایت قوانین، بدون تذکر مستقیم از دکمه گزارش استفاده کنید.
  • هرگونه ویرایش و حذف پستهای خلاف قوانین، تکراری و نامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
  • عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین، اخطار و محرومیت بهمراه خواهد داشت.
  • پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
  • انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، amirhq21 ، علمدار133 ، Farzaneh ، soora ، پرنیان ، رضوانه ، MohammadSadra ، ballista ، اولولالباب ، Hadith ، السا ، فانوس *7* ، Arash.j ، درست پسند ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، azade ، ali0077 ، m1374b ، صهبا ، ترنم ، عبدالرحمن ، Just God ، sabrina ، انديشه نو ، گمنام 313 ، help me ، soheyl68 ، سیمرغ ، ساجد ، میرزا احمد ، صبا ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، انتصـار ، جویای حقیقت ، mahdy30na

آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۴, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #291
آواتار
حالا وسط اینهمه شوخی ها جا داره یه حرف جدی هم بزنم هرچند هیچکس من رو جدی نمیگیره همش فکر میکنن دارم شوخی میکنم

واقعا از محمد آقا طراح سایت تشکر میکنم جدا کار دیگه ای جز تشکر ازدستم برنمیاد خیلی کارتون جالبه وسخته که هرروز یه هدر بزنین خدا اجرتون بده ان شالله
خودمون بگم دمتون گرم
[تصویر: 02.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، MohammadSadra ، سید ابراهیم ، رضوانه ، فدايي ولايت ، أین المنتظر ، انتصـار ، دل خسته ، فانوس *7* ، مجید املشی ، aaaaa ، ضحی ، Farzaneh ، soheyl68 ، گمنام 313 ، mohamad ، reyhaneh.sh ، fiftynine ، amirhq21 ، ساجد ، ali0077 ، Aryha ، جویای حقیقت ، m1374b
۱:۰۶, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱:۰۹ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #292
آواتار
یکی از فانتزیای من اینه که سر یه امتحانی برم و ببینم نمیتونم به سوالات جواب بدم،Huh

یهو آپادنیسم عود کنه!!Big GrinBig Grin

ای حال میده!!

(میشه یکی پیداشه و به اعتباراتم یه دونه اضافه کته عددش رند بشه!!)BlushRolleyes
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، رضوانه ، فدايي ولايت ، علمدار133 ، فانوس *7* ، Ali#59 ، ali0077 ، m1374b
۱:۱۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #293
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۱:۰۶)عشقم کربلا نوشته است:  یکی از فانتزیای من اینه که سر یه امتحانی برم و ببینم نمیتونم به سوالات جواب بدم،Huh

یهو آپادنیسم عود کنه!!Big GrinBig Grin

ای حال میده!!
نههه،خدا نکنه!
این اتفاق سال 89 برای من افتاد..اصلاً هم خوب نبود!Confused سه تا درس سه واحدیم که خیلی هم خونده بودم،حذف شدن!!!Sad
حالا دل درد و عملش هم که بماند..Confused

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، فدايي ولايت ، علمدار133 ، انتصـار ، فانوس *7* ، soora ، ضحی ، ELENOR ، گمنام 313 ، fiftynine ، ali0077 ، m1374b
۱:۱۷, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #294
آواتار
(۸/تیر/۹۳ ۲۳:۲۳)فدايي ولايت نوشته است:  خانومای محترم هرچه سریعتر جلوی رضوانه خانم رو بگیرید...به نفع خودتونه...! Bi DandoonEyeglasses
آخه اگه همینطوری پیش برن ، بزودی شاهد یک عده بانوان روانی در سطح جامعه خواهیم بود.(بلانسبت) Big GrinBig Grin چون ما مردا جماعت ، اینجور توصیه ها رو نمیداریم به راحتی از دستمون در برهCool
از ما گفتن بود...
واقعا اصن موضوع روی nerv می باشد!Cool
مخصوصا اینایی که تند تند عکس میگیرن بعد نمیذارن ببینی! بعد میگن خوب شده حالا بعدا ببین! بعد! میبینی کل عکسات انگاری توی مه بوده!Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، فدايي ولايت ، فانوس *7* ، مجید املشی ، ضحی ، m1374b
۲:۲۱, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #295
آواتار
[تصویر: 13433984566.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، فانوس *7* ، Arash.j ، Bamdaad ، soora ، ضحی ، Mohammad Trust ، گمنام 313 ، Eve ، فدايي ولايت ، ali0077 ، جویای حقیقت
۲:۳۱, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۲:۴۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #296

بعد از حذف از جام جهانی ...Big GrinBig GrinBig Grin
[تصویر: 10481619_724337664296288_1962939649820843908_n.jpg]

مـاه عـسـل بـرنـامـه خـیـلـی خـوبـیـه.....

