کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۱۹:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

الإمام عليّ عليه السلام : وقار خود را در شوخى ‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ :: غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

نقل قول:
  • هرگونه توهین به اقوام و لهجه ها، استفاده از کلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی و توهین به سایر کاربران ممنوع است.
  • لطفا از قراردادن کاریکاتور در این موضوع خودداری کنید کاریکاتور و تصاویر مرتبط در موضوع: عکس و کاریکاتور روز
  • به دلیل سنگین شدن صفحات و سرعت مناسب لود صفحات لطفا از قراردادن تصاویر متعدد در خنده حلال خودداری کنید.
  • حداکثر در هر پست فقط 2 تصویر قراردهید (با رعایت اندازه و حجم، حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
  • در مورد ترول ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
  • (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
  • درصورت رویت هرگونه پست نامربوط و عدم رعایت قوانین، بدون تذکر مستقیم از دکمه گزارش استفاده کنید.
  • هرگونه ویرایش و حذف پستهای خلاف قوانین، تکراری و نامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
  • عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین، اخطار و محرومیت بهمراه خواهد داشت.
  • پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
  • انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، amirhq21 ، علمدار133 ، Farzaneh ، soora ، پرنیان ، رضوانه ، MohammadSadra ، ballista ، اولولالباب ، Hadith ، السا ، فانوس *7* ، Arash.j ، درست پسند ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، azade ، ali0077 ، m1374b ، صهبا ، ترنم ، عبدالرحمن ، Just God ، sabrina ، انديشه نو ، گمنام 313 ، help me ، soheyl68 ، سیمرغ ، ساجد ، میرزا احمد ، صبا ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، انتصـار ، جویای حقیقت ، mahdy30na

آغاز صفحه 33 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۹, ۱۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۴:۱۲ توسط soora.)
شماره ارسال: #321
آواتار
داشتم درس منطق آقا سید ابراهیم و میخوندم Cool
مادرم از آشپز خونه صدام زده میگه سورا پاشو ظرف هارو بشور!
منم اومدم کلاس بذارم گفتم دارم درس های کلاس منطق آقای سید ابراهیم و میخونم
یهو دیدم تو چهار چوب در ظاهر شد ، میگه تو درس منطق سید ابراهیم نگفته که اگه ظرف نشوری مامانت منطقی میتونه غذا بهت نده ! [/size]
[size=xxx-large]مثل آدم منطقی پاشو تا منطقی گوشیتو ننداختم تو ظرف شوییی. منم دیدم مرگ تهدیدم میکنه منطقی رفتم ظرف شستم [/size]Big Grin

من نمیدونستم مامانم اینقدر منطقش خوبه، کاملا قانعم کرد Confused
آقا سید ابراهیم من خواستم درس بخونم ها مامانم نداشت نگید چرا نخوندیBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مرهم ، سید ابراهیم ، MohammadSadra ، m.hossein ، رضوانه ، هادی... ، فدايي ولايت ، السا ، أین المنتظر ، help me ، Ali#59 ، انتصـار ، جویای حقیقت ، soheyl68 ، علمدار133 ، azade ، شیدا ، مجید املشی ، Farzaneh ، mahdy30na ، zahra11 ، ali0077 ، fatemeh ، m1374b ، ضحی ، ساجد ، انديشه نو
۱۸:۲۷, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #322
آواتار
[تصویر: 13962384776488873192.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، soora ، علمدار133 ، azade ، زینب خانوم ، Mohammad Trust ، شیدا ، عشقم کربلا ، شهیدطیبه واعظی ، soheyl68 ، انتصـار ، پرنیان ، أین المنتظر ، Arash.j ، السا ، mahdy30na ، aaaaa ، ali0077 ، دل خسته ، fatemeh ، جویای حقیقت ، m.hossein ، m1374b ، ضحی ، ساجد ، سجاد313 ، انديشه نو
۱۹:۳۳, ۱۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۹:۴۳ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #323
آواتار
یکی از مفتی‌های داعشBeard در شهر الباب در ۳۸ کیلومتری شهر حلب فتوا صادر کرده که "هرکس داعش را دوست نداشته باشد روزه‌اش باطل است"!Big GrinBig GrinBig Grin

