|
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷
خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: نقل قول: |
|||
|
| آغاز صفحه 33 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۹, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۴:۱۲ توسط soora.)
شماره ارسال: #321
|
|||
|
|||
|
داشتم درس منطق آقا سید ابراهیم و میخوندم
![]() مادرم از آشپز خونه صدام زده میگه سورا پاشو ظرف هارو بشور! منم اومدم کلاس بذارم گفتم دارم درس های کلاس منطق آقای سید ابراهیم و میخونم یهو دیدم تو چهار چوب در ظاهر شد ، میگه تو درس منطق سید ابراهیم نگفته که اگه ظرف نشوری مامانت منطقی میتونه غذا بهت نده ! [/size] [size=xxx-large]مثل آدم منطقی پاشو تا منطقی گوشیتو ننداختم تو ظرف شوییی. منم دیدم مرگ تهدیدم میکنه منطقی رفتم ظرف شستم [/size] ![]() من نمیدونستم مامانم اینقدر منطقش خوبه، کاملا قانعم کرد ![]() آقا سید ابراهیم من خواستم درس بخونم ها مامانم نداشت نگید چرا نخوندی
|
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #322
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۹:۴۳ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #323
|
|||
|
|||
|
یکی از مفتیهای داعش
در شهر الباب در ۳۸ کیلومتری شهر حلب فتوا صادر کرده که "هرکس داعش را دوست نداشته باشد روزهاش باطل است"!![]() ![]() ![]() (روزه هیچ کدومتون قبول نیست!!!!) ![]() ![]() ![]() (۹/تیر/۹۳ ۶:۱۴)soora نوشته است: ساعت 6:12 صبحبه منم گفتن شما ناظر وغیره ای!! ![]() گفتم ناظر سایرموضوعات شنیده بودم اما وغیره نشنیده بودم!! فهمیدین چیه به منم بگید بچه ها!! من باید برم سرپستم کلی گزارش دارم که باید رسیدگی شه.!!
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #324
|
|||
|
|||
|
تو اتاقم خواب بودم مامانم اومده میگه: پاشو یه کم این اتاقتو جمع کنم شاید هواپیما مالزی رو پیدا کردیم!
. . . شاعر میگه : «برخیز و مخور غم جهان گذران» ولی همینکه پا میشی میگه : «بنشین و دمی به شادمانی گذران» کلا گرفتن مارو !
|
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #325
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۲۲:۴۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #326
|
|||
|
|||
|
دوستان اینو حتما ببینید خیلی خنده داره (بذارید لود بشه)
البته نکته اخلاقی داره ![]() ![]() اینم ببینید روحتون شاد شه
|
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #327
|
|||
|
|||
|
من اگر کسی همراهم باشه
حتما میگم اونم تو صف وایسه...یعنی صف دوم ![]() ولی یه قانون نانوشته ای میگه: صفی که شلوغتره سریعتر پیش میره! هر شلوغی بی دلیل نیست اینو از متصدی فس فسو بانک فهمیدم! ![]() هر کی میومد میرفت طرف اون باجه٬ آخر کارم توی بانک فهمیدم دست اون متصدی خیلی تند تر از بقیست... |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۲۳:۳۲ توسط magnolia.)
شماره ارسال: #328
|
|||
|
|||
|
ﺑﺎﺑﺎﻡ : ﺑﺪﻩ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﺘﻮ ﺑﺒﯿﻨﻢ !!!ﻣﻦ: ﺑﺎﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﻭﺍﯾﺴﺎ ﺭﻣﺰﺷﻮ ﺑﺰﻧﻢ !Delete SMSDelete VideoDelete pictureDelete musicDelete privateDelete numberFORMAT MeMoRy CARDﻣﻦ: ﺑﯿﺎ ﺑﺎﺑﺎ ﻣﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺍﺯﺗﻮﻥﻣﺨﻔﯽ ﮐﻨﻢ !ﺑﺎﺑﺎﻡ : ﻧﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ، ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢﺳﺎﻋﺘﻮ ﺑﺒﯿﻨﻢ !
![]() ![]() ![]() ![]() پدر مسن همراه پسرش در اتوبوس نشسته بودند که کنار انها یک زوج جوان بود. اتوبوس که حرکت کرد پسر 25ساله رو به پدرش کرد و گفت: ببین پدر درخت ها با ما حرکت میکنند! زوج جوان کنجکاو شدند که جوان چرا اینطوریه. بعد از مدتی دوباره پسر رو به پدرش کردو گفت: پدر خانه هاهم با ما حرکت میکنند! زوج جوان بسیار کنجکاو بودند که پسر دست خود را از پنجره بیرون برد و قطره ای باران رو دستش چکید. بعد رو به پدرش کردو گفت: پدر باران روی دست من چکید و پدر لبخندی به او زد! زوج جوان که دیگر طاقت نداشتند رو به پدر کردندو گفتند: ایا پسر شما تازه بینایی خود را بدست اورده ؟؟؟پدر گفت نه اون مال داستاناس! !!پسر من واقعا اسکوله...
|
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #329
|
|||
|
|||
|
جا داره بگم که دقیقا ده دقیقه دیگه تالار بسته میشه. کسی حرفی داره بزنه
![]() بدویید چراغارو میخوام خاموش کنم |
|||
|
|
۰:۰۰, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #330
|
|||
|
|||
|
توفیق اجباری ... ...
من دیگه حرفی ندارم ... اون کرکره رو بکشید پایین ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,029 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,861 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,543 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,835 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,059 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,703 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 13962384776488873192.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/13962384776488873192.jpg)
در شهر الباب در ۳۸ کیلومتری شهر حلب فتوا صادر کرده که "هرکس داعش را دوست نداشته باشد روزهاش باطل است"!

![[تصویر: 99987%5Bwww.mygame.ir%5D.gif]](http://www.mygame.ir/image/galery/motaharek/99987%5Bwww.mygame.ir%5D.gif)

![[تصویر: door1993.jpg]](http://www.blogfa.com/photo/d/door1993.jpg)