ولـی یـه بـدی داره کـه وقـتـی بـا پـدر مـادرت نـگـاه مـیـکـنـی.....

.

.
.
.
.
.
.
.
(پـدر یـا مـادر):
ابـنـو بـبـیـن مـعـلـولـه ولـی لـیـسـانـس داره... خـاک تـو سـر تـو کـه فـقـط سـرت تـو کـامـپـیـوتـره.....
ایـنـو بـبـیـن اونـجـوریـه ولـی چـقـدر بـه پـدر مـادرش احـتـرام مـیـزاره ... خـاک تـو سـر تـو.....
ایـنـو بـبـیـن چـشـمـاش نـابــیـنـاسـت داره قـالـی مـیـبـافـه ولـی تـو چـی... خـاک تـو سـرت.....
ایـنـو بـبـیـن 5 مـیـلـیـارد پـول پـیـدا کـرد داد بـه صـاحـبـش... خـاک تـو سـر تـو کـه از جـیـب مـن پـول مـیـدزدی.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، انتصـار ، دل خسته ، أین المنتظر ، Bamdaad ، soora ، ضحی ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، گمنام 313 ، حفیظ ، Eve ، مجتبی110 ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، هادی... ، علمدار133 ، فانوس *7* ، ali0077 ، Aryha ، جویای حقیقت ، m1374b ، sarallah
۳:۴۱, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #297
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۱:۰۶)عشقم کربلا نوشته است:  (میشه یکی پیداشه و به اعتباراتم یه دونه اضافه کته عددش رند بشه!!)BlushRolleyes

یکی به من هم 1002 دونه اعتبار بده که رند بشه ، بشه 1300 تا.WinkCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، ضحی ، گمنام 313 ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، m1374b ، انديشه نو
۶:۱۴, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۶:۳۸ توسط soora.)
شماره ارسال: #298
آواتار
ساعت 6:12 صبح
یعنی اینقدر حال میده میام تالار کسی نیست، احساس میکنم مدیر و ناظر هستم میتونم اعتبار بدم، ارسال حذف کنم.... احساس زندگی بهم دست میدهBig Grin
آقای علمدار : شما به دلیل اینکه زیاد در تالار حضور دارید 1 ماه از حضور محروم هستید
پرنیان ؛ شمارو به عنوان کار بر ارزشمند انتخاب میکنم
رضوانه: مدیر ت بخش سبک زندگی
اسکای گرل: اعتبار شما به همراه اعتبار های آقای محمد صدرا به شما تعلق میگیره
آقای عبد الرحمن : حذف اعتبار و عدم ارسال تا اطلاع ثانوی ( اینقدر بچه های مردم و دق ندی)
آقای درست پسند. : اخراج ( همین جوری) تا 1 سال
الاله : 10 امتیاز. اعتبار بخاری اینکه دوست خوبم ی
آقای سید ابراهیم : مدیریت تالار
آقای محمد تراست : 2 ماه اخراج ( تا با سوژه مورد نظر ازدواج کنید) خفه شدم از بس گفتید سوژه مورد نظر....
احساس کردید چه مدیر توانایی هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Mohammad Trust ، رضوانه ، Eve ، Ali#59 ، السا ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، دل خسته ، علمدار133 ، انتصـار ، مرهم ، ali0077 ، m1374b
۱۰:۰۷, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #299
آواتار
بچه ها.... یه خبر خوب من همین الان تونستم اولین فایل pdf را بزنم....

یه کف و جیغ و هوراااااا

وقتی داشتم برای بزرگواری فایل را می فرستادم، انگار فضانورد آخرین سیستم را دارم به کهکشان ها می فرستم... فقط موسیقی ورزشکاران دلاوران کم داشت....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

راستی دوستانی که مشغول اسپم گذاری در اینجا و در اندراحوالات هستند، درسشان را خواندن دیگه؟؟؟DodgyDodgyCool

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، گمنام 313 ، رضوانه ، Eve ، soora ، السا ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، علمدار133 ، انتصـار ، شیدا ، amirhq21 ، ali0077 ، Aryha ، جویای حقیقت ، mahdy30na ، ضحی ، m1374b
۱۰:۲۳, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #300
آواتار
[تصویر: Funny3%5Bkhamenei313.ir%5D.jpg.jpg]
بچه بودیم اینجوری حمل و نقلمو میکردن!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، soheyl68 ، Ali#59 ، m.hossein ، soora ، عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، انتصـار ، help me ، فانوس *7* ، مجید املشی ، ali0077 ، azade ، Aryha ، جویای حقیقت ، m1374b ، ضحی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]