(روزه هیچ کدومتون قبول نیست!!!!)
Big GrinBig GrinHappy

(۹/تیر/۹۳ ۶:۱۴)soora نوشته است:  ساعت 6:12 صبح
یعنی اینقدر حال میده میام تالار کسی نیست، احساس میکنم مدیر و ناظر هستم میتونم اعتبار بدم، ارسال حذف کنم.... احساس زندگی بهم دست میدهBig Grin
آقای علمدار : شما به دلیل اینکه زیاد در تالار حضور دارید 1 ماه از حضور محروم هستید
پرنیان ؛ شمارو به عنوان کار بر ارزشمند انتخاب میکنم
رضوانه: مدیر ت بخش سبک زندگی
اسکای گرل: اعتبار شما به همراه اعتبار های آقای محمد صدرا به شما تعلق میگیره
آقای عبد الرحمن : حذف اعتبار و عدم ارسال تا اطلاع ثانوی ( اینقدر بچه های مردم و دق ندی)
آقای درست پسند. : اخراج ( همین جوری) تا 1 سال
الاله : 10 امتیاز. اعتبار بخاری اینکه دوست خوبم ی
آقای سید ابراهیم : مدیریت تالار
آقای محمد تراست : 2 ماه اخراج ( تا با سوژه مورد نظر ازدواج کنید) خفه شدم از بس گفتید سوژه مورد نظر....
احساس کردید چه مدیر توانایی هستم
به منم گفتن شما ناظر وغیره ای!!Huh
گفتم ناظر سایرموضوعات شنیده بودم اما وغیره نشنیده بودم!!
فهمیدین چیه به منم بگید بچه ها!!
من باید برم سرپستم
کلی گزارش دارم که باید رسیدگی شه.!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، پرنیان ، Arash.j ، السا ، mahdy30na ، فدايي ولايت ، zahra11 ، aaaaa ، ali0077 ، soora ، m1374b ، ضحی ، سجاد313 ، یاوران مهدی
۲۲:۳۴, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #324
آواتار
تو اتاقم خواب بودم مامانم اومده میگه: پاشو یه کم این اتاقتو جمع کنم شاید هواپیما مالزی رو پیدا کردیم!
. . .

شاعر میگه : «برخیز و مخور غم جهان گذران»
ولی همینکه پا میشی میگه : «بنشین و دمی به شادمانی گذران»
کلا گرفتن مارو !Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، m.hossein ، انتصـار ، mahdy30na ، فدايي ولايت ، soheyl68 ، علمدار133 ، فانوس *7* ، ali0077 ، دل خسته ، fatemeh ، soora ، mohamad ، m1374b ، ضحی ، سجاد313 ، OSZ
۲۲:۴۵, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #325
آواتار
(۱۰/تیر/۹۳ ۲۲:۳۷)پرنیان نوشته است:  آقا سرعت عملتون بیسته..................خخخخخخخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig Grin

چند متر بر ثانیه؟!

تالار فقط یه گروهان ضربتی کم داره.

راستی می دونستید قریب/غریب به 952 سال دیگر(به میلادی) اگر ان شاءالله زنده باشیم جام جهانی ایران می افته سال بیست و نه دو تا شیش؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، فدايي ولايت ، Arash.j ، علمدار133 ، فانوس *7* ، ali0077 ، soora ، m1374b ، ضحی ، ساجد
۲۲:۴۶, ۱۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۲۲:۴۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #326
آواتار
دوستان اینو حتما ببینید خیلی خنده داره (بذارید لود بشه)
البته نکته اخلاقی داره Dodgy

[تصویر: 99987%5Bwww.mygame.ir%5D.gif]

اینم ببینید روحتون شاد شه
[تصویر: 99977%5Bwww.mygame.ir%5D.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، عشقم کربلا ، رضوانه ، فدايي ولايت ، amirhq21 ، Arash.j ، السا ، شیدا ، soheyl68 ، فانوس *7* ، azade ، zahra11 ، Mohammad Trust ، ali0077 ، fatemeh ، جویای حقیقت ، soora ، مجید املشی ، m1374b ، ضحی ، ساجد ، انديشه نو ، A L I
۲۲:۵۳, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #327
آواتار
من اگر کسی همراهم باشه
حتما میگم اونم تو صف وایسه...یعنی صف دومCool
ولی یه قانون نانوشته ای میگه: صفی که شلوغتره سریعتر پیش میره!
هر شلوغی بی دلیل نیست
اینو از متصدی فس فسو بانک فهمیدم!Wink
هر کی میومد میرفت طرف اون باجه٬ آخر کارم توی بانک فهمیدم دست اون متصدی خیلی تند تر از بقیست...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، انتصـار ، فانوس *7* ، azade ، فدايي ولايت ، ali0077 ، جویای حقیقت ، soora ، m1374b ، ضحی ، ساجد ، انديشه نو
۲۳:۳۲, ۱۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۲۳:۳۲ توسط magnolia.)
شماره ارسال: #328
آواتار
ﺑﺎﺑﺎﻡ : ﺑﺪﻩ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﺘﻮ ﺑﺒﯿﻨﻢ !!!ﻣﻦ: ﺑﺎﺑﺎ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﻭﺍﯾﺴﺎ ﺭﻣﺰﺷﻮ ﺑﺰﻧﻢ !Delete SMSDelete VideoDelete pictureDelete musicDelete privateDelete numberFORMAT MeMoRy CARDﻣﻦ: ﺑﯿﺎ ﺑﺎﺑﺎ ﻣﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺍﺯﺗﻮﻥﻣﺨﻔﯽ ﮐﻨﻢ !ﺑﺎﺑﺎﻡ : ﻧﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ، ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢﺳﺎﻋﺘﻮ ﺑﺒﯿﻨﻢ !
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پدر مسن همراه پسرش در اتوبوس نشسته بودند که کنار انها یک زوج جوان بود. اتوبوس که حرکت کرد پسر 25ساله رو به پدرش کرد و گفت: ببین پدر درخت ها با ما حرکت میکنند! زوج جوان کنجکاو شدند که جوان چرا اینطوریه. بعد از مدتی دوباره پسر رو به پدرش کردو گفت: پدر خانه هاهم با ما حرکت میکنند! زوج جوان بسیار کنجکاو بودند که پسر دست خود را از پنجره بیرون برد و قطره ای باران رو دستش چکید. بعد رو به پدرش کردو گفت: پدر باران روی دست من چکید و پدر لبخندی به او زد! زوج جوان که دیگر طاقت نداشتند رو به پدر کردندو گفتند: ایا پسر شما تازه بینایی خود را بدست اورده ؟؟؟پدر گفت نه اون مال داستاناس! !!پسر من واقعا اسکوله...
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، zahra11 ، ali0077 ، دل خسته ، عشقم کربلا ، fatemeh ، فانوس *7* ، جویای حقیقت ، soora ، m.hossein ، m1374b ، ضحی ، ساجد ، انديشه نو ، محب الزهرا
۲۳:۴۹, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #329
آواتار
جا داره بگم که دقیقا ده دقیقه دیگه تالار بسته میشه. کسی حرفی داره بزنهBig Grin

بدویید چراغارو میخوام خاموش کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Arash.j ، السا ، ali0077 ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، soora ، m1374b ، ضحی ، انديشه نو ، Eve
۰:۰۰, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #330
آواتار
توفیق اجباری ... ...

من دیگه حرفی ندارم ... اون کرکره رو بکشید پایین

[تصویر: door1993.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، ali0077 ، عشقم کربلا ، فانوس *7* ، soora ، m1374b ، ضحی ، ساجد ، انديشه نو ، یاوران مهدی